Hozzászólások - Arianne
Dátum: 2008.11.29. 13:32:44
"Mi Darren Shan foglalkozása?" A válaszokra nem emlékszem, de ebben a formában nem jó a kérdés. Darren Shan egy vámpír inasa, a rémségek cirkuszában dolgozik, félvámpír, egyebek. Darren O'Shaugnessi viszont író, ami a helyes válasz...
Dátum: 2008.11.22. 12:12:18
Hány témazárót lehet írni egy nap egy általános iskolában?
Én két általánost jártam meg, jelenlegi osztálytársakkal együtt tizenötöt saccperhas. Mindenhol a házirenden múlt, hány témazárót lehet iratni. Van ahol akár minden órán, van ahol csak egyet egy nap. A kérdező szerint hármat, üzenem hogy a diákönkormányzattal vétóztassa meg.
Én két általánost jártam meg, jelenlegi osztálytársakkal együtt tizenötöt saccperhas. Mindenhol a házirenden múlt, hány témazárót lehet iratni. Van ahol akár minden órán, van ahol csak egyet egy nap. A kérdező szerint hármat, üzenem hogy a diákönkormányzattal vétóztassa meg.
Dátum: 2008.11.08. 21:06:59
Milyen magas az Eiffel-torony?
176 m
425 m
300 m
298 m
Kár hogy a teljes magasság 322 méter...
Hányan játsszák az ulti nevű kártyajátékot?
2
3
4
6
Az ultit hárman vagy négyen játszhatják.
Volt egy kérdés a Vad Fruttik debütáló albumáról. Csak én nem ismerem őket? (Amúgy a Rózsikámnak digitálisan a helyes válasz.)
176 m
425 m
300 m
298 m
Kár hogy a teljes magasság 322 méter...
Hányan játsszák az ulti nevű kártyajátékot?
2
3
4
6
Az ultit hárman vagy négyen játszhatják.
Volt egy kérdés a Vad Fruttik debütáló albumáról. Csak én nem ismerem őket? (Amúgy a Rózsikámnak digitálisan a helyes válasz.)
Dátum: 2008.10.31. 17:08:34
Kinek a műve a Macbeth?
Georges Bizet
Giuseppe Verdi
Gioacchino Rossini
Richard Strauss
Szerintem Shakespeare... A kérdező szerint Verdi. Strauss írt egy Machbet című szimfonikus költeményt. Most akkor mi van?
A baziliszkus pillantása halálos, de szeretünk a Harry Potterből művelődni, ahol tükörből nézelődött a hüllőcske...
Georges Bizet
Giuseppe Verdi
Gioacchino Rossini
Richard Strauss
Szerintem Shakespeare... A kérdező szerint Verdi. Strauss írt egy Machbet című szimfonikus költeményt. Most akkor mi van?
A baziliszkus pillantása halálos, de szeretünk a Harry Potterből művelődni, ahol tükörből nézelődött a hüllőcske...
Dátum: 2008.10.30. 14:00:35
Lehet hogy már valaki emlegette, de bavallom: nagyon lusta vagyok ma, és nincs kedvem három oldalnál többet visszaolvasni... Háborúban nem tudjuk óránként támadni az ellenséges szövetség tagjait... Akkor ez most bug vagy a leírás van elrontva?
Dátum: 2008.10.28. 17:10:48
Na most el kell gondolkodnom... Én is kérdeztem ugyanezt, csak nálam a nem-marvel egy ismertebb animeszereplő... De lehet hogy a válaszaim közt szerepel Superman, Batman... Mondjuk mára már úgy össze van kavarodva, az összes karakter átmászkál mindenhova marveléknél...
Dátum: 2008.10.28. 17:01:57
Mennyi ideig tart minimum egy 2700 LE-ért idomítható állat trenírozása 4-es idomítás szakértelemmel? <- Ez hogy került be?
1 meg 1 az mennyi ? <- ...
1 meg 1 az mennyi ? <- ...
Dátum: 2008.10.27. 09:27:21
És ha jól megfigyeled, annak ellenére, hogy BEJELENTETTE hogy neki 5 karaktere van, egy olyan helyen ahol tuti olvassa megfelelő jogokkal rendelkező illető, nem akar történni semmi... Lehet nekem sem kellett volna törölnöm a kettes számú karakteremet? Na mindegy...
