Sziasztok!
108 lélekenergiát kaptál jutalmul 1 kérdés kategóriabesorolásáért.
Hogy kaphatok jutalmat 1db kérdésért, amikor nálam van "A tudás aranykulcsa", mely szerint egy jó besorolás elvileg 2-t ér?
Csak félig tudtam jól besorolni 1 kérdést?
Hozzászólások - Basicgamer
Oldal: 12
Dátum: 2013.12.02. 10:10:58
Dátum: 2012.07.22. 09:01:46
A pin@szőrt kiegyenesíteni lehetetlen, szerintem ezeket a küldetéseket bárki teljesíteni tudja. Érj el portyában döntetlent legalább 5 alkalommal! - ez nehezebb, mint amiket felsoroltam. Különben a felsorolásom csak példaértékű... szerettem volna megtudni, hogy más is vevő lenne e további 1xi küldetésekre.
Dátum: 2012.07.21. 23:17:07
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy lehetne még egy pár egyszer teljesíthető küldetéseket belepakolni a játékba. Íme egy pár, ami most az eszembe jutott:
-Költsd el az összes templomkristályod 1 nap alatt!
-Használd az Emléktörlés AF képességed! (ez a felejtős küldi koppintása)
-Fejleszd egyik relikviád Relikviakupon segítségével!
-Legyen 20 PP-d, 0 CSP-d és 0 térkapupontod pontosan 20:00-kor!
-Szerezd meg a végzet templomának végső kincsét 14 nap alatt!
Hogyha tetszik az ötlet, esetleg valaki nyithatna ennek egy topikot, és jöhetnének oda az ötletek.
Arra gondoltam, hogy lehetne még egy pár egyszer teljesíthető küldetéseket belepakolni a játékba. Íme egy pár, ami most az eszembe jutott:
-Költsd el az összes templomkristályod 1 nap alatt!
-Használd az Emléktörlés AF képességed! (ez a felejtős küldi koppintása)
-Fejleszd egyik relikviád Relikviakupon segítségével!
-Legyen 20 PP-d, 0 CSP-d és 0 térkapupontod pontosan 20:00-kor!
-Szerezd meg a végzet templomának végső kincsét 14 nap alatt!
Hogyha tetszik az ötlet, esetleg valaki nyithatna ennek egy topikot, és jöhetnének oda az ötletek.
Dátum: 2012.07.15. 09:35:52
Mely nemzet néviselete a kilt?
bolgár
török
görög
skót
bolgár
török
görög
skót
Dátum: 2012.06.27. 21:19:31
Rondó - 72. szintű végzetúr
Amilyen csúnya vagyok úgy öllek meg ha megtámadsz!
Én nem dicsekednék, ha ilyen csúnya lennék
Amilyen csúnya vagyok úgy öllek meg ha megtámadsz!
Én nem dicsekednék, ha ilyen csúnya lennék
Dátum: 2012.06.20. 11:32:22
Szövetség - Végzeturak mesterei - Támadások
INFO
Itt tájékoztatást kapsz arról, hogy kik támadták meg a szövetséged tagjait. A csaták leírását a csatára kattintva nézheted meg. Csak az utolsó 60 csatát írjuk ki, és nem szerepelnek itt azok a támadások, amelyeket a szövetség tagjai indítottak.
Valószínűleg valami hiba lehet
INFO
Itt tájékoztatást kapsz arról, hogy kik támadták meg a szövetséged tagjait. A csaták leírását a csatára kattintva nézheted meg. Csak az utolsó 60 csatát írjuk ki, és nem szerepelnek itt azok a támadások, amelyeket a szövetség tagjai indítottak.
Valószínűleg valami hiba lehet
Dátum: 2012.06.20. 10:30:44
köszi Maci!
szerencsére ment TI nélkül is
szerencsére ment TI nélkül is
Dátum: 2012.06.20. 09:32:01
!! A következő térkapus ellenfeled különösen erős lesz, jobb ha megfelelően felkészülsz ellene! !!
(Ez ellen a szörny ellen használhatod a támadás italát is)
Ez mifene?
(Ez ellen a szörny ellen használhatod a támadás italát is)
Ez mifene?
Dátum: 2012.06.17. 12:59:19
Hát majd visszalopja
Dátum: 2012.06.17. 12:00:08
Sziasztok!
Mivel a lopás ha nem is kezdi értelmét veszíteni, de jelentős mértékben lehet védekezni ellene, arra gondoltam, hogy a kiégett őskövek mellett templomkristályt is lehetne találni. Nyilván sokkal kisebb valószínűséggel, mint a KŐ-ket. A TK lopásának esélyét tehát ugyanúgy a lopás szakértelem határozná meg, csak mondjuk minden 50. vagy 100. szinten +0,5% az esély, hogy ellenfeledtől TK-t lopsz. És ez ellen nem lehetne védekezni sem.
