Üdv!
Nem rossz a dolog, de kihagyom, nekem a 124le/tp nagyon kevéske és ez kötelező gyengítés lenne.
Egyébként tetszik a dolog, de ez miatt kihagyom valószínű.
Bár esetleg ha korrigálva lenne akkor nem hagynám ki.
További kellemest mára.
Hozzászólások - Hlegba
Dátum: 2013.01.22. 11:52:47
Mi a medvehagyma?
növény
vizinövény
virág
állat
No comment.
növény
vizinövény
virág
állat
No comment.
Dátum: 2013.01.21. 20:09:12
Üdv!
Pár napja már kérdeztem, akkor nem kaptam rá választ, hátha most sikerül.
Ha szubplazmával támadnak és kamrába visznek akkor a szkarabom kifejti hatását?
Előre is köszi.
Üdv: Hlegba
Pár napja már kérdeztem, akkor nem kaptam rá választ, hátha most sikerül.
Ha szubplazmával támadnak és kamrába visznek akkor a szkarabom kifejti hatását?
Előre is köszi.
Dátum: 2013.01.18. 17:30:21
Üdv!
A szubplazmás támadásokkal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ha v.ki ilyenkor kikap akkor kapok tőle lét vagy tp-t?
És a szkarabom ha elvisz kamrába működik?
A szubplazmás támadásokkal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ha v.ki ilyenkor kikap akkor kapok tőle lét vagy tp-t?
És a szkarabom ha elvisz kamrába működik?
Dátum: 2012.12.14. 10:22:44
Üdv!
Annyit lehetne még megcsinálni, hogy mutatná a rendszer, hogy eddig mennyit költöttem el?
Mert volt csonterősítés is, nem tudom hányszor és volt térkifordító ital is ahol nullázódtak dolgaim. Gondolom ettől még maradt az elköltött mennyiségem ugye?
Annyit lehetne még megcsinálni, hogy mutatná a rendszer, hogy eddig mennyit költöttem el?
Mert volt csonterősítés is, nem tudom hányszor és volt térkifordító ital is ahol nullázódtak dolgaim. Gondolom ettől még maradt az elköltött mennyiségem ugye?
Dátum: 2012.10.13. 10:39:38
Üdv!
Ha van AH-s bérletem és lélekkút katalizátorom is, akkor a mostani event alatt mit fogok kapni?
Ha van AH-s bérletem és lélekkút katalizátorom is, akkor a mostani event alatt mit fogok kapni?
Dátum: 2012.09.29. 00:07:52
Eléggé későn ébredek fel és lehet nem is olvastam utána, de mint tavaly is, ismét Én ágálnék az sms-ben fizetők mellett.
Nekik semmilyen kedvezmény sem jár most.
Legutóbb legalább a minimális ajándék járt nekik. Most az sem?
Kérdésem a következő lenne: ha már a lóvéra megyünk, akkor ha elfogadunk pénzt sms-ért, akkor nem járna nekik is a minimum jutalom?
Mert az sms-es fizetések eléggé nem számítanak.
Nekik semmilyen kedvezmény sem jár most.
Legutóbb legalább a minimális ajándék járt nekik. Most az sem?
Kérdésem a következő lenne: ha már a lóvéra megyünk, akkor ha elfogadunk pénzt sms-ért, akkor nem járna nekik is a minimum jutalom?
Mert az sms-es fizetések eléggé nem számítanak.
Dátum: 2012.09.19. 19:43:07
Csak valami vf-es fejlesztés is lenne már egyszer. Legalább egy picit.
Nekem sem jön be igazán.Tudom kevés ütés lenne naponta, de a viszonylag alacsonyabb szintű agyon gyurmázott pókoknak(90-től lefelé) akkor még adjunk több lehetőséget, eddig is erősek voltak, hátha besokallnak léből és kipukkadnak.
Elég gáz, ha van a karid környékén ilyen erős kari(még ha rendes is és nem támad), de neki még többet adni, akkor hogyan kaparjak, hogy mégis legyen bármi kis esélyem?
Üdv.
