Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 12
Szerző
Topic neve: Azúr Légió
népszerűKocosFérfi
Végzetúr mester
7685 hozzászólás
Profil megtekintése
Azúr Légió
1. hozzászólás - 2009.09.04. 09:51:07
...
Pontszám: 5.53
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
2. hozzászólás - 2009.09.04. 09:52:36
Nagy szeretettel köszöntöm a kedves nézőinket, mi már itt vagyunk a csodálatos Azúr Arénában, ahol hamarosan kezdeti veszi az az epikus küzdelem, melyre oly sok végzetúr és hölgy kíváncsi Ghalla szerte! Elöljáróban annyit mondhatok, hogy a helyszínen nagyon jó hangulat uralkodik, a Légió SC közleménye szerint telt ház lesz, a végzeturak színes forgataga jelenleg is tömött sorokban várja a bebocsájtást. Egyfajta spontán majális alakult ki a stadion környékén, számtalan lélekkufár kínálja portékáját, szinte mindent megkaphatunk amire csak szükségünk lehet. A kínálat részét képezik a legújabb divatot követő kecses ívű Ármáni páncéloktól kezdve, a kínzókamráink repertoárját bővítő VU komfort kínzóeszközökön át a legújabb, Ongoliant hús ízesítésű Perregrepal is, amely fényesen csillogó szőrzetet kölcsönöz kedvenceinknek, mindössze 2 alanytallérért cserébe! Hamarosan tehát élőben láthatják itt, a Ghalla Sportson, az Azúr Légió SC - Miklos, a démonmágus mérkőzést, maradjanak velünk! Stúdió!
Pontszám: 8.25
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
3. hozzászólás - 2009.09.04. 09:55:07
Stúdió | Héder Sárga

Köszönjük Káosz, azt hiszem a képek önmagukért beszéltek. Érdemes egy pillantást vetnünk a küzdő felekre. A Légiót már nem nagyon kell bemutatnom hűséges nézőinknek. 106 epikus küzdelemmel a hátuk mögött, összeszokott, olajozott gépezetként működnek. Kulcskérdés a húzóembereik formája, a csapat felkészülését egy kisebb incidens is zavarta. Korábbi szponzoruk a GTP Zrt (Ghalla Takarék Pénztár) likviditási problémákra hivatkozva kivonult a sportéletből. Szerencsére a Blue Bull (mely szárnyakat ad!) személyében hamar tőkeerős támogatóra lelt a patinás zafír egyesület.

Miklós a démonmágus is eseménydús felkészülési időszakon van túl. Szemmel láthatóan nagyon komolyan vette az edzésprogramját! Izmoktól dagadó karjai szöges ellentétben állnak mágus mivoltával, ez az ember épp olyan jól osztogatja a maflásokat, mint ahogyan a halálos kristályfelhőket eregeti, kétség sem fér hozzá, hogy az eddigi legvéresebb összecsapásra számíthatunk. Remek adottságainak köszönhetően nagy erejű varázslata nem csak sebez, de gyengít is, ez igen komoly fegyverténynek bizonyulhat a közelharcban. A mérkőzés előtt több állatvédő szervezet is tiltakozott, Miklos, a démonmágus brutális erejű ütései állatok ezreit taszította már ájultságba. A GhallaPeace szervezet tagjai élőlánccal tiltakoztak a nyilvánvaló brutalitás ellen, de hát ez egy ilyen sport, Végzetúr és állat egyaránt fejét vesztheti!

Most egy kis kereskedelmi szünet, aztán ismét kapcsoljuk a helyszínt
Pontszám: 8.34
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
4. hozzászólás - 2009.09.04. 10:22:07
Legyetek szivesek ne pontozzatok egyenkent a "bejelentkezeseket" a tudositas Zoidberg munkaja, en csak tovabbitom...
A hozzászólást Solina módosította 2009.09.04. 10:24:43-kor
Pontszám: 7.47
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
5. hozzászólás - 2009.09.04. 10:22:27
Azúr Aréna | Ledereer Káosz

Ismételten köszöntöm önöket az Azúr Aréna elől. Volt egy kisebb rendbontás, az Ink-Ork biztonsági szolgálat orkjainak kellett rendet tenniük a helyszínen toborzó Kristályhordás szektatagok és a hevesebb vérmérsékletű végzeturak között. A fekete bomber páncélt viselő biztonsági orkok határozottságának köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj az esetből, a szektatagok még elvezetésük közben is azt üvöltözték, hogy "Az egyetlen igaz szövetség a Kristály Szövetség. A hitetleneket megtérítjük, vagy megsemmisítjük." Az embernek az az érzése, hogy akár deus-ex machina nélkül is nekirontanának a tömegnek ezek a tévúton járó fanatikusok!

