Üdvözlet!
V2-ön a Gods of the Arena keresi kezdő vagy veterán játékosait!
Van alkimista.labor 50. szintű épületünk az egyik legfontosabb része a játéknak.A csatlós aréna is hamarosan kész.
Hozzászólások - Ericdrawen
Oldal: 12
Dátum: 2020.04.18. 08:22:37
Dátum: 2013.09.04. 09:33:05
Csak klónok vannak V3-on! A Kristály szövetség mikor lesz bent a kufár csata alatt?
Dátum: 2012.12.03. 13:32:04
Idén is lesz?
Dátum: 2012.07.25. 15:07:37
Hogy lehet ez mínuszos?
Kiégett őskő: -4
Kiégett őskő: -4
Dátum: 2011.04.29. 22:05:34
Mérkőzések
2011. május 3., 20:45:
Barcelona - Real Madrid 2-1
2011. május 4., 20:45:
Manchester United - Schalke 2-0
2011. május 3., 20:45:
Barcelona - Real Madrid 2-1
2011. május 4., 20:45:
Manchester United - Schalke 2-0
Dátum: 2011.04.18. 20:54:38
Lekörözéseknél feltartotta? vagy hogyan?
mondjuk csakis azt lehet tudni, hogy az ugyanolyan autóban ülők közül melyik az erősebb, Hemi eddig csak Alonsot és Buttont bírta überelni, igaz Button mellett nehezebb dolga van, a spanyol rinyagép az qrva gyenge hozzá képest.
mondjuk csakis azt lehet tudni, hogy az ugyanolyan autóban ülők közül melyik az erősebb, Hemi eddig csak Alonsot és Buttont bírta überelni, igaz Button mellett nehezebb dolga van, a spanyol rinyagép az qrva gyenge hozzá képest.
Dátum: 2009.12.06. 19:33:17
Hétköznap meg dolgozni szoktam 7:30 tól sorry, nekem munkám is van.... 

Dátum: 2009.12.06. 19:13:12
Lehet, h szánalmas annak, aki annyira kocka, h neki ez nem probléma, de aki mondjuk haza utazott a családjához 7végére, mint én, s közben alig netezett emiatt, s mikor vasárnap visszaér akar egy nagy adagot vadászni, akkor annak nem mindegy.
Ha eltervez valamit, s jön egy váratlan dolog, s ennek negatív hatását meg lehet szüntetni 2percny munkával, akkor miért ne?!
Ha eltervez valamit, s jön egy váratlan dolog, s ennek negatív hatását meg lehet szüntetni 2percny munkával, akkor miért ne?!
Dátum: 2009.12.06. 11:05:11
Köszönjük, ha meghosszabítjátok a +5%-ot, mert szerintem is kellene kb annyival amennyi a leállás!
Dátum: 2009.07.23. 20:06:51
Egy hardcore smaragd szövit szervezek az angol nyelvű szerveren, a neve Lords Of Destruction. Várom a nagyra törő tervekhez a tagokat, akik elszántak, s tapasztaltak! Olyanokat várunk akiknek van referenciájuk, azaz kiemelkedő v1, v2-es karijuk!
Dátum: 2009.07.23. 20:06:13
Egy hardcore smaragd szövit szervezek az angol nyelvű szerveren, a neve Lords Of Destruction. Várom a nagyra törő tervekhez a tagokat, akik elszántak, s tapasztaltak! Olyanokat várunk akiknek van referenciájuk, azaz kiemelkedő v1, v2-es karijuk!
Dátum: 2009.07.23. 20:04:16
Dátum: 2009.07.17. 22:43:57
A kvízolimpiára ráférne egy reform. Én már írtam egy ötletet, ami nem tűnik túl bonyolultnak megvalósítani, de biztos van másoknak is ötlete.
Az utolsó olimpia óta negkévő kvízeket, félre kell rakni, hogy ne jellenjenek meg a játékban, szigorúan elzárni. S az olimpiát mindig az új kérdésekből kell csak megrendezni, aztán ha lezajlott az olimpia, mehet a többi kvíz közé a normál játékba!
Hátha több helyen írok, akkor elöbb meghalljátok! Reménykedem.
