Ördög
Végzetúr tanonc

32 hozzászólás
A csata nem jó, akit megtámadok, azt látom az eseményekbe, de aki engem ver el, arról semmi nincs . Nem tudok farmolni, akit egyszer kifosztottam, a kövi nap megpróbálnám újra kifosztani, de nem lehet rákeresni, csak random dobál be neveket. És az sem lenne baj, ha azt is látnám hogy hányadik szintű városa van. Egy éppen csak elkezdett 1-2 szintű várost ki sem kémlelnék, ott semmi nincs csak harci tp amit jelenleg nem tudunk mire használni. Azt sem jelzi hogy mennyi van eddig.
Tehát marad a jegyzetelés és imádkozás hogy a farm újra a támadható listába kerüljön
Pontszám: 7.80
Kerzsakov
Végzetúr tanonc

44 hozzászólás
Re: Városok
202. hozzászólás - 2025.08.14. 13:55:16
Én az ősköves és a nem ősköves szakadékra hívnám fel a figyelmet mert lesz akkora csak jó isten tudd majd lenézni rajta.
Minden harcos érzett már félelmet egy-egy csatától. Minden harcos csalt és hazudott már életében. Minden harcos indult már el olyan úton, melyet nem neki szánt a sors. Minden harcos szenvedett már jelenléktelen dolgok miatt. Minden harcos érezte már, hogy nem igazi harcos.
Pontszám: 6.22
Ördög
Végzetúr tanonc

32 hozzászólás
Én nem látok város szint szerinti listát. 3 kémkedés, ha látom a kaját támadok. 5 támadás nem sok de nagyon kevés. És ennyi fog naponta történni...Ez a bevétel oldal, de lesz 24 órám amíg Bátran kirabolhatnak ( mert látni nem látom az eseményekben ) . Másnap talán kiderül a kiadás is... Orosz rulett
Pontszám: 7.05
Ivirgacs
Végzetúr tanonc

18 hozzászólás
javaslom: https://www.vegzetur.hu/index.php?m=varos&sub=toplista
Itt az alapértelmezett rebd a szint szerinti, de az igaz, hogy keresni nem lehet.
Pontszám: 9.05
Baraty
1104 hozzászólás
206. hozzászólás - 2025.08.15. 11:14:46
Megcsináltam hogy a vallási központ kikapcsolható legyen.
Az eseményekbe be fogom rakni azokat a csatákat is, amikor téged támadtak, és a csatalistába is a szintet ill. a név szerinti támadást.
Pontszám: 8.47
Husosfagyi
531 hozzászólás
208. hozzászólás - 2025.08.17. 18:37:11
Akkor a piac tételei: (több nincs, felhúztam 5-re a piacot, de nem mutatott más tételt)
Katona felszerelés
1 katona felszerelése 1-et javul azonnal, de max a kovácsműhely szintjéig.
1 1 unobtánium
Megveszem
Mágus felszerelés
1 mágus felszerelése 1-et javul azonnal, de max a könyvtár szintjéig.
1 1 unobtánium
Megveszem
Berserker felszerelés
1 berserker felszerelése 1-et javul azonnal, de max az alkimista labor szintjéig.
1 1 unobtánium
Megveszem
Gyógyító ital
A kórházban tudod használni, 5 katonát azonnal meggyógyít
1 1 unobtánium
Megveszem
2 cselekvéspont
Limit: max. havi 50.
1 1 unobtánium
Megveszem
Templomi pálca
Többször megvehető, de az ár is mindig nő 5 unobtániummal.
50 50 unobtánium
Megveszem
A Hatalom medálja
Minden tulajdonságodra (szerencsét kivéve) +1. Többször megvehető, ekkor a bónusz növekszik, +2, +3 stb, de az ár is mindig nő 20 unobtániummal.
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 7.47
Lebufe001
648 hozzászólás
209. hozzászólás - 2025.08.17. 20:22:52
Mennyi unobántium termelődik naponta és annak milyen limitjei vannak? Lehet optimalizálni a várost arra hogy csak unobtániumot termel fullon és veszem ki a pálcákat és mást nem csinálok semmit? Szóval ilyen AFK pálca farmként?
V6 - Thilysius
Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Pontszám: 7.89
Razor
680 hozzászólás
Naponta 1/banya szint.
Elvileg igen gyakorlatilag nem. Ha lesz unobtaniumod leraboljak. Akkora rejtekhelyet meg nonszensz csinalni.
Tehat vagy fullba nyomod nagy hadsereg sok osko vagy sehogy
Talan a havi 50 csp ami kiveheto siman barkinek majd.
Szerintem.
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 6.57
Kerzsakov
Végzetúr tanonc

44 hozzászólás
211. hozzászólás - 2025.08.18. 08:18:23
Nekem is az jött le ha nem raksz bele nagyon sok őskövet esélyed se lesz kiszedni szinte semmit.
Minden harcos érzett már félelmet egy-egy csatától. Minden harcos csalt és hazudott már életében. Minden harcos indult már el olyan úton, melyet nem neki szánt a sors. Minden harcos szenvedett már jelenléktelen dolgok miatt. Minden harcos érezte már, hogy nem igazi harcos.
siva
228 hozzászólás
Teszteltük, ha rabolnak akkor nincs vesztesèg, legalábbis nem írta ki nálam, de a győztes megkapta. Ha ez így maradna nem lenne semmi kockázat--ergo a rejtekhely felesleges. Nekem most alkalmankènt majd 3 millió Le a 18 tègla rengeteg. Max 25 èpitőt tudok egyszerre betenni... A kaja elfogy, hiába termelünk, 5 őskö naponta...A játék ha komolyan nyomod nagyon sokba kerül a mostani veremben 9 templomi pálcát vettem, hiába a rengeteg erőforrás, nem csinálok havi 4-5 vermet, ídő ès pènz inkább ezzel kellene kezdeni valamit
AUM Mahá Káli
v4 zöldség
Pontszám: 8.51
Kerzsakov
Végzetúr tanonc

44 hozzászólás
213. hozzászólás - 2025.08.18. 14:14:33
Szerintem élesben majd le vonja azt amit most nem vont le. Nem hinném hogy így maradna mert akkor tényleg értelmetlen a rejtekhely.
Husosfagyi
531 hozzászólás
214. hozzászólás - 2025.08.19. 20:11:51
Frissítésenként 30 tégla-2 milla.
Csak lejjebb kellene vinni az árát.
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 7.47
Ördög
Végzetúr tanonc

32 hozzászólás
215. hozzászólás - 2025.08.21. 08:05:57
A csata résznél kémkedtem, ezt írja ki : Data too long for column 'params' at row 1
És nem történt semmi
Pontszám: 8.01
BigHero
Végzetúr poronty

5 hozzászólás
216. hozzászólás - 2025.08.21. 09:54:12
Épületek max. szintjéről/szintkorlátjáról van valami információ?
---
Pontszám: 7.50