Szerencsére ez az incidens sem tudta megzavarni az összegyűlt végzeturak jó hangulatát. Sikerült néhány celebet is felfedeznünk a tömegben! Itt van például Tündeklöves Glórin, aki divatos, rózsaszín nyuszitappancsával azonnal kíváncsiskodó szemek kereszttüzébe került, bár egyesek szemmel láthatóan összekeverték az extrém öltözködéséről is híres Lady GáGával. Felfedezné véltük a gyémánt filozófus winnie-t is, aki éppen egy csapatnyi végzetúrral szópárbajozott valamiről, de a nagyszerű smaragd mágus Nasdfil Sortenil és a hétszeres bajnok Sardullah Sharpa büszke lépteit is megkülönböztetett figyelem övezte.

Érdekességként említem meg még a ZÉ (Zarknod Ébresztők) információs sátrát is, ahol a kíváncsiskodó végzeturak remek manó ölési technikákkal ismerkedhetnek meg, illetve elsajátíthatják a "randomtűrő" szakértelmet is. Ez a szakértelem remekül alkalmazható akkor, amikor még a századik legyőzött manó után sem esik az a fránya jutalomfalatka. Természetesen Zarknodos pólót sapkát, sálat, és bögrét is vásárolhattunk, illetve kapható a nyár slágerterméke is, a "2000 CSP ezért!?!?!?!" feliratú póló is.

Már csak percek választanak el minket a kezdéstől, hamarosan felhangzik a kezdő kürtszó, és kezdetét veszi a csontzene!
Pontszám: 7.39
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
6. hozzászólás - 2009.09.04. 10:32:05
Kozkivanatra Miklosunk abrazata.. Egy mindenre elszant Legiosnak sikerult lekapnia kozelrol, mielott meg a pofontol amit kapott erte, atszankazott volna az arenan egeszen a surgossegi ispotaly kuszobeig...:

http://images.vegzetur.hu/pic/creature/demonmagus.jpg
Pontszám: 7.53
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
7. hozzászólás - 2009.09.04. 10:34:41
Azúr Aréna | Ledereer Káosz

És ebben a pillanatban a nézőtér ujjongásban tör ki, felbukkantak a küzdőfelek. A Légiót természetesen most is a csapatkapitányuk, a "szárnyas fejvadász" Cyron vezeti az arénába, közvetlenül mögötte a többi prominens Légiós kocog. Itt van a nagyon jó szezont maga mögött tudó Dark Mongoose, aki jelen pillanatban vezeti a házi epikus ütő listát, a szintén remek formát mutató Barrique "a tárgyaló", az épp oly veszélyes mint amennyire kecses Ariell, az álcázások nagymestere Solina, a kétszeres bajnok, vaskeménységű Iron Cross, a talpig páncélba öltöző Midkemia, és persze a teljes 30 fős csapat, kérem bocsássák meg nekem, hogy nem térek ki mindenkire külön-külön, a felállást a képernyőre pillantva tekinthetik meg. A légiósok fegyverüket maguk elé tartva, hűséges állataikat maguk mellett tudva, kétsoros vonalba rendeződve várják ellenfelük érkezését.

Felcsendül a "We are the champions" című sláger, és Miklos, a démonmágus határozott, méltóságteljes lépésekkel indul el a kezdőkör felé. Szemeinek a sárgás izzását még az alakját teljesen elrejtő barna színű, csuklyás köpenye sem tudja elfedni. Bal kezében egy egyszerűen megmunkált, másfél méter magasságú fa botot tart. Nyomában "Beho-Tech" pólós gnóm technikusok húzzák maguk után a félelmetes Beho randomgenerátort, ezt a már-már kultikus tisztelettel övezett, máig megfejtetlen, nagy erejű mágikus eszközt. Számtalan legenda kering a generátorról, egyesek szerint az ősi istenek hátrahagyott büntetése, mások szerint egy "elszabadult" kísérlet eredménye, megint mások szerint egyenesen a világunkat megfertőző ellenségeinktől származik, és célja nem más, mint az amúgy is gyenge lábakon álló Galetki egység bomlasztása. Így vagy úgy, de abban mindenki egyetért, hogy ha a randomgenerátor a közelben van, mindenféle tervezés feleslegessé válik, mert soha nem úgy fognak a dolgok történni, ahogyan azt a galetki gondolná.