Nekem sem jön be igazán.Tudom kevés ütés lenne naponta, de a viszonylag alacsonyabb szintű agyon gyurmázott pókoknak(90-től lefelé) akkor még adjunk több lehetőséget, eddig is erősek voltak, hátha besokallnak léből és kipukkadnak.
Elég gáz, ha van a karid környékén ilyen erős kari(még ha rendes is és nem támad), de neki még többet adni, akkor hogyan kaparjak, hogy mégis legyen bármi kis esélyem?
Üdv.
Dátum: 2012.09.12. 18:11:22
Aha, értem.
Köszi.
Köszi.
Dátum: 2012.09.12. 17:50:17
Üdv!
Nem volt v.mikor ígéret arról, hogy max kettő, de inkább egy köves feladat lesz a templomban?
Nekem a 7. van itt és HÁROM köves van és ez már sajnos nem az első "véletlen 3" ahogy itt kommentálni szokták.
Vagy csak üres beszéd volt a korlátozás?
Nem volt v.mikor ígéret arról, hogy max kettő, de inkább egy köves feladat lesz a templomban?
Nekem a 7. van itt és HÁROM köves van és ez már sajnos nem az első "véletlen 3" ahogy itt kommentálni szokták.
Vagy csak üres beszéd volt a korlátozás?
Dátum: 2012.08.02. 18:24:04
Üdv!
Ha olyan epikcuccot kapok amibe bármilyen fókuszkristály rakható akkor lehet bele fegyverbe valót is tenni?
Ha olyan epikcuccot kapok amibe bármilyen fókuszkristály rakható akkor lehet bele fegyverbe valót is tenni?
Dátum: 2012.07.22. 01:20:27
Amit ad:
http://images.vegzetur.hu/?m=szovetseg&sub=kincseskamra
http://images.vegzetur.hu/?m=szovetseg&sub=kincseskamra
Dátum: 2012.07.22. 01:17:50
Nálam is üres lap van.
Fehérség.
Fehérség.
Dátum: 2012.07.20. 12:52:53
Üdv!
V1-en térkapuzok és nem használják a lények a varijukat. Engem nem zavaz, mert így nincs sebzésük.
De azért írtam róla.
V1-en térkapuzok és nem használják a lények a varijukat. Engem nem zavaz, mert így nincs sebzésük.
De azért írtam róla.
Dátum: 2012.07.18. 17:09:02
Üdv!
Felhasználtam a pálcikámat, de bár ne tettem volna.
3 köves feladat ismét(nem első alkalommal pedig ÁLLÍTÓLAG már nincs ilyen, most is csak véletlenül ), negyedszer is megkaptam az áldozz fel 4 af-t de miből?????
Nincs sok időm a játékra a kevés összejött af-t is viszi a templom folyamatosan, fejlesztésre nemigazán jut.
Áldozz fel lét is persze, miért is ne, spec váltás a 3 ősköves mellé ismét.
Azért ennyit már nem ér meg lassan a templom ám.
+ ismét használj el 5 esszenciát, olyat lehet, hogy 4-et beváltok katalizátorra? Számolja?
Sorry, de kicsit gáz ez a temlom így.
Felhasználtam a pálcikámat, de bár ne tettem volna.
3 köves feladat ismét(nem első alkalommal pedig ÁLLÍTÓLAG már nincs ilyen, most is csak véletlenül ), negyedszer is megkaptam az áldozz fel 4 af-t de miből?????
Nincs sok időm a játékra a kevés összejött af-t is viszi a templom folyamatosan, fejlesztésre nemigazán jut.
Áldozz fel lét is persze, miért is ne, spec váltás a 3 ősköves mellé ismét.
Azért ennyit már nem ér meg lassan a templom ám.
+ ismét használj el 5 esszenciát, olyat lehet, hogy 4-et beváltok katalizátorra? Számolja?
Sorry, de kicsit gáz ez a temlom így.
Dátum: 2012.07.10. 12:31:55
Üdv!
Nekem is megjött a 4.
2 köves, áldozz fel 4af-t, eddig a 4-ből 3-nál kaptam, lassan kikophatna már... + áldozz fel 86ezer lét, de ezek aaz oszlonyeremények viccek már, nincs értelme csak ezért tolni. 3* van 3 kiégett őskő, 1 portyás csenésből kapok 12-t, vicc, támadás itala, vadászat itala, dukátteremtő tekercs, a fő 1740 lé és 9 tp-mire is költsem . Hát kezd ez így eléggé érdektelen lenni.
