Háborús veterán
Támadj meg 8 ellenfelet a szövetségi bajnokságban!
jó hogy ezt ma nem lehet megcsinálni .....
Hozzászólások - F3rcsu
Dátum: 2016.12.12. 12:50:22
Dátum: 2016.12.06. 19:03:47
Ez nagy volt

Dátum: 2016.11.30. 21:01:04
- familiáris transzformáció: egy meglévő tetszőleges állatodat egy még nem birtokolt familiárisra cseréled (szint stb megmarad, név, kép, speciális képesség változik)
és mi van akkor ha már "birtokolt" a familiáris
erre lesz valami megoldás hogy hamarabb utol érje szintbe a többi állatom? vagy nézegessem évekig hogy kennelbe fejlődik
és mi van akkor ha már "birtokolt" a familiáris
erre lesz valami megoldás hogy hamarabb utol érje szintbe a többi állatom? vagy nézegessem évekig hogy kennelbe fejlődik
Dátum: 2016.11.25. 15:42:16
ma, 15:10
F3rcsu (55299)
Megvettem a Mágiatündér-t mint 3-ik familiárist
Azt szeretném kérni hogy ha lehetséges, hogy ne a legutolsó állat legyen a listában hanem a 3 familiáris egymás mellett legyen felül ha megoldható igy könyebb lene harcba hívni és nem kéne keresgélni hogy épp hol bujkál a többi állat közt
előre is köszönöm.
ma, 15:31
István
Szia.
Ilyet sajnos nem lehet egyénileg megcsinálni, csak globálisan, ami meg másokat zavarhat.
Ha esetleg eljössz a holnapi Beholder találkozóra, akkor ott megemlitheted a Végzetúr fórumon ezt a javaslatodat.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Na szóval akkor mivel én nem megyek, valaki ezt felvetné?
mert hogy szerintem egyáltalán nem hülyeség
F3rcsu (55299)
Megvettem a Mágiatündér-t mint 3-ik familiárist
Azt szeretném kérni hogy ha lehetséges, hogy ne a legutolsó állat legyen a listában hanem a 3 familiáris egymás mellett legyen felül ha megoldható igy könyebb lene harcba hívni és nem kéne keresgélni hogy épp hol bujkál a többi állat közt
előre is köszönöm.
ma, 15:31
István
Szia.
Ilyet sajnos nem lehet egyénileg megcsinálni, csak globálisan, ami meg másokat zavarhat.
Ha esetleg eljössz a holnapi Beholder találkozóra, akkor ott megemlitheted a Végzetúr fórumon ezt a javaslatodat.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Na szóval akkor mivel én nem megyek, valaki ezt felvetné?
mert hogy szerintem egyáltalán nem hülyeség
Dátum: 2016.09.21. 20:44:53
Minőségi 1 napos event.
Holnap mit csinálunk?
vicc amúgy de dolgoztam és kb valamikor 3 körül kezdtem el és ép bele estem a top 7-be
kíváncsi leszek mikor éljük meg hogy a 3 hetes esemény betartson legalább 1 hétig
Holnap mit csinálunk?

vicc amúgy de dolgoztam és kb valamikor 3 körül kezdtem el és ép bele estem a top 7-be
kíváncsi leszek mikor éljük meg hogy a 3 hetes esemény betartson legalább 1 hétig

Dátum: 2016.09.19. 10:31:43
ja ez a melózós dolog elég gáz ......
aki nem tud a gép előtt ülni akkor amikor kell cseszheti .....
aki nem tud a gép előtt ülni akkor amikor kell cseszheti .....
Dátum: 2016.09.17. 18:05:39
Az arany lélekfókusz Öskö költségét drasztikusan csökkenteni kéne
kheszon törmelék nagyon kevés esik és az átváltása is nevetségesen sok kheszon törmeléket kér.........
Sajnos én is azt látom hogy a csökkenő játékosállomány miatt kieset bevételeket úgy próbáljátok kompenzálni hogy a meglevő játékosokról húztok le több bőrt
Nekem mái napig tetszik ez a játék, sosem gondolkoztam azon hogy törlöm a karit, most se szeretném, de a tény az tény egyre drágább a Végzetúr ....
Nagyon sok olyan játékos van aki még korántsem szerzett meg mindent ami eventekből jön ehhez képest szinte folyamatosan jönnek új megszerezhető relikviák tárgyak stb.... úgy hogy még a régebbiek sincsenek meg mindenkinek mindezt azért mert néhány top karakter már nem tud magával mit kezdeni .......
kheszon törmelék nagyon kevés esik és az átváltása is nevetségesen sok kheszon törmeléket kér.........
Sajnos én is azt látom hogy a csökkenő játékosállomány miatt kieset bevételeket úgy próbáljátok kompenzálni hogy a meglevő játékosokról húztok le több bőrt
Nekem mái napig tetszik ez a játék, sosem gondolkoztam azon hogy törlöm a karit, most se szeretném, de a tény az tény egyre drágább a Végzetúr ....
Nagyon sok olyan játékos van aki még korántsem szerzett meg mindent ami eventekből jön ehhez képest szinte folyamatosan jönnek új megszerezhető relikviák tárgyak stb.... úgy hogy még a régebbiek sincsenek meg mindenkinek mindezt azért mert néhány top karakter már nem tud magával mit kezdeni .......
Dátum: 2016.09.16. 10:15:59
jogos a meglátás
Dátum: 2016.09.08. 15:39:49
Mikor kerül be a többi csatlós felszerelés?
Dátum: 2016.09.06. 20:44:07
Szelence lesz?
Dátum: 2016.09.06. 14:32:26
Biztos lehetsz benne hogy semmit nem fognak változtatni
Dátum: 2016.08.17. 20:49:08
Egyébkén én évek óta nem értem ezt a rendszert
Az esemény jelentkezésénél csak 1 opció kéne aminek a megnyomásával a rendszer berakna 1 kufárhoz random, úgy hogy nem is lehetne váltani,
egyenlő arányban szétosztaná a játékosokat a kufárok közt és mindenkinek lenne kb ugyanannyi célpontja, egyenlő esélyekkel indulna kb mindenki
aztán győzzön a jobbik csapat
Az esemény jelentkezésénél csak 1 opció kéne aminek a megnyomásával a rendszer berakna 1 kufárhoz random, úgy hogy nem is lehetne váltani,
egyenlő arányban szétosztaná a játékosokat a kufárok közt és mindenkinek lenne kb ugyanannyi célpontja, egyenlő esélyekkel indulna kb mindenki
aztán győzzön a jobbik csapat
Dátum: 2016.08.17. 20:42:46
teljesen korrekt hogy mindenki Archaixnál van 
így legalább van kit üssek