Az utolsó olimpia óta negkévő kvízeket, félre kell rakni, hogy ne jellenjenek meg a játékban, szigorúan elzárni. S az olimpiát mindig az új kérdésekből kell csak megrendezni, aztán ha lezajlott az olimpia, mehet a többi kvíz közé a normál játékba!
Hátha több helyen írok, akkor elöbb meghalljátok! Reménykedem.

Dátum: 2009.07.16. 08:19:11
Akit ok nélkül megsértettem, attól elnézést kérek, sajnálom!
A kvír rendszerrel nincs különösebb bajom, mert arra sokkal jobbat nem tudok. A kvíz olimpia viszont ebben a formában nem tölti be a szerepét, amit ötletnek írtam az pedig csak egy nyilván való lehetőség az igazságosabb megrendezésre, szerintem már sok embernek eszébejutott, csak akarni kell a változást, s cselekedni kellene már végre! S ha valami értelmesebb rendszert kitalálnának, az hihetőbbé tenné az ott elért eredményeket.
Egyébként csak ha jó kérdéseket kapsz, akkor lehet hibátlanul megcsinálni, ennyi kvízkérdés esetén. De lassan úgy érzem, hogy a szellemileg sérültek között kellene számontartani magam, s a speciális kvízolimpiában indulni, pedig szerintem elég tájékozott vagyok, s értelmes (szerintem, az életbeli tapasztalatok alapján, sajnos), mondjuk a két egyetemi diploma, köztük a matematikus kutatói nem jelent semmit.
A kvír rendszerrel nincs különösebb bajom, mert arra sokkal jobbat nem tudok. A kvíz olimpia viszont ebben a formában nem tölti be a szerepét, amit ötletnek írtam az pedig csak egy nyilván való lehetőség az igazságosabb megrendezésre, szerintem már sok embernek eszébejutott, csak akarni kell a változást, s cselekedni kellene már végre! S ha valami értelmesebb rendszert kitalálnának, az hihetőbbé tenné az ott elért eredményeket.
Egyébként csak ha jó kérdéseket kapsz, akkor lehet hibátlanul megcsinálni, ennyi kvízkérdés esetén. De lassan úgy érzem, hogy a szellemileg sérültek között kellene számontartani magam, s a speciális kvízolimpiában indulni, pedig szerintem elég tájékozott vagyok, s értelmes (szerintem, az életbeli tapasztalatok alapján, sajnos), mondjuk a két egyetemi diploma, köztük a matematikus kutatói nem jelent semmit.
Dátum: 2009.07.16. 07:10:16
Vagy ha nem reformáltok, akkor töröljétek el a fenébe a kvíz olimpiát, mert ezzel csak ártatok a játéknak, s csak játékosokat vesztetek!!!!!
Fölrakhatnátok szavazásra, h van-e értelme ebben a formában az kvíz olimpiának!
Fölrakhatnátok szavazásra, h van-e értelme ebben a formában az kvíz olimpiának!
Dátum: 2009.07.16. 07:05:11
Ez komoly????
helyes válaszok Összidő (másodperc) jutalom
1. Dark Melon 50 344 3 kvíz medál
2. Barrique 50 410 2 kvíz medál
3. Jerikó 50 437 1 kvíz medál
Tényleg csináljatok vele valamit, mert kimerem jelenteni ezek csalók, még csak nem is külső adatbázis lehet. Ennyi idő alatt még el sem lehet általában olvasni, nem hogy felfogni, bejelölni, klikkelni!
Az utolsó olimpia óta negkévő kvízeket, félre kell rakni, hogy ne jellenjenek meg a játékban, szigorúan elzárni(!!!)(bár még így is hozzájuthatnak). S az olimpiát mindig az új kérdésekből kell csak megrendezni, aztán ha lezajlott az olimpia, mehet a többi kvíz közé a normál játékba!
CSINÁLJATOK VALAMIT MERT EZ A TOTÁL KIÁBRÁNDÍTÓ, A TÖBBIT MÉG ELTÜRÜM, DE EZ TÜRHETETLEN!

helyes válaszok Összidő (másodperc) jutalom
1. Dark Melon 50 344 3 kvíz medál
2. Barrique 50 410 2 kvíz medál
3. Jerikó 50 437 1 kvíz medál
Tényleg csináljatok vele valamit, mert kimerem jelenteni ezek csalók, még csak nem is külső adatbázis lehet. Ennyi idő alatt még el sem lehet általában olvasni, nem hogy felfogni, bejelölni, klikkelni!