A randomgenerátor jelenléte nem meglepő, az epikus ellenfelek előszeretettel élnek vele. A jelek szerint valamiféle befolyással bírnak az eszközre, ugyanis rendszerint őket segíti a négyzet alakú, szürkészöldes színárnyalatban pompázó generátor. A technikus gnómok már a helyére tolták, most már csak a beindítása van hátra, s bár a Beho-Tech cég annyira ismeri a randomgenerátort amennyire az csak lehetséges, teljes befolyással ők sem rendelkeznek felette. Néhány tétova kalapácsütés, majd vállrándítás után, felzümmög a generátor, működik, vagy legalábbis valami olyasmi, az égiek legyenek kegyelmesek hozzánk!
Pontszám: 8.68
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
8. hozzászólás - 2009.09.04. 10:40:06
Sajnos a randomgenerátor elszívta az összes energiát, így nem tudunk élőképpel szolgálni (mondtuk, hogy teljesen kiszámíthatatlan..). Azonban szöveges tudósításunkban megpróbálunk beszámolni a történésekről, a technikai hibáért pedig elnézésüket kérjük.
Pontszám: 7.49
népszerűBlackjackFérfi
Végzetúr mester
365 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
9. hozzászólás - 2009.09.04. 10:45:30
Pár percig néma csend telepedett az arénára, majd felhangzott a "Fort the Legion" csatakiáltás, s a Légió első sora egy emberként mozdulva zúdította harci varázslatát ellenfele felé. 15 különböző erejű pusztító mágia szelte a levegőt, ám a démonmáguson nem látszott félelemnek nyomva. Jobb kezével egy apró mozdulatot tett, majd magától értetődő természetességgel várta a becsapódást. Az Eltörlések, Dimenzió fordítások, Öregítő sugarak, Kisebb káoszsújtások egymást felüllicitálva robbantak a mágusra. A közönség egy szemkápráztatóan színes forgatagot láthatott, melyet akár még szépnek is nevezhetnénk, ha nem tudnánk, hogy halálos varázslatok egyvelege okozta eme jelenséget. A robbanások elhaltak, s Miklos a démonmágus ugyanolyan sziklaszilárdan állt mint a támadások előtt, köpenyének vége meg-meglebbent a szélben, egy karcolás sem volt rajta.

A légiósokat szemmel láthatóan nem lepte meg a látvány, azonnal fegyvert rántottak és szédítő tempóban zúdultak a halálos nyugalommal álló démonmágus felé. Ezzel egy időben, mintha egy halvány mosolyt véltem volna felfedezni Miklos arcán, ennek a mágusnak kötélből vannak az idegei annyi már bizonyos! Miklos sárgán izzó szemei felragyogtak, botját maga mellé szúrta, s két kezét magasba emelve megidézett egy pusztító erejű kristályfelhőt. A halálos felhő csak egy szempillantásnyi ideig lebegett a mágus feje felett, megidézése után szinte azonnal mozgásba lendült és szédítő tempóban száguldott a rohamozó légiósók felé. Az azúrkék roham lendülete megtört, sebekkel borított, ziháló légiósok bukkantak ki a felhőből, néhány állat nem követte már gazdáját.

