Hozzászólások - Dragon HUNter
Dátum: 2008.11.01. 05:39:13
Attól függ mit értesz gyengébben...... Akkor eddig úgy néz ki, nekik lesz sikerélményük.
Dátum: 2008.10.29. 16:43:35
Idézet: AranyAlma - 2008.10.29. 16:37:36
Ugyanígy gondolom én is. Csak az állat sebzését/űtését látom az ellenre, hogy mennyit fog fel azt nem látom és nem is érzékeltem eddig, pedig már 15s szintű.
Idézet: Balor - 2008.10.29. 15:53:32
Pontosan ez az. Nem latom a kulonbseget, ha allattal harcolo vagy anelkul. Nem latom az allat sebzes felfogo kepesseget.
Eddig is hiteles volt. De az, hogy a harcban ugynolyan, még nem jelenti azt, hogy a sebzésfelfogása is ugyanakkora. Biztos, hogy nem egyenlő a kettő. Lehet így kellene, hogy legyen, de tuti, hogy nem így működik.
Pontosan ez az. Nem latom a kulonbseget, ha allattal harcolo vagy anelkul. Nem latom az allat sebzes felfogo kepesseget.
Ugyanígy gondolom én is. Csak az állat sebzését/űtését látom az ellenre, hogy mennyit fog fel azt nem látom és nem is érzékeltem eddig, pedig már 15s szintű.
Dátum: 2008.10.29. 09:22:28
Lehet más oka is, hogy nem tudod támadni!! pl: életpontja túl alacsony, az elmúlt 5 percben már támadták stb.
Dátum: 2008.10.28. 20:44:03
Idézet: Smargd Harcos - 2008.10.28. 18:23:26
Még csak most lesz az első:
"A következő viadal időpontja: 2008. November 04."
már volt bajnoki viadal?
Még csak most lesz az első:
"A következő viadal időpontja: 2008. November 04."
Dátum: 2008.10.28. 20:21:23
Nekem is volt már szánalmas fatty-am elengedtem, most van egy mérges nyukmár-om (csak az idomítás 4200LE lenne), de a 15s szintű állatomat engedjem el????
Dátum: 2008.10.28. 15:27:54
A metán szerves anyagok anaerob lebomlása során keletkező, a föld légterében legnagyobb mennyiségben előforduló, legstabilabb szerves gáz
Dátum: 2008.10.28. 08:33:36
Ezt kaptam most:
Mennyi 5*92/85*0+(2*2+6)?
10 *****szerinte ez a jó
0.10
5014
Értelmetlen
Szerintem meg sürgösen törölni kell, mert a matematika szabályai szerint 0 nem szerepelhet a nevezőben, ugyanis az értelmetlen!!!!!!!
Mennyi 5*92/85*0+(2*2+6)?
10 *****szerinte ez a jó
0.10
5014
Értelmetlen
Szerintem meg sürgösen törölni kell, mert a matematika szabályai szerint 0 nem szerepelhet a nevezőben, ugyanis az értelmetlen!!!!!!!
Dátum: 2008.10.27. 23:51:45
Én is arra próbáltam rávilágítani, hogy nem jó se a kicsik se a nagyok szempontjából a jelenlegi rendszer. Az is igaz, hogy amilyen találékony a magyar, mindenre talál kiskaput.
Én a PP pontok ilyenforma bevezetésével se értettem egyet. De lehet hogy engem is a portyázó "hiénák" közé számítanak, pedig aztán igen messze vagyok a 100K LE szerzéstől.
Én a PP pontok ilyenforma bevezetésével se értettem egyet. De lehet hogy engem is a portyázó "hiénák" közé számítanak, pedig aztán igen messze vagyok a 100K LE szerzéstől.
Dátum: 2008.10.27. 22:19:36
Előre bocsátom, hogy ez csak egy elmélet arra, hogy mindenre van megoldás:
Az ELIT Horda háborús stratégiáját (és bármelyik szöviét is akár) egy kis szervezéssel meg lehetne állítani. Akit meg akarnak támadni az úgye megkapja órákkal előbb az értesítést. A kezdésig minden támadható tag kilép csak alacsony szintű marad benn vagy beléptetnek egyet. Akkor ugye nincs kit támadni ( a szintkülönbség miatt). Nincs meg egy hét múlva se a kétszeres győzelem, ergo nincs vége a háborúnak. Egy szövi csak max.5 háborút kezdeményezhet. Az ELIT-tel 5 csapat ezt megcsinálná, attól kezdve csak egy lehetősége maradna az ELITnek. Kapitulálni (sok LE veszteség) ha továbbra is háborúzni szeretne. Nem mondom, hogy a játékosoknak ez olcsó megoldás, de az ELITet meg lehetne állítani vele. Hacsak nem változtatják meg a szabályokat..............
