Kinyerte az EB-ét?
Románia
Argentína
Német ország
Spanyolország
nem lehetne az ilyen szerencsétleneket végérvényesen eltiltani a kérdésfeltevéstől?? meg mondjuk azokat az iq-bajnokokat is, akik jónak értékelték...
Hozzászólások - bokorn
Dátum: 2008.12.28. 14:32:37
Dátum: 2008.12.26. 16:26:19
a lakashitel azert egy kulon allatfajta
alapvetoen ket lehetosege van a szerencsetlen usernek: vagy fizet havonta mondjuk 50-80K-t lakasberletre vagyis a semmire, vagy lakshitelt vesz fel, amire szinten ugyanannyit fizet, de X ev utan lejar, es ekkor van egy sajat lakasa
az egyetlen gaz, hogy a lakashitelhez eleg komoly onero is kell, ezt meg megszerezni ugy, hogy kozben az ember alberletet fizet, eleg huzos, ha a szulok vagy mas forras nem tud besegiteni
a "fogyasztasi hitel" meg tomeny szopatas, a reklamokban bemagyarazzak az embernek hogy mennyire jo az neki, milyen nelkulozhetetlen, aztan meg csak les ki a fejebol, mikor mar kajara sincs penze...
alapvetoen ket lehetosege van a szerencsetlen usernek: vagy fizet havonta mondjuk 50-80K-t lakasberletre vagyis a semmire, vagy lakshitelt vesz fel, amire szinten ugyanannyit fizet, de X ev utan lejar, es ekkor van egy sajat lakasa
az egyetlen gaz, hogy a lakashitelhez eleg komoly onero is kell, ezt meg megszerezni ugy, hogy kozben az ember alberletet fizet, eleg huzos, ha a szulok vagy mas forras nem tud besegiteni
a "fogyasztasi hitel" meg tomeny szopatas, a reklamokban bemagyarazzak az embernek hogy mennyire jo az neki, milyen nelkulozhetetlen, aztan meg csak les ki a fejebol, mikor mar kajara sincs penze...
Dátum: 2008.12.26. 16:19:15
Kiről nevezték el a Kossuth teret?
Gyurcsány Ferenc
Dundika
Széchenyi István
Kossuth Lajos
barom
Gyurcsány Ferenc
Dundika
Széchenyi István
Kossuth Lajos
barom
Dátum: 2008.12.24. 21:46:30
Milyen irányba helyezkedik el Hollandia Magyarországhoz képest?
Nyugatra
Keletre
Északra
Délre
idiota kerdes, egyik sem jo valasz (vagy ketto is, nezopont kerdese...)
Nyugatra
Keletre
Északra
Délre
idiota kerdes, egyik sem jo valasz (vagy ketto is, nezopont kerdese...)
Dátum: 2008.12.22. 13:54:02
Melyik állat emlős?
Bálna*
Delfin
Kenguru
Polip
Bálna*
Delfin
Kenguru
Polip
Hát nem tudom de én úgy tudtam, hogy a delfin is emlős állat, most vagy nekem tanították rosszúl a suliban, vagy a kérdés feltevője nem figyelt eléggé biológia órán...
lehet hogy azt akarta kerdezni, hogy melyik NEM emlos
bar akkor meg a polip lenne a jo valasz...
Dátum: 2008.12.22. 13:35:48
ugy remlik, hogy "droton" tehat egy atlagos aramkorben nem fenysebesseggel haladnak az elektronok, hanem csak kb. a 2/3-aval
raadasul az informacio (mar ha a tenyleges adatot tekintjuk) nem a maximalis sebesseggel mozog, utkozben van egy csomo router, stb, igy egyaltalan nem biztos, hogy egy csomag 1/14 mp alatt elef a Fold szemkozti oldalara (ahogy a feny tenne, ha meg tudna kerulni a Foldet)
raadasul az informacio (mar ha a tenyleges adatot tekintjuk) nem a maximalis sebesseggel mozog, utkozben van egy csomo router, stb, igy egyaltalan nem biztos, hogy egy csomag 1/14 mp alatt elef a Fold szemkozti oldalara (ahogy a feny tenne, ha meg tudna kerulni a Foldet)
Dátum: 2008.12.22. 13:17:20
miert ne? potvizsga nelkul is lehet jogsit szerezni
Dátum: 2008.12.22. 12:50:50
Idézet: Dell - 2008.12.22. 12:45:39
Ha így szólt a kérdés, akkor megválaszolhatatlan. Nem a típusok számára kérdez rá. A pótvizsga is vizsga.
viszont potvizsgat nem KELL tenni, az opcionalis
hany vizsgat kell tenni a B kategorias jogsihoz
Ha így szólt a kérdés, akkor megválaszolhatatlan. Nem a típusok számára kérdez rá. A pótvizsga is vizsga.
viszont potvizsgat nem KELL tenni, az opcionalis
Dátum: 2008.12.22. 12:50:28
na de a kerdes nem az volt, hogy X eve hany vizsgat kellett tenni, hanem hogy mennyit KELL
en 97-ben a mar leirt 5 vizsgat tettem
en 97-ben a mar leirt 5 vizsgat tettem
Dátum: 2008.12.22. 12:32:04
ha megbuktal rutinbol, nyilvan nem kapsz jogsit...
azert hulyeseg, mert ha nem tudsz izzot cserelni muszakin, akkor miert kell ujra vizsgaznod egeszsegugybol? mert ha jol ertem, akkor most ez a szitu
azert hulyeseg, mert ha nem tudsz izzot cserelni muszakin, akkor miert kell ujra vizsgaznod egeszsegugybol? mert ha jol ertem, akkor most ez a szitu
Dátum: 2008.12.22. 12:08:59
hm, akkor lehet hogy ezt megvaltoztattak? nekem 10 eve teljesen kulon volt az 5 vizsga
meg nem is latom ertelmet igy egyberakni, ezt tiszta hulyeseg...
meg nem is latom ertelmet igy egyberakni, ezt tiszta hulyeseg...
