Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - CaveMaN

Mondjuk 6 pakli kártyát megjegyezni még ilyen módszerrel is szép teljesítmény.

Példával élve, egy követ felemelni nagyon egyszerű, de a 150 kilós követ mégis alig néhányan emelgetik
Dátum: 2010.02.09. 07:05:01
Maximálisan! (vállvonás) De kit érdekel?
Dátum: 2010.02.08. 15:41:20
Miklósnak egész CSP raktára van, szerintem a rendelkezésedre fog bocsátani egy vagonnyit...
Dátum: 2010.02.02. 21:33:09
Hihetetlen mennyit bírsz sírni...

Szólj légy szíves, ha megtaláltad a legújabb karakteremet (és farmjait) az új v4-en... (Addig tartsd vissza a levegőt is )
Multinacionális vállalatok ellen nem lehet lázadni
Cirip jóindulatú, sajnos még nem sikerült kiölni belőle
Dátum: 2010.01.26. 12:41:27
"Ne 1 legyen a minimum ÉP, hanem 15%, így mindenki mindig támadható lenne, de nem ájulna el automatikusan."

Teljesen komolyan gondolom
Dátum: 2010.01.26. 12:38:20
Jöhet a sajtolós móka, addig meg mindenki megoldja, ahogy tudja.

Végső esetben, ha senkinek nem tetszik semmi, szerintem állítsuk vissza a régi rendszert regenerálás szempontjából (ill egy apró módosítás: ne 1 legyen a minimum ÉP, hanem 15%, így mindenki mindig támadható lenne, de nem ájulna el automatikusan ).

Egyébként is, képzeljük el, épp magához tér, de egyből elmegy a karakter vadászni, nonszensz Szépen megvárja, míg picit jobban lesz (15%), aztán mehet mókázni.
Dátum: 2010.01.22. 20:39:23
Dátum: 2010.01.22. 15:57:43
Idézet: Sasané - 2010.01.22. 08:43:06
Szerintem a gyerek vállalásnak semmi köze a korhoz ...

Ekkora butaságot ne tessék már írni kéremszépen. Adja isten, 60 évesen szülhetnél, bevállalnád? (igen/nem) (Ha igen, és felnevelni ki fogja?)
Dátum: 2010.01.22. 15:31:24
Szóval igazából az itt a hangos szóváltás alapvető oka, hogy volt egy jó csapat, akiknek volt egy jó stratégiája, és viszonylag gyorsan véghez lehetett vinni a tervet...

Képben vagy látom Leírom lassan, hogy érthető legyen: a korábbi v4-ekhez is napi SOK órát kellett a gép előtt ülni, ráadásul kötött időpontban, amikor az epikust lehetett gyepálni. Ez csak az epikus időigénye, minden más csak hozzájön, ami miatt a játék elé kell kerülni. Ezt ahhoz, hogy győzni lehessen sok-sok napon át folyamatosan kellett csinálni.

Én személy szerint a gyorsabb világ miatt felmerülő jelentős(!) plusz időigényét a játéknak meglehetősen rövid távon vagyok csak hajlandó tolerálni. A két korábbi v4 is túl volt már ezen a hosszon, csapattársak az elmondhatói, hogy voltak napok egymás után, amikor egyáltalán nem játszottam. 5 hónapig meg 100%, hogy nem fogom csinálni.

Más kérdés, hogy vizsgaidőszak utáni lazításban főiskolásoknak, egyetemistáknak van erre idejük és kapacitásuk (mikor oda jártam nekem is volt), majd ők játszanak helyettem is
Látom nagyon képben vagy, biztos minden este Miklóssal sörözöl. Inkább leborulok előtted (meghajlós szmájli)
Azért te gyagya, mert mielőtt a kvízértékelés jól kezdett volna működni, volt 9 hónap, amíg leginkább sehogy sem működött.

Mindenki "meglepetésére" az értékelés jóvá válásakor az addig bekerült majd 100.000 rossz kérdés, hát nem tűnt el... Máig sem értem
Dátum: 2010.01.21. 17:12:05
Azt a közkeletű tévhitet tessen elfelejteni mindenki, hogy az oltás hipp-hopp megoldja, hogy a vírus 1 méteres körzetedben életben maradjon. Meg lehet betegedni beoltva is, annyi a különbség "mindössze", hogy a szervezet számára már nem lesz ismeretlen, hanem ismeri a vírust. Valószínűleg könnyebb lefolyású lesz a betegség, de ez sem 100%.

Lásd nálunk az óvodában a bárányhimlő ellen hatásos oltást kapott gyermek is elkapta azt, "apró" különbség, hogy a többiekkel szemben rajta megjelent összesen 5 darab pötty és kevesebb, mint egy hét alatt kigyógyult belőle teljesen.
Dátum: 2010.01.21. 11:57:45
Dátum: 2010.01.18. 16:00:05
Idézet: Crimson - 2010.01.18. 15:27:34
...ha egy gyémántot végzek ki, attól kevesebbet zsákmányolok-é, mint ha egy más hordába tartozót...

Régen, egy messzi-messzi galaxisban, még a mi időnkben kolléga, a kivégzéssel ki lehetett maxolni a hozható LE-t. Azaz, ha jól kivégezted (és én tudom, hogy jól kivégezted ), akkor jött a gyémánttól is ugyanannyi. Most eme új rendszerben, még nem tudható (én legalábbis nem tudom), hogy miből mennyi kell a maximális zsákmány elhozatalához, de gyanús, ha az megvan akkor a gyémánttól is jön a maximum. (Most viszont azt nehezebb elérni)
Dátum: 2010.01.18. 07:46:58
Mert a sztrájkért kap fizetést mi?
Dátum: 2010.01.16. 21:43:05
Zuper, legalább tuti nem kell játszanom ezen a v4-en
Dátum: 2010.01.15. 13:01:15
Ha új világot indítasz nem a meglévőkből merítesz tapasztalatot?

De, ezért is hangzott már el több ötlet, az épületek használatának fokozatosságáról. Sajnálatos módon mi csak dumálhatunk, Miklósék meg vagy megcsinálják vagy nem.

0 LE-vel 3-5 napot csücsül, ez szélsőséges eset!

Nem igazán az, mármint 2000 LE megfelelő mértékű transz. projekcióval is 0-nak számít.

Portyával nem tudsz gyakorlatilag hosszú távon utolérni senkit, alacsonyabb szinten kevesebb TP-t kapsz érte, az elől haladók pedig tutira bezsebelik az összes portyáért a maximális TP-t, amit képesek. Felzárkozás ebben az esetben kizárva. (Arról nem beszélve, hogy a portya TP többsége közelít az üreshez az LE tartalom kapcsán. Így hiába mész előre 10 szintet ezzel a módszerrel, utána nem fogsz többet csatát nyerni)
Dátum: 2010.01.14. 21:21:43
Teljesen mindegy mi lesz, én V1-en tavaly épp nyaralás után töröltem Az okokat nem kérdezze senki, 50 évre titkosítva vannak.