+ min 1* specet váltani, mert ugye fejleszd a mágiádat és a tau-t, a specem persze erőn van, mert azt kért utoljára. így 10 kő ismét ugrik
Egy pici "finomítás" nem lehetne?
Vagy erősebb díjak, vagy tetszőleges tulajdonságnövelés? És így megmaradna, hogy nyugodtan mindenki a saját elképzelése és tempója szerint fejlesszen.
Nekem is megjött a 4.
2 köves, áldozz fel 4af-t, eddig a 4-ből 3-nál kaptam, lassan kikophatna már... + áldozz fel 86ezer lét, de ezek aaz oszlonyeremények viccek már, nincs értelme csak ezért tolni. 3* van 3 kiégett őskő, 1 portyás csenésből kapok 12-t, vicc, támadás itala, vadászat itala, dukátteremtő tekercs, a fő 1740 lé és 9 tp-mire is költsem . Hát kezd ez így eléggé érdektelen lenni.
+ min 1* specet váltani, mert ugye fejleszd a mágiádat és a tau-t, a specem persze erőn van, mert azt kért utoljára. így 10 kő ismét ugrik
Egy pici "finomítás" nem lehetne?
Vagy erősebb díjak, vagy tetszőleges tulajdonságnövelés? És így megmaradna, hogy nyugodtan mindenki a saját elképzelése és tempója szerint fejlesszen.
Dátum: 2012.05.22. 07:30:07
Majd meglátjuk mi lesz a válsz, ha hiba volt és javítják akkor igazad van, de ha nem?
Dátum: 2012.05.22. 06:30:58
Megnéztem, tegnap 21:30-kor kaptam az első szilánkot, akkor vált a szerver?
Így tegnap 24 szilánkot gyűjtöttem be.
És elég gáz, hogy így megszívja az ember, ha tudom, hogy nincs esélyem, akkor el sem indítom a vadászatot és nyelem le a tp-t a semmiért.
Ez így megint elvette a kedvem az egésztől.
Így tegnap 24 szilánkot gyűjtöttem be.
És elég gáz, hogy így megszívja az ember, ha tudom, hogy nincs esélyem, akkor el sem indítom a vadászatot és nyelem le a tp-t a semmiért.
Ez így megint elvette a kedvem az egésztől.
Dátum: 2012.05.22. 05:45:43
Üdv
Tegnap 22.57-kor fogtam be ötödik állatomat és nem ismeri el a templom.
A mai napra számította és szilánkot is adott érte.
Így tegnap hiába lőttem el közel 100csp-t, és fogtam be az állatokat?
Elfogtam az 5 állatot tegnap, el kellene ismernie nem?
Tegnap 22.57-kor fogtam be ötödik állatomat és nem ismeri el a templom.
A mai napra számította és szilánkot is adott érte.
Így tegnap hiába lőttem el közel 100csp-t, és fogtam be az állatokat?
Elfogtam az 5 állatot tegnap, el kellene ismernie nem?
Dátum: 2012.05.06. 02:14:34
Szia!
Elsőnek:
Használd az ékezeteket. Nem hátrány.
És légyszi, ne mondd meg, hogy milyen formátumban fizetnek az sms-zők.
Pont ez az előnye, hogy nem kell bemenni a bankba és megértetni az ügyintézővel, hogy én csak ezt akarom.
És látom azt is, hogy egy adminisztrátor sem fog hozzászólni.
Mert írtam már korábban is ebben a témában és mégsem reagáltak rá.
Elsőnek:
Használd az ékezeteket. Nem hátrány.
És légyszi, ne mondd meg, hogy milyen formátumban fizetnek az sms-zők.
Pont ez az előnye, hogy nem kell bemenni a bankba és megértetni az ügyintézővel, hogy én csak ezt akarom.
És látom azt is, hogy egy adminisztrátor sem fog hozzászólni.
Mert írtam már korábban is ebben a témában és mégsem reagáltak rá.