Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2011.03.29. 13:43:56
Fáj valami tesó? 

Dátum: 2011.03.28. 15:48:40
hogy én mi fenéért nem láthatatlanul játszok

Dátum: 2011.03.27. 01:22:37
Beho talin vagy előtte napon is lehetne csapatni valamit 

Dátum: 2011.03.25. 15:22:59
egyértelmű kapitány újra lecsapott 

Dátum: 2011.03.24. 15:21:50
1000/alkalom/fej kurvadrága 
Speciális cipőt meg szarjad le, ha terembe mentek teremcipő és tiszta legyen, aztán műfűre is jó ez a cipő, max sokat csúszkálsz. Maradjon baráti foci, ne kelljen már szerkót is venni. Nem mintha én játszanék, Debrecenből nehéz. Sebaj csináltam saját csapatot

Speciális cipőt meg szarjad le, ha terembe mentek teremcipő és tiszta legyen, aztán műfűre is jó ez a cipő, max sokat csúszkálsz. Maradjon baráti foci, ne kelljen már szerkót is venni. Nem mintha én játszanék, Debrecenből nehéz. Sebaj csináltam saját csapatot

Dátum: 2011.03.24. 12:31:33

Dátum: 2011.03.24. 11:46:08
Várjunk várjunk, erről az AF-ről kicsit bővebben kérem. Ez a csonterősítés mit is jelent akkor pontosan? Van egy 60. szintű állatom, én meg 81, és addig kattintgathatom amíg az állatom is 81. alapszintű lesz, ééééés nem veszít a mostani szintjéből?
Na Tiha, engem lehet ezzel lőttek át az EH-ra
Na Tiha, engem lehet ezzel lőttek át az EH-ra

Dátum: 2011.03.24. 01:07:57
Még éppen nem. Ezért nem kell a sok üres TP a portyák miatt
Inkább akkor semmi, és leszek első kihívásban 
Inkább akkor semmi, és leszek első kihívásban 
Dátum: 2011.03.24. 00:33:22
Nem portyázok több, mint 1 éve
Az én LÉ/TPm a vadászat és a térkapu 
Az én LÉ/TPm a vadászat és a térkapu 
Dátum: 2011.03.23. 23:55:48
Tele vagyunk előnyökkel, nem látod? Pl. 1 év múlva azon a szinten erősebb lesz a karakterünk. Nem érted te.
Mindazonáltal van abban igazság amit mondasz Tiha, amint jött a VF én belőttem, azóta is ezzel, nem is váltanék (még most), viszont etikátlanok az ilyen fejlesztések, mint pl kapjon az EH-s 2-szer több TP-t egy vadászatért, és azt 300 AF pontért leredukálhatja 1.5-re
Mindazonáltal van abban igazság amit mondasz Tiha, amint jött a VF én belőttem, azóta is ezzel, nem is váltanék (még most), viszont etikátlanok az ilyen fejlesztések, mint pl kapjon az EH-s 2-szer több TP-t egy vadászatért, és azt 300 AF pontért leredukálhatja 1.5-re

