igen köszönöm ezt vártam már..nem vagyok ovis, már így 30-on túl..fárasztó? igen az...
ezért hát törlöm a karaktert további jó szórakozást és egymás cseszegetését..
Valóban nem való már ez nekem..megyek megásom a síromat és jóccakát.
OFF
hajrá és előre, mindenki nyomja a jó dumákat tovább.
Hozzászólások - Bkitten
Dátum: 2009.07.11. 17:21:24
Dátum: 2009.07.11. 11:14:09
jól van, végül megoldódott..
kösz azért..
jaj, szabinho, nem az életkorra értettem, az nekem is van sok is.. de igazatok van, itt mindenki gyermeteg hiszen játszunk..
kösz azért..
jaj, szabinho, nem az életkorra értettem, az nekem is van sok is.. de igazatok van, itt mindenki gyermeteg hiszen játszunk..
Dátum: 2009.07.11. 09:30:44
sziasztok,
problémám van egy - számomra gyermeteg - egyénnel, aki az adatlapján üzenget és a magánlevelemet is becsatolta, tehát moderátori figyelmeztetés vagy legalábbis egy ejnye-bejnyét ha kérhetnék valakitől. Kivel vegyem fel a kapcsolatot,
köszönet,
(mivel vele értelmes felnőtt ember módjára nem lehet.. )
problémám van egy - számomra gyermeteg - egyénnel, aki az adatlapján üzenget és a magánlevelemet is becsatolta, tehát moderátori figyelmeztetés vagy legalábbis egy ejnye-bejnyét ha kérhetnék valakitől. Kivel vegyem fel a kapcsolatot,
köszönet,
(mivel vele értelmes felnőtt ember módjára nem lehet.. )
Dátum: 2009.07.10. 14:17:28
A Dragons of Revenge szövetség több tagja keres, vállal döntetlenes küldetést, keressétek őket!
köszönjük!
V1-en smaragd hordával vagyunk
köszönjük!
V1-en smaragd hordával vagyunk
Dátum: 2009.06.29. 13:28:28
fehér pár perce már..
Dátum: 2009.06.28. 16:10:13
Mi van február 4-én?
Nőnap
Pünkösd
Valantin nap
Anyák napja
kérném törölni...valószínűleg Valentin-napra gondolt a kedves kérdésíró, ezáltal február 14-ére.
De inkább gyűjteni fogom én is, mert még nagyon sok hasonló kérdés található.
Szívesen besegítenék és még szerintem vagyunk egypáran, a kérdések felülvizsgálatában.
Nőnap
Pünkösd
Valantin nap
Anyák napja
kérném törölni...valószínűleg Valentin-napra gondolt a kedves kérdésíró, ezáltal február 14-ére.
De inkább gyűjteni fogom én is, mert még nagyon sok hasonló kérdés található.
Szívesen besegítenék és még szerintem vagyunk egypáran, a kérdések felülvizsgálatában.
Dátum: 2009.06.28. 11:45:33
Sziasztok,
csak szólok, aki Vodás és még nem járt úgy, ahogy én.
Tegnap megkaptam a horribilis számlát,melyben az ismert előfizetési díjam mellett, a telefonos Wap-ozást kiszámlázták..Áfával: több,mint 8 ezer ! Ft volt..Kérdeztem, mi a faxom ez?!!! MErt hogy max. 1-2 percet használtam wapozásra..asszondja ügyintézőcske, h időközben megemelték a 10kilobájtonkénti díjat...de mondtam,ennyivel?!! Ja, h ők tájékoztattak a módosításról vmi kötelezően kirakott általános szerződési feltételekben,stb.Mondom,nem lehetett volna sms-ben? merthogy kapom a reklámokat a Vodától amúgy...nem, mást nem tudott mondani,h emelkedtek a díjak a kilobájtokban...mondtam.bmeg, akkor tiltsák le...ennyi. Ahogy fogom tudni,lemondom az előfizetésemet..
csak szólok, aki Vodás és még nem járt úgy, ahogy én.