Dátum: 2008.10.27. 09:10:39
Ajánlom figyelmedbe a 32. hozzászólást...
Dátum: 2008.10.27. 08:45:16
Rájöttem hogy a kérdésírók értékelésének van egy hibája... 10 rossz kérdés után le vagyunk elvileg tiltva... Ugye, most tart ott a legtöbb jó választ adó, hogy 43 kérdést tehetett fel. Tegyük fel hogy egy évig fut egy karakter... Ez alatt 10 rossz kérdés elenyésző, nem?
Dátum: 2008.10.26. 19:44:58
Mennyi tizenkettő fele? (Becsapós, római számokban gondolkodj!)
Ezzel a kérdéssel csak annyi a bajom, hogy két helyes válasz szerepel (6, 7), és tudok mondani még hármat hozzá (2, 11, <2 = kevesebb mint kettő).
[6, mert bármilyen jelekkel dolgozzak, a 12 fele 6
7, ha vízszintesen vágom ketté a jeleket
11 és 2, ha függőlegesen a középső jelnél
<2 ha minden jelet függőlegesen felezek]
Lehet hogy szőrszálhasogatás, de legalább a hatot ki lehetne venni...
Ezzel a kérdéssel csak annyi a bajom, hogy két helyes válasz szerepel (6, 7), és tudok mondani még hármat hozzá (2, 11, <2 = kevesebb mint kettő).
[6, mert bármilyen jelekkel dolgozzak, a 12 fele 6
7, ha vízszintesen vágom ketté a jeleket
11 és 2, ha függőlegesen a középső jelnél
<2 ha minden jelet függőlegesen felezek]
Lehet hogy szőrszálhasogatás, de legalább a hatot ki lehetne venni...
Dátum: 2008.10.26. 19:30:02
Nieche szerint ki az egyetlen keresztény? <- Az nem Nietzsche?
------------------------------
A felsorolt írók közül ki nem magyar?
P. Howard
Vavyan Fable
Leslie L. Lawrence
Jules Verne
Drukkolok hogy ne pontozódjon ki!
-------------------------------
Hogy hívják Aragorn szerelmét?
Galadriel
Arwen
Arven
Éowyn
Arven, Arwen, most ez komoly? Kicsit kreatívabban nem lehetne?
-------------------------
Milyen színű a vanília illatű gyertya??
általában krémszínű vagy sárga
piros
tökmindegy, nem az illat határozza meg a gyertya színét (vigyázat! azért a szín utal az illatra)
fekete
Csak azt szeretném tudni ki engedte be...
--------------------------
Miből készült Michelangelo Dávidja?
viaszból
agyagból
kőből
márványból
Valaki felvilágosíthatna... A márvány nem kő véletlenül?
------------------------------
A felsorolt írók közül ki nem magyar?
P. Howard
Vavyan Fable
Leslie L. Lawrence
Jules Verne
Drukkolok hogy ne pontozódjon ki!
-------------------------------
Hogy hívják Aragorn szerelmét?
Galadriel
Arwen
Arven
Éowyn
Arven, Arwen, most ez komoly? Kicsit kreatívabban nem lehetne?
-------------------------
Milyen színű a vanília illatű gyertya??
általában krémszínű vagy sárga
piros
tökmindegy, nem az illat határozza meg a gyertya színét (vigyázat! azért a szín utal az illatra)
fekete
Csak azt szeretném tudni ki engedte be...
--------------------------
Miből készült Michelangelo Dávidja?
viaszból
agyagból
kőből
márványból
Valaki felvilágosíthatna... A márvány nem kő véletlenül?
Dátum: 2008.10.26. 19:10:15
Átfutva a fórum utolsó két oldalát, azt veszem észre, hogy egyre irreálisabb a random a portyákban. Ez direkt van, hogy ne unjuk meg, esetleg direkt a gyengébbek javára és védelmében, vagy csak ennyire nemjól lett megcsinálva? Több emberrel beszéltem, aki napok óta szinte csak veszít, s nekem is az egyetlen győzelmem egy - szerintem - nálam erősebb ellen volt. ÉS megjegyzem a lélekerőm felét is simán elveszítem (bár mostanában már nem, inkább első néhány szinten).
Dátum: 2008.10.25. 13:09:18
A Duna melyik oldalán van Pest, és melyiken Buda? Nos. Vegyünk elő egy térképet! Fordítsuk fejjel lefelé, így a folyásirány szempontjából szemlélhetjük a várost, ahogy azt kell, és ahogy azt ötödik elemiben tanították. Így Pest a jobb oldalon van. Nem?