Más:
Én Zafír vagyok és nem is akarok változtatni, de az tény, hogy nagyon kevesen vannak a Zafír karakterek. A jelenlegi 5967 játékosból 528 a zafír....
ui: Lehet hogy most szálka leszek egyesek szemében, de én felvállalom magam, nincs másik nevem csak egy!! Végzetúr vagyok!!
Az ELIT Horda háborús stratégiáját (és bármelyik szöviét is akár) egy kis szervezéssel meg lehetne állítani. Akit meg akarnak támadni az úgye megkapja órákkal előbb az értesítést. A kezdésig minden támadható tag kilép csak alacsony szintű marad benn vagy beléptetnek egyet. Akkor ugye nincs kit támadni ( a szintkülönbség miatt). Nincs meg egy hét múlva se a kétszeres győzelem, ergo nincs vége a háborúnak. Egy szövi csak max.5 háborút kezdeményezhet. Az ELIT-tel 5 csapat ezt megcsinálná, attól kezdve csak egy lehetősége maradna az ELITnek. Kapitulálni (sok LE veszteség) ha továbbra is háborúzni szeretne. Nem mondom, hogy a játékosoknak ez olcsó megoldás, de az ELITet meg lehetne állítani vele. Hacsak nem változtatják meg a szabályokat..............
Más:
Én Zafír vagyok és nem is akarok változtatni, de az tény, hogy nagyon kevesen vannak a Zafír karakterek. A jelenlegi 5967 játékosból 528 a zafír....
ui: Lehet hogy most szálka leszek egyesek szemében, de én felvállalom magam, nincs másik nevem csak egy!! Végzetúr vagyok!!
Dátum: 2008.10.27. 20:13:57
Igen, akkor is csökken a szakértelmednek (meggyőzőkészség) megfelelő sebességgel.Csak akkor pihentesd, ha egy másik állatot akarsz fejleszteni a harcokban vagy ha nem akarod, hogy csatázzon melletted.
Dátum: 2008.10.27. 19:56:49
Nem ! A háborúban is ugyanazok a szabályok vonatkoznak a PP pontokra, csak gyakrabban támadhatod ugyanazt a karaktert.
Dátum: 2008.10.27. 13:42:45
Idézet: Syck - 2008.10.27. 13:36:10
Csak átalakul....költséggé.
Idézet: Zolika761 - 2008.10.27. 13:35:35
eltunik.
Ha a lélekkutat kisütöm a 10 őskő eltünik vagy kiégett őskő lesz belőle?
eltunik.
Csak átalakul....költséggé.
Dátum: 2008.10.27. 13:27:45
Blackjack!
Én háborúban se tudtam lefelé akármennyi szintet támadni!!!! Te mikor háborúztál úgy?
Én háborúban se tudtam lefelé akármennyi szintet támadni!!!! Te mikor háborúztál úgy?
Dátum: 2008.10.27. 13:22:52
Idézet: Trinigan - 2008.10.27. 13:17:05
Összejöttek az "erős emberek"!
Csak én gyengélkedek.
nekem 40+14 cuccból+6 épületből
az is pont 60
az is pont 60
Összejöttek az "erős emberek"!
Csak én gyengélkedek.
Dátum: 2008.10.27. 12:40:09
Idézet: Ravenwood - 2008.10.27. 12:30:47
Ügyes ez a Rommel fickó (ha jól sejtem).
Én is jártam már így, csak még nagyobb volt a különbség köztünk. Szerencsére azért elvétve van ilyen szerencsétlenség. Még hogy 80% esély.......
Úgy ahogy én kikaptam egy 70+TÖ-vel alacsonyabb jóval gyengébb felszerelésű karitól ma reggel úgy, hogy sikerült beszívnom a játék legnagyobb sebzését 106-ot(!) egy varázslattól, és utána 60-as támadással körbesuhogtattam 4 körön keresztül. RANDOM!
Ügyes ez a Rommel fickó (ha jól sejtem).
Én is jártam már így, csak még nagyobb volt a különbség köztünk. Szerencsére azért elvétve van ilyen szerencsétlenség. Még hogy 80% esély.......
Dátum: 2008.10.26. 12:26:00
Ezt a kérdést ki engedte át (most kaptam)????
"Melyik megye megyeszékhelye miskolc ?"
Így kisbetűvel....................
