Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Eliteninja

Dátum: 2009.07.02. 16:49:01
Ugyanez az ismételhető küldi:)
Dátum: 2009.07.02. 16:42:28
Felvilágosítalak akkor. Akit ütnek ÉP alatt vadászik(meg úgy általában)....max 2k-t tarotk magamnál nap közben. És mivel olyan magas, ha ki is végez a szintkülönbség miatt semmit nem kap^^
Dátum: 2009.07.02. 16:33:21
NEm azzal van a gond, hogy megver, mert vakító fénnyel is megverne....és a LE-t is leszarom. Hanem az zavar, hogy 2 támadástól eltünik a 7K feletti ÉP-m, mert semmi esélyem a 7 szinttel nagyobb "PVP"-zők ellen....nomeg az állatok....
Dátum: 2009.07.02. 16:22:46
Akkor gyere kövi behó talin pvpzni! Garantálom, hogy te is baromira élvezni fogod! Csak nehogy a mentő vigyen el:O kb ugyanez, mint amikor 7 szinttel lejebb ütsz és belémlősz 2k-t a varázslatoddal. Ennek köze nincs a pvp-hez, de azért grat:)
Dátum: 2009.07.02. 13:55:19
A saját horda butaság lenne:) egyébként 15 v 30:) a tároló nem rossz, de a másik sztem nem lenne jó, mert vlk felgyűjti a PP-t 30assal utána meg átvált 15-ösre és szétüti a kicsiket:)
Dátum: 2009.07.02. 13:28:28
Az ismételhető küldetésekért kapott jutalom megváltozott. Ha legalább 50 ismételhető küldetést teljesítettél, akkor:
- Ha olyan ismételhető küldetést teljesítesz, amellyel megegyező volt az előző kettő valamelyike, akkor csak fele LE-t és kristálypontot kapsz, és 0 aranydukátot.
- Ha olyan ismételhető küldetést teljesítesz, ami azonos legutóbbi két teljesítettel, akkor csak negyedannyi LE-t és kristálypontot kapsz, és 0 aranydukátot.

az 50 még mindig nem 120....pff. Legalább ez is több, mint a semmi....
Dátum: 2009.07.02. 13:08:38
Akkor inkább ne ismerjenek el! De az, hogy 7 szinttel magasabb jön és nem csak engem lő szarrá a hülye varázslattal(amik mellesleg baromira elszálltak, ezen is változtatni kéne.....)hanem belelő 400at a dögömbe! És ebből jön 4-5 ilyen támadás és máris se nekem, se a lényemnek nincs ép-je. Oké, mit tudok csinálni? Vadászok...elfogy a csp és most? jön még egy majom és bumm. Azt meg senki ne mondja nekem a nagyob karik közül, hogy csak azért üt, mert nincs kit ütnie....
Dátum: 2009.07.02. 12:44:25
Még egy "fejlesztést" javasolnék. Magasabb szinten az ütéshatár csökkentése, mert ez így baromi szar, hogy 7 szinttel magasabb jóképességű emberek jönnek egymás után 3-an:) kb semmi esély és ezzel nem csak én vagyok így és őszintén szólva baromi irritáló. Meg az emberi hozzáállás is szánalmas. Nem tudom, h mi a jó abban, h 7 szinttel lejebb csapkod az ember és a másik visszaütni sem tud, de mindenesetra GRAT mindenkinek! Nagyon ügyik vagytok!
Dátum: 2009.06.27. 20:48:57
A feltörekvő Shaunt sem lehetne figyelmen kívül hagyni, bár még kicsi szintű, de hamarosan agyon fogok vele verni nagyon sok embert
(v2)
Dátum: 2009.06.26. 17:01:22
Én is tudnék ismételhető küldit csinálni, csak egyszerűen még nem tartok ott...
Dátum: 2009.06.26. 16:07:57
Ja, de a legegyszerűbb az lenne amit leírtam, semmi cicózás nem lenne, csak húzni egy határt és kész:)
Dátum: 2009.06.26. 15:50:47
És számold ki, hogy mennyi LE-t kapott a kristálypontok mellett. Nem a kristálypontokat sérelmezem...
Dátum: 2009.06.26. 15:47:24
Akár....vagy vlhol máshol meghúzni a határt. A legjobb az lenne, ha az aktuális legtöbb végrehajtott karinak néznénk meg, hogy mennyit csinált és ott megúhzni a határt. Ha mindenkire vonatkozni fog a korlát 1 páran megint behozhatatlan előnyhöz jutnak...
Dátum: 2009.06.26. 15:37:21
Ha mindenkit lekorlátoznak, nekik ugyanúgy megmarad az előny, független attól, hogy LE-t vagy valami mást ad az ismételhető küldi..
Dátum: 2009.06.26. 15:31:25
Hopsz Winnie idézetére akartam válaszolni.
Dátum: 2009.06.26. 15:30:28
Igen, amíg ugyanúgy fizetek és pénzt áldozok a játékra én is ki akarom azt használni azt amit más megtett.
Dátum: 2009.06.26. 15:13:45
Amit szánalmasnak tartok, hogy le lesznek korlátozva az ismételhető küldetések. 1-2 ember megint kihasználta és agyontápolta magát a többieknek meg nem lesz esélye. Mindenkit le fognak korlátozni. Miért nem lehet csak azokat akik már több, mint 200 küldit csináltak? A legtöbbet végrehajtónál meghúzni a határt és ennyi. DE neeem ehelyett megint meg kell szopatni mindenkit, mint a kreatívval. Hát ez szenzációs. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy ez egy változó környezet...hát jah, folyton azokat tápolják a fejlesztők akik ott vannak az elején. Más is fizet a játékért ugyanúgy nem csak ők. És azért, mert nem mindenkinek van ideje itt lógni egész nap a fórumon, attól még játszik. Én személy szerint nagyon szeretem ezt a játékot, de az utóbbi 1-2 fejlesztés nagy kudarc.(Kristályhordának mondjuk örülök)de, ha továbbra is csak a top 20-30 embernek fejlesztik a játékot, akkor 3-4 hónapon belül csak ők fognak játszani:)

