Re: 5 éves a Végzetúr
41. hozzászólás - 2013.09.20. 20:08:38 (Válasz Offsboy #30 hozzászólására.)
41. hozzászólás - 2013.09.20. 20:08:38 (Válasz Offsboy #30 hozzászólására.)
Idézet: Offsboy - 2013.09.20. 13:38:31
No majd amikor pofanverlek vigasztalgathatod magad azzal, hogy legalabb Hajduszoboszlon voltal. Adatok kivancsisagbol engem is erdekelnenek persze.
Idézet: Ariel - 2013.09.20. 19:24:26
Es meg a faradtsagtol is megkimel a jatekvezetes, hogy kitalaljam mit szeretnek fejleszteni. Gondolom azert az IQ-t valasztottak, mert a varazslos strategia hatranyban van, igy nem baj, ha a harcosoknak is azt adnak.
Ok, ez csak a szállás és félpanzió, meg egyéb apróságok, de valahogy úgy érzem jobban hasznomra lesz mint +10IQ.
No majd amikor pofanverlek vigasztalgathatod magad azzal, hogy legalabb Hajduszoboszlon voltal. Adatok kivancsisagbol engem is erdekelnenek persze.
Idézet: Ariel - 2013.09.20. 19:24:26
Azzal hogy rögtön IQ jár ajándékba, legalább nem kell pluszban klikkelgetni, rögtön el van költve a LE 

Es meg a faradtsagtol is megkimel a jatekvezetes, hogy kitalaljam mit szeretnek fejleszteni. Gondolom azert az IQ-t valasztottak, mert a varazslos strategia hatranyban van, igy nem baj, ha a harcosoknak is azt adnak.
Pontszám: 6.84

) harcos karakterek nem kapnak így semmit. Hiszen nekünk (oké, nem vagyunk sokan de akkor is) ez nem hiányzik. Bár nem is káros, de úgy tűnik olyan is van aki annak tartja. Tehát ez mindenképp igazságtalan "ajándék" többek számára.
Attól tartok te valakivel összekeversz engem. Én nem szoktam reklamálni, sokkal inkább zavar mások állandó cirkuszolása. Nem tudom, hogy egy egyszerű véleményben hol látsz annyi negatív energiát?