Én megmondom őszintén,hogy egyszer sem írogattam az ÜSZ-re még és ezután sem fogok. A múltkor is csak itt a fórumon írtam kétszer meg,hogy a rendszer benyelt pár őskövemet. De túlléptem ezen és ezután is,mivel valamiféle kalkulált veszteségként fogom fel avagy bug,számteches malőr,hiba szóval Murphy törvénye alapján.
Erre a minieventre is ma akadtam rá,hogy felül rányomtam az ikonjára....a hírekben később olvastam csak róla,hogy mi is ez.
U.i: Én nem jegyzem meg/fel,hogy éppen mennyi PP-m,CSP-m,ilyen-olyan italom van meg egyebek (kivéve talán csak az LE-t,de azt mindig gyorsan elköltöm erre-arra),csak játszo/gato/m.
Hozzászólások - Sandman010
Dátum: 2014.08.13. 15:41:48
Dátum: 2014.08.13. 13:49:22
Jó és ötletes ez a minievent! Pláne a hozzám hasonló karaktereknek akik például nem vesznek részt a BU-ban meg nem csinálják a VT-t sem. Minden itteni cuccot tudok hasznosítani (építési tégla,lila ital,napkristály),csak a kútkiégetőt nem,mivel nem vagyok prémiumos (szóval lélekkút kisütés,kiégetés). De attól dobja a rendszer ezt is persze.
Dátum: 2014.08.03. 17:28:36
Nagyon egyszerű. Törölje mindenki a karakterét a V2-ről,azután regéljen be mindenki a V1-re,V3-ra vagy V5-re. Az üzemeltetőknek tiszta (kétszeres) haszon!
Minden az őskőről (pénzről) szól!
Minden az őskőről (pénzről) szól!
Dátum: 2014.07.30. 22:30:03
Pár nappal ezelőtt beírtam ide,hogy a Rendszer egy napi ajánlatba betett csomag árát 3 db őskövet elnyelt/benyelt (csomagot nem adta meg,nem kaptam értük). Nem a kevés számon volt akkor sem a hangsúly hanem az elven. Csak jelzem,hogy nem volt ÜF meg egyebek. Már le@arom. Az a tudat nyugtat,hogy előfordulnak még technikai malőrök,hibák az oldalon. Ennyi.
Dátum: 2014.07.30. 22:24:20
Nekem ilyen gondjaim nem lesznek soha a Bolygó Ura piramisának megcsinálásában (momentán a többi eventben sem) Max. két-három szint azután game over avagy stoptábla.
Úgyhogy az esélytelenek nyugalmával játszom tovább. No para,stressz meg egyebek.
Úgyhogy az esélytelenek nyugalmával játszom tovább. No para,stressz meg egyebek.
Dátum: 2014.07.24. 23:49:43
Nem kaptam meg az irtóztató csomagomat,a mai napi ajánlatba van benne ez. A három őskövet viszont levonta a rendszer.
Gyorsgomboknál volt,de ne az a lényeg,hanem,hogy hűlt helye van!
Gyorsgomboknál volt,de ne az a lényeg,hanem,hogy hűlt helye van!
Dátum: 2014.07.19. 11:21:38
Még csak azt kellene,semmi egyéb!
De voltam vele egy szövetségben még régebben.
Én nem troll vagyok hanem ogre,hombre!
De voltam vele egy szövetségben még régebben.
Én nem troll vagyok hanem ogre,hombre!
Dátum: 2014.07.19. 10:55:59
Szintlépésnél vadászzsákmány: 39 087 LE egy 140+-os szintű karinak. Ez maga a vicc! Vadászatból és portyázásból a többszöröse jön össze ennek.
A másik téma a platina. Múltkor írtam,hogy maradt még 2 db,errefel innét-onnét lett immáron 9 db,amit semmire nem lehet használni. Limlom,kacat,stb. Kivehetnék már ezt a platinát az üzemeltetők. Zavaró na!
U.i: Nem akarok politizálni,de a T. Fejlesztői Gárda is olyan,mint a jelenlegi kormány. Egyik kezével ad a másikkal meg el is vesz.
Az arány nem mindegy,hogy melyik-melyik %-an ebben a tekintetben.
Ja és még hozzáfűznék annyit a vadászzsákmánnyal kapcsolatban,hogy -10 CSP leó ugyebár,mert úgy működik. Tehát jelen állás szerint a CSP sokkal értékesebb,mint az LE.
A másik téma a platina. Múltkor írtam,hogy maradt még 2 db,errefel innét-onnét lett immáron 9 db,amit semmire nem lehet használni. Limlom,kacat,stb. Kivehetnék már ezt a platinát az üzemeltetők. Zavaró na!
U.i: Nem akarok politizálni,de a T. Fejlesztői Gárda is olyan,mint a jelenlegi kormány. Egyik kezével ad a másikkal meg el is vesz.
Az arány nem mindegy,hogy melyik-melyik %-an ebben a tekintetben.
Ja és még hozzáfűznék annyit a vadászzsákmánnyal kapcsolatban,hogy -10 CSP leó ugyebár,mert úgy működik. Tehát jelen állás szerint a CSP sokkal értékesebb,mint az LE.
