Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Eliteninja

Dátum: 2010.09.20. 18:34:09
VF is kap valami alternatívát vagy csak az EH?
Dátum: 2010.09.16. 11:16:31
Ugyanez.

V1: Eliteninja
Google chrome.
Dátum: 2010.09.16. 11:02:04
Jó legyen. Akkor nekem hasson jobban a kereskedelmem pls
Dátum: 2010.09.15. 12:39:56
Persze, meg istállóba csillárt nem? +10%? Mintha két TÖ olcsóbbító lenne rajtad? hát hogyne...
Dátum: 2010.09.08. 09:00:20
Csak az a probléma, hogy Miklós kijelentette, hogy nem lesz változás. Talin odamentünk beszélgetni vele, de meggyőzhetetlen, hidd el. Jobban jársz, ha már most megveszed a fertőtlenítő gömböt én eléggé megszívtam, javaslom minél hamarabb legyél steril, mert esélyed nem lesz
Dátum: 2010.09.08. 08:27:33
Alapnak kéne lennie. Szerintem..
Dátum: 2010.09.06. 20:30:34
Egyébként sok probléma megoldódna az ütőtáv csökkentésével. Ha mondjuk maximalizálva lenne +-3 szintben. Akkor a VF-esek sem csapkodnának felfelé, könnyű lenne őket elhagyni és nem lennének ilyen problémák, hogy agyonver a 8 szinttel magasabb.
Dátum: 2010.09.06. 17:06:02
Ezzel kb PVE lesz a játék, mert a játékosok a KH-hoz fognak hasonlítani(persze ők nem vesztenek majd LE-t)

Mellesleg nem tudom, hogy miért kellett még annó szembe állítani a VF-el az EH-t. A VF ellentéte a szingularitás, mert mind a kettő a LE/TP arányt módosítja, viszont az EH-nak nincsen semmilyen hátránya csak előnye.
Dátum: 2010.09.06. 16:36:46
Azt mond már meg nekem, hogy miért kéne jutalmazni azt, aki az eredeti tempóban játszik? Igen a szingunak és a vf-nek is vannak előnyei és ugyanúgy hátrányai. A KH-t, most ne keverjük ide, hogy kipótolta az üres TP-t. De mi értelme van egy ilyen erősítésnek?

Amúgy gondolkodj már kicsit reálisan. Aki visszafogja magát, mert mondjuk elcseszte kicsit a kariját és szeretné megerősíteni, vagy esetleg ezt a taktikát követi és elszenvedi a VF minden hátrányát az ellen most felerősítenétek az EH-t, hogy a VF-nek kb csak negatív hatása legyen rá, mert aki alulról jön és nem húz VF-et, hanem kihúzta az EH-t maxra az mire eléri őt szintben az ugyanúgy agyon fogja verni és semmi értelme nem lesz a visszamaradásánka.
Dátum: 2010.09.06. 16:27:56
Továbbra sem értem, hogy miért kéne LEzsákokat csinálni a karikból az EH erősítésével. Nem a VF helyett kapták a játékosok az EH-t, hanem azért, hogy aki nem VF-ezik az ne legyen akkora hátrányban azzal a játékossal szemben aki már egy ideje visszafogja magát és lassan lépi a szinteket.