A lendületet vesztett légiósok azonban folytatták a támadásukat, a leggyorsabbak már csak egy kardcsapásnyira jártak a démonmágustól, aki botját a földből kihúzva -enyhe fintor kíséretében- készült fel a támadások fogadására. Különös látványban van része az aréna közönségének, a démonmágus alig-alig mozdult meg, ám a legtöbb csapást így is elkerülte, néhány támadást azonban már nem tudott vagy akart hárítani. A bekapott találatok egyáltalán nem rendítették meg, valószínűleg észre sem vette őket. A válaszcsapásait viszont nagyon is észrevették a légiósok, ütéseinek nyomán behorpadt páncélok, szétzúzott pajzsok, és ájult légiósok zuhantak az aréna porába. Legtöbbjük kritikus állapotban volt. Mindeközben jól hallhatóan felerősödött a randomgenerátor zúgása, különös. Az összecsapás szikrázóan kemény volt, ám nem tartott sokáig. A jobb állapotban levő légiósok igyekeztek elhúzni a mágus közeléből magatehetetlenül heverő társaikat.
Zoidberg - v1
Pontszám: 7.92
fórumozóSolinaFérfi
Végzetúr mester
533 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
10. hozzászólás - 2009.09.04. 10:57:55
........
A hozzászólást Solina módosította 2009.09.04. 11:04:16-kor
Pontszám: 5.42
népszerűBlackjackFérfi
Végzetúr mester
365 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
11. hozzászólás - 2009.09.04. 11:02:23
Ebben a pillanatban újra felhangzott a "For the Legion", s az eddig várakozó második sor felől is harci varászlatok zúdultak Miklos, a démonmágus irányába. A közönség élvezi a harcot, bekiabálásokkal adnak hangot érzéseiknek, nagyobbrészt az Azúr harcosoknak szurkolnak, ám sokan éltetik Miklost, a démonmágust is, sőt néhányan egyenesen a randomgenerátorhoz intézik buzdításukat, illetve elhangzik egy egy, ria-ria, rigmus is, ám ezt nem igazán tudjuk értelmezni. Társaik rohamát kihasználva, az első 15 harcos biztonságos helyre vonulva nézheti végig mindazt, amit az előbb saját bőrükön is tapasztalhattak. Ahogy látom nem vesztegetik az idejüket, előkerült a gyógyitalok sokasága, néhányan a mágiát is segítségül hívják regenerációjuk érdekében, készülnek az újabb összecsapásra...
Zoidberg - v1
Pontszám: 7.85
népszerűBlackjackFérfi
Végzetúr mester
365 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
12. hozzászólás - 2009.09.04. 11:15:14
A félidőben járunk kedves nézőink, immáron több mint másfél órája tart az öldöklő küzdelem. Kisebb változásokról tudunk csak beszámolni, a Légió elszántan rohamoz, Miklos, a démonmágus pedig egykedvűen zúzza szét őket újra és újra. Talán, mintha egy icipici fáradtságot vélnénk felfedezni a démonmáguson, de továbbra is ugyanolyan magabiztosan és sziklaszilárdan áll a lábán, mint tette azt eddig. Ugyanez már nem mondható el némelyik légiósról, a tetemes mennyiségű gyógyital ellenére is sok a teljesen kimerült, zúzódásokkal gazdagon tarkított harcos, ők már nem is vesznek részt minden egyes támadási hullámban, társaik azonban -nem tudni honnan véve az energiát- helyettük is tartják a frontot.

Az aréna közönsége kihasználva a szünetet megrohamozta a büféket. Mindenféle finomságot lehet kapni, csak győzze az ember lélekenergiával! A szünetben tombolát is rendeztek, a szerencsés végzeturak/hölgyek arcképeit egy kis kártyalapra festették rá a mesteremberek, hamarosan kereskedelmi forgalomban is kaphatóak lesznek, gyűjtsd össze mind! A patinás Chrisie's árverést is rendezett, értékes relikviák cseréltek gazdát. Az aukciót bonyolító sunyi képű árnymanók elégedetten dörzsölgetik tenyerüket, nem csoda, számos csilingelő aranytallérral gyarapodtak a mai nap folyamán. Az egyik jómódú, ám kissé kapatos végzetúr példának okáért 200 aranytallért adott egy olyan tárgyért, amely az árnymanók szerint is csak 100 aranytallért ért.