Mi még úgy két éve úgy tanultuk, hogy az 1 nem prímszám. Általánosban is úgy tanultuk. Mert nem kettő, hanem egy darab osztója van.
Egy mindenevő ember eltartásához azért kell több földterület, mert sokat eszik a marha, disznó, csirke. Több földterület szükséges az egy ember által elfogyasztott állat eltartásához, mint egy ember csak zöldségeken és gabonán való eltartásához. Mondjuk engem nem érdekel, nem véletlenül van mindenevő fogazatunk...
Mi még úgy két éve úgy tanultuk, hogy az 1 nem prímszám. Általánosban is úgy tanultuk. Mert nem kettő, hanem egy darab osztója van.
Egy mindenevő ember eltartásához azért kell több földterület, mert sokat eszik a marha, disznó, csirke. Több földterület szükséges az egy ember által elfogyasztott állat eltartásához, mint egy ember csak zöldségeken és gabonán való eltartásához. Mondjuk engem nem érdekel, nem véletlenül van mindenevő fogazatunk...
Dátum: 2008.10.25. 11:51:35
A Kvíznek külön részlege(i) van(nak)...
Dátum: 2008.10.25. 11:50:02
Elhiszem hogy erősen működik a randomfaktor. Megértem. Nem is lenne vele bajom. De hogy lehet az, hogy 5 csatából ötször kapok ki olyantól, akinek a tulajdonságösszege (a felszerelés adta bónuszokkal együtt) olyan 50-nel kevesebb mint az enyém? Ha 5ből 2-3 lenne, azt még megértem... 5/5? (Küldetés miatt direkte biztosra mentem, ezért a leggyengébb támadhatókat pécéztem ki magamnak.)
Dátum: 2008.10.25. 11:07:22
Ne hidd! A legbugyutább kérdéseket is el tudják nyomni...
Hova kéne menni pulykakakast venni az ismert dal szerint? (Debrecenbe, pulykafarmra, és még két város neve) 80%on...
A gyerekek homokoznak. 4 kupac homokot és 6 kupac homokot egybehordanak. Hány kupac homokjuk lesz? (1, 10, 5, 7) 90% alatt kicsivel...
Szóval ha felteszed a 2+2 kérdést, és a válaszok közt szerepel a 22 és az 5, tuti lesz aki elrontja!
Én is támogatnám az ötletet, hogy utólag lehessen valahogy értékelni... Pl. a helyes választ mikor megadja utólag, ott nyomhatnánk egy "rossz válasz lett megadva helyesnek" jellegű értékelést. Aki meg visszaél vele, megvonni minden értékelési jogát.
Hova kéne menni pulykakakast venni az ismert dal szerint? (Debrecenbe, pulykafarmra, és még két város neve) 80%on...
A gyerekek homokoznak. 4 kupac homokot és 6 kupac homokot egybehordanak. Hány kupac homokjuk lesz? (1, 10, 5, 7) 90% alatt kicsivel...
Szóval ha felteszed a 2+2 kérdést, és a válaszok közt szerepel a 22 és az 5, tuti lesz aki elrontja!
Én is támogatnám az ötletet, hogy utólag lehessen valahogy értékelni... Pl. a helyes választ mikor megadja utólag, ott nyomhatnánk egy "rossz válasz lett megadva helyesnek" jellegű értékelést. Aki meg visszaél vele, megvonni minden értékelési jogát.
Dátum: 2008.10.24. 10:49:19
Mennyi a 235-ös urán kritikus tömege? Szerintem nem jó válasz van megadva helyesnek (a legközelítőbb értéket nem fogadta el).
Dátum: 2008.10.24. 01:17:16
31... Simán meg kell számolni hány betű, ha a kettős betűket egynek veszed... Legalább nem foci, ismeretlen szerző ismeretlen műve, 12. szinten megválaszolható kérdés... Szóval van rosszabb.
Dátum: 2008.10.22. 10:58:30
Ki a "The witcher" nevű játék főszereplője?
Passz
Riviai Geralt
Zsákos Frodó
Wilks
Nem fogadja el hogy passz!
Passz
Riviai Geralt
Zsákos Frodó
Wilks
Nem fogadja el hogy passz!