"Melyik megye megyeszékhelye miskolc ?"
Így kisbetűvel....................
Dátum: 2008.10.23. 13:17:48
Kezdek kiakadni kb. ezer kérdés után. Kapok nagyon egyszerű kérdéseket, kapok nagyon speciálisat (legalábbis nekem, pl milyen színű ez vagy az a HKK kártya stb). Én is értékelek kérdéseket és elég toleráns vagyok - egy betű elűtés miatt még nem nyomok rossz választ -, de hogy egy általam írt, egyszerű kérdés azért vesznek ki és minősítenek rossznak mert a válaszadok több, mint 75%-a nem tudja választ?! Beírja a googleba és látja. A kérdés:
Mit takar a "refraktor" szó?
távcsővet **************ez a jó
újratermelő berendezést
atomerőmű egyik részét
nincs ilyen szó
Mit takar a "refraktor" szó?
távcsővet **************ez a jó
újratermelő berendezést
atomerőmű egyik részét
nincs ilyen szó
Dátum: 2008.10.22. 14:41:18
Idézet: Ravenwood - 2008.10.22. 14:05:51
Sajnos a PP bevezetése óta, ezek nem számítanak. Napi 15 PP-t "könnyű" beosztani, az én szintemen a 30PP, pedig értelmetlen és ebből a kevésből is csak csordogál a LE.
Gondolom nem érdekel, de ha váltanék (mint ahogy nem tervezem) akkor csak zafírra váltanék.
1. a játékosok kb 90%-át támadhatnám, nem csak 50-60%-ot
2. gyorsabb regen, kevesebb sebzés => több portya
Szerintem minden horda jó, csak tudni kell velük játszani.
1. a játékosok kb 90%-át támadhatnám, nem csak 50-60%-ot
2. gyorsabb regen, kevesebb sebzés => több portya
Szerintem minden horda jó, csak tudni kell velük játszani.
Sajnos a PP bevezetése óta, ezek nem számítanak. Napi 15 PP-t "könnyű" beosztani, az én szintemen a 30PP, pedig értelmetlen és ebből a kevésből is csak csordogál a LE.
Dátum: 2008.10.22. 12:33:47
20CSP=1TÖ csak egy példa.
Miért gyenge a gyenge?
Kezdő: pár napi játék után fel kell ismernie a szabályok adta lehetőségeket, tájékozodni a fórumon stb.
Nem kezdő: már eddig se tudta, az előzőeket a gyakorlatba átültetni.
Akkor most adjunk minden ilyen játékosnak ajándék 5000 LE ( hetente/havonta) és akkor majd jobbak lesznek? Úgyanúgy lemaradnak és továbbra is borjak lesznek. Milyen játékot is játszunk.................?
Miért gyenge a gyenge?
Kezdő: pár napi játék után fel kell ismernie a szabályok adta lehetőségeket, tájékozodni a fórumon stb.
Nem kezdő: már eddig se tudta, az előzőeket a gyakorlatba átültetni.
Akkor most adjunk minden ilyen játékosnak ajándék 5000 LE ( hetente/havonta) és akkor majd jobbak lesznek? Úgyanúgy lemaradnak és továbbra is borjak lesznek. Milyen játékot is játszunk.................?
Dátum: 2008.10.22. 12:26:06
Én pedig azt mondom, mindenkinek a regisztráláskor lehetősége volt választani, hogy milyen hordában kezdje. Aki csak egy kicsit is olvasott ott, láthatta, hogy melyik miben más, mint a másik. A játék még nagyon az elején van, a szakértelmekkel, a megfelelő tulajdonságokkal igenis lehet kompenzálni a másik horda és megerősíteni saját horda bonuszait. Aki pedig eléri a megfelelő szintet és csalódott a saját hordájának bonuszaiban az váltson ( csak nehogy megbánja). Milyen játékos az, aki állandóan siránkozik ( van belőle bőven) ezért vagy azért. A játék adta keretek közt kell kialakítani a saját stratégiánkat és nem állandóan a meglévő szabályokat a saját szánkíze szerint változtatni.
Én már most tudom, hogy nem változtatok se gyémántra se másikra. Lehet, hogy nem ez lesz a nyerő horda, de kihívás. Én játszom és ezt a "nehézségi fokozatot" választottam.
Dragon Hunter zafír
Én már most tudom, hogy nem változtatok se gyémántra se másikra. Lehet, hogy nem ez lesz a nyerő horda, de kihívás. Én játszom és ezt a "nehézségi fokozatot" választottam.
Dragon Hunter zafír