Hozzászólások - Antidote
Dátum: 2016.12.08. 16:01:06
Ez hirtelen felindulásból elkövetett tárgyi tévedés volt, elnézést érte Ettől függetlenül továbbra sem látom értelmét hogy 1000 kiégett kövem lógjon a levegőben.
Dátum: 2016.12.07. 20:02:39
Az igazi kérdés az, hogy ha az állandó veremmel kilőjük a vadászatot, akkor fogunk-e kapni a betolt csp-vel arányos mennyiségű asztrálkincset és szürkét. Ha ez megoldott, akkor elsőszámú várományosa leszek a veremnek.
Dátum: 2016.12.07. 14:24:13
Hogy tudjuk-e az erőforrásokat optimalizálni az eventekre? Már most megmondom, hogy nem. Ez így fejetlenség.
Dátum: 2016.11.28. 16:48:23
A felesleges kacat tárgyak listájára én javasolnám még a kézikönyvet és a kútgerjesztőt. Lényegében mindegy, hogy platinára vagy sárga mytóra váltható lesz, bár a legjobb az lenne ha mindkettőre lehetne, főleg ha állandósítani tervezitek a vermet ami zabálja a platinát.
Dátum: 2016.11.28. 00:21:26
Kezdj el vadul kalandozni, jobb módszert még szerintem senki nem talált
Dátum: 2016.11.13. 23:13:51
Véletlen nem arról van szó, hogy portyaminusszal mentél tölteni? Az elején én is csecsre szaladtam ezzel, hogy kihívásozás után -70%-on agyonvertek a drakónok.
Dátum: 2016.11.01. 19:40:19
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Landinál, amikor csata után végrehajtódik a fiktív sajtolás, és ha szerencsésen találunk esszenciát, akkor barna mytokronit is fog járni?
Nem tudja valaki, hogy a Landinál, amikor csata után végrehajtódik a fiktív sajtolás, és ha szerencsésen találunk esszenciát, akkor barna mytokronit is fog járni?
Dátum: 2016.10.23. 12:51:36
Összesen 85 szb/portya/kihívás/vadászat eredményeképp ma sikerült találnom 1 azaz egy darab kalandot. Hiába van AF képességem és kalandgömböm. Nekem ne mondja senki hogy szerencsétlen nap, ez vegytiszta szivatás.
Dátum: 2016.05.07. 16:59:34
Nem tudom hogy mi a helyzet a narancs mitokronitokkal, de éjjel nappal gyakoroltatom az állataimat és még egy darabot sem kaptam, pedig nagyon kellene templomhoz is.
Dátum: 2016.05.01. 22:47:35
Jók az új fejlesztések, hálás köszönet értük. Egyetlen aprócska ötletem volna, ha már kaptunk saját jegyzettömböt. Nem lehetne megoldani hogy ilyen kis cetliként kint maradhasson (opcionális jelleggel) a pár soros jegyzetünk a karakterlapon pl. a tulajdonságaink mellett? A hozzám hasonló feledékeny félőrülteknek nagyon hasznos lehet, mert nem mindenki használ omni-t hogy az arcunkba vágja hogy épp aznap még nem néztünk rá a toplistára vagy az épületstatokra, vagy nem pihentünk még 25-öt, stb, stb, és sokszor elfelejtődik, aztán meg szívhatjuk a fogunkat ha emiatt kell dekrétumozni, vagy esetleg ugrik a templom.
