TAGFELVÉTEL
A Smaragd Rend tagokat toborozz bővítés miatt. A pontos tagfelvételi leírást megtaláljátok a szövetség oldalán. Lényeg hogy csak heti adónk van és nincs prémiumtagsági kikötés sem LE differencia!
Hozzászólások - Szasa_san
Oldal: 12
Dátum: 2008.12.14. 07:17:17
Dátum: 2008.11.29. 08:11:30
TAGFELVÉTEL
A Smaragd Rend tagfelvételt hírdet és várja a szövetségi oldalon szereplő tagfelvételi feltételeknek megfelelő jövendőbeli tagok jelentkezését!
A Smaragd Rend tagfelvételt hírdet és várja a szövetségi oldalon szereplő tagfelvételi feltételeknek megfelelő jövendőbeli tagok jelentkezését!
Dátum: 2008.11.21. 04:49:44
Hellosztok!
A Smaragd Rend továbbra is tagfelvételt hirdet passzív tagok kirugása miatt.
A tagfelvételi feltételek szerepelnek a szövetségi oldalon. Szeretném azonban hangsúlyozni, hogy az alacsony szintűek jelentkezését vissza fogjuk utasítani szóval ne is jelentkezzenek. Már túl vagyunk a mindenki jöhet korszakunkon!
köszi és várom a jelentkezéseket!
A Smaragd Rend továbbra is tagfelvételt hirdet passzív tagok kirugása miatt.
A tagfelvételi feltételek szerepelnek a szövetségi oldalon. Szeretném azonban hangsúlyozni, hogy az alacsony szintűek jelentkezését vissza fogjuk utasítani szóval ne is jelentkezzenek. Már túl vagyunk a mindenki jöhet korszakunkon!
köszi és várom a jelentkezéseket!
Dátum: 2008.11.18. 14:50:25
Tagfelvételt hirdet a Smaragdrend újra
nem csak egyének de beolvadnivágyó kisebb szövetségek jelentkezését is várjuk
a feltételek szerpelnek a szövetség oldalán4
nem csak egyének de beolvadnivágyó kisebb szövetségek jelentkezését is várjuk
a feltételek szerpelnek a szövetség oldalán4
Dátum: 2008.11.17. 05:14:55
A Smaragd Rend tagokat keres, mert újabb szintnyi őrtoronyt került megépítésre a Feltételleket olvashatjátok a szövetségi lapon, de a lényeg hogy nincs LE-differenciamegkötés és hogy nincs kötelező építés (de hamarosan lesz )
Dátum: 2008.11.13. 04:57:41
A Smaragd Rend újra tagvelvételt hirdet őrtorony bővülés végett
a tagfelvételi szabályok a szövetség oldalán megtalálhatóak
ami mindenképpen fontos hogy legalább 8-as szintű legyen az illető és nincs építési adó, de a saját érdekedben építs, mert ha elmaradsz tőlünk LE-áldozásban akkor minek vagy szövetségbe?!
a tagfelvételi szabályok a szövetség oldalán megtalálhatóak
ami mindenképpen fontos hogy legalább 8-as szintű legyen az illető és nincs építési adó, de a saját érdekedben építs, mert ha elmaradsz tőlünk LE-áldozásban akkor minek vagy szövetségbe?!
Dátum: 2008.11.10. 04:58:05
A Smaragd Rend újra tagfelvételt hírdet őrtoronybővítés miatt. A szövetségi oldalon is szerepelnek a feltételeink és a szabályzatunk. Ha szeretnél egy aktív csapat tagja lenni és elkerülni hogy szövetségi tagság hiján folyamatosan Téged ütnek ideje oldalt választni, mert a háborúk megkezdődtek!
Tagfelvételi feltételek!
1. Normális bemutatkozással jelentkezz, ne csak név meg köszönés!
2. Legalább a legalacsonyabb szintű tagunkkal kell egyszintben lenned!
3. Legalább két naponta látogatnod kell a karakteredet, de ez a szélsőséges minimum!
4. Csapatjátékosnak kell lenned és együttműködni, mert a legtöbb döntést közösen hozzuk meg!
5. Nincs prémiumtagsági feltétel és nincs LE differencia megkötés!
Tagfelvételi feltételek!
1. Normális bemutatkozással jelentkezz, ne csak név meg köszönés!
2. Legalább a legalacsonyabb szintű tagunkkal kell egyszintben lenned!
3. Legalább két naponta látogatnod kell a karakteredet, de ez a szélsőséges minimum!
4. Csapatjátékosnak kell lenned és együttműködni, mert a legtöbb döntést közösen hozzuk meg!
5. Nincs prémiumtagsági feltétel és nincs LE differencia megkötés!
Dátum: 2008.11.08. 06:22:04
Sziasztok a Smaragd Rend alapítója vagyok. Újra tagbővítés előtt állunk és szeretnénk aktív tagokat toborozni!
