Hozzászólások - Drachus
Dátum: 2011.03.10. 01:24:28
becsapós a megfogalmazás....köszi
Dátum: 2011.03.09. 16:55:21
Az entitás csatánkénti ÉP regenerációját IS csökkenti, szakértelem szintenként az entitás MAXÉPjének 0,02%-val.
wikin van rajta
magyarán ebből a mndatból, hogy mident csinál, amit az epinél, csak mivel itt nincs várakozási idő, itt az ÉP regenárációt csökkenti. én így veszem ki
wikin van rajta
magyarán ebből a mndatból, hogy mident csinál, amit az epinél, csak mivel itt nincs várakozási idő, itt az ÉP regenárációt csökkenti. én így veszem ki
Dátum: 2011.03.09. 14:15:29
Nem működik az Epikus Specializáció. Már 20-as szintű a szakim és az Entitásomnak még mindig ugyanannyi a max. varázssebzése, miközben már 10%-al kevesebbnek kéne lenni.
Jó lenne javítani, mert fölöslegesen nem szeretnék LE-t pazarolni.
Köszönöm
Jó lenne javítani, mert fölöslegesen nem szeretnék LE-t pazarolni.
Köszönöm
Dátum: 2011.03.02. 12:42:06
Miért állnak a Flamingók féllábon a vízben?
ne vegyék észre őket áldozataik
nehogy kihűljenek*
könnyebben tudnak egyensúlyozni
a víz tetején úszó rákokat lábbal kapják el
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem tudom mennyivel speciálisabb ez, mint más kérdések, főleg olyanok amiket fél órát guglizok, és mire megtalálom a helyes választ, az összes vadászatom lefutott. Valaki indokolhatná most, akkor hogy ez mitől is olyan hű de nagyon speciális? ráadásul ez még egy érdekes dolog is
ne vegyék észre őket áldozataik
nehogy kihűljenek*
könnyebben tudnak egyensúlyozni
a víz tetején úszó rákokat lábbal kapják el
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem tudom mennyivel speciálisabb ez, mint más kérdések, főleg olyanok amiket fél órát guglizok, és mire megtalálom a helyes választ, az összes vadászatom lefutott. Valaki indokolhatná most, akkor hogy ez mitől is olyan hű de nagyon speciális? ráadásul ez még egy érdekes dolog is
Dátum: 2011.03.01. 21:49:35
hát gyorsan kitalálhatnának vmi helyettesítést, mert átvágva érzem magam így...nem volt kiírva h meddig tart ez a (event?) besorolás dolog...meg később kezdtem a játékot, és ezért büntetve vagyok most.
Dátum: 2011.02.28. 15:14:05
Idézet: Buttgereit - 2011.02.27. 19:31:34
Egyetértek, hogy a nevét oda kéne írnia annak, aki bírálja a kérdést, és szerepelne minden kérdés mellett ki bírálta el. Ezzel a klónok támadása dologgal is egyetértek valamelyest, bár nekem az nem író, aki egy létező, megírt történetet papírra leír. sztem az az író aki kitalálja az egészet, nem? (Star Wars II. A klónok támadása, író: Salvatore Lucas forgatókönyve alapján)
Melyik író nem írt sci-fit?
Arthur C.Clarke
R.A.Salvatore
Stanislaw Lem
Isaac Asimov
Ma kaptam ezt a kérdést amire nincs helyes válasz a kérdés feltevője szerint R.A.Salvatore nem írt sci-fit ami nem igaz! A klónok támadása(Star Wars) könyvet ő írta. Azt még megértem hogy a kérdés feltevője tájékozatlan de hogy a bíráló se képes legalább a keresőbe beírni a nevet az szomorú. Komolyan felül kéne vizsgálni azt kinek van joga kérdést értékelni!
Arthur C.Clarke
R.A.Salvatore
Stanislaw Lem
Isaac Asimov
Ma kaptam ezt a kérdést amire nincs helyes válasz a kérdés feltevője szerint R.A.Salvatore nem írt sci-fit ami nem igaz! A klónok támadása(Star Wars) könyvet ő írta. Azt még megértem hogy a kérdés feltevője tájékozatlan de hogy a bíráló se képes legalább a keresőbe beírni a nevet az szomorú. Komolyan felül kéne vizsgálni azt kinek van joga kérdést értékelni!