Mit gondoltok?
Mivel a lopás ha nem is kezdi értelmét veszíteni, de jelentős mértékben lehet védekezni ellene, arra gondoltam, hogy a kiégett őskövek mellett templomkristályt is lehetne találni. Nyilván sokkal kisebb valószínűséggel, mint a KŐ-ket. A TK lopásának esélyét tehát ugyanúgy a lopás szakértelem határozná meg, csak mondjuk minden 50. vagy 100. szinten +0,5% az esély, hogy ellenfeledtől TK-t lopsz. És ez ellen nem lehetne védekezni sem.
Mit gondoltok?
Dátum: 2012.06.12. 21:20:58
Szerintem azt nem fogod tudni elérni, hogy olcsóbb legyen a szimuláció, mert akinek megéri, hogy használja 1/2, vagy 1/3 őskőért, az 1-ért is fogja.
Azt ajánlom, hogy ősköves feladatokat oldd meg a dekrétumok segítségével! (Én is ezt csinálom)
Azt ajánlom, hogy ősköves feladatokat oldd meg a dekrétumok segítségével! (Én is ezt csinálom)
Dátum: 2012.06.05. 22:27:33
Lehetne egy olyan AF-et bevezetni, ami arra vonatkozna, hogy a harcra kijelölt állatokat lehessen kennelbe küldeni anélkül, hogy az állatokat pihenni küldjük, és a kennelben eltöltött idő lejártával ismét harcra készek legyenek.
Az AF nevét és költségének felbecslését már másra bíznám.
hopsz, azt hittem a harca kész egybe van írva
Dátum: 2012.06.04. 09:26:05
Köszönöm Craslorg!
Dátum: 2012.06.04. 08:32:26
Sziasztok! Ha 30 TK-ért vásárlok 10 Őskővet, akkor az is átalakít nekem 10 kiégettet?
Dátum: 2012.05.30. 21:55:41
Ejha, akkor ez az ötlet már megszületett. Bocsika
Dátum: 2012.05.30. 15:40:41
Idézet: Helion1988 - 2012.05.27. 17:46:33
Köszönöm Helion1988, valóban így gondoltam
Idézet: Quellon - 2012.05.27. 18:21:14
Ezek valóban nyomós érvek a küldetések megreformálása ellen, de talán akkor lehetne más jutalom a LE + d + kp mellett, például ha több küldetést csinálsz meg, mint három, akkor járhatna + LGY, esetleg AF pont, és ha valaki megcsinálná zsinórban az összes küldetést, akkor kaphatna bónusznak valamennyi őskövet (nem sokat, mondjuk karakterszint/5-öt).
Amúgy lenne egy javaslatom a kvíz olimpiára is
Ha valakinek meg van már 12 medálja, és bekerül a top 11 közé, akkor bővüljön a toplista 1-gyel, ha két 12 medálos karakter jut be, akkor 2-vel, és így tovább.
Miért értette félre?
Csak írt egy javaslatot, hogy működhetne így is, vagyis tovább gondolta a jelenlegi rendszert büntetés(nem 3 különböző), normál működés(3 különböző), jutalmazás(több különböző).
Csak írt egy javaslatot, hogy működhetne így is, vagyis tovább gondolta a jelenlegi rendszert büntetés(nem 3 különböző), normál működés(3 különböző), jutalmazás(több különböző).
Köszönöm Helion1988, valóban így gondoltam
Idézet: Quellon - 2012.05.27. 18:21:14
Egyetlen gond van ezzel az egyébként jó ötlettel:
- ha a jutalmazás kevesebb lenne, mint a jól bevált 3 küldi pörgetéséből származó (LE) haszon, akkor akkor semmi változás nem történne
- mindenkinek egyszerűbb a neki bevált 3-at pörgetni ami beleillik a játékstílusába ezért, ha a jutalom egyenértékű lenne a jelen rendszerrel elérhető haszonnal akkor nem túl sokan választanák a nehezebb utat
- ha a jutalmazás több lenne, mint a jól bevált 3 küldi pörgetéséből származó (LE) haszon, akkor a többség ráállna, de csak kényszerből, mert különben lemaradna
Szerintem.
- ha a jutalmazás kevesebb lenne, mint a jól bevált 3 küldi pörgetéséből származó (LE) haszon, akkor akkor semmi változás nem történne
- mindenkinek egyszerűbb a neki bevált 3-at pörgetni ami beleillik a játékstílusába ezért, ha a jutalom egyenértékű lenne a jelen rendszerrel elérhető haszonnal akkor nem túl sokan választanák a nehezebb utat
- ha a jutalmazás több lenne, mint a jól bevált 3 küldi pörgetéséből származó (LE) haszon, akkor a többség ráállna, de csak kényszerből, mert különben lemaradna
Szerintem.
