Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy az otthoni gépen az explorer8 pár nappal ezelőtti biztonsági frissítése óta nem tudok belépni a játékba.
Felhasználónevet kódot beírva visszadob a kezdőoldalra, és nem történik semmi.
Van esetleg vkinek vmi tippje, hogy tudom megoldani hogy elérjem a játékot?
Persze azon kívül hogy használjak másik böngészőt.
Előre is köszi a segítséget!
Kareese
Hozzászólások - Kareese
Oldal: 1
Dátum: 2009.11.04. 10:54:17
Dátum: 2009.10.03. 17:35:43
Nem a feltevésért kapott LE-re gondoltam hanem a helyesen megválaszolt után kapott +10%-ra. Tömjük tele a kvízt olyan kérdéssel amiben már benne is van a helyes válasz így mindenki megkapja a plusz 10%-ot. Miért fárasztanánk kedves játékostársainkat azzal, hogy olyan kérdést tegyünk fel ami tényleg KVÍZnek számít és gondolkodni is kell rajta?
Persze ez saját vélemény.
Persze ez saját vélemény.
Dátum: 2009.10.03. 15:19:26
Köszi, igyekszem.
Viszont teljesen egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy a 25%-os határ hülyeség, mert az... nem attól lesz rossz egy kvízkérdés, hogy kevesen tudnak rá válaszolni... éppen attól kihívás... Ha egyszer jónak lett minősítve, akkor csak azért kivenni, mert kevesen tudják a helyes választ hülyeség... így tényleg nincs értelme kvíznek hívni. De javítsatok ki ha tévedek.
Lássuk be ennyi erővel ingyen osztogathatnánk a LE-t kérdés nélkül... mert azok a kérdések maradnak benn amiknél nem kell energiát fordítani a helyes válasz kiderítésére.
Viszont teljesen egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy a 25%-os határ hülyeség, mert az... nem attól lesz rossz egy kvízkérdés, hogy kevesen tudnak rá válaszolni... éppen attól kihívás... Ha egyszer jónak lett minősítve, akkor csak azért kivenni, mert kevesen tudják a helyes választ hülyeség... így tényleg nincs értelme kvíznek hívni. De javítsatok ki ha tévedek.
Lássuk be ennyi erővel ingyen osztogathatnánk a LE-t kérdés nélkül... mert azok a kérdések maradnak benn amiknél nem kell energiát fordítani a helyes válasz kiderítésére.
Dátum: 2009.10.01. 22:14:58
Szomorúan tapasztaltam hogy a kérdésem kiesett, mert a válaszadók több mint 75% nem tudta a helyes választ
Az alábbi állítások közül melyik nem a Bajkál-tó jellegzetessége?
A kora körülbelül 25-30 millió év, amivel a Föld egyik legöregebb tava.
20%-át adja a Föld teljes édesvíz-készletének.
Átlagos vízmélysége 147 méter, de legmélyebb pontján 406 métert mértek.
A tó egyetlen lefolyása az Angara.
A helyes válasz a lehető legkönnyebben és legegyszerűbben megkapható a wikipédiáról, meg akár tanulhatta is az ember.
Földünk legmélyebb taváról van szó, legmélyebb pontján 1680 métert mértek...
Nem értem mi olyan nehéz benne.
Az alábbi állítások közül melyik nem a Bajkál-tó jellegzetessége?
A kora körülbelül 25-30 millió év, amivel a Föld egyik legöregebb tava.
20%-át adja a Föld teljes édesvíz-készletének.
Átlagos vízmélysége 147 méter, de legmélyebb pontján 406 métert mértek.
A tó egyetlen lefolyása az Angara.
A helyes válasz a lehető legkönnyebben és legegyszerűbben megkapható a wikipédiáról, meg akár tanulhatta is az ember.
Földünk legmélyebb taváról van szó, legmélyebb pontján 1680 métert mértek...
Nem értem mi olyan nehéz benne.
Dátum: 2009.06.13. 16:57:42
Melyik ország rendezi a 2010 foci VB-t?
Anglia
Németország
Lengyelország - Ukrajna*
Magyarország - Horvátország
Találtam egy teljesen rossz kérdést, a válaszok között nem szerepel a rendező ország a Dél-afrikai Köztársaság.