Egyetértek, hogy a nevét oda kéne írnia annak, aki bírálja a kérdést, és szerepelne minden kérdés mellett ki bírálta el. Ezzel a klónok támadása dologgal is egyetértek valamelyest, bár nekem az nem író, aki egy létező, megírt történetet papírra leír. sztem az az író aki kitalálja az egészet, nem? (Star Wars II. A klónok támadása, író: Salvatore Lucas forgatókönyve alapján)
Dátum: 2011.02.27. 20:02:27
Hali.
Vissza kéne állítani a besorolásokat, mert egyeseknek megint óriási előnyük lesz, csak mert előbb kezdték a játékot. Ugyanez igaz a később kezdők előnyéről a Sztázisbuborékkal kapcsolatban, magyarán ki kéne egyenlíteni újra a játékot! Ezt minél rövidebb időn belül illene megtenni. Egyim oldalról lehetővé tenni, hogy más módon vagy ugyanolyan módon kvízmedált lehessen szerezni, másik oldalról pedig, hogy vagy mindenki használhassa a Sztázisbuborékot, aki költ rá, vagy legyen egy relikvia, amivel lehet nullázni a Győzelem/Vereség mutatót!
Nagyon szépen köszönöm!
Vissza kéne állítani a besorolásokat, mert egyeseknek megint óriási előnyük lesz, csak mert előbb kezdték a játékot. Ugyanez igaz a később kezdők előnyéről a Sztázisbuborékkal kapcsolatban, magyarán ki kéne egyenlíteni újra a játékot! Ezt minél rövidebb időn belül illene megtenni. Egyim oldalról lehetővé tenni, hogy más módon vagy ugyanolyan módon kvízmedált lehessen szerezni, másik oldalról pedig, hogy vagy mindenki használhassa a Sztázisbuborékot, aki költ rá, vagy legyen egy relikvia, amivel lehet nullázni a Győzelem/Vereség mutatót!
Nagyon szépen köszönöm!
Dátum: 2011.02.27. 15:59:19
Feltettem 1 kvízkérdést, amit fél óra alatt több mint 1000x válaszoltak meg, és most nem találom a feltett kvízkérdéseim között... ez miért van?
Dátum: 2011.02.26. 20:39:14
Craslorg magyarán megint felbillent az egyensúly, amire úgy törekszik a TEAM, sztem illene visszaállítani
Dátum: 2011.02.25. 13:32:06
Ezt akartam én is mondani, hogy nem tudok besorolni....de ha ez a megoldás, amit mondtál Cras, akkor jó....de én szeretnék besorolni, úgy jobban élvezem a kvízt
Dátum: 2011.02.20. 19:13:18
Én is kikövetkeztettem, de attól még spec sztem
Dátum: 2011.02.20. 12:28:07
Az alábbi pénzek közül melyik rendelkezik belső értékkel?
Amerikai Egyesült Államok ezüst egydolláros érméje.
2 euro-s érme.
MNB 20000 Ft-os bankjegye.
Amerikai Egyesült Államok 20 dolláros bankjegye.
Mi az hogy belső érték? hűséges típus? vagy szeretnivaló? amúgy meg rohadtul spec.
Amerikai Egyesült Államok ezüst egydolláros érméje.
2 euro-s érme.
MNB 20000 Ft-os bankjegye.
Amerikai Egyesült Államok 20 dolláros bankjegye.
Mi az hogy belső érték? hűséges típus? vagy szeretnivaló? amúgy meg rohadtul spec.
Dátum: 2011.02.17. 14:10:12
Idézet: Redy - 2011.02.16. 18:43:43
A nyitvatermők és a zárvatermők között miben van a lényeges különbség ?
virág*
gyökér
szár
levél
valószínűleg kijavították, mert én már így találkoztam vele
A nyitvatermők és a zárvatermők között miben van különbség ?
virág*
gyökér
szár
levél
Ezek közül mindben különböznek.
virág*
gyökér
szár
levél
Ezek közül mindben különböznek.
