Ez így ebben a formában egy kalap sz r, már elnézést a szóhasználatért.
A csatában összesen 3993 sebzést okoztál, és 1431 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 1625 lélekenergia és 106 TP!
Fókuszálsz a manapilonon keresztül 45 lélekenergiát (-3850 LE). Egy pillanatra egy távoli kép jelenik meg előtted, egy épülő energiabörtönről.
A minimum lenne, hogy müködjön a lélekszívás, mint zarkondnál.
Hozzászólások - Nabil
Dátum: 2010.09.06. 11:45:56
Így van ahogy leírtad, én is 76-os szinten vettem meg a halálfejszét.
Mondjuk nem rendelkezek az alku egyik láncával sem, így nekem jelenleg 20 szint az elméleti határ, varázslatoknál 21, mert smaragd vagyok.
Mondjuk nem rendelkezek az alku egyik láncával sem, így nekem jelenleg 20 szint az elméleti határ, varázslatoknál 21, mert smaragd vagyok.
Dátum: 2010.08.20. 05:38:45
Kezdetnek jó lenne, ha +% Le portya tárgyak hatnának az Eh-ra.
Mint egy nem régi példa mutatja, hogy mindent szó szerint kell venni, és ha valami nem úgy van, mint a tárgy leírása, javítjuk.
Jelezném a kedves JV-nek, hogy tárgy leírás ellenére sem hatnak portyában ezen tárgyak az Eh tekintetében, kérem javítsáK!
Mint egy nem régi példa mutatja, hogy mindent szó szerint kell venni, és ha valami nem úgy van, mint a tárgy leírása, javítjuk.
Jelezném a kedves JV-nek, hogy tárgy leírás ellenére sem hatnak portyában ezen tárgyak az Eh tekintetében, kérem javítsáK!
Dátum: 2010.08.18. 00:32:28
Ha más szövetség felépített épületeit nézed csak azok látszanak amiit még nem fejeztek be.
Dátum: 2010.08.10. 23:55:48
Kisebb hiba, de azért szólok.
Ha simán turbózom a kereskedelmet levon X VP-t a turbó, annyit amennyi kell, hogy elérjem a kereskedelem maximumát.
Az italvásárlás gomb meg a tudatturbó maximális VP költségét vonja le, Y-t.
Y > X
Mód.:
félregépelés
Ha simán turbózom a kereskedelmet levon X VP-t a turbó, annyit amennyi kell, hogy elérjem a kereskedelem maximumát.
Az italvásárlás gomb meg a tudatturbó maximális VP költségét vonja le, Y-t.
Y > X
Mód.:
félregépelés
Dátum: 2010.08.10. 11:33:35
Az ultrakatalizátor nem csak a specnek a táp esszenciája.
Vagyis kell kategórián belül az összes plusz egy katalizátor, nem?
Csak mivel a specben van maga a katalizátor is megkérdeztem, hogy egy vagy kettő kell hozzá?
Szóval:
biztonság, lélekgyémánt, feltámasztás, átokeltávolítás, katalizátor = ultrakatalizátor
vagy
biztonság, lélekgyémánt, feltámasztás, átokeltávolítás, katalizátor + katalizátor = ultrakatalizátor?
Ha nem így van akkor alaposan át kell még olvasnom az épület leírását
Mód.:
És az előállításához elég csak 25-ös labor, nem?
Az 50-es a permanens hatásokhoz kell.
Vagyis kell kategórián belül az összes plusz egy katalizátor, nem?
Csak mivel a specben van maga a katalizátor is megkérdeztem, hogy egy vagy kettő kell hozzá?
Szóval:
biztonság, lélekgyémánt, feltámasztás, átokeltávolítás, katalizátor = ultrakatalizátor
vagy
biztonság, lélekgyémánt, feltámasztás, átokeltávolítás, katalizátor + katalizátor = ultrakatalizátor?
Ha nem így van akkor alaposan át kell még olvasnom az épület leírását
Mód.:
És az előállításához elég csak 25-ös labor, nem?
Az 50-es a permanens hatásokhoz kell.
Dátum: 2010.08.10. 11:16:16
Még koránt sem aktuális számomra, de nem tudjátok véletlenül, hogy ultrakatalizátor előállításához egy vagy két katalizátor szükséges?
Dátum: 2010.07.07. 14:28:03
Mivel ezek a tárgyak legnagyobb része lélekszívást ad, mindenki által köztudott, hogy táp.
És szerintem nagyon sokan arra törekedtek, hogy beszerezzenek egy ilyet.
A portyákban alig van Le, vagyis értelmetlen a bónusz ez hatrványozottan igaz a V3-ra.
Legalább egy helyen ki lehetne használni.
Ha viszont javítjátok ezt a "bugot" akkor legalább az EH-hoz számítson a +% portya Le, különben tényleg értelme veszik az egésznek...
És szerintem nagyon sokan arra törekedtek, hogy beszerezzenek egy ilyet.
A portyákban alig van Le, vagyis értelmetlen a bónusz ez hatrványozottan igaz a V3-ra.
Legalább egy helyen ki lehetne használni.
Ha viszont javítjátok ezt a "bugot" akkor legalább az EH-hoz számítson a +% portya Le, különben tényleg értelme veszik az egésznek...
Dátum: 2010.07.07. 14:22:21
Ha láthatatlanul nevezel a bajnokira, a csaták közben számít az általa adott bónusz...
Rengeteg példa volt már erre kérlek egyszer nézzetek utána tüzetesebben!
Rengeteg példa volt már erre kérlek egyszer nézzetek utána tüzetesebben!
Dátum: 2010.07.06. 16:54:17
...