Tegnap megkaptam a horribilis számlát,melyben az ismert előfizetési díjam mellett, a telefonos Wap-ozást kiszámlázták..Áfával: több,mint 8 ezer ! Ft volt..Kérdeztem, mi a faxom ez?!!! MErt hogy max. 1-2 percet használtam wapozásra..asszondja ügyintézőcske, h időközben megemelték a 10kilobájtonkénti díjat...de mondtam,ennyivel?!! Ja, h ők tájékoztattak a módosításról vmi kötelezően kirakott általános szerződési feltételekben,stb.Mondom,nem lehetett volna sms-ben? merthogy kapom a reklámokat a Vodától amúgy...nem, mást nem tudott mondani,h emelkedtek a díjak a kilobájtokban...mondtam.bmeg, akkor tiltsák le...ennyi. Ahogy fogom tudni,lemondom az előfizetésemet..
Dátum: 2009.06.22. 15:00:40
huh
köszi! megyek vissza tesztelem..
köszi! megyek vissza tesztelem..
Dátum: 2009.06.22. 14:58:02
bocs,de te hogy tudsz 9* pihenni? nem kötözködöm,csak kívácsi vok..
Dátum: 2009.06.22. 14:47:13
a toplistás keresés nálam nem működik, akár mást,akár magamat keresem, nem találja.
Dátum: 2009.06.22. 14:31:09
a házaló érdekes, lehetett volna: pedlar = kufár is...
Dátum: 2009.06.22. 14:26:18
de azt már lefordították, sztem azért mivel : experience = tapasztalat
sztem
sztem
Dátum: 2009.06.22. 14:13:10
a csataleírásoknál a magyar rövidítések vanna még az elején:
P
Duel battles
A
Arena battles
T
Dimension gate battles
E
Epic battles
V
Championship battles
P
Duel battles
A
Arena battles
T
Dimension gate battles
E
Epic battles
V
Championship battles
Dátum: 2009.06.19. 18:21:30
Teljesen egyetértek. Ezt jobban át kellett volna gondolni és/vagy fogalmazni. Nagyon visszatetsző részemről a megjegyzés, hogy kisorsolták.
Mi az, hogy kisorsolták?! Bedobták egy kalapba vagy a szent random kidobta vagy hasraütve? Azonkívül az sem egyértelmű, hogy szintfüggő..
Ez legalábbi csalódás volt, mégha nem is lett jó a kvízem de ez így tutira igazságtalan.
Jó volt a találkozó de számomra kicsit összecsapott, rendezetlen, túlzsúfoltnak tűnt.
Javasolnám, ha későbbiekben lehetne egy 2 napos rendezvényt tartani, biztos h sokkal többen jönnének és egy külön napot tartani a Végzeturas csoportnak, versenyzőknek, fejlesztőknek.
köszi h végigolvastátok.
Mi az, hogy kisorsolták?! Bedobták egy kalapba vagy a szent random kidobta vagy hasraütve? Azonkívül az sem egyértelmű, hogy szintfüggő..
Ez legalábbi csalódás volt, mégha nem is lett jó a kvízem de ez így tutira igazságtalan.
Jó volt a találkozó de számomra kicsit összecsapott, rendezetlen, túlzsúfoltnak tűnt.
Javasolnám, ha későbbiekben lehetne egy 2 napos rendezvényt tartani, biztos h sokkal többen jönnének és egy külön napot tartani a Végzeturas csoportnak, versenyzőknek, fejlesztőknek.
köszi h végigolvastátok.
Dátum: 2009.06.18. 08:59:12
most olvastam, kicsi és rövid..
A szúnyogok tüzet raknak tűzrakás vezetését egy öreg szúnyogra bízzák. Azt mondja az öreg: - Először csak vékony ágakat tegyetek rá, aztán meg olyat mint a combom...