Egy aprócska pulton a "kristálypont beváltóhely" feliratot fedezhetjük fel, körülötte több tucat tanácstalanul nézelődő végzetúr ácsorog, kezükben a SzuperLE kártyájukat szorongatva. Csalódott arckifejezésük arról árulkodik, hogy nagy reményeket fűztek a beváltóhelyhez, azonban az teljesen elhagyottan árválkodik a kíváncsiskodok gyűrűjében.
Zoidberg - v1
Pontszám: 8.05
népszerűBlackjackFérfi
Végzetúr mester
365 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
13. hozzászólás - 2009.09.04. 12:13:47
És vissza küzdelemhez. Most már biztosan ki merjük jelenteni azt, amit az előbb még csak sejtettünk. A légiósok több órán át tartó folyamatos támadása, szép lassan meghozta gyümölcsét. Bár Miklos a démon mágus két támadási hullám között igyekezett összeszedni magát, a csitulni nem akaró támadásoknak úgy látszik még egy olyan hatalmas mágus sem tud sokáig ellenállni mint amilyen ő maga. A randomenerátor egyre hangosabban zúg, szinte már vibrál, néha odamegy egy egy technikus gnóm, és állítgat rajta ezt azt, de aztán majd mindig ugyanaz lesz a vége, ijedten visszaállítja a korábbi állapotra, majd sűrű vállvonogatások közepette elszelel a generátor mellől.

A légiósok mögött egy nagy halom üres gyógyitalos üveg csillog a fényben,furcsa látvány, úgy néz ki, mint egy kisebb üvegdomb. Ütött kopott fizimiskájuk ellenére ugyanaz a fény csillog a szemükben, mint a küzdelem elején, egészen biztos, hogy nem fogják feladni. Harci alakzatuk már a múlté, a rendezett sorokat felváltotta az örült összevisszaság, mindenki akkor támad, amikor tud. Miklos a démoni mágus keményen küzd, azonban a kezdeti magabiztossága már csak emlék, összpontosítani kell, minden idegszálával a támadókra kell figyelnie, muszáj, ha győzni akar! A felé záporozó varázslatok közül egyre több okoz neki kézzel fogható problémát, a közelharcban pedig meg-megremeg a bekapott találatok után. Ezeket a találatokat pár órával ezelőtt észre sem vette, annyira jelentéktelennek tűntek, most pedig..
Zoidberg - v1
Pontszám: 6.48
népszerűBlackjackFérfi
Végzetúr mester
365 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
14. hozzászólás - 2009.09.04. 13:05:44
A légió győzelme már közel, a randomgenerátor már szinte teljesen elcsendesedett, Miklos a démoni mágus sárgán izzó szemei halványulni látszanak, az egykor oly makulátlan köpenye most szakadásokkal tarkított, egyszerűen faragott másfél méteres botja kettétörve hever mellette a porban. Az óvatlanabb légiósok számára azonban még ebben az állapotban is tartogat meglepetéseket, ez a mágus szó szerint ördögi, honnan van ez a hatalmas erő?! Az előbb egy akkora ütést vitt be, hogy a rá támadó légiós jó 4 méternyit repült, hogy aztán ájultan érkezzen az aréna homokjára. Társai máris gyógyitallal itatják, komolyan mondom, ha visszaváltanák azt a sok kiürült gyógyitalos üveget, az árából vehetnének maguknak egy epikus tárgyat!
Zoidberg - v1
Pontszám: 7.10
népszerűBlackjackFérfi
Végzetúr mester
365 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
15. hozzászólás - 2009.09.04. 14:15:40
Szemmel láthatóan a mágus gyengülése erőt ad az azúrkék harcosoknak, fegyverüket megragadva egy utolsó rohamra indulnak, most vagy soha, sikerülnie kell! Halálos táncot járnak a harcoló felek, a mágus kettétört botjának egyik felével hárít és támad, hárít és támad, újra és újra. Furcsamód a bot épp oly könnyedén fogadja a csapásokat, mintha a legkeményebb fémből kovácsolták volna, vajon akkor hogyan és mikor törhetett ketté? Ha egy légiós elesett, helyére ugrott egy másik, most vagy soha, még egy támadásra már nem lesz erő, most vagy soha! Egy gyors csapás, majd még egy és még egy, Miklos a démoni mágus féltérdre ereszkedett, teste megremegett, alakja elhalványult, majd teljesen a semmibe veszett.

