Szia Telk!
Kicsit tudathasadásosnak érzem magam, párhuzamosan beszélgetünk 3 fórumon ..
Hozzászólások - Atreus
Dátum: 2009.01.27. 18:45:59
Dátum: 2009.01.27. 18:20:46
Halihó
Dátum: 2009.01.26. 00:23:42
Jó éjt Lan!
Dátum: 2009.01.26. 00:14:50
Ahh, 3 napja reggel 5-6 kor fekszem, úgyhogy ha most lefekszem kb 1-2 kor akkor az tök előre lépés
Szia Cirmos, köszi, jó Téged is látni
Szia Cirmos, köszi, jó Téged is látni
Dátum: 2009.01.26. 00:05:19
Sziasztok, hamarosan elteszem magam, kivételesen megpróbálok emberi időpontban lefeküdni
Dátum: 2009.01.25. 19:12:14
Itt arról van szó, hogy a sokkal erősebb agresszor gyengébb tagjai lesznek láthatatlanok, persze, lehet véletlen egybeesés, hogy pont egyszerre mentek el szabadságra..
Egyébként tényleg mindegy ..whatever..
Vannak akik a tisztességes küzdelmeket szeretik és azt élvezik, és vannak akiket csak a LE érdekel, bármi áron. Tisztára mint a való életben..
Egyébként tényleg mindegy ..whatever..
Vannak akik a tisztességes küzdelmeket szeretik és azt élvezik, és vannak akiket csak a LE érdekel, bármi áron. Tisztára mint a való életben..
Dátum: 2009.01.25. 19:09:43
Nem feltétlenül.
A javaslatok között nem csak ÉS volt, hanem VAGY is.
A javaslatok között nem csak ÉS volt, hanem VAGY is.
Dátum: 2009.01.25. 18:51:06
Mortimer Te elolvastad Jacsita eredeti hozzászólását?
Alapjában véve nem az a baj, hogy egy két karakter láthatatlan, hanem ha a klán jelentősebb hányada.
Persze, ez lehet véletlen egybeesés is...
Alapjában véve nem az a baj, hogy egy két karakter láthatatlan, hanem ha a klán jelentősebb hányada.
Persze, ez lehet véletlen egybeesés is...
Dátum: 2009.01.24. 18:00:29
1279-es HSZ-omban írtam ...
Idézet: Atreus - 2009.01.24. 17:29:00
Szerintem drámenbéz egy kis dábbal és reggivel fűszerezve
Idézet: Atreus - 2009.01.24. 17:29:00
Dátum: 2009.01.24. 17:52:36
Byzon, a linkedhez adott stílust elfogadod?
Dátum: 2009.01.24. 17:37:30
majd megpróbálok rákeresni..
A PG 30%-a már láthatatlan és csak velünk küzdenek..
Mi remekül szórakozunk
Huu, Alia szemrevaló menyecske
Sok sikert ellenük!
A PG 30%-a már láthatatlan és csak velünk küzdenek..
Mi remekül szórakozunk
Huu, Alia szemrevaló menyecske
Sok sikert ellenük!
Dátum: 2009.01.24. 17:29:00
Sziasztok
Amúgy köszi a linket, nagyon jót röhögtem rajta, új kedvencem lett.
Sokat dobott a mai napomon, tegnap legyűrtük a ZIBet, dupla győzelemmel, meg másik 2 csapat kapitulált aznap, plusz 4-nek betámadott a PG, a bátrak.
Megint nem lesz könnyű dolguk, eddig csak unalomból ütöttük őket a másik 3 háború mellett, de ma már ráérünk velük foglalkozni. Per pillanat már vezetünk is
Már kezdenek láthatatlanná válni meg katakombába vonulni..Érdekes .. Pedig nincs a nyakukon a Lélekőrök
Amúgy köszi a linket, nagyon jót röhögtem rajta, új kedvencem lett.