így legalább van kit üssek

Dátum: 2016.06.21. 08:59:26
-napi vagy heti limit a lopható kiégett őskövekre
-ládikót lehessen venni a lélekkufárnál platináért is olcsón
-szubtéri érzékelés növelése akár 100-ig
-Af képesség amivel az egyszerre található kiéget őskövek száma növelhető ( vadászat közben nem 1 hanem 2-3 vagy akár 4 kiégettet is lehessen találni)
- lopás Maximalizálása
-ládikót lehessen venni a lélekkufárnál platináért is olcsón
-szubtéri érzékelés növelése akár 100-ig
-Af képesség amivel az egyszerre található kiéget őskövek száma növelhető ( vadászat közben nem 1 hanem 2-3 vagy akár 4 kiégettet is lehessen találni)
- lopás Maximalizálása
Dátum: 2016.06.20. 20:20:21
Háborús veterán
Támadj meg 10 ellenfelet a szövetségi bajnokságban!
ezt most hogy lehet megcsinálni?
hétfőn nincs szb
Támadj meg 10 ellenfelet a szövetségi bajnokságban!
ezt most hogy lehet megcsinálni?
hétfőn nincs szb
Dátum: 2016.06.14. 21:12:33
Miért nem lesz szelence???????
Dátum: 2016.03.16. 18:46:30
azért 120 hogy nehogy már az is megszerezze aki nem költene őskövet:)
.......
.......
Dátum: 2016.03.02. 19:57:20
ja
de 1 darab horda trófeát se kapok
de 1 darab horda trófeát se kapok
Dátum: 2016.03.02. 19:49:25
Ez az event 1 nagy sz@r
teljesítettem a 15 szintet még az első héten V6-on
akkor még elég jó helyen álltam, de mivel nem vetem őskövet mostanra már a top 50-be se vagyok benne
EZ f@szság
mondjuk valahol sejtetem hogy ez lesz
de akkor is ki lett cseszve a nem ősköves karakterekkel (játékosokkal)
Teljesítetted a verem utolsó szintjét
A jutalmad a NAGY BÜDÖS SEMMI
teljesítettem a 15 szintet még az első héten V6-on
akkor még elég jó helyen álltam, de mivel nem vetem őskövet mostanra már a top 50-be se vagyok benne
EZ f@szság

mondjuk valahol sejtetem hogy ez lesz
de akkor is ki lett cseszve a nem ősköves karakterekkel (játékosokkal)
Teljesítetted a verem utolsó szintjét
A jutalmad a NAGY BÜDÖS SEMMI
Dátum: 2016.02.24. 20:08:59
Univerzum ládikó:
napi 5 ládát kapok
eddig sem tetszett amikor energia téglát adott, de a mai kiégés....
3 energiatéglát is kaptam aminek ugyebár semmi hasznát se veszem....
Szerintem nyugodtan ki lehetne venni a ládából mert semmi értelme sincsen
Ráadásul szerintem igen elenyésző azon emberkék száma akinek van Univerzum fétise és tudna bármit is kezdeni az energiatéglával ....
napi 5 ládát kapok
eddig sem tetszett amikor energia téglát adott, de a mai kiégés....
3 energiatéglát is kaptam aminek ugyebár semmi hasznát se veszem....
Szerintem nyugodtan ki lehetne venni a ládából mert semmi értelme sincsen
Ráadásul szerintem igen elenyésző azon emberkék száma akinek van Univerzum fétise és tudna bármit is kezdeni az energiatéglával ....