Hozzászólások - Eliteninja
Dátum: 2010.11.22. 12:40:50
Nem, de nem erről volt szó. Én is megiszom a random levét, van amikor 70%os találati eséllyel a 7 körből találok 2*...
Dátum: 2010.11.22. 12:15:33
mondom, hogy el vagy tévedve:D
Dátum: 2010.11.22. 12:13:05
Ja, hiányzik a verés. Az orrbaverésed...az igen. Kurvára el vagy tévedve. Úgy van ahogy Wuher is leírta. Ha 1et ütök a dögök kemény 4ép-t sebeznek...aki meg nem talál el annak meg megütik a maxot? Ez hol logikus? Sehol. De gratulálok neked.
Dátum: 2010.11.22. 11:14:04
Tehát, ha nem talál el akkor nagyobbat üt a dög. Grat:) ez értelmes. Mellesleg, ha a te logikád szerint megyünk akkor az alapsebzés 0, mert el sem talál. A nullának meg akárhány %-a 0...és igen ez baromi irritáló, hogy random, hogy eltalálom és random, hogy mennyire, emellett aki nem üt meg, annak fixen hozza a dög a sebzését én meg, ha éppen szívok a random miatt kevesebbet sebeznek az állataim, mint annak aki el sem talál...ez remek.
Dátum: 2010.11.22. 09:20:42
Elég, ha a védekezést felhúzza, a támadást meg annyira, hogy térkapuból ne essen ki a LE szívó profit. Nem találom el, 4 döggel megy, folyton ütik a kritet, és mivel ő nem fog eltalálni ezért nem lesz olyan, hogy 1et sebez a dögjei meg kemény 4 ÉP-t. Szóval belém lő 7k-t(2 tulból) én nem találom el a nagy védekezése miatt és a blökijei még szarrá is vernek. Amikor kapok egy 9k-s varázslatot a képembe azt azért elég nehezen hozom vissza. Aki magasabb döggel megy 300 körüli elnyeléssel az 6 harci körnél már 1800 sebzés felfogás...
mód: amúgy azért vicces, hogy még én fejlesszek, mert el van szúrva egy dolog(AF képesség)mellesleg, ha valaki olyan taktikávalj játszik, hogy erő nagy, támadás kicsi a biztos dög sebzés miatt és ő is kihúzza ezt, meg merem kockáztatni, hogy többet fognak ütni a dögjei átlagban, mint annak akinek sokkal nagyobb a támadása, mert nem talál el, nem lesz olyan, hogy 1ép-t üt és 4 sebzés, hanem szépen megruháznak az állatai. Egyébként nem értem, hogy ezt még mindig miért nem sikerült megcsinálni, holott már elég rég óta szó volt róla, hogy a dögöt találjanak már függetlenül a gazdájuktól, mert baromira irritáló.
mód: amúgy azért vicces, hogy még én fejlesszek, mert el van szúrva egy dolog(AF képesség)mellesleg, ha valaki olyan taktikávalj játszik, hogy erő nagy, támadás kicsi a biztos dög sebzés miatt és ő is kihúzza ezt, meg merem kockáztatni, hogy többet fognak ütni a dögjei átlagban, mint annak akinek sokkal nagyobb a támadása, mert nem talál el, nem lesz olyan, hogy 1ép-t üt és 4 sebzés, hanem szépen megruháznak az állatai. Egyébként nem értem, hogy ezt még mindig miért nem sikerült megcsinálni, holott már elég rég óta szó volt róla, hogy a dögöt találjanak már függetlenül a gazdájuktól, mert baromira irritáló.
Dátum: 2010.11.22. 07:49:47
Ez azért már tényleg kezd nagyon röhejes lenni....
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Halálfejszével. Talált, 704 sebzést okoztál.
Lesújtasz ellenfeledre. Arkhroth Croa'khyn 788 pontnyit sérült. Kritikus sebzés!
Akkor mi a halálért vannak kritikus szakik? Jah, hogy közelharcban nem számít csak varázslatnál...zsír.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Halálfejszével. Talált, 704 sebzést okoztál.
Lesújtasz ellenfeledre. Arkhroth Croa'khyn 788 pontnyit sérült. Kritikus sebzés!
Akkor mi a halálért vannak kritikus szakik? Jah, hogy közelharcban nem számít csak varázslatnál...zsír.
Dátum: 2010.11.21. 14:37:07
A bajnoki öv relikviát lehetne updatelni: ki lehessen választani, hogy egy tulajdonságra adjon +30 tul bónuszt, mert ez a +10 semmit nem ér így szétszórva. Értékesebb lenne a relikvia is és lehetne használni is valamire...
Dátum: 2010.11.18. 14:13:40
Dátum: 2010.11.18. 14:04:38
Jah az jólenne, ha ottmaradna, mint jelkép.
Más: További kategóriák nem lehetnek? Pl állatölős, kavicslopós kategóriák?
Más: További kategóriák nem lehetnek? Pl állatölős, kavicslopós kategóriák?