Sokat dobott a mai napomon, tegnap legyűrtük a ZIBet, dupla győzelemmel, meg másik 2 csapat kapitulált aznap, plusz 4-nek betámadott a PG, a bátrak.
Megint nem lesz könnyű dolguk, eddig csak unalomból ütöttük őket a másik 3 háború mellett, de ma már ráérünk velük foglalkozni. Per pillanat már vezetünk is
Már kezdenek láthatatlanná válni meg katakombába vonulni..Érdekes .. Pedig nincs a nyakukon a Lélekőrök
Dátum: 2009.01.22. 18:46:22
Lehet, nem is kéne neki sört főznie, ha Khetty ilyen erős teát tud kotyvasztani
Dátum: 2009.01.22. 18:12:13
Sziasztok!
Danka, nálunk Éjszárny külön kiemelte, és felhívta a figyelmet arra hogy a béke csarnokába tilos LE-t rakni
Danka, nálunk Éjszárny külön kiemelte, és felhívta a figyelmet arra hogy a béke csarnokába tilos LE-t rakni
Dátum: 2009.01.22. 16:39:14
Sziasztok!
Körte, ha privát üzenetben megírom a címemet, azt is el tudod olvasni wapon, ugye?
Körte, ha privát üzenetben megírom a címemet, azt is el tudod olvasni wapon, ugye?
Dátum: 2009.01.20. 23:39:20
köszi :-*
Dátum: 2009.01.20. 23:23:13
Jó éjt Lan!
Cirip, persze hogy van, csak majd én leszek az éjszakai őrjárat. 6 óra az eltolódás.
Jó éjt Telk!
Cirip, persze hogy van, csak majd én leszek az éjszakai őrjárat. 6 óra az eltolódás.
Jó éjt Telk!
Dátum: 2009.01.20. 23:20:08
Köszönöm Nektek
Telk, igen, fontos, az elmúlt évem erről szólt, erre ment rá.
Cirmos, még szoríts egy kicsit, jó? Még nincs vége, nincs a kezemben a vízum, és nem vagyok még a bevándorlásiak mögött Miamiban
Lan, persze, első a real life, de azért hiányzik a virtual is
Telk, igen, fontos, az elmúlt évem erről szólt, erre ment rá.
Cirmos, még szoríts egy kicsit, jó? Még nincs vége, nincs a kezemben a vízum, és nem vagyok még a bevándorlásiak mögött Miamiban
Lan, persze, első a real life, de azért hiányzik a virtual is
Dátum: 2009.01.20. 22:59:00
Sziasztok
Mostanában kb ez lesz az aktivitásom, kicsit felsűrűsödtek az események az életemben.
Kaptam munkaajánlatot végre, Floridából. Papirmunkák után kell rohangáljak, mindenféle igazolásokat szerezni, stb.
A westes karakterem tisztára leépül.. Asszem nem regelek V3-ra sem itt a VÚ-n, legalábbis addig nem, amíg nem lesz megint rendezett az életem.
Ja, Byzon kérdésével már találkoztam régebben. Ha nem az övével, akkor egy hasonlóval, ami péntek 13 eredetére kérdez..
Mostanában kb ez lesz az aktivitásom, kicsit felsűrűsödtek az események az életemben.
Kaptam munkaajánlatot végre, Floridából. Papirmunkák után kell rohangáljak, mindenféle igazolásokat szerezni, stb.
A westes karakterem tisztára leépül.. Asszem nem regelek V3-ra sem itt a VÚ-n, legalábbis addig nem, amíg nem lesz megint rendezett az életem.
Ja, Byzon kérdésével már találkoztam régebben. Ha nem az övével, akkor egy hasonlóval, ami péntek 13 eredetére kérdez..
Dátum: 2009.01.19. 14:41:11
dehogy adom vissza a béke szimbólumát, ha, Te akarsz lenni a békés harcos, akkor verekedjünk meg érte.
najó..tessék, itt van..
najó..tessék, itt van..