Valószínűsítem az illető a 2012-es EB-re gondolt mikor feltette a kérdést, erre utal a helyes válasz is...
Anglia
Németország
Lengyelország - Ukrajna*
Magyarország - Horvátország
Találtam egy teljesen rossz kérdést, a válaszok között nem szerepel a rendező ország a Dél-afrikai Köztársaság.
Valószínűsítem az illető a 2012-es EB-re gondolt mikor feltette a kérdést, erre utal a helyes válasz is...
Dátum: 2009.06.11. 12:31:34
Ha nem csak az első mondatot olvasod el akkor rájössz, hogy nem is annyira hibás az a kérdés.
Dátum: 2009.06.11. 12:01:57
Sziasztok találtam két kérdést amiben van pár helyesírási hiba:
A Dallas című filmben Lari Hagman kit játszott?
Cliff Barnst
Boby Ewingot
Nem szerepelt a filmben!
Jocky Evingot (ez a jó válasz)
Melyik az a két Dél-Amerikai ország amelyiknek nincs tengerparj tja?
Bolivia-Paraguay
Brazilia-Ecuador
Argentina-Uruguay
Kolumbia-Venezuela
Az elsőben a nevek hibásak (Larry Hagman, Cliff Barnes, Bobby Ewing, Jockey Ewing), a másodikban a "tengerpartja" ragozása nem sikerült.
A Dallas című filmben Lari Hagman kit játszott?
Cliff Barnst
Boby Ewingot
Nem szerepelt a filmben!
Jocky Evingot (ez a jó válasz)
Melyik az a két Dél-Amerikai ország amelyiknek nincs tengerparj tja?
Bolivia-Paraguay
Brazilia-Ecuador
Argentina-Uruguay
Kolumbia-Venezuela
Az elsőben a nevek hibásak (Larry Hagman, Cliff Barnes, Bobby Ewing, Jockey Ewing), a másodikban a "tengerpartja" ragozása nem sikerült.
Dátum: 2009.03.26. 11:29:16
Volt szerencsém kipróbálni az üzenőfalat, és nem látom a jelen formájában sok értelmét...
A legnagyobb problémám, hogy ha fel akarom hívni a szövetség tagjainak a figyelmét vmi nagyobb horderejű dologra akkor még mindig a személyes üzenet a legmegfelelőbb erre a célra, mert belépéskor egyből észrevehető, hogy "üzeneted érkezett". A fórum és mostmár az üzenőfal is csak akkor tűnik fel vkinek ha a szövetség oldalára bemegy... s rengeteg olyan passzív játékos van akinek a napi rutin a vadászatban kimerül és szinte könyörögni kell nekik, hogy elolvassák a fórumot.
Nem lehetne megoldani a fórumot, üzenőfalat is olyan módszerrel mint az új eseményt? HA történik vmi vagy vki új hozzászólást tett a fórumban akkor az közvetlen bejelentkezésnél egyből feltűnjön?
A legnagyobb problémám, hogy ha fel akarom hívni a szövetség tagjainak a figyelmét vmi nagyobb horderejű dologra akkor még mindig a személyes üzenet a legmegfelelőbb erre a célra, mert belépéskor egyből észrevehető, hogy "üzeneted érkezett". A fórum és mostmár az üzenőfal is csak akkor tűnik fel vkinek ha a szövetség oldalára bemegy... s rengeteg olyan passzív játékos van akinek a napi rutin a vadászatban kimerül és szinte könyörögni kell nekik, hogy elolvassák a fórumot.
Nem lehetne megoldani a fórumot, üzenőfalat is olyan módszerrel mint az új eseményt? HA történik vmi vagy vki új hozzászólást tett a fórumban akkor az közvetlen bejelentkezésnél egyből feltűnjön?
Dátum: 2009.03.12. 13:52:18
Észrevettem.
CSak egy építő jeleggű hozzászólás akart lenni segítség azoknak akik esetleg a képletkészítéssel foglalkoznak.
A meg vagyok zavarodva rész meg az itt a fórumban elhangzottakra vonatkozott...