A tömeg egy pillanatnyi csend után hangos ovációban tört ki, igazán jó kis mérkőzés volt, vér, szenvedés, fájdalom, és mindezt nem mi éltük át, hát kell ennél több? A mágus csalódott szurkolói mérgesen tépték szét a fogadószelvényeiket, ma sincs extra LE! A pályán már ott van a Blue Bull képviselője (Ne felejtsük, szárnyakat ad!) aki átadja a küzdelem legjobbjának járó oklevelet. Az aprócska manók az aréna küzdőterén serénykednek, az ájult állatokat élesztgetik és az üvegdombot bontják le. Nocsak, az egyik manón egy "Zarknod amíg te alszol minket vernek!" póló feszül, érdekes. A gnóm technikusok féltő óvatossággal próbálják leállítani a Beho randomgenerátort, remélem sikerül kikapcsolniuk!

Ó, ha jól látom egy prominens személy is feltűnt az arénában, maga K-lapka az, a Csenőmanó körút 9 árverési csarnok vezető árnymanója! Mint minden nyilvános szereplése alkalmával, most is egy nagy táblát tart a kezében "Portyázásból visszamaradt, új ékszerek és fegyverek kaphatóak, szinte féláron. Hogy hol? A Csenőmanó árverési csarnokban, Vámház körút 9". Úgy látom éppen Cyronnak sutyorog valamit, hát persze, biztosan ajánlatot tett a Légiónak járó jutalomra! Pontosan azon a helyen, ahol semmivé lett Miklos a démonmágus, egy tárgy kezd körvonalazódni, itt a jól megérdemelt jutalom, most kiderül, hogy megérte e az a sok szenvedés! Igen, ha jól látom ez nem más mint egy.. Nagyobb Detektor! Ez egy remek relikvia, vagy nem..ki tudja;)
Zoidberg - v1
Pontszám: 7.54
népszerűBlackjackFérfi
Végzetúr mester
365 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
16. hozzászólás - 2009.09.04. 14:17:49
Köszönjük, hogy minket választottak, és velünk szurkoltak az Azúr Légió SC - Miklos, a démoni mágus összecsapáson, reméljük nem bánták meg! Közvetítésünk végén engedjék meg, hogy pár szót ejtsek holnapi magazin műsorainkról is. Az "Extrém építészek" A Tyrant szövetség prominenseit látja majd vendégül, betekintést nyerhetünk az eget ostromló tornyuk kulisszatitkaiba, és megismerkedhetünk a kivitelezők feszültséggel teli mindennapjaival. Kapcsoljuk majd Zarknod piramisát is, a lelkes hosszútáv ébresztgetők már a tizenkettedik védelmi burkon is túljutottak, közel van már az ébredés pillanata, ne maradjanak le Zarknod csipás tekintetéről! Ne feledjék, a legjobb lélekszívásokat nálunk láthatják, a viszont látásra!:)
Zoidberg - v1
Pontszám: 7.54
fórumozóFalcoFérfi
Végzetúr tanonc
28 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
17. hozzászólás - 2009.09.05. 21:17:11
Remek munka
A hozzászólást Falco módosította 2009.09.05. 21:18:23-kor
Valaki pontozzon LEeee
Pontszám: 5.05
kedvelt tagTseby'dr akulaFérfi
Végzetúr mester
784 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
18. hozzászólás - 2009.09.23. 19:22:17
Legmélyebb tiszteletem a szerzőnek! Fantörpikus remekmű.
V3 : Tseby'dr akula

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Pontszám: 5.78
fórumozóKapikFérfi
Végzetúr
72 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
19. hozzászólás - 2009.09.23. 20:14:01
Sziasztok!Bocs hogy ide irom,de segitségre lenne szükségem.Szeretnék venni egy 100 oldalú dobokockát és nem tudom,h hol lehet kapni.Ha tud valaki légyszíves irjon rám.Világ 1 en Daurden vagyok.Előre is köszönöm!
“Az ésszerűen élő ember alkalmazkodik a világhoz. Az ésszerűtlenül élő ragaszkodik ahhoz, hogy a világot próbálja magához igazítani.”
(George Bernard Shaw)
,¤°´'`°•.¸ .•°´'`°¤,¸
Pontszám: 3.06
kedvelt tagTseby'dr akulaFérfi
Végzetúr mester
784 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Azúr Légió
20. hozzászólás - 2009.09.24. 14:22:12
Nekem tényleg tetszett ez a közvetítés, nagyon ügyes a szerző, jöhet megint a lepontozás.....
V3 : Tseby'dr akula

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Pontszám: 5.37
Oldal: 12
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőRésföld - a HKK legújabb kiegészítője