Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Szaszu2

Oldal: 123
Dátum: 2008.11.12. 15:37:43
Sziasztok!

Nemtudom, hogy kérdezte-e már valaki, csak úgy eszembe jutott, hogy esetleg lenne-e igény arra, hogy mondjuk játékosok tervezzenek különböző grafikai elemeket a játékhoz. Pl: skinek, tárgyak, karakterek képei. Szerintem buli lenne, ha kiadnának egy pályázatot, és akik valamennyit értenek a grafikai dolgokhoz, csinálnának választott témában pár munkát, és mondjuk akié tetszik, azt betennék a játékba + valami kis jutalom is ütné a tervezők munkáját in game. Nem mondom, hogy nagy photoshopos varázsló vagyok, de lenne pár ötletem, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Irjatok!
Én emiatt csalódtam hatalmasat:
Melyik nem ókori görög törzs az alábbiak közül?
-dór
-ión
-akháj
-korinthoszi

Azért nem tartom nehéz kérdésnek, mivel nem csak általános iskolában tanulja a gyerek történelemből, hanem középiskolában ismét előfordul, ráadásul szerintem azért elég alap kérdés... Jo elismerem, hogy a művészet kedvelői összekeverik az oszloptípusokkal, dehát nah google a baratod nemhiaba mondjak...
Dátum: 2008.11.05. 13:43:57
Én is úgy tudom, hogy állatot gyogyitani csak is szakértelemmel lehet, mástól nem nagyon gyogyul
Dátum: 2008.11.05. 13:36:33
Végülis, ha azt nézzük, akkor a tulajdonságpont novelese is valamilyen szinten minimalizalja azt, hogy random legyen a csata... Nézzétek csak meg a 8. szinten a győztest Nemhiába, össze vagyunk tömörülve ezen a szinten, és tápolunk ezerrel... Ezzel csak annyi a baj, hogy így szintszerűen nagyon lassan fejlődünk, viszont az a masszív 100K LE difi nagyon durca... Én úgy vettem észre, hogy ezek a karik, nevszerint Trueblood, GI JANE es Sameed masbol nem is szereznek TP-t, csak portyából, vagy vadászatból is, de csak nagyon minimálisan...
Dátum: 2008.11.04. 21:44:28
Halálmátrix még mindig tagokat keres!

11 fő fér immáron a csapatba, ebből 6 foglalt. Leírás és szabályzat itt található:
http://www.vegzetur.hu/index.php?m=szovetseg&szovi=621

Mindenkit szeretettel várunk!!!!
Dátum: 2008.11.04. 16:48:39
Igen, én is szorgalmaznám azt, hogy 2-3 helyezés is kapjon díjat, de akkor már viszont tényleg ki kell találni valami újat, mert ugyebár mindenki nem kaphat +1 to all medált, mert akkor gyakorlatilag az első három hely közötti prioritás megszűnne. Annak meg nem látom értelmét, hogy mondjuk elso kap 1-et mindenre, masodik csak mondjuk 4 tulajdonsagra harmadik meg 2-re, mert az meg milyen már, meg akkor ki határozza meg, hogy mire kapjuk a bonust. Mondjuk az eddigiek alapján már nem vonható kétségbe egyik tulajdonság értéke sem, ennek ellenére szerintem még mindig nem ez lenne az igazi hosszútávú megoldás.
Dátum: 2008.11.04. 15:27:21
Én mondjuk őskövekre számítottam volna, mivel aki megteheti, az valoszínüleg ugyis megveszi a prem. cuccokat, így meg legalább aki esetleg nem, de van annyira tehetséges, hogy megnyeri a viadalt, az esetleg erősítheti magát prem cuccokkal. Jo eleg bugyuta elképzelés, mert ha megnézzük a szintenkénti éllovasokat, mind tele vannak a legdurvább tárgyakkal, meg sokat a tehetség sem számít a játékban, inkább a szerencse. De ilyen alapon aki tehetséges, vagy szerencsés, jelen pillanatban tökmind1, az szerintem jobban örült volna 50 őskőnek pl. Viszont ha ilyen unique cuccokat adnak, az is teljesen korrekt... Szerintem később úgyis kitalálnak valami csalafinta dolgot az alkotók
Dátum: 2008.11.04. 15:06:17
Hali mindenkinek, gratula a győzteseknek!

Én abszolut korrekt ellenfelet kaptam, vagy ő támadott meg, fogalmam sincs, mert nem tudtam hazaérni 2-re Elso forduloban ki is kaptam, kozel azonosak voltak a tulpontjaink es a felszerelésunk is, de azért érdekelne, hogy a gyakorlatban hogy is zajlott le ez az egész. Olyan volt, mint egy szimpla portya, fel voltak sorolva a 8. szintuek, aztan bumm bumm akit tudok utok, vagy random sorsoltak mindenkinek ellenfelet, aztan aki tovabbjutott kapta a kovetkezot? Valaki ossza meg az élményt amiről lemaradtam, Köszi!
Dátum: 2008.11.02. 23:29:32
Necronis!
Ez tapasztalat, vagy valahol olvastad? Mert se gyikban, se játékleirasban, sem oskovekhez kapcsolodo oldalakon nincs egyértelmű válasz. Egyedul ha rákattolok a kerdojelre a kiegett oskovek mellett ennyit talalok aminek koze van az egeszhez: Ahányszor igazi őskövet szerzel (kivéve ajánlásból), ugyanannyi kiégett őskövedből is igazi őskő lesz.