Bár teljesen jogos, hogy nem tűnt ki a szövegből:)
Mithril hám van a nagyobbik dögön a kicsin bőrpáncél akar lenni nem is tudom miért írtam hámot:)
CSak egy építő jeleggű hozzászólás akart lenni segítség azoknak akik esetleg a képletkészítéssel foglalkoznak.
A meg vagyok zavarodva rész meg az itt a fórumban elhangzottakra vonatkozott...
Bár teljesen jogos, hogy nem tűnt ki a szövegből:)
Mithril hám van a nagyobbik dögön a kicsin bőrpáncél akar lenni nem is tudom miért írtam hámot:)
Dátum: 2009.03.12. 12:04:54
Sziasztok!
47-es goblin harcos esetében 15-ös alapszintnél mithril hámmal 45-ös elnyelés.
28-as jégféreg 6-os alapszinttel 25-ös elnyelés... a hám 2-őt ad neki.
Hátha segít a kalkulálásban.
Én már meg vagyok kavarva rendesen
47-es goblin harcos esetében 15-ös alapszintnél mithril hámmal 45-ös elnyelés.
28-as jégféreg 6-os alapszinttel 25-ös elnyelés... a hám 2-őt ad neki.
Hátha segít a kalkulálásban.
Én már meg vagyok kavarva rendesen
Dátum: 2008.11.19. 18:03:04
Mikor nem vadászhatsz a Végzetúrban?
Ha nem mostam fogat
Ha túl kevés az életpontom
Ha túl kevés a benzin az automban
Ha túl sok az életpontom
Ezt a kérdést kaptam. A kérdés rossz, szerintem törlendő... de minimum javítandó.
Ha nem mostam fogat
Ha túl kevés az életpontom
Ha túl kevés a benzin az automban
Ha túl sok az életpontom
Ezt a kérdést kaptam. A kérdés rossz, szerintem törlendő... de minimum javítandó.
Dátum: 2008.11.08. 00:13:23
Melyik csapatnak nem volt tagja játékosként Puskás Ferenc?
Budapest Honvéd SE
Real Madrid CF
Spanyol nemzeti válogatott
Panathinaikosz
A kérdésre eddig 11 jó és 16 rossz válasz érkezett.
Igaz, hogy ez egy focis kérdés, de mégiscsak arról a magyarról van szó akit a világon talán a legtöbben ismernek.
Bíztam benne, hogy lesz végre egy 50% felett teljesítő kérdésem erre tessék... ez sem teljesít vmi jól:(
Budapest Honvéd SE
Real Madrid CF
Spanyol nemzeti válogatott
Panathinaikosz
A kérdésre eddig 11 jó és 16 rossz válasz érkezett.
Igaz, hogy ez egy focis kérdés, de mégiscsak arról a magyarról van szó akit a világon talán a legtöbben ismernek.
Bíztam benne, hogy lesz végre egy 50% felett teljesítő kérdésem erre tessék... ez sem teljesít vmi jól:(
Dátum: 2008.10.22. 11:58:58
Idézet: Craslorg - 2008.10.22. 11:27:25
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=1581
http://csillagaszattortenet.csillagaszat.hu/ egyetemes_naptartortenet_es_kronologia/20040422_szokonap.html
De látom közben már többen rátaláltak
Idézet: Aisling - 2008.10.22. 10:25:26
Az lehet, de a 29 napos februárok esetén a 24. nap a szökőnap. Ennek történelmi múltja van, amit most nem tudok megkeresni, de ha meglelem, beteszem a linket.
Én feb. 24-én születtem, és esküszöm, minden évben van szülinapom
Az lehet, de a 29 napos februárok esetén a 24. nap a szökőnap. Ennek történelmi múltja van, amit most nem tudok megkeresni, de ha meglelem, beteszem a linket.
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=1581
http://csillagaszattortenet.csillagaszat.hu/ egyetemes_naptartortenet_es_kronologia/20040422_szokonap.html
De látom közben már többen rátaláltak
Dátum: 2008.10.21. 23:31:02
A helyes válasz február 24.
Dátum: 2008.10.21. 23:14:03
Melyik nap a szökőnap?
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Sajnálatos, hogy egyesek még azzal sincsenek tisztában mikor van a szökőnap...
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Sajnálatos, hogy egyesek még azzal sincsenek tisztában mikor van a szökőnap...
Oldal: 1