Dátum: 2016.04.15. 19:20:38
Sziasztok! Remélem nem tucatkérdést teszek fel, megmondom őszintén nem kerestem vissza volt-e már ilyen. Az volna a kérdésem, hogy ha egyszerre vagyok a landragórban győztes hordában, és toplistán top10-ben, akkor a landi medál duplázódik, vagy felesleges törnöm magam? Előre is hálás köszönetem a válaszért
Dátum: 2015.09.19. 11:31:40
Tisztázzuk a dolgokat! Nem azért lettél kirúgva mert nem válaszoltál egy üzenetre, hanem azért mert kiskirály módon azonnal követelőzni kezdtél mikor beléptél hozzánk, azután pedig elkezdtél találomra csatázni a szövetségi bajnokságban, annak ellenére hogy a szövetség üzenőfalán világosan ki van írva, hogy kit kell megkeresni ha szeretnél részt venni a szövetségi bajnokságban, továbbá a szövetségi fórumon két kiemelt topic is ezzel a témával foglalkozik, illetve az szb. szervezője még külön üzenetben is megkeresett téged hogy üdvözöljön és megkérdezze szeretnél-e részt venni a dologban, de te mégis úgy döntöttél hogy okosabb vagy mindenkinél és azt csinálsz amit akarsz. Ezek után mikor finoman le lettél teremtve, még neked állt feljebb. Ha jól tudom a kirúgásod után egy igen "költői hangvételű" levéllel meg is találtad az szb illetékesét, és végül mit ád isten, gerinctelen módon idejössz a fórumra fröcsögni hogy mekkora g*ciládák vagyunk azért mert nem vagyunk hajlandóak ebben a formában együtt játszani veled. Remélem te is tudod hogy ezzel önmagad minősíted, és hogy ezt a stílust más értelmes szövetségnél sem fogják eltűrni.
Üdvözlettel Wardum a [B13]-ból.
Üdvözlettel Wardum a [B13]-ból.
Dátum: 2015.07.21. 12:52:36
Igazán nagyra értékelem hogy event utolsó két napján már másodjára nem tudok hozzáférni a karakteremhez. Tegnap kiírta hogy karbantartás van, most csak szimplán nem jön be semmi a fejlécen és a hátteren kívül.
Dátum: 2015.05.21. 11:20:47
Sajnos nekem a V2-n még mindig nincs kit támadni.
Dátum: 2015.05.20. 16:20:36
Az a baj hogy az szubplazmába kerül, és történetesen abból sem tudok előteremteni 400 darabot.
Dátum: 2015.05.20. 16:14:56
V2-re ellenfelet generálni én fogok? 45. szintű vagyok és a kufár csata menüben összesen 4 elérhető ellenfél van akik mind 50+ szintűek és minden megerőltetés nélkül feltörlik velem a padlót, pedig azért annyira nem gyenge a karakterem. Még ha netán el is bírnék velük, akkor sem lenne esélyem 4 ellenfél ellen összehozni a szükséges számú csatát kontinuumszűkítés híján.
Dátum: 2015.05.16. 14:30:58
Tűkön ülök, alig várom hogy megint egyedül nevezve a bajnokira lealázzon egy generált superman.
Dátum: 2015.05.02. 13:58:07
Elnézést a nem épp szépirodalmi fogalmazásért, de mi a jó isten kenderkócos fasza van ezzel a játékkal? Miért van az hogy ha egyedül is indulok egy versenyen akkor is lecsúszok a dobogóról? V2 bajnoki, 43. szintű 1-szeres bajnok, 45-52. szint közötti cuccokkal, 60-as és annál kisebb állatokkal rendelkezem, erre legenerál nekem a játék egy nyolcszoros bajnok ellenfelet 152-es titán karommal spékelt dögökkel, 52. szintű cuccokkal aki ugyan eltalálni sem tudna, de a rohadék dögei teljesen simán szétszednek.
Értem én hogy nem jár ingyen a bajnoki, de azért már felháborító hogy mindig generált ellenfél üt ki, miközben a másik ágon instant megnyeri valaki a bajnokit.
Értem én hogy nem jár ingyen a bajnoki, de azért már felháborító hogy mindig generált ellenfél üt ki, miközben a másik ágon instant megnyeri valaki a bajnokit.
Dátum: 2015.02.21. 15:23:24
Én már azzal is beérném ha a szerver nem omlana össze naponta tízszer.
Dátum: 2014.12.19. 17:59:32
V6-on szövi bajnokság mikor lesz elindítva?