A szúnyogok tüzet raknak tűzrakás vezetését egy öreg szúnyogra bízzák. Azt mondja az öreg: - Először csak vékony ágakat tegyetek rá, aztán meg olyat mint a combom...
Dátum: 2009.06.16. 12:10:07
egyik szövetségi társam nem kapta meg a medálját, pedig egy időben kértük. Ezt lehetne orvosolni vagy már bukta?
Köszönjük, ma már láttam rajta, megkapta!
Köszönjük, ma már láttam rajta, megkapta!
Dátum: 2009.06.15. 21:56:57
egy kis politika...
Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készítenek.
- És mondja, Sam bácsi, Ön is büszke arra, hogy afroamerikai lett az Egyesült Államok elnöke?
- Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit: milyen büszke lehet most ennek a négernek a gazdája!
- Miből áll az új magyar szimfonikus zenekart?
- Egy Gordonka és 10 millió bőgő.
Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol?
- Hát maga ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak. Kész a frizura, a miniszter megy haza taxin, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Hová lesz a fuvar?
- Hát maga is ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak. Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:
- Jaj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.
- Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!
- Jaj, dehogy drága miniszter úr, én még mindig az vagyok, csak lyukas órám van.
Virágárusnál:
- Mi ez az undorító virág? - kérdezi az árustól egy vásárló.
- Bokros ibolya!
Interjú a szlovák rohamrendőrrel
- Ön beszéli a magyart?
- Csak töröm...
Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készítenek.
- És mondja, Sam bácsi, Ön is büszke arra, hogy afroamerikai lett az Egyesült Államok elnöke?
- Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit: milyen büszke lehet most ennek a négernek a gazdája!
- Miből áll az új magyar szimfonikus zenekart?
- Egy Gordonka és 10 millió bőgő.
Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol?
- Hát maga ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak. Kész a frizura, a miniszter megy haza taxin, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Hová lesz a fuvar?
- Hát maga is ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak. Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:
- Jaj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.
- Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!
- Jaj, dehogy drága miniszter úr, én még mindig az vagyok, csak lyukas órám van.
Virágárusnál:
- Mi ez az undorító virág? - kérdezi az árustól egy vásárló.
- Bokros ibolya!
Interjú a szlovák rohamrendőrrel
- Ön beszéli a magyart?
- Csak töröm...
Dátum: 2009.06.15. 20:21:28
szia
legfőképp gyűjtögesd, amíg nem tudod átváltoztatni rendes őskővé. Ezt amúgy vásárlással teheted meg, megtalálod az őskő menüpont alatt, milyen módon tudsz követ venni, akkor a kiégettek átalakulnak "aktívvá".
valamint ajánlom a wikit, olvasgasd át figyelmesen: http://vegzetur.wikidot.com/osko
legfőképp gyűjtögesd, amíg nem tudod átváltoztatni rendes őskővé. Ezt amúgy vásárlással teheted meg, megtalálod az őskő menüpont alatt, milyen módon tudsz követ venni, akkor a kiégettek átalakulnak "aktívvá".
valamint ajánlom a wikit, olvasgasd át figyelmesen: http://vegzetur.wikidot.com/osko
Dátum: 2009.06.15. 15:10:30
türelem, őskövet terem!
köszönöm szépen, nálam most lett jóváírva. Medál még nem,de az ráér, ugye Viszok?
(közben megtaláltam a másik hsz-t, holnapra várható.)
köszönöm szépen, nálam most lett jóváírva. Medál még nem,de az ráér, ugye Viszok?
(közben megtaláltam a másik hsz-t, holnapra várható.)
Dátum: 2009.06.14. 15:30:53
hali
vettem én is követ a talin, hétfőre mondták,h jóvá lesz írva (a medál is aki kért).
vettem én is követ a talin, hétfőre mondták,h jóvá lesz írva (a medál is aki kért).