A csata résznél kémkedtem, ezt írja ki : Data too long for column 'params' at row 1
És nem történt semmi
Hozzászólások - Ördög
Oldal: 12
Dátum: 2025.08.21. 08:05:57
Dátum: 2025.08.14. 20:23:36
Én nem látok város szint szerinti listát. 3 kémkedés, ha látom a kaját támadok. 5 támadás nem sok de nagyon kevés. És ennyi fog naponta történni...Ez a bevétel oldal, de lesz 24 órám amíg Bátran kirabolhatnak ( mert látni nem látom az eseményekben ) . Másnap talán kiderül a kiadás is... Orosz rulett
Dátum: 2025.08.14. 07:39:35
A csata nem jó, akit megtámadok, azt látom az eseményekbe, de aki engem ver el, arról semmi nincs . Nem tudok farmolni, akit egyszer kifosztottam, a kövi nap megpróbálnám újra kifosztani, de nem lehet rákeresni, csak random dobál be neveket. És az sem lenne baj, ha azt is látnám hogy hányadik szintű városa van. Egy éppen csak elkezdett 1-2 szintű várost ki sem kémlelnék, ott semmi nincs csak harci tp amit jelenleg nem tudunk mire használni. Azt sem jelzi hogy mennyi van eddig.
Tehát marad a jegyzetelés és imádkozás hogy a farm újra a támadható listába kerüljön
Tehát marad a jegyzetelés és imádkozás hogy a farm újra a támadható listába kerüljön
Dátum: 2025.08.05. 21:27:11
A rejtekhely nem zabál. És ha elég magas szintre felhúzod, talán el tudsz rejteni sok-sok unoptániumot ahhoz hogy mondjuk 20-40 stb.. áron vásárolj pálcát. És akkor jöhet a katonaság. Még fal sem kell, mert az sem rombolható, éppen úgy mint egy malom.. Mihez kell a katonaság. A jelen állás szerint csak kaja, tehát őskő elherdálás...
Én 600 őskő körül vagyok, ennek a java élelemre ment el. 30 katona nagyon éhes , ellenben nagyon semmire való
Én 600 őskő körül vagyok, ennek a java élelemre ment el. 30 katona nagyon éhes , ellenben nagyon semmire való
Dátum: 2025.08.05. 07:20:41
A kaja az tényleg gond, rengeteg őskő elmegy rá. És a rablás is bagatel, hiszen egy 2. szintű éléskamra ugyan 100 kaja tárolására elegendő, de egy 1. szintű rejtekhely ebből 80-at elrejt. Akkor van esély rabolni, ha valakinél 80-nál több kaja van, vagy nincs rejtekhelye. Tehát a katonaság nem is tudja magát fenntartani. És minek kémkedek, mert ha találok is egy célpontot véletlenül, sem onnan, sem visszalépve nem listázza ki a gép. Tehát csak a véletlen műve ha pár frissítés múlva felbukkan a név újra.
Dátum: 2025.07.31. 20:36:23
Most működik, lehet rabolni is valamit, de a kémkedés oldalról még nem lehet egyből támadni, a csata még nem világos. Az sem lenne baj, ha lehetne külön rákeresni valakire. Én pl. szívesebben támadnék olyanokra, akik az élmezőnyben vannak, nyilván nagyobb zsákmány reményében. De a katonaság eddig komoly deficittel jár....nem is tolom tovább
Dátum: 2025.07.30. 17:58:28
Engem is kidob, pedig már alig vártam hogy akcióba lépjenek a mihaszna katonák
Dátum: 2025.07.27. 05:36:34
nekem is iszonyúan be van lassulva az egész játék
Dátum: 2025.07.25. 09:45:17
A szerepjáték vonalról csak egy gondolat. Én sokkal inkább el tudtam volna képzelni egy a Szövetség épületeihez kapcsolható dolgot, pl. túlnőttetek a szövetség adta falakon, itt az ideje, hogy saját városrészt emeljetek a biztonságot jelentő szövetség erődje köré. Így akár a meglévő szövetség tagjai együtt tudnának működni, katonai és gazdasági vonalon egyaránt. És talán visszatérne a szövetség valódi vérkeringése. Mint abban az időben, amikor még nem csak a Kristály ellen háborúztunk, vagy amikor még az egész szövetség kellett egy epikus leveréséhez, ami kb 5-6 órát igényelt.