Az utolsó olimpia óta negkévő kvízeket, félre kell rakni, hogy ne jellenjenek meg a játékban, szigorúan elzárni(!!!)(bár még így is hozzájuthatnak). S az olimpiát mindig az új kérdésekből kell csak megrendezni, aztán ha lezajlott az olimpia, mehet a többi kvíz közé a normál játékba!
CSINÁLJATOK VALAMIT MERT EZ A TOTÁL KIÁBRÁNDÍTÓ, A TÖBBIT MÉG ELTÜRÜM, DE EZ TÜRHETETLEN!
Dátum: 2009.06.19. 19:46:27
Köszi!
Dátum: 2009.06.19. 19:45:29
Boccs, rájöttem, nekem kell kezdeményezni, sorry.

Dátum: 2009.06.19. 19:43:05
LBla
VS
Eric Drawen
LBla idomított állatai, KvAz, egy 42. szintű kvazársörényű pegazus, TAz, egy 39. szintű törpe hős és VAz, egy 28. szintű varkaudar berzerker is részt vesznek a csatában. Csatakiáltással támadtok egymásra.
Futás közben egy kataklizma igéjét mormolod. (-205 VP). LBla gurul egyet, hogy elkerülje. Csak 269 életpontot vesztett. Ellenfeled állatai 52 életpontot sebződtek.
Kitmatko
VS
Eric Drawen
Kitmatko idomított állatai, Porszívó, egy 49. szintű óriásféreg, Bögyös Maca, egy 44. szintű idéző morf és Fogas Berci, egy 36. szintű arató csattanat is részt vesznek a csatában. Az ég is elsötétedik, ahogy egymásnak rontotok.
Mielőtt összecsapnátok, Kitmatko feléd hajít egy kataklizma varázslatot. 876 pontnyit sebzett.
Futás közben egy kataklizma igéjét mormolod. (-205 VP). Kitmatko egy szaltóval próbálja megúszni. Csak 380 életpontot vesztett. Ellenfeled állatai 76 életpontot sebződtek.
VS
Eric Drawen
LBla idomított állatai, KvAz, egy 42. szintű kvazársörényű pegazus, TAz, egy 39. szintű törpe hős és VAz, egy 28. szintű varkaudar berzerker is részt vesznek a csatában. Csatakiáltással támadtok egymásra.
Futás közben egy kataklizma igéjét mormolod. (-205 VP). LBla gurul egyet, hogy elkerülje. Csak 269 életpontot vesztett. Ellenfeled állatai 52 életpontot sebződtek.
Kitmatko
VS
Eric Drawen
Kitmatko idomított állatai, Porszívó, egy 49. szintű óriásféreg, Bögyös Maca, egy 44. szintű idéző morf és Fogas Berci, egy 36. szintű arató csattanat is részt vesznek a csatában. Az ég is elsötétedik, ahogy egymásnak rontotok.
Mielőtt összecsapnátok, Kitmatko feléd hajít egy kataklizma varázslatot. 876 pontnyit sebzett.
Futás közben egy kataklizma igéjét mormolod. (-205 VP). Kitmatko egy szaltóval próbálja megúszni. Csak 380 életpontot vesztett. Ellenfeled állatai 76 életpontot sebződtek.
Dátum: 2009.06.19. 19:41:12
Most csinálom a sebez legalább 50-et az ellenfél állatán 10 portyázásban varázslattal küldit, 6 db ig eljutottam, úgy hogy pihenek, s engem támadnak, s azóta volt két elvileg sikeres rámtámadás, de mégsem nött a számláló, még mindig csak 6-nál járok, hogy lehet ez????
Ez a 2 betámadás, ami nem adódott hozzá:
Ma, 19:32 Kitmatko Eric Drawen A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 13 lélekenergiát. Csata leírása P
Ma, 17:37 LBla Eric Drawen A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 6 lélekenergiát. Csata leírása
Ez a 2 betámadás, ami nem adódott hozzá:
Ma, 19:32 Kitmatko Eric Drawen A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 13 lélekenergiát. Csata leírása P
Ma, 17:37 LBla Eric Drawen A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 6 lélekenergiát. Csata leírása
Oldal: 12