Kiemelném: AHÁNYSZOR és nem AMENNYI... ezért lennék kíváncsi rá.
Dátum: 2008.11.02. 23:03:10
Szia!

Nos, ha a cél az, amit irtal, hogy kiegett oskobol rendes oskovet csinalj, azt csakis ugy tudod megtenni, ha támogatod a Végzeturat, és a fizetési metódusok egyikét felhasználva aktív őskövet vásárolsz magadnak ---> ergo, ha van kiégett ösköved, abbol csakis és csakis akkor lesz aktiv osko, ha fizetsz az oldalnak. Ezt mindig el kell játszani, ha ujabb kiegett oskovet szerzel. Tehát ha nem szeretnél sok pénzt költeni arra, hogy aktivald a koveket, egy tipp: a kiegett oskoveid nem tunnek el, korlatlan szamba gyujtheted oket, es celszeru pl havonta egyszer atalakitani oket, ha mar nagyobb szamban osszegyultek. Pl gyujtottel 30 kiegett oskovet, veszel sms-ben 9et, ami 300 Forintba fáj, és igy lesz osszesen 39 oskoved. Ha ezekbol megmarad esetleg es nem koltod el mindet, es utanna lelsz kiegett oskovet, azok hiaba erintkeznek azzal az oskoveddel ami megmaradt, ugyanugy kiegett marad, tehat ujra gyujteni kell, majd megint sms-ezni, vagy bármilyen modon fizetni, ami épp kényelmesebb neked, valamint a szolgáltatás is működik. Erre figyelj oda, mivel egyes szolgáltatások nem aktivak, de ugyanugy levonodik a pénzösszeg (sárga betuvel van kiirva, hogy a szolgaltatas pillanatnyilag nem elerheto). Hat ugy diohejban ennyi:)
Dátum: 2008.11.02. 22:56:04
Miklosnak mail ment, remenykedjunk a legjobbakban!
Dátum: 2008.11.02. 16:46:42
Ha még sokan így gondolják, szerintem össze kellene fogni, és valami felsőbb vezetőség elé terjeszteni, mert mi sokmindent nem tudunk csinálni azokkal, akik nem olvassák a fórumot, és nem látják be, hogy kamu az egész, és emiatt ha ők nem is buknak, de a tudtuk nélkül egy valakit kiemelnek, és az is 100 hogy vissza fog élni ezzel a dologgal az illető. Igaz, hogy limitált az ajánlásból szerezhető max LE, de az még akkor is jelentős azzal szemben, aki nem kap semmit. Ugyhogy kedves adminok, ha látjátok, mondjatok vagy csinaljatok valamit!!!!:) Köszi
Dátum: 2008.11.02. 15:07:47
Nemár... Ennyi, és el van intézve? Szerintem minimum meg kellene kérni a fazont, hogy ezzel álljon le de nagyon surgosen Nem beszélve arrol, hogy frappáns válaszom ota kb 3 levelen atmenoen fenyegetozik es meg lettem felelmlitve
Dátum: 2008.11.02. 14:39:39
Sziasztok!
Nem tudtam hirtelen melyik topicnak cimezzem, de vegulis kerdesem van a dologgal kapcsolatban, ugyhogy ugy gondoltam, ide a legalkalmasabb.
Szóval az a lényeg, hogy nyilván észrevette már más is, hogy terjeng egy koruzenet, amit egy Tihanyi Tamás nevu uriember kuldott szet. Lehet kamunév, nemtudom, de nem is igazán érdekel. Az egésszel csak annyi a bajom, hogy én nem tartom tulzottan helyénvalonak azt, ha valaki így, és bocsánat a kifejezésért, de CIGÁNYKODIK.

A levél a következő:

Küldő:Killeragy
Üzenet címenincs cím)
Dátum:Ma, 12:39:09
Kedves ismeretlen/ismerős szeretnélek megkérni egy szívességre, amit egy Első világos top20-as ismerősöm ajánlott fel (tudni kell róla, hogy nagyon nagy stratéga, nagy segítség, ha ilyen profi van a csapatban...), nekem megnyerte a tetszésemet ezért mellékelem az ő levelét.

"
Üdvözlet Végzetúr! (egy kéréssel, és egyben szövetkezési szándékkal kerselek meg)
Lehet, hogy nem ismerjük egymást, de a karaktered szintje, és eredményei alapján úgy véltem érdemes felajánlanom neked az alábbi megoldásomat)

A kettes világ nov. 6-án indul!

