Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Jeva

Oldal: 12345678910
Dátum: 2009.09.16. 05:12:37
Nem tudom, hova írjam, de felháborítónak tartom, hogy Miklós ahelyett, hogy újabb kincseket találna ki (vagy akármi), ellehetetleníti az epikus ölését a legutóbbi reformjával. Nálunk a harminc emberből egy tud érdemben hozzászagolni (The Lost One) most, míg korábban azért négy-hat ember legalább tudott egy-egy kört nyerni. Gyakorlatilag már semmi mást nem fejlesztek, mint IQ-t, és mégis, mi az eredmény: háromezres varázslat. Lazán, könnyedén. A kicsi, de lelkes tagjainknak meg ötezer.

Hát, köszönjük Emese. Akarom mondani, Miklós. Tudom, ez nem javaslat, de a javaslatom túlmegy azon, amit egy úrilány kiejt a száján.
A legyek ura a Nobel-díjas William Golding regénye, mely fiúkról szól, akik egy szigeten rekedtek. Mi a szörny, ami rettegésben tartja őket?

egy legyekkel borított, karóba húzott disznófej
egy szerencsétlenül járt pilóta hullája
egy kagyló
Röfi törött szemüvege

A kérdésre eddig 1 jó és 4 rossz válasz érkezett.

Az értékelőn kívül még senki nem tudta a jó választ, amely a második. Egyébként mind a négy felsorolt elem szerepel a műben (a kagylót nem biztos, hogy kagylónak nevezik), s mindnek erősen szimbolikus szerepe van.
Dátum: 2009.08.11. 06:12:09
Lehetne arra valami megoldást kínálni, hogy ne legyen muszáj - választható legyen - eladni azt az ékszert, amiben a térkapuból kihozott fókuszkristály van? Az eladásnál ugyanis nem lehet választani, de az se segít, ha rajtam van, vagy ha más ékszert veszek fel. Előre is köszi a választ (ha van valami megoldás, azt is köszi).
Ez szerintem ki fog esni (most hat rossz, egy jó):
Hol található a világon a legtöbb aktív gejzír?

az Egyesült Államokon belül a Yellowstone Nemzeti Parkban
az Umnak szigeten Alaszkában
Izlandon a Haukadalur nevű területen
Japánban

Azért tettem fel, mert magam is meglepődtem, hogy nem Izlandon, hanem a Yellowstone Nemzeti Parkban található a legtöbb aktív gejzír. Második helyen Kamcsatka áll, s Izland csak valahol az ötödik helyen következik.

Akit esetleg érdekel: http://en.wikipedia.org/wiki/Geyser
Dátum: 2009.07.21. 20:43:41
Mi a az a növény amin kokuszdió terem?
dudva
fenyő
tuja
kokuszfa

Elég gyér a helyesírás.

Mi után kutatnak az alkímisták?
arany
Atlantisz városa
A bölcsek köve
A Szent Grál

Itt is.
Nos, egy olyan kérdésem esik ki, amire nem tippeltem, hogy ki fog. A kérdés úgy szólt, hogy a "Az alábbiak közül mi nem igaz Alaszkára?"