Dátum: 2025.07.24. 11:46:07
Meddig tart a teszt időszak, mert lassan elfogynak az ősköveim amit kajára költök. Kaját nem lehet rabolni ?? Az van mindenkinél.
És ha valakit kikémlelek, miért nem tudom ott rögtön megtámadni ??
És ha valakit kikémlelek, miért nem tudom ott rögtön megtámadni ??
Dátum: 2025.07.24. 11:44:07
Most megint csatázgattam, és már sok a sebesült, a harci erőm 4,8-ról 2,8-ra esett le. Pl. minden mágusom a kórházban van.
Dátum: 2025.07.24. 07:24:20
Kb. 10 győztes csatám van, de senkitől semmi nem esett, és pl. Razort 2 alkalommal legyőztem, neked az összes egységednek a kórházban kellene lennie. És pl. a te oldaladon ez megjelenik, hogy a Holtak Városa megtámadott és legyőzött ??
Dátum: 2025.07.24. 07:24:12
Kb. 10 győztes csatám van, de senkitől semmi nem esett, és pl. Razort 2 alkalommal legyőztem, neked az összes egységednek a kórházban kellene lennie. És pl. a te oldaladon ez megjelenik, hogy a Holtak Városa megtámadott és legyőzött ??
Dátum: 2025.07.24. 07:23:42
Dátum: 2025.07.07. 06:30:05
Készítettem egy unoptániumot, de a piac oldal nem jön be jól, illetve sehogy. Ott lehetne cserélgetni, nekem nem sikerül semmit semmire . És a kém központ működését sem értem, pedig 2 emberem is melózik ott.
Dátum: 2023.09.21. 22:25:48
Nekem 400. szinten valóban sok a relikvia kuponom, de alacsony szinten meg tolja a nyakadba a csp-t az inspirátor. Pár oldallal ezelőtt írtátok 120 cs / nap az arány. Mindenki más gondokkal küzd, de ettől jó a játék. Kevesebb matekkal is lehet ezt élvezni. És mindenki előtt ott a lehetőség hogy ne visszafogott fejlődéssel pók üzemmódban játsszon. talán nem lesz mindig alacsony szintű....
Dátum: 2023.09.14. 20:49:32
Bocsi, én azt gondolom 400. szinten is amatőr vagyok DE hogy kaphat valaki 120 csp-t egy nap ?? És 1 mp alatt vadászni ?? Mit lőtem mellé ??
És nekem a Nagyobb grifftojás kiköltése 32 órát vett igénybe, mínusz a 2 x 4 óra gyorsítás = halva született griff. ??? Akár a szörnyfog
És nekem a Nagyobb grifftojás kiköltése 32 órát vett igénybe, mínusz a 2 x 4 óra gyorsítás = halva született griff. ??? Akár a szörnyfog
Dátum: 2021.01.06. 22:47:18
Nem neked címeztem, mivel azt sem tudom ki vagy. De biztosan igazad van abban , hogy a "sátánnak" címzett fizető játékosok tartják életben a játékot.
A célom az volt , hogy a mértékletességre hívjam fel a figyelmet. Én tudom, hogy az viszi előre az embert, ha egy adott versenyhelyzetben kihozza a maximumot, de szerintem vannak olyan helyzetek, ahol ez vissza nyal. Azt gondolom ez lehet a kiégés.
Évek alatt sok ilyen "kiégett" top karakterrel találkoztam. Ha valami már nem feladat, akkor az nem is érdekes.
A célom az volt , hogy a mértékletességre hívjam fel a figyelmet. Én tudom, hogy az viszi előre az embert, ha egy adott versenyhelyzetben kihozza a maximumot, de szerintem vannak olyan helyzetek, ahol ez vissza nyal. Azt gondolom ez lehet a kiégés.
Évek alatt sok ilyen "kiégett" top karakterrel találkoztam. Ha valami már nem feladat, akkor az nem is érdekes.