Dátum: 2008.12.22. 11:55:11
attol, hogy szetbontod irasbeli es gyakorlati reszre, az meg ugyanugy 5 vizsga marad, ahogy te is irtad: kresz, egeszsegugy, muszaki, rutin, forgalom
Dátum: 2008.12.22. 11:46:27
en is a Bencere tippeltem volna, mostanaban nagyon divatos nev
ettol fuggetlenul a kerdes nem igazan jo, szoval torolni kene
ettol fuggetlenul a kerdes nem igazan jo, szoval torolni kene
Dátum: 2008.12.22. 11:44:26
Mi az idővonal lényege?
honnan tudjam
csak arra jó, hogy kapjunk pár egyest a suliban
semmi
az események időbeni egymásutánisága
torolni, a kerdesfeltevot eltiltani
meg volt egy ilyenem: hany vizsgat kell tenni a B kategorias jogsihoz
a kerdesfeltevo szerint 3, a valosagban:
rutin, kresz, muszaki, egeszsegugyi, forgalmi, vagyis 5 (ami szerepelt is a lehetosegek kozott!)
honnan tudjam
csak arra jó, hogy kapjunk pár egyest a suliban
semmi
az események időbeni egymásutánisága
torolni, a kerdesfeltevot eltiltani
meg volt egy ilyenem: hany vizsgat kell tenni a B kategorias jogsihoz
a kerdesfeltevo szerint 3, a valosagban:
rutin, kresz, muszaki, egeszsegugyi, forgalmi, vagyis 5 (ami szerepelt is a lehetosegek kozott!)
Dátum: 2008.12.21. 15:49:58
nekem egyik kerdessel sincs gondom
az emlitett Rejto-regeny (szegyen gyalazat, tudom) en sem olvastam, megis tudom a valaszt...
a csarnokvizes kerdes meg teljesen jo
azert ne az legyen mar a szempont, hogy 5 ev alatt is mindenki tudja a valaszt
vagy akkor szerinted olyan kerdesekbol kene allni a kviznek, hogy "melyik nem haziallat? cica, kutyus, tyuk, elefant" ??
az emlitett Rejto-regeny (szegyen gyalazat, tudom) en sem olvastam, megis tudom a valaszt...
a csarnokvizes kerdes meg teljesen jo
azert ne az legyen mar a szempont, hogy 5 ev alatt is mindenki tudja a valaszt
vagy akkor szerinted olyan kerdesekbol kene allni a kviznek, hogy "melyik nem haziallat? cica, kutyus, tyuk, elefant" ??
Dátum: 2008.12.21. 14:29:24
en is nemet kiosztasu billentyuzetet hasznalok, megis meg tudom oldani... most mar beallitottam a magyar kiosztast, de amig nem volt, addig siman kimasoltam az oldal tobbi reszerol az ekezetes karaktereket (tudom, ez windows alatt nem olyan kenyelmes mint Linuxon, de siman megoldhato - ha meg az USA-ban el, az is lehet hogy OSX-et hasznal )
Dátum: 2008.12.21. 14:19:07
gondoltam hogy nem játékosok tiltanak le szavakat, de mi a halál a baj a fővárossal??
persze "melyik nem illik a sorba" kérdés az mehet, ugye...
persze "melyik nem illik a sorba" kérdés az mehet, ugye...
Dátum: 2008.12.21. 14:13:39
f@szom kivan mar a hulye kvizesdivel
nagyon regota nem irtam kerdeseket, par napja megint nekialltam, mondom hatha
multkor valami idiota ovodas barom, aki a hkk-n meg a focin kivul mindenhez hulye, "azonnal torolni"-re ertekelte a kerdesemet, ennek koszonhetoen 3 napi helyes kvizvalaszom tunt el a francba
most meg arra a kerdesre, hogy "Mi Németország fővárosa?" közli hogy nem megengedett szó szerepel
hát elmehettek ám valahova...
nagyon regota nem irtam kerdeseket, par napja megint nekialltam, mondom hatha
multkor valami idiota ovodas barom, aki a hkk-n meg a focin kivul mindenhez hulye, "azonnal torolni"-re ertekelte a kerdesemet, ennek koszonhetoen 3 napi helyes kvizvalaszom tunt el a francba
most meg arra a kerdesre, hogy "Mi Németország fővárosa?" közli hogy nem megengedett szó szerepel
hát elmehettek ám valahova...
Dátum: 2008.12.21. 09:59:02
most kaptam:
Melyik nem zöldség?
sóska
paradicsom
káposzta
mangó
szerinte a mango, szerintem a paradicsom (sem)
Melyik nem zöldség?
sóska
paradicsom
káposzta
mangó
szerinte a mango, szerintem a paradicsom (sem)
Dátum: 2008.12.20. 09:35:36
a kritikus varazslat sebzes elvileg duplaja a normalisnak, ugye?
csak mert nekem akar kritikust sebzek, akar nem, teljesen ugyanannyi a sebzes (ma reggel pl. 98 volt a kritikus, amugy 100-120 korul van a "sima", a legmagasabb kritikus sebzesem talan 130 volt)
mas is tapasztalta ezt, vagy csak engem szivat a rendszer?
csak mert nekem akar kritikust sebzek, akar nem, teljesen ugyanannyi a sebzes (ma reggel pl. 98 volt a kritikus, amugy 100-120 korul van a "sima", a legmagasabb kritikus sebzesem talan 130 volt)
mas is tapasztalta ezt, vagy csak engem szivat a rendszer?