Rendben, felőlem erősítsük az EH-t, de akkor ha lássak 2*olyan messzire kerivel a VF miatt. Mert az, hogy van amikor több, mint egy hét egy szint az lassú és igen van hátránya is a VF-nek, amit Lanmaffia említett. Ez az EH erősítes egy kisírt táp lenne, aminek szvsz semmi helye. Már az EH is kb kisírás volt...
Dátum: 2010.09.06. 10:04:04
Szvsz egy dolog aminek soha nem kellett volna bekerülnie az AH-ba: Aukciós bérlet...
Dátum: 2010.09.03. 13:29:35
Nem értem ezt az egészet. Nincs portyacélpont bla bla...a topnak aztán tényleg semmi joga sírni. Felvettek a plusz TP-t adó tárgyakat, meg kihúzták a szingut ami elcseszi teljesen a LE/TP arányt és ugye kevés lesz a célpont. Ehhez képest megkapták a KH-t és, ha csak az első 3 játékost nézem soha nem lesz akkora LE diffem, mint nekik, holott közük nincs az igazi portyához. Ütik a LE-zsákokat és pörgfetik a küldiket, aztán jön ez a szöveg, hogy "nem kapok érdemi TP-t". Ember komolyan, ki mondta, hogy húzz el annyira? nyilván vannak a taktikákban hátul ütő dolgok. Ott a VF, ami eléggé durván javítja a LE/TP arányt, mégis feleannyira fejlődsz. Hallottál már sírni VF-st, hogy jaj de lassan lépek szintet? Nem hiszem, pedig sokkal többen VF-eznek, mint szinguznak. Nektek ott van az, hogy hamarabb kapjátok a tárgyakat és hamarabb jönnek a több LE-t adó lények. Nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy a legtöbb dolognak van hátulütője. Miért legyen mindennek előnye, semmi hátránnyal?
Dátum: 2010.09.03. 13:01:36
Barrique, Ariel 3 embert lát...ki mondta, hogy rohanjanak előre? Senki. Én meg lassabban jutok hozzá a cuccokhoz. Akkor légyszi legyen már dupla kereskedelmem
Baromira van benne hátrány. Pl amikor fennakadsz 2* annyi LE-t hagysz ott. A nekem mostani cirka 4 milla vesztettemből csak olyan 2,5 lenne...1,5 milla meg nem mindegy. Főleg, ha még kiegyensúlyozva sincs a 2 oldal...
Dátum: 2010.09.02. 19:33:17
Szerintem nem sokan látják ilyen borúsan a helyzetet, mint ahogyan te. Mellesleg ez a portya célpont...ki mondta, hogy kerülj olyan környezetbe, ahol kevés a portyacélpont? Ha ennyire szeretnél portyázni, miért nem maradsz vissza? Megvan rá a lehetőséged nem? Mindenkinek ugyanolyan lehetőségei vannak. Ettől kezdve nem tudom, hogy miért kellene bármi ilyen "stabilizátort" bevezetni. LE/TP arány az erőmutató és oké, hogy a LE=szint, de ha pl veszünk egy olyan játékot, rpg-t ahol mondjuk csak TP-van, tegyük fel a magus-t. Ott ugye szintenként kapsz pontokat amit eloszthatsz. Vegyünk 2 fejvadászt. Semmi extra módosító és mind a kettő 8. szintű, ugyanannyi pontot kaptak, az egyik mégis jobban osztotta el a pontjait, jobban játszik, mint a másik. Miért kellene lekorlátozni? Ha a KM kitalálna egy ilyen szabályt, hogy mostantól csak így játszunk, hogy az erősebb gyengítve lesz a gyengébb, meg erősítve és idővel a kockadobás eredménye fogja meghatározni, hogy ki győz, akkor széttépném a karakterlapom és haza mennék
Dátum: 2010.09.02. 18:05:17
Ezt nem fogod tudni bevezettetni. Aki VF-et fejleszt nem hiába fejlesztette ki, ugyanez érvényes a szingulárisra, szinhuszárságra(persze a KH kipótolta az üres TP-t, de most nem erről van szó). Így a kvízmedálok is értelmüket vesztenék, valamit minden olyan relikvia, szerezze bárhonnan is az illető, ami kicsit is módosítja a LE/TP arányt. Alkalmazkodni kell. Mindig lesz jobb játékos. Ha ott van a szinteden valaki 300 TÖ plusszal és TP módosítóval játszik, akkor játssz te is, csak az ellenkező taktikával. Nem ér el, nem fog agyonverni. Szerintem ez már most egy meghalt ötlet. Amúgy meg az elcseszett karakterekből is lehet normális karit csinálni, persze nem egyik napról a másikra.
Miklós kijelentette, hogy ez egy fun elem. Amire persze nem baj, hogyha rámegy a karaktered...ebben a dologban nem lesz változás, erre ne számítsatok. Rágtam eleget a fülét, a végén többen is mondták már neki, még a másik oldalról is, hogy ez így nagyon nem jó, de azóta sem történt semmi. Szal vegyétek meg minél hamarabb azt a gömböt
Dátum: 2010.09.01. 16:14:46
Így már más

De az árát akkor is szinthet kéne kötni.
Dátum: 2010.09.01. 16:10:29
Az italok jók, de az Ősi titok javaslat borítana szerintem a rendszeren. Nagyobb szinten több LGY-t tudsz termelni, ha szinthez lenne kötve az ára esetleg, de még akkor sem tartanám jó ötletnek.
Dátum: 2010.09.01. 16:07:16
Nvm.