Dátum: 2021.01.06. 22:06:58
Az felmerült már kérdésként, hogy ki mint vet úgy arat ? Magatoknak kerestétek a bajt, hogy számotokra beszűkült a játék. Amikor évekkel ezelőtt belekezdtetek nem volt gyanús a "szerepjáték " kifejezés. Nem gondolom, hogy lehet sok pénzért és sok rááldozott óra árán hangulatot venni.
Én a magam részéről mindig megpróbáltam élvezni a játékot. Emlékszem amikor szabadságot vettem ki, mert a Szövetség háborúban állt egy másik szövetséggel. Volt olyan is akit ezért katakombába küldtünk. Aztán jött a Citadella használata. Komoly etikai és morális kérdés volt a használata. Vagy az első epikus lény leverése, amiben a szövetég minden tagja óránként beütött, aztán valamikor délután kimúlt a dög. A relikvia elosztása megint külön történet.
Szóval szerintem ti gigászok elszartátok az egész játék hangulatát. De remélem nem fertőzi meg nagyon a többi világot. Viszont javasolnám terápiaként a maximális versenyszellem szem előtt tartásával egy új karakter indítását, amit NEM támogatsz meg őskővel. Lehet hogy új élmény lenne egy új varázslat, vagy pár ezer le, amit el tudsz költeni anélkül, hogy a pókok meg ne dézsmálják
Én a magam részéről mindig megpróbáltam élvezni a játékot. Emlékszem amikor szabadságot vettem ki, mert a Szövetség háborúban állt egy másik szövetséggel. Volt olyan is akit ezért katakombába küldtünk. Aztán jött a Citadella használata. Komoly etikai és morális kérdés volt a használata. Vagy az első epikus lény leverése, amiben a szövetég minden tagja óránként beütött, aztán valamikor délután kimúlt a dög. A relikvia elosztása megint külön történet.
Szóval szerintem ti gigászok elszartátok az egész játék hangulatát. De remélem nem fertőzi meg nagyon a többi világot. Viszont javasolnám terápiaként a maximális versenyszellem szem előtt tartásával egy új karakter indítását, amit NEM támogatsz meg őskővel. Lehet hogy új élmény lenne egy új varázslat, vagy pár ezer le, amit el tudsz költeni anélkül, hogy a pókok meg ne dézsmálják
Dátum: 2020.02.12. 17:06:23
10 éve játszom a játékkal, és még sosem írtam semmit, de most elpattantam hogy a Kutatás Eventet ilyen lehúzósra csinálták. Az első négy sorban 176 őskő kell minimum, vagy megakadtál.
A sajtoló anomáliához granulátum kell 30 őskő
A 10 kék kristályitalhoz további 50 őskő, de ezekért még kapsz is valamit.
De a Bűvös állat eledel 15 darab aminek darabja 8 őskő ha egyáltalán kapható és ráadásul semmire való, hiszen ezért fejleszti az ember a meggyőzését , hiába nyomják ki a szemed 3 darabbal, még így is 12x8 = 96 őskő. Vérlázító.
Nem csodálom hogy a nem prémesek sorban hagyják abba a játékot, ha nem tudnak felzárkózni máshogy. Pl. nálam csak gyűlik a sok csatlós kristály és a kútgerjesztő. Nemhogy azt süthetném el valahogy.
Mac
A sajtoló anomáliához granulátum kell 30 őskő
A 10 kék kristályitalhoz további 50 őskő, de ezekért még kapsz is valamit.
De a Bűvös állat eledel 15 darab aminek darabja 8 őskő ha egyáltalán kapható és ráadásul semmire való, hiszen ezért fejleszti az ember a meggyőzését , hiába nyomják ki a szemed 3 darabbal, még így is 12x8 = 96 őskő. Vérlázító.
Nem csodálom hogy a nem prémesek sorban hagyják abba a játékot, ha nem tudnak felzárkózni máshogy. Pl. nálam csak gyűlik a sok csatlós kristály és a kútgerjesztő. Nemhogy azt süthetném el valahogy.
Mac
Oldal: 12