Simán meg lehetne oldani azt amit mondtam, hogy csak egy bizonyos szám után jön a korlát és másnak is legyen előnye. Ott van próféta meg Barrique meg a többiek akik 200 körül járnak. Van aki éppen most kezdené->jön a korlát és egy pár ember behozhatatlan előnyhöz jutott. Szerintem ez elég nagy hülyeség.

Nem fogok olvasni úgyhogy, ha nekem szántok kommentet akkor írjatok V1-en(Eliteninja esetleg V2:Shaun) vagy itt levélben. Remélem nem csak én látom így(értelmesnek)és TI is írtok a vezetőségnek, hogy ez a fejlesztés nagyon nem lenne helyénvaló.

További szép napot!:)
Dátum: 2009.06.26. 15:11:33
Amit szánalmasnak tartok, hogy le lesznek korlátozva az ismételhető küldetések. 1-2 ember megint kihasználta és agyontápolta magát a többieknek meg nem lesz esélye. Mindenkit le fognak korlátozni. Miért nem lehet csak azokat akik már több, mint 200 küldit csináltak? A legtöbbet végrehajtónál meghúzni a határt és ennyi. DE neeem ehelyett megint meg kell szopatni mindenkit, mint a kreatívval. Hát ez szenzációs. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy ez egy változó környezet...hát jah, folyton azokat tápolják a fejlesztők akik ott vannak az elején. Más is fizet a játékért ugyanúgy nem csak ők. És azért, mert nem mindenkinek van ideje itt lógni egész nap a fórumon, attól még játszik. Én személy szerint nagyon szeretem ezt a játékot, de az utóbbi 1-2 fejlesztés nagy kudarc.(Kristályhordának mondjuk örülök)de, ha továbbra is csak a top 20-30 embernek fejlesztik a játékot, akkor 3-4 hónapon belül csak ők fognak játszani:)

Simán meg lehetne oldani azt amit mondtam, hogy csak egy bizonyos szám után jön a korlát és másnak is legyen előnye. Ott van próféta meg Barrique meg a többiek akik 200 körül járnak. Van aki éppen most kezdené->jön a korlát és egy pár ember behozhatatlan előnyhöz jutott. Szerintem ez elég nagy hülyeség.

Nem fogok olvasni úgyhogy, ha nekem szántok kommentet akkor írjatok V1-en(Eliteninja esetleg V2:Shaun) vagy itt levélben. Remélem nem csak én látom így(értelmesnek)és TI is írtok a vezetőségnek, hogy ez a fejlesztés nagyon nem lenne helyénvaló.

További szép napot!:)
Miért mindenki a Tier cuccokat sorolja? PVP rulez! Bg-ből sokkal hamarabb megvan a cucc ami a pvp-re kell és sokkal élvezetesebb is, mint a fos insta!:P valamint LK-ban nagyon elrontották a pvp-t, de a cuccok között tényleg nagy szakadék van.
Jaj szegény:( 2004ben jött ki a wow és 2004ben adta ki a szukits kiadó a könyveketO.o lehet csak nem néztél utána? Egyébként a wowot meg magyarul játszottad vagy mi? Ha annyira érdekel egy játéknak az előtörténete(ami könyvben van)akkor elolvasom.