Megvallom őszintén, hogy viszonylag egyszerű és kilogikázható válaszokat adtam meg, a helytelen kb. úgy szólt, hogy 1867-ben az USA ötven arany értékű dollárért vásárolta meg Oroszországtól. Ez persze nem igaz, mert 7.2 millióért, ha jól emlékszem...
Dátum: 2009.05.28. 20:05:19
Sziasztok!
Szövitárs fedezte fel: ha az eseményekben rákattintunk a kristály szövetségre (hadüzenet), kidob a bejelentkezésbe és a v3-at teszi választható opciónak.
Jeva
Dátum: 2009.05.27. 14:11:59
Amikor leütve vadászom, nem négy LE-t visznek el. Vagy vmit félreértek?
Dátum: 2009.05.27. 14:07:05
Azt hiszem, hogy törölni fogom magam. Eddig sem tudtam felverekedni magam a legjobbak közé, de ezután még annyira se fog menni. Köszönöm az eddigi játékot. Az első szívásnál viszlát VU.
Dátum: 2009.04.03. 13:18:04
a legjobb az ölj meg egyedül egy epikus szörnyet. legalább olyan édes, mint a fejezz be két épületet.
Dátum: 2009.04.02. 22:11:52
Örülj neki, hogy nem tudnak. Lehetne rosszabb is .
Dátum: 2009.04.02. 22:08:14
Válts hordát ötször egymás után.
Legyen százas a szakértelmed.
Nyerj bajnoki medált.
Legyél 11-ik a kvízolimpián.
Verd le háromszor egymás után TrueBlood-ot. Ha gyémánt vagy, akkor is.
Tedd be a kérdést, megnézi más is, hogy valóban nem volt-e benne.
Érdekes. Egyeztess azokkal is, akik a nem mondatjellegű válaszoknál javítják a nagy kezdőbetűket kicsire. Szerintem a legtöbb kérdésnél, ahol egy-, egy-két szavas válaszok vannak, kis kezdőbetűvel írjuk/írják a válaszokat.
Mea culpa - már jeleztem Hatsepsut-nak, hogy legyen kedves javítani. Egyébként eredetileg nem ezt akartam kérdezni, hanem azt, hogy mik kapták a cordon bleu-t, de a párom azt mondta, hogy azt úgyis kiszórják, mert nincs kedvük keresgélni (nem alapműveltség - de miért ne lehetne azzá tenni?!).
Idézet: Craslorg - 2009.02.12. 00:01:43
Javítom:
Idézet: Bnyikes - 2009.02.11. 23:48:20
Csak olyat írj, amire mindenki tudja a választ, mert különben hibás kérdésnek fogják értékelni, mert netán, ha nem tudja rá a választ a (20) értékelő, gyakran előfordul, hogy elutasítja mind a 20, de legalább 15, mert ugye ennyi kell, hogy kiessen!!! Ez piszokság, de így van!!!!!!!!!

Talán ha a megfelelő fórumba (tehát nem ebbe, hiszen ennek a címe alapján másról kell szólnia) leírnád, milyen kérdést tettél fel, amit elutasítottak, még talán segítséget is kapnál, ahelyett, hogy ezt a randa vörös fej(ed)et kellene néznünk.

És még ki is idézzük, hogy minél tovább nézegessük !
Dátum: 2009.02.06. 14:27:36
Köszi.

Valóban grat.
Dátum: 2009.02.06. 14:17:18
Sziasztok!
A láthatatlan állapotban nevező személy láthatatlanul küzd a viadalon is? Köszi előre a választ.
J.
Ha gondom van egy kérdéssel, én például el szoktam küldeni Hatsepsut-nak. Jó, hogy Ő sok olyan dologra is gondol, amire más nem (nekem például feltűnik a helyesírás, meg egy-két dolog, de neki olyasmi is, amitől "még rosszabb" lehet egy kérdés). Ezzel arra szeretnék utalni, hogy még egy felkért csapat sem biztos, hogy minden kérdésben jól tud dönteni. Természetesen ez nem vonatkozik a kritikán aluli kérdésekre.

Mondok egy példát: párom feltett egy kérdést, amelyben Adónisz, a görög mitológia egyik alakja szerepelt. Visszadobták azzal, hogy helyesírási hiba van a válaszokban/kérdésben. A válaszokat nagy kezdőbetűvel írta, átjavíttattam vele. A másik - és szerintem a kérdés visszadobói erre utaltak értékelésükkel - Adónisz, aki - már amennyire utána tudtam nézni - valóban hosszú ó-val írja a nevét, de a férfi névváltozat már Adonisz. Ez például egy olyan dolog, amitől - mint helyesírási hiba - nekem felállna a hátamon a szőr, közben meg kiderülne, hogy van olyan, hogy Adónisz.
Oldal: 12345678910