Dátum: 2014.07.15. 15:53:34
Nincsenek csatlósaim,de még familiárisaim sem és nem is lesznek soha. Éppen elég a harcoló állatokat felszerelni ezzel-azzal (de nem mindig ám). Na ez van. Ki miből tud építkezni/játszani elv rúlz.Úgyhogy a fentebb írt tárgyak hiába fognak nőni így vagy úgy,de továbbra is kacatok/limlomok lesznek ilyenformán. Lapozzunk túl ezen most már!
Dátum: 2014.07.15. 14:23:09
Nekem maradt még 3 db platinám,egy vagonnyi csatlóskristályom meg ugyanannyi csatlóseledelem. Ezek mind ott fognak megkövülni az idők végezetéig,hacsak nem lesz átváltás/megváltás kiégett őskövekre?!
Dátum: 2014.07.14. 22:49:51
Amúgy is a sok számítógépezés rontja a szemeket,ha szín,ha ilyen-olyan védő,szűrő,stb.
MÁS: Na még ilyen sem volt! Le akartam veretni a karimat egy nagyobb szintű karakterrel,de azt írta ki,hogy nem támadható,mert nincs elég életpontja. Gondoltam megpróbálom ugyanezt egy másik karakterrel is. Ugyanaz volt a vége! Mi a szósz/szösz? Már ennyire nincsen támadható CP,vagy nagyon izzásban van az oldal úgymond.
U.i: Na majd valaki majd csak leveri a végén,hogy tudjak vadászni nyugodtan.
A harmadiknál megoldódott ezenirányú ingerienciám avagy kérdés. Pihi hát.
MÁS: Na még ilyen sem volt! Le akartam veretni a karimat egy nagyobb szintű karakterrel,de azt írta ki,hogy nem támadható,mert nincs elég életpontja. Gondoltam megpróbálom ugyanezt egy másik karakterrel is. Ugyanaz volt a vége! Mi a szósz/szösz? Már ennyire nincsen támadható CP,vagy nagyon izzásban van az oldal úgymond.
U.i: Na majd valaki majd csak leveri a végén,hogy tudjak vadászni nyugodtan.
A harmadiknál megoldódott ezenirányú ingerienciám avagy kérdés. Pihi hát.
Dátum: 2014.07.14. 11:43:37
Eddig vagyunk 76-an. A kvízt is lehet újból csinálni,mint mindent. Talán jobb is ez így!
Dátum: 2014.07.14. 11:38:15
Vettük észre! Megy is már a csata rendesen. De még regisztrálhatnának többen rá.
Dátum: 2014.07.02. 22:58:48
Na ez se semmi ám! -1 kiégett őskő!
Dátum: 2014.06.30. 21:14:25
A két V4-es esemény közül a szövetségi jobb szerintem egy kicsivel talán mint a 60-as szintű indulós. De csak egy hangyányival/gyűszűnyivel. A létszám úgy néz ki,úgy tűnik kb. 200 induló játékosra/karakterre redukálódik már csak mostanság.
Szóval a tapasztalatok hasonlóak ebben a kérdésben.
Szerintem a fejlesztők szüntessék meg mindkétfajta V4-es eventet és jöjjön majd a beharangozott új (szövetségi/horda) világ az legyen a javitott V4version.
Szóval a tapasztalatok hasonlóak ebben a kérdésben.
Szerintem a fejlesztők szüntessék meg mindkétfajta V4-es eventet és jöjjön majd a beharangozott új (szövetségi/horda) világ az legyen a javitott V4version.
Dátum: 2014.06.26. 23:29:18
Minden csak hagy halmozódjon fel hegyekben (platina,kiégett őskő,csatlóskristály,csatlóseledel),mert csak az őskő az Isten (azaz reinkarnálódásában a píz)!
U.i: Minden út,fejlesztés csak ide/erre vezet!
(Minden út Rómába vezet (vagy pusztulásba) mondás elvén szabadon lefordítva)
U.i: Minden út,fejlesztés csak ide/erre vezet!
(Minden út Rómába vezet (vagy pusztulásba) mondás elvén szabadon lefordítva)
Több mint 200 eddigi győzelemből két sárga és két kék dukátital pottyant.
Eddigi landragoros "hozadékok": italok (gyógy-varázs-dukát /sárga és kék/),sisakszilánk/ok. Térkapus cuccok nyema.
De homályosn dereng,hogy volt már egyszer-kétszer csatlóskristály és csatlóseledel is nyereményként pluszba az LE mellé.
De homályosn dereng,hogy volt már egyszer-kétszer csatlóskristály és csatlóseledel is nyereményként pluszba az LE mellé.
Dátum: 2014.06.02. 11:03:36
Majd nagy valószínűséggel kaptok V4-ek meg V5-ök valamiféle kompenzációt,meg valami szövegfélét a Hírekben (és nem itt a Fórumon) az üzemeltetőktől,hogy mi volt a baj. Mint általában mindig.
U.i: Addig meg szerintem nyugiba.
U.i: Addig meg szerintem nyugiba.
Dátum: 2014.06.01. 22:47:41
Hm,itt a V3-on minden működik. Még a V1-nek és a V2-nek kellene ide bejelentkeznie,hogy ott mi a helyzet.
Jelen állás szerint V4 és V5 technical and communication breakdowns.
Kapcs.ford.
Jelen állás szerint V4 és V5 technical and communication breakdowns.
Kapcs.ford.