Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Sosi81

Oldal: 12
Dátum: 2009.08.26. 19:16:17
Üdv!

Engem az érdekelne, hogy a végzeturak mennyiben különböznek a galetkiktől? Itt elsősorban az anatómiai felépítésükre gondolok! Mert a galetkik a pusztakezes harci tudományukról voltak híresek. Gondolok itt a mérgezés, a tüskésbőr stb...
Dátum: 2009.08.22. 11:15:19
- Mostantól figyeljük, milyen gyakran lépked valaki ki szövetségekből, és ha ez túl gyakori, akkor csökkenni fog az illető szerencséje. Minden karakternél van egy számláló, ami eggyel megnő, valahányszor kilép v. kirúgják egy szövetségből. Ezután ha a számláló-2>(karakter élettartam/2hónap), akkor az illető veszít számláló-2-karakter élettartam/2hónap szerencsét. (a karakter élettartamánál a karakter indulási dátumát vesszük, vagy a 2009. júl. 13.-i dátumot, amelyik a kettő közül a későbbi)
Dátum: 2009.08.06. 12:51:18
Miklóst is legyőztem!
Dátum: 2009.08.06. 12:25:37
Alzanni Mátka teljesen úgy néz ki mint a Kati:)
Ezzel most mi gond lehetett vajon????

Hányszoros olimpiai bajnok, vízilabda szövetségi kapitányként Kemény Dénes?

egy
kettő
három
négy

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Dátum: 2009.07.05. 14:37:49
Egyébként a névkorrigálásról meg annyit ,hogy kb 10-20 őskőé, vagy dukáté lehessen egyszer változtatni a neven!
Így aki akar az el tudna indulni a liciten
Dátum: 2009.01.02. 23:07:10
Szomorúan olvasom. hogy elég sokan pofátlankodnak hogy ingyen őskövet, meg fele-negyed annyiért őskövet...
Szánalmas...
Dátum: 2008.12.27. 13:48:20
Nem tudom, hogy volt-e már ilyen javaslat (mert nem olvastam vissza ), de azért felteszem!

Mi lenne ha az állataink egymást támadnák főképpen a portya során!
Lehetne nekik is másodlagos támadási képzettségük és ezzel sebeznének valamennyit a végzetúron!
Ha az egyik végzetúrnál nincs állat akkor támadhatná magát a végzetúrat! Ekkor nem kellene érvényesülni a másodlagos támadási képzettségnek!
És ha valamelyik állat legyőzi a másikat az végleg el is pusztulhatna és az érte kapott LE mennyiség tizedét a legyőző állat kapná meg TP-ben!

Tudom hogy ez alapjában "rengetné" meg a játékot, de a 3. világban be lehetne vezetni!
Dátum: 2008.12.16. 14:56:23
Nekem már csak egy vadászat kellett volna az Enyészmester?, vagy Enyészet? kardjához...
pech...
Dátum: 2008.11.17. 17:03:06
Ez azért fáj...
Hát senki nem volt gyerek?
Egyébként meg a google kidobta volna...
Ez egy nem nehéz kérdés... Most komolyan! Mit tegyek fel? Hány lába van a kutyának?

Ki nem szerepelt Az erdő kapitánya című rajzfilmben?

Zero
Piroska
Varangy Vanda
Szmöre

A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!

Oldal: 12