Dátum: 2011.03.23. 23:17:22
Épp te mondod a panaszkodást?
Ejnye már
És mi ez a hiperagresszív hozzáállás már régóta, mi?
Nagyságrendekkel több sírás érkezik az EH-soktól hogy LÉ/TP, LÉ/TP, LÉ/TP bazmeg LÉ/TP!!!! Na, nem érti hogy LÉ/TP. Meg hogy pók, bubi, sajt, nerf, magas szint, kristály horda, nincs kit ütni, 5 ember van a listában, LÉ/TP, miért nem lehet 1000. szintű entitást ütni, miért nincs 18. megaesszencia, nem lehetne őskőért megvenni mindent?
Szóval csak nyugodtan mehet ide a VF is.
Cras az pedig hogy egy szintre vetítve ez milyen megoldás már? Vadászok és kapok valamennyi TPt, egy nem VF-es négyszer annyit, ennyi a mese. Ja hogy én lassabban lépem a szintet, és így Összesítve már nem is rossz a helyzet? De ugye látni hogy valakik már egyszerűen nem tudnak mire költeni, valakiknek meg 1 hónap mire valami összejön.
Miklós töröld már ki légy szíves a VF-et egy az egyben, akinek meg van az kapjon érte annyi LÉt, amennyibe került, kapja meg az azonos szintű EH-t, AF-ből meg kapják vissza azt a minimális pontot. Azt pont.
Ejnye már
És mi ez a hiperagresszív hozzáállás már régóta, mi?
Nagyságrendekkel több sírás érkezik az EH-soktól hogy LÉ/TP, LÉ/TP, LÉ/TP bazmeg LÉ/TP!!!! Na, nem érti hogy LÉ/TP. Meg hogy pók, bubi, sajt, nerf, magas szint, kristály horda, nincs kit ütni, 5 ember van a listában, LÉ/TP, miért nem lehet 1000. szintű entitást ütni, miért nincs 18. megaesszencia, nem lehetne őskőért megvenni mindent?Szóval csak nyugodtan mehet ide a VF is.
Cras az pedig hogy egy szintre vetítve ez milyen megoldás már? Vadászok és kapok valamennyi TPt, egy nem VF-es négyszer annyit, ennyi a mese. Ja hogy én lassabban lépem a szintet, és így Összesítve már nem is rossz a helyzet? De ugye látni hogy valakik már egyszerűen nem tudnak mire költeni, valakiknek meg 1 hónap mire valami összejön.
Miklós töröld már ki légy szíves a VF-et egy az egyben, akinek meg van az kapjon érte annyi LÉt, amennyibe került, kapja meg az azonos szintű EH-t, AF-ből meg kapják vissza azt a minimális pontot. Azt pont.
Dátum: 2011.03.23. 20:36:03
jah :|
Vf-esként kötelező a kompenzáció első körben. Aztán mire csinálnál valamit, a környezetnek már rég megvan. Ilyen dolgok hogy kalandképességek pl.
Vf-esként kötelező a kompenzáció első körben. Aztán mire csinálnál valamit, a környezetnek már rég megvan. Ilyen dolgok hogy kalandképességek pl.
Dátum: 2011.03.21. 23:52:02
Egy tinédzser fiú kap az apjától egy márkás aranyórát.
Aznap este elvisz egy lányt vacsorázni, moziba, majd hazakíséri, elbúcsúzik tőle, fölszáll a villamosra, átszáll a metróra, majd busszal hazamegy. Észreveszi, hogy eltűnt az órája. Nem baj, lefekszik aludni.
Másnap reggel leugrik a sarki pékségbe, vesz egy buktát. Beleharap, és mi van a buktában?
- Az órája?
- Nem, lekvár, vazze!
Két öreg nyugdíjas beszélgetnek egy padon üldögélve egy parkban:
- Mondd, mióta nem volt dolgod nővel?
- Hát, amióta nyugdíjba mentem!
- Nekem se volt pont azóta.
- Ezek valamit raktak a nyugdíjunkba!
Aznap este elvisz egy lányt vacsorázni, moziba, majd hazakíséri, elbúcsúzik tőle, fölszáll a villamosra, átszáll a metróra, majd busszal hazamegy. Észreveszi, hogy eltűnt az órája. Nem baj, lefekszik aludni.
Másnap reggel leugrik a sarki pékségbe, vesz egy buktát. Beleharap, és mi van a buktában?
- Az órája?
- Nem, lekvár, vazze!
Két öreg nyugdíjas beszélgetnek egy padon üldögélve egy parkban:
- Mondd, mióta nem volt dolgod nővel?
- Hát, amióta nyugdíjba mentem!
- Nekem se volt pont azóta.
- Ezek valamit raktak a nyugdíjunkba!
Dátum: 2011.03.20. 23:36:21
Mi Debrecenben már csináljuk a focit egy ideje, aki késztetést érez és tud is játszani, jöjjön 

Dátum: 2011.03.20. 23:34:22
Bocs B. hogy elkapkodtam a döntőt, sietnem kellett
, majd legközelebb 
, majd legközelebb 
Dátum: 2011.03.20. 14:17:20
Ország? Város?
Dátum: 2011.03.19. 23:22:43
Idézet: Viszok009 - 2011.03.19. 23:07:19
kis naiv
És feltételezem, hogy hetente 350 követ senki nem utal...
kis naiv

Dátum: 2011.03.15. 16:55:38
ha behúzza a Lyon Murinho mehet a picsába 

Dátum: 2011.03.15. 12:13:25
Manchaster - Marseille 1-1
Bayern- Inter 2-1
Chelsea - Köbenhavn 3-1
Real - Lyon 1-1
Bayern- Inter 2-1
Chelsea - Köbenhavn 3-1
Real - Lyon 1-1
Dátum: 2011.03.14. 02:16:24
Eddig középső egérgombbal indítottam csatákat, most viszont állandóan kidobálja az ablakot hogy biztos akarom-e. hogy lehet ezt kikapcsolni?