Mivel a háborúk a szövetségek között pusztító hullámként söpörnek vigéig a világunkon ezért nem érdemes magányosan vagy kis szövetségekben megmaradni. Ideje tömörülni, hogy a Varázslatok nagyurai a smaragd horda ne maradjon alul a többiekel szemben. Kötelező építés nálunk nincs, de ha sokáig elmaradsz építéssel biztosan repülsz. Szint megkötés azonban van! Legalább 9 vagy annál magasabb szintű játékosokat keresünk!
Köszönöm szpen hogy elolvastátok és jelentkezzetek minél előbb és olvassátok el a tagfelvételi és szabályzati leírást a szövetségnél.
TOVÁBBI JÓ JÁTÉKOT ÉS EREDMÉNYES PORTYÁZÁSOKAT KÍVÁNOK MINDEN SMARAGD HORDATÁRSAMNAK!
Mivel a háborúk a szövetségek között pusztító hullámként söpörnek vigéig a világunkon ezért nem érdemes magányosan vagy kis szövetségekben megmaradni. Ideje tömörülni, hogy a Varázslatok nagyurai a smaragd horda ne maradjon alul a többiekel szemben. Kötelező építés nálunk nincs, de ha sokáig elmaradsz építéssel biztosan repülsz. Szint megkötés azonban van! Legalább 9 vagy annál magasabb szintű játékosokat keresünk!
Köszönöm szpen hogy elolvastátok és jelentkezzetek minél előbb és olvassátok el a tagfelvételi és szabályzati leírást a szövetségnél.
TOVÁBBI JÓ JÁTÉKOT ÉS EREDMÉNYES PORTYÁZÁSOKAT KÍVÁNOK MINDEN SMARAGD HORDATÁRSAMNAK!
Dátum: 2008.10.20. 19:11:05
A Smaragd Rend tagokat toboroz, mert felépült a következő örtornyunk és egy tagunk abahagyta a játékot teljesen
szóval most kivételesen 4 főt keresünk
szint legalább 3-as legyen
és limit nincs de építeni kötelező
szóval most kivételesen 4 főt keresünk
szint legalább 3-as legyen
és limit nincs de építeni kötelező
Dátum: 2008.10.18. 05:23:02
Továbbra is tagfelvétel még maradt szabadhely ha nem is sok
feltétel:
3+ lvl
építés
szövetségi fórum látogatása időnként
feltétel:
3+ lvl
építés
szövetségi fórum látogatása időnként
Dátum: 2008.10.17. 05:06:33
Sziasztok!
A Smaragd Rend újra tagokat keres, bővülés miatt lett megint helyünk.
Azok is jelentkezhetnek megint akik legutoljára nem kaptak helyet mert elfogyott.
A jelentkezésnél némi bemutatkozás és indoklás is jó lenne valamint a min. szint most már 4-esre nőtt a felvételi követelményben
A Smaragd Rend újra tagokat keres, bővülés miatt lett megint helyünk.
Azok is jelentkezhetnek megint akik legutoljára nem kaptak helyet mert elfogyott.
A jelentkezésnél némi bemutatkozás és indoklás is jó lenne valamint a min. szint most már 4-esre nőtt a felvételi követelményben
Dátum: 2008.10.14. 14:31:40
Sziasztok!
A Smaragd Rend újra tagtoborzást hirdet hogy elérje a 11fős létszámot
csak 4 embert tudunk most felvenni szóvalirjatok a bemutatkozáson kívűl arról is miért is csatlakoznátok?!
Előre leszögezem hogy minden tagunk köteles építeni egyéni rendszerességgel
A Smaragd Rend újra tagtoborzást hirdet hogy elérje a 11fős létszámot
csak 4 embert tudunk most felvenni szóvalirjatok a bemutatkozáson kívűl arról is miért is csatlakoznátok?!
Előre leszögezem hogy minden tagunk köteles építeni egyéni rendszerességgel
Dátum: 2008.10.13. 14:16:13
A Smaragd Rend egy inaktív tag eltávolításai miatt rendelkezik +1 hellyel
Aki szövetséget keres és legalább 3. szintes valamint érdekli a varázshatalalom az jelentkezzen egy rövid bemutatkozással a Smaragd Rend misztikus köreibe és legyen tagja egy építéssel és egymás segítésével foglalkozó csapatnak, akik a misztikus és a Taumaturgia rejtelmeit kutatják
MINDENKINEK eredményes játékot és jó szórakozást!
Aki szövetséget keres és legalább 3. szintes valamint érdekli a varázshatalalom az jelentkezzen egy rövid bemutatkozással a Smaragd Rend misztikus köreibe és legyen tagja egy építéssel és egymás segítésével foglalkozó csapatnak, akik a misztikus és a Taumaturgia rejtelmeit kutatják
MINDENKINEK eredményes játékot és jó szórakozást!