Dátum: 2010.11.15. 17:00:55
Underworld
Mód: bár ez is trillógia
Mód: bár ez is trillógia
Dátum: 2010.11.15. 17:00:26
Serenity
Dátum: 2010.11.15. 16:45:20
Ahhoz, hogy a VF-es ugyanannyi AF-et kapjon, mint az EH-s(most arról beszélek, ha 1:1 lenne)akkor még mindig fel kell húznia a kompenzációt, az EH-s meg már a táp szakikat húzza és mire a VF-es eléri azt, hogy ugyanannyi elgyen a bejövetele, mint az EH-snak addigra már az EH-s egy csomó pontot el tudott költeni és ez a kimaradt időtartam soha nem fog változni. Mindig meg fog maradni ez az idő az EH-soknak. Olyan ez kicsit, mint most az inspirátor+VF téma. Ergó mindigis hátrányban lesz a VF-es AF szempontjából, mert neki muszáj volt a kompenzációra költeni, hogy ne maradjon le. Másik meg örökké egy 25%-os előny? Az azért kicsit durva
Dátum: 2010.11.15. 14:20:51
Én megértem amit mondasz, attól függetlenül nem értek vele egyet, de nem fogod fel, hogy AF ide AF oda aki VF-esek között EH-ra vált, bármennyi AF-et kaphat szarrá fogják verni amig nem kerül ki a közegből. Ha ez ennyire mind1, akkor miért kell ilyen mértékben lelassítani a VF-eseket? Erre még mindig nem tudtál válaszolni, de én vagyok a hülye:)
Dátum: 2010.11.15. 13:51:16
Azért ismétlem magam, mert te is ugyanezt teszed. Az elhamarkodott, buta kijelentésedre reagáltam, ha feltűnt volna
De azt még mindig nem értem, ha neked teljesen mindegy, mert érved szerint a VF-esek csak egymással bohóckodnak akkor miért ne kaphatnák meg ők is az 1:1et? Erre nem tudtál válaszolni. Ha téged nem érint akkor minek szólsz bele, ennyi erővel?
Azért, mert több AF-et kapnak, attól még ugyanúgy szarrá fogják verni...legyen már benned ennyi realitás. Ez az arány ami most van csak egy barominagy tüske és demoralizáló tényező.
De azt még mindig nem értem, ha neked teljesen mindegy, mert érved szerint a VF-esek csak egymással bohóckodnak akkor miért ne kaphatnák meg ők is az 1:1et? Erre nem tudtál válaszolni. Ha téged nem érint akkor minek szólsz bele, ennyi erővel?
Azért, mert több AF-et kapnak, attól még ugyanúgy szarrá fogják verni...legyen már benned ennyi realitás. Ez az arány ami most van csak egy barominagy tüske és demoralizáló tényező.
Dátum: 2010.11.15. 13:21:07
Mellesleg az AF-től függetlenül a képességek miatt ígyis-úgyis alternatíva lesz az EH a VF-essel szemben, mert lehagyja...tényleg nem tudom, hogy ez miért fáj
Dátum: 2010.11.15. 13:19:20
Mi az, hogy egyre ritkábban? lol. itt vagyok 102. szinten, sokkal több az aki nem VF-ezik....azért nem kéne ilyen elhamarkodott kijelentéseket hozni. Mellesleg, ha csak egymással mérik össze a tudásukat állításod szerint akkor neked nem tökmind1, hogy 1:1ben kapják az AF-t, ha tégedn nem fognak elérni és csak egymást ütögetik? Valahol ez ellentmond..
Mód: Elírás
Mód: Elírás
Dátum: 2010.11.14. 22:41:00
Nem értek egyet veletek és nem fogjuk meggyőzni egymást az saját igazunkról
Mód: ezt nem tudom melyik csicska pontozta le, de gratulálok
Mód: ezt nem tudom melyik csicska pontozta le, de gratulálok
Dátum: 2010.11.14. 21:17:00
Akkor lenne két külön serpenyő, ha a nem lenne AF...de amíg az egyik többet kap mindenféleképpen, mint a másik nincs egyensúlyban a két dolog. Amúgy meg, ha kihúzom a kompenzációt és költök azért, hogy ne maradhassak le az miért probléma? Miért probléma, ha költök egy olyan dologra ami arról szól, hogy egyensúlyozzon, hiszen ez a neve is tulajdonképpen, de nem ellensúlyozza teljes mértékben. Tehát nincs egyensúly...
Dátum: 2010.11.14. 21:04:24
AF előtt váltottam.
Dátum: 2010.11.14. 21:04:00
Ki mondta, hogy jó biznisz? lol. Te tényleg ilyen buta vagy vagy csak megjátszod? Mindeössze annyit sérelmezte egészen eddig, hogy nem 1:1 az arány. Rohadtúl nem érdekel, hogy mit kapsz az EH-ból, az piszkáélja a csőrömet, hogy nincs kiegyensúlyzva az AF pontosztás, sajnálom, ha eddig ezt nem sikerült megértened. Fele annyi AF-et kéne alapból kapni, a feleannyi TP-hez, nem pedig 25%-ot, kompenzációva meg 100%ot, ígyis le leszek maradva mindig a nem VF-esekhez képest, mert nem tudom behozni azt az időptartamot, amit arra költöttem, hogy felhúzzam a kompenzációt...