Most lehetőség nyílik egy második karakter indítására, amit már mindenki úgy fejleszthet, mint itt az 1es világon a Béta teszterek (ELIT HORDA, AranyAlma, Wurglox, stb...)

Én mindenképpen indítok ott egy új karaktert, akivel egy erős szövetséget szeretnék alapítani, valamint, sok szövetségest szerezni !

Amennyiben fontolgatod te is a karakter indítást, kérlek jelölj meg engem ajánlói karakternek.
Ha ajánlónak beírsz, akkor az nekem egy listában meg fog jelenni, hogy kik tartoznak az én "csapatomhoz" innen gyorsan tudok levet küldeni, szövetségest szerezni, illetve a szövetségbe erős tagot felvenni! Aki ebben a listában szerepel, mindeképp számíthat a támogatásomra, segítségemre, szövetségemre. Ha pedig ellenséges hordába tartoznánk, akkor a békeajánlatomra!
Valamint nem támadok meg olyat (hacsak nem kéri), aki az ajánlói listámban van!

Tehát: KÉRLEK a karakteralkotásnál IRDD BE A NEVEM ( Bélsár A Halál Mocska ) az ajánló karakter rublikába! (na igen a nevem kiválthat némi ellenérzést, de nem hívhatnak mindenkit Napsugaracskának, meg Virágocskának )

Szóval nekem az a picike segítség is segítség, KÉRLEK gondolj rám a karakter alkotásnál!

Lécci ajánló karakternek írj be engem: Bélsár A Halál Mocska

Lekötelezel, ha engem jelölsz meg, nem beszélve arról, hogy akkor én az ajánlás menüpont alatt könnyen és gyorsan ki tudlak választani, gyorsan írhatok neked üzenetet stb!

Köszi még egyszer!, remélem nem zavartalak levelemmel.

Üdv: Tihanyi Tamás

MÁR MOST LEHET REGISZTRÁLNI!!!!! TEDD MEG MOST!!!

Lehet, hogy még belefér, és csak nekem tűnik úgy, hogy ez egy mocskos, de találékony dolog arra, hogy valaki +LE-hez jusson. Én mindenesetre elítélem a dolgot. Kinek mi a véleménye?
Dátum: 2008.10.30. 19:36:57
Jah jolvan bocsi, utanna neztem es tenyleg a szinttel van a gixer... Ugyhogy megyek gyorsan meg is lépem, köszi mégegyszer!
Dátum: 2008.10.30. 19:28:29
Sziasztok!:)
Engem az érdekelne, hogy láttam, hogy a kiadoi forumra mar Miklos beirta, hogy lehet regisztralni a bajnoki viadalra az egyeb menupont alatt. Namost én egyik egyébem alatt se láttam hogy lehetett volna regisztrálni. Mi lehet a baj?
Dátum: 2008.10.26. 22:21:07
Mélyen tisztelt gyémánt hordába tartozó Végzeturak!

A Halálmátrix ( http://www.vegzetur.hu/index.php?m=szovetseg&szovi=621 ) még mindig tagokat toborozna seregébe, pontosan 3 emberre lenne szükség. Csapatunk jól képzett katonái együttműködőek, segítőkészek. Várjuk jelentkezését azoknak, akik hajlandóak csapatban játszani, és elszántak!

Kritériumok pár sorral feljebb olvashatóak, kivéve a szintet, amit 5. ben határoztunk meg a többiekkel.

Pm: Holló a lélekvadász

További jó szórakozást!
Dátum: 2008.10.23. 09:06:10
Sziasztok!
Kicsit mérgelődök, mert ma már a sokadik olyan kérdéssel találkoztam, amibe bele lehetett volna kötni, de gondoltam most már beírok egyet a fórumra. A következő volt a kérdés: Mi volt Petőfi Sándor eredeti neve?

válaszok: Petőfi Sándor, Petőfi József, Petőfi Imre, vagy Petrovics Sándor? Hát elmondanám, hogy egyik sem.... Ha jobban utánanézett volna az illető aki feltette, megtalálhatta volna, hogy Petőfit születésekor Petrovics Alexandernek keresztelték, aztán később önmaga változtatta meg a nevét Petrovics Sándorra, majd Petőfi Sándorra. Lásd: Wikipédia
Dátum: 2008.10.22. 20:13:20
A Halálmátrix nevű szövetség még 1 tagot szeretne toborozni!

Kritériumok:
-aktív játék- és szövetségi fórumhasználat
-min. 3. szint
-adó: amennyit jónak látsz, csak relatívan korrekt legyen a beépített lélekenergiád

Amit nyújtunk:
-korrekt emberek
-védelem, ha esetleg valaki rádszáll
-aktív tagok, jó játékkörnyezet
-bármilyen jellegű információ és segítség nyújtás

Már majdnem kész a lélekkút, szeretném, ha egy lelkes ember csatlakozna hozzánk. IN Game lehet jelentkezni Holló a lélekvadász -nál.
Dátum: 2008.10.22. 19:52:03
Phoenix kerdesenek valaszara en is kivancsi lennek
Oldal: 123