Dátum: 2008.10.12. 10:34:07
1 szabad helyünk van a szövetségben várjuk a jelentkezőket a Smaragd Rend kötelékében
normális bemutatkozást és indoklást várunk a felvételhez
szívesen várunk!
normális bemutatkozást és indoklást várunk a felvételhez
szívesen várunk!
Dátum: 2008.10.10. 00:23:07
Sziasztok
szerencsére távozott magától egy inaktív tag szóval van most egy szabad hely a Smaragd Rendben és hamarosan többis mert újabb szint kerül fel az őrtoronyra
szivesen várjuk a jelentkezőket és ne csak pár sort írjatok jelentkezéskor, hanem pár mondatot az elképzeléseitekről és magatokról is persze
további jó játékot és kellemes szórakozást kívánok
szerencsére távozott magától egy inaktív tag szóval van most egy szabad hely a Smaragd Rendben és hamarosan többis mert újabb szint kerül fel az őrtoronyra
szivesen várjuk a jelentkezőket és ne csak pár sort írjatok jelentkezéskor, hanem pár mondatot az elképzeléseitekről és magatokról is persze
további jó játékot és kellemes szórakozást kívánok
Dátum: 2008.09.27. 07:25:17
További egy tag felvételére vagyunk képesek egyenlőre, de hamarosan tudunk bővíteni és akkor újabb tagokal köszönthetünk majd
Dátum: 2008.09.24. 20:46:34
A Smaragd Rend várja belépőit a mágia mindenható ereje az ami minket a győzelemhez segít. Csatlakozz és légy Te is hatalmas máus aki nevétől rettenek majd és aki ha portyára indul akkor még a legnagyobbak is felkészülve várják a kihívását
a szövetség menü pont alatt lehet belépni és keressétek a: Smaragd Rend -et
a szövetség menü pont alatt lehet belépni és keressétek a: Smaragd Rend -et
Dátum: 2008.09.23. 18:48:37
Minden szövetség 1 taggal indul
A Smaragd Rend meglepő módon a smaragd hordába tartózókat várja szívesen akik a varázslatok és a misztikum világában vannak otthon
a halhatatlanság egyetlen és igaz útja a mágia, mert annyi titkot rejt hogy egy örökévalóság is kevés lenne minden titkos berkének felfedésére!
A Smaragd Rend meglepő módon a smaragd hordába tartózókat várja szívesen akik a varázslatok és a misztikum világában vannak otthon
a halhatatlanság egyetlen és igaz útja a mágia, mert annyi titkot rejt hogy egy örökévalóság is kevés lenne minden titkos berkének felfedésére!
Dátum: 2008.09.23. 18:42:50
sziasztok
én 9 éve játszom szerepjátékot és ismeretes vagyok több rendszerben is... sajna szinte mindig mesélőként
azért voltam játékos is sokszor
ismert rendszerek: D&D, M.A.G.U.S., Vampire, Shadowrun, Káosz ezeknem mesélni is tudok meg ismerek egy párat amiről fogalmam van vagy 1-2 alkalommal játszottam is
Most éppen D&D világot csinálok pár ismerőssel és nagyobb munka mint gondoltuk bár elég részletesen bele ismegyünk a dolgokba
én 9 éve játszom szerepjátékot és ismeretes vagyok több rendszerben is... sajna szinte mindig mesélőként
azért voltam játékos is sokszor
ismert rendszerek: D&D, M.A.G.U.S., Vampire, Shadowrun, Káosz ezeknem mesélni is tudok meg ismerek egy párat amiről fogalmam van vagy 1-2 alkalommal játszottam is
Most éppen D&D világot csinálok pár ismerőssel és nagyobb munka mint gondoltuk bár elég részletesen bele ismegyünk a dolgokba
Dátum: 2008.09.23. 18:37:49
én szerintem a legjobb taktika ha élvezed a játékot és akkor nem idegeskedsz hogy megint veszítettél és az sem érdekel ha elloptak 2-300 vagy több LP-t
ez egy kellemes élvezetes és főleg ráérős játék én azt mondom élvezzétek és nézétek a kiváló képeket amiket ha HHK-tatok valaha fel fogtok ismerni név és képszerint is
én mindenkinek élvezetes és kelems játékot kívánok és ajánlom hogy keresetek szövit mert senki sem tarminátor mindenkinek kell a segítség
ez egy kellemes élvezetes és főleg ráérős játék én azt mondom élvezzétek és nézétek a kiváló képeket amiket ha HHK-tatok valaha fel fogtok ismerni név és képszerint is
én mindenkinek élvezetes és kelems játékot kívánok és ajánlom hogy keresetek szövit mert senki sem tarminátor mindenkinek kell a segítség
Oldal: 12