A nyitvatermők és a zárvatermők között miben van a lényeges különbség ?
virág*
gyökér
szár
levél
valószínűleg kijavították, mert én már így találkoztam vele
Dátum: 2011.02.14. 14:20:52
Idézet: Rogalndorn - 2011.02.13. 13:02:42
Nagyon okos vagy valóban, mert valószínűleg te sosem tévedsz, de tény hogy összetévesztettem a lépesmézzel a cuccot, amit utoljára 18 éve ettem. Mondjuk lehet hogy te még nem vagy ennyi idős
Hehe, ez jó, ilyen kulturáltan én szoktam sértegetni másokat.
A törökméz meg valóban nem méz hanem egy sütemény neve.
Furcsa is lenne ha a méhek a törökökből készítenék a mézet.......
Vagy talán a gyilkos méhek is csak a mézhez gyűjtögetik az alapanyagokat?
Lemaradt: dobtam is rá egy tízest.
A törökméz meg valóban nem méz hanem egy sütemény neve.
Furcsa is lenne ha a méhek a törökökből készítenék a mézet.......
Vagy talán a gyilkos méhek is csak a mézhez gyűjtögetik az alapanyagokat?
Lemaradt: dobtam is rá egy tízest.
Nagyon okos vagy valóban, mert valószínűleg te sosem tévedsz, de tény hogy összetévesztettem a lépesmézzel a cuccot, amit utoljára 18 éve ettem. Mondjuk lehet hogy te még nem vagy ennyi idős
Dátum: 2011.02.14. 12:55:49
Mi lehet az a Legends of the Seeker?
sorozat
térkép
képregény
mi tudom én?
no comment...
sorozat
térkép
képregény
mi tudom én?
no comment...
Dátum: 2011.02.13. 18:50:01
Mi a 2010-ben a Magyar nemzeti bank kiadott 500 000 forint értékű aranyérme témája?
Bíró László József, a golyóstoll szabadalmaztatója
Őrségi Nemzeti Park
Szent István király Intelmei Szent Imre herceghez*
Erkel Ferenc születésének 200. évfordulója
Magyartalan a kérdés és rohadtul speciális is. kigooglézni sem tudtam
Bíró László József, a golyóstoll szabadalmaztatója
Őrségi Nemzeti Park
Szent István király Intelmei Szent Imre herceghez*
Erkel Ferenc születésének 200. évfordulója
Magyartalan a kérdés és rohadtul speciális is. kigooglézni sem tudtam
Dátum: 2011.02.12. 15:36:52
Én csak arra akartam kilyukadni, hogy olyan nincs hogy pápák, tán még szó sem létezik ilyen, ugyanis pápa mindig csak egyetlen egy van és van 1 olyan vicc, amire célozni akartam, ami a következő:
Mi a leglehetetlenebb vicckezdés?
Két pápa beszélget...
Mi a leglehetetlenebb vicckezdés?
Két pápa beszélget...
Dátum: 2011.02.12. 13:54:42
lehet hogy létezik a gesztenyeméz, de akkor a Törökméz nem méz?
edit: jó kis finom harapnivaló méz, de attól még méz, mégha nem is csurgatod
edit: jó kis finom harapnivaló méz, de attól még méz, mégha nem is csurgatod
Dátum: 2011.02.12. 13:49:42
Hol élnek a Palócok?
Bánság
Erdély
Ipoly völgye, Nógrádi medence*
Mezőség
át kéne fogalmazni a kérdést, mert a Palócok nem csak az Ipolyban élnek! Én mátrai vagyok, tudom:D
Bánság
Erdély
Ipoly völgye, Nógrádi medence*
Mezőség
át kéne fogalmazni a kérdést, mert a Palócok nem csak az Ipolyban élnek! Én mátrai vagyok, tudom:D
Dátum: 2011.02.12. 13:40:13
Melyik nem egy mézfajta?
gesztenyeméz
törökméz*
akácméz
hársméz
szerintem gesztenyeméz nem létezik, de a kérdező szerint a törökméz nem méz
gesztenyeméz
törökméz*
akácméz
hársméz
szerintem gesztenyeméz nem létezik, de a kérdező szerint a törökméz nem méz