Dátum: 2010.06.25. 21:00:18
Köszi
Dátum: 2010.06.25. 19:04:05
Köszi ezt ismerem én is, de ezt szeretném kiegészíteni az inteligenciával, csak hülye vagyok az ilyesmikhez.
Viszont nagyban megkönyítené a dolgom, ha közelítőleg pontos értéket tudnék számolni.
Elvileg a leírás szerint 5 inteligencia = 1 int kedvenc de, így nem jó, mert más értékek jönnek ki a fenti képlettel.
Viszont nagyban megkönyítené a dolgom, ha közelítőleg pontos értéket tudnék számolni.
Elvileg a leírás szerint 5 inteligencia = 1 int kedvenc de, így nem jó, mert más értékek jönnek ki a fenti képlettel.
Dátum: 2010.06.25. 15:59:30
Tud valaki mondani nekem egy képletet az inteligencia és az állatok kennelben gyakoroltatásához?
Dátum: 2010.06.17. 18:03:34
Hát ezt szomorúan hallom
Esetleg egy olyan apróságot sem lehetne, hogy ne szint-9 hanem szinttednek megfelelő darabszámú entitást verhetsz le?
Természetesen a kincseskamra valamekkora szintjéhez kötve. Pluszba meg berakni egy felső entitás határt. Bizonyos szintűt már nem lehet entitásként kihívni, mert olyan hatalmas.
Esetleg egy olyan apróságot sem lehetne, hogy ne szint-9 hanem szinttednek megfelelő darabszámú entitást verhetsz le?
Természetesen a kincseskamra valamekkora szintjéhez kötve. Pluszba meg berakni egy felső entitás határt. Bizonyos szintűt már nem lehet entitásként kihívni, mert olyan hatalmas.
Dátum: 2010.06.15. 23:37:50
Kösz a gyors választ
Ez nekem is feltünt a hírt elolvasva, de azt hittem másról van szó ami már számomra magas
Ez nekem is feltünt a hírt elolvasva, de azt hittem másról van szó ami már számomra magas
Dátum: 2010.06.15. 23:33:53
Idézet: Birka - 2010.06.15. 22:46:17
Ezt hogy érted?
(A kulcsok irdatlan jók lennének, de csak 8 medál felett működnek jelen fomrában, azaz aki megveszi sajtát magát szopatja )
Ezt hogy érted?
Dátum: 2010.06.15. 20:31:22
Több állat esetén az átlag szint számít. Nem adódik össze.
Vagyis esetedben V1-en ha most befognál számodra elérhető legmagasabb alapszintű állatokból 4-et maximum 43%-ot tudnál összehozni.
Vagyis esetedben V1-en ha most befognál számodra elérhető legmagasabb alapszintű állatokból 4-et maximum 43%-ot tudnál összehozni.
Dátum: 2010.06.15. 14:30:04
Idézet: Miklós - 2010.06.01. 14:07:49
Kimaradt a kincseskamrából az igéret, hogy a legyőzhető entitások számát is növeli!!!
Köszönöm a sok hozzászólást és véleményt! Összegyűjtöttem néhány kiegészítést, ha ezen felül további módositást szeretnétek, kérem, hogy egyszerűen, világosan írjátok le, minél kevesebb felesleges vitával, mert a tisztázott dolgok programozását már elkezdtük, szeretnénk még a találkozó előtt több épületet berakni.
Kincseskamra: a kihivható entitás maximális szintjét is növelje, ill. ha jól értem, volt egy olyan igény, hogy ne csak 1 nagy 1 kicsi epikust lehessen ölni, hanem bárhány kicsit vissza lehessen hivni egymás után?
.........
Kincseskamra: a kihivható entitás maximális szintjét is növelje, ill. ha jól értem, volt egy olyan igény, hogy ne csak 1 nagy 1 kicsi epikust lehessen ölni, hanem bárhány kicsit vissza lehessen hivni egymás után?
.........
Kimaradt a kincseskamrából az igéret, hogy a legyőzhető entitások számát is növeli!!!
Dátum: 2010.06.15. 10:30:54
Hát jah mivel én vezetem az állat toplistát valószínüleg én lennék az első, de félek ettől a katartikus élménytől
Régebben amikor sajtoltam a legelső beidomított állatomat szintén top lista első helyes volt 83 lépett szinttel, kevesebb Le-t kaptam érte, mint Mortimer a fele akkora állatáért...
Nem rég sajtoltam az ismételhető küldikhez fentartott hízóim, 20k-s differenciák jöttek ki ugyan olyan lépet és alapszinten.
Megértem, hogy mint mindenhol a sajtolásnál is ott van a random, de beidomított állatnál ekkora szórás, hát nem tudom, hogy ennek mi az értelme
Régebben amikor sajtoltam a legelső beidomított állatomat szintén top lista első helyes volt 83 lépett szinttel, kevesebb Le-t kaptam érte, mint Mortimer a fele akkora állatáért...
Nem rég sajtoltam az ismételhető küldikhez fentartott hízóim, 20k-s differenciák jöttek ki ugyan olyan lépet és alapszinten.
Megértem, hogy mint mindenhol a sajtolásnál is ott van a random, de beidomított állatnál ekkora szórás, hát nem tudom, hogy ennek mi az értelme
Dátum: 2010.06.15. 08:56:21
Más világokhoz nem értek, az itt felszolaló V1-es pok ellenes top kariknak szántam a hsz-m utolsó bekezdését.
A te v3-as Kh problémád érdekes most hallottam erről elöször. De ez valóban igen csak világspecifikus probléma és örülök, hogy te is hasznát látod a gyűrűnek
A te v3-as Kh problémád érdekes most hallottam erről elöször. De ez valóban igen csak világspecifikus probléma és örülök, hogy te is hasznát látod a gyűrűnek