Ezek valóban nyomós érvek a küldetések megreformálása ellen, de talán akkor lehetne más jutalom a LE + d + kp mellett, például ha több küldetést csinálsz meg, mint három, akkor járhatna + LGY, esetleg AF pont, és ha valaki megcsinálná zsinórban az összes küldetést, akkor kaphatna bónusznak valamennyi őskövet (nem sokat, mondjuk karakterszint/5-öt).
Amúgy lenne egy javaslatom a kvíz olimpiára is
Ha valakinek meg van már 12 medálja, és bekerül a top 11 közé, akkor bővüljön a toplista 1-gyel, ha két 12 medálos karakter jut be, akkor 2-vel, és így tovább.
Dátum: 2012.05.27. 16:50:12
Sziasztok!
Az ismételhető küldetésekkel kapcsolatban van egy javaslatom:
(Ugye, hogyha 3 különböző küldetést csinálunk meg egymás után, akkor jár szint*200 LE + 1 dukát + 10 kristálypont)
-Hogyha 4 különböző küldetést csinálsz meg, akkor járhatna szint*200 LE + 2 d + 20 kp
-Hogyha 5 különböző küldetést csinálsz meg, akkor szint*300 + 2d + 20 kp
-6-nál szint*300 + 3d + 30 kp
...
A számok csak példaértékűek.
+ Ha valaki az összes ismételhető küldetést teljesítené egymás után, akkor valami extra jutalomban is részesülhetne (ezek alól kivételek lennének a xenós küldik)
Az ismételhető küldetésekkel kapcsolatban van egy javaslatom:
(Ugye, hogyha 3 különböző küldetést csinálunk meg egymás után, akkor jár szint*200 LE + 1 dukát + 10 kristálypont)
-Hogyha 4 különböző küldetést csinálsz meg, akkor járhatna szint*200 LE + 2 d + 20 kp
-Hogyha 5 különböző küldetést csinálsz meg, akkor szint*300 + 2d + 20 kp
-6-nál szint*300 + 3d + 30 kp
...
A számok csak példaértékűek.
+ Ha valaki az összes ismételhető küldetést teljesítené egymás után, akkor valami extra jutalomban is részesülhetne (ezek alól kivételek lennének a xenós küldik)
Dátum: 2011.12.04. 09:11:44
A kufárnál való kedvezményt adó epikus cuccok hatása nem terjedhetne ki a lélekgyémántért megvásárolható tárgyakra is?
Dátum: 2011.11.28. 16:45:43
3 hónap + 2 programozó, az nem is olyan vészes
Dátum: 2011.11.28. 16:36:56
Piac:
Az aukciós házon belül lehetne egy piac, ahol bármelyik végzetúr vehet/eladhat bármit a térkapus fókuszkristálytól elkezdve az esszenciákon át az állatokig. A piacon található tételeket aranydukátért/lélekenergiáért/őskőért lehessen eladni ill. megvásárolni, valamint lehessen cserét javasolni az eladónak (pl. az eladó meghirdet egy vakító fényt 2 őskőért, és a vevő kínál cserébe neki 1 őskövet, 3 kis bőrpajzsot, és 7 aranydukátot, ezután az eladó dönt, hogy elfogadja-e az ajánlatot vagy nem. Ha pedig a vevő kifizeti a 2 őskövet érte, akkor automatikusan az övé).
Az eladó maga választja ki a tárgy árát.
A vevő csak a kereskedelmi szintjének megfelelő tárgyhoz juthat hozzá a piacon.
Az aukciós házon belül lehetne egy piac, ahol bármelyik végzetúr vehet/eladhat bármit a térkapus fókuszkristálytól elkezdve az esszenciákon át az állatokig. A piacon található tételeket aranydukátért/lélekenergiáért/őskőért lehessen eladni ill. megvásárolni, valamint lehessen cserét javasolni az eladónak (pl. az eladó meghirdet egy vakító fényt 2 őskőért, és a vevő kínál cserébe neki 1 őskövet, 3 kis bőrpajzsot, és 7 aranydukátot, ezután az eladó dönt, hogy elfogadja-e az ajánlatot vagy nem. Ha pedig a vevő kifizeti a 2 őskövet érte, akkor automatikusan az övé).
Az eladó maga választja ki a tárgy árát.
A vevő csak a kereskedelmi szintjének megfelelő tárgyhoz juthat hozzá a piacon.
Oldal: 12