Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 123
Szerző
Topic neve: Menekültek
kedvencZooleeeFérfi
Végzetúr tehetség
231 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
41. hozzászólás - 2015.11.04. 20:33:42 (Válasz Alendaar #40 hozzászólására.)
Sajnos így látom én is, csak akkor születik valamiféle döntés, ha az már az Unió egészét veszélyezteti, vagy ha a kincseskamra apadni kezd!
V2 Solmyr as Samud
Pontszám: 8.87
kedvencBpetya75Férfi
Végzetúr mester
2303 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
42. hozzászólás - 2015.11.05. 08:11:39 (Válasz Alendaar #40 hozzászólására.)
Igazad lehet, de a népnek egyre több országban kezd elege lenni ebből. Remélem ébresztőnek beválik ez az egész.
Pontszám: 8.80
fórumozóDoomlord116090Férfi
Végzetúr tehetség
191 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
43. hozzászólás - 2015.11.05. 08:56:35 (Válasz Bpetya75 #37 hozzászólására.)
Idézet: Bpetya75 - 2015.11.04. 11:56:29
Logikus okfejtés. Csak azt nem tudom, hogy Merkelék ezt miért nem látják? Vagy mit tudnak, amit mi nem?


Pofon egyszerű.
A világpolitikát mamut vállalatok tőkés vezetői irányítják jó ideje.Nekük az az érdekük,hogy az országokat nyakig eladosítsák.Erről szolt a WW1-WW2.
Minél több az országok adósága annál nagyobb terheket tudnak ki róni a társadalomra,annál jóbban le tudják szorítani a fizetéseket és a munka körűlményeket,Munkatörvénykönyv lakosságra vonatkozó jogait.
Az egész terrorista cirkusz,amit a CAI intéz a lakoság jogainak csorbítása,országok lerohanhatósága,stb.... okból lett kitalálva.Pl 2 torony.
Az EU is állszent.Az,hogy tőkével támogatják a fejlödő országokat,csak azt segíti,hogy a kereskedelem jól működjön,hogy az államadoságok ne szaporodhassanak túl,illetve úgy tünjön,mintha épülne valami gazdaság a tagálamokban.
Gyakorlatilag tisztában van vele az EU,hogy ezen pénzek legalább fele politikus zsebekben landol! Ha nem így lenne ellenőriznék ezen pénzeket,de valójában csak a látszatot tartják fent.

Minden éven van ebből az okból kifolyxólag válság.Hol gazdasági,hol banki,hgol migráns,stb.... A lényeg,hogy nőjön az adóság.

Most ép a migráns válság,ami terheli az országok,így a társadalom pénztárcáját.A következő élelmiszer válság lesz,erre lehet számítani.Ezért osztja szét Viktor a magyar földeket a puncsosoknak és adja el a vizet Izraelnek.
Lord Domi
S1
Pontszám: 8.19
népszerűAlendaarFérfi
Végzetúr mester
1999 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
44. hozzászólás - 2015.11.05. 09:09:45 (Válasz Doomlord116090 #43 hozzászólására.)
Egyre inkább hasonlít a dolog a Shadowrun világára!
Nemsokára teljesen kettéválik a társadalom...
V3 Thalia - ex-Vihar Lovag, Illuminati Lovagjai
V1 Alendaar - ex-Gaia, Azúr Légió
Nyugodtan pontozz le, ballisztikus ívben tojok rá!
Pontszám: 8.28
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
45. hozzászólás - 2015.11.05. 09:21:48 (Válasz Bpetya75 #42 hozzászólására.)
Naiv
Az "egyetemes" "nép" mindig és állandóan morgolódik, meg ébredezik és vissza alszik, de fel csak akkor kel, ha már semmi veszteni valója nincs, ha már hajlandó vérét hullatni, de ez egyre ritkább. Egyre kényelmesebb az életünk, egyre kevésbé akarjuk feladni a kényelem morzsáit melyekért önként vesszük nyakunkba különböző rabigáink (hitelek, szolgáltatások, stb. hosszú a lista) melyek kényelmes illúzióvilágot építenek körénk látszat szabadsággal, miközben a valódi szabadságunk már rég elvesztettük és annyira ki vagyunk szolgálva (olyan felesleges, de fontosnak titulált dolgokkal) és le vagyunk butítva, hogy eszünk ágában sincs a dolgok mögé nézni, se komolyan ellenállni a rendszernek (nem a magyar xy aktuális kormánynak, hanem világszinten, függetlenül az aktuális vezetés színétől). És akkor még egy tényező: tegyük fel, hogy valaki nem az előző kategóriába tartozik vagy képes kiszállni az ördögi körből, DE van családja, gyerekei, akikért felelősséget érez, akiket szeret, általában Ő sem fog ugrálni (se a migránsok, se az ilyen-olyan megszorítások, nemtetsző színű kormányok vagy bármi más ellen), amíg a szerettei nincsenek veszélyben vagy ellehetetlenítve.
Szóval a migráns ügyhöz visszatérve, szerintem még nem tartunk ott, hogy a nyugati emberek hajlandóak lennének a vérüket adni. A keletiek már talán igen, ezért vannak itt. Hogy mennyi idő, atrocitás, ütközés kell míg a nyugat elveszti a kényelmét és biztonságát, azt nem tudom, de szerintem eljön az idő amikor vérbe borul Európa. Végső soron mindig csak az a megoldás az ember problémáira. Ez nem jó, de sajnos amíg van aljas, törtető, önző, aki hajlandó mást megkárosítani a saját érdekei miatt, addig sosem lesz "(végső) békés megoldás" bármennyire is üdvözítő lenne és próbálja ezt hangoztatni a világ, hanem marad a "(végső) véres megoldás" és addig a tűrés meg a háborgás. Majd elválik, hogy addigra melyik nép, nemzet, kultúra képviselői lesznek többen/erősebbek.
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 8.80
fórumozóDoomlord116090Férfi
Végzetúr tehetség
191 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
46. hozzászólás - 2015.11.05. 10:16:01 (Válasz Quellon #45 hozzászólására.)
Tökéletesen egyet értek.
Erre találták ki a médiát altató dalnak.Bármit be tudnak adni a népnek.Gépuskás arab gyerekeket,akik kalasnyikovval a kezükben születnek.A vallásuk meg tota félre van nekünk magyarázva,de esszük két pofára és le se toljuk,hogy valójában nem mások mint mi.A keresztény világ meg hát lényegesen gonoszabb,álszentebb és gyilkosabb a mai világban.A 10 parancsolat már évszázadok óta eltünt,illetve elfelejtettük.Politikai pártok tetszelegnek keresztény szinekben,miközben nincs olyan parancsolat,amit ne szegnének meg.

A 3.WW elkezdödött,csak az a kérdés mikor ér el idáig.
Szerintem sokat nem fogunk szenvedni.Nem véletlen építünk jó nagy atomerőművet a mi pénzünkből Orosz irányítással.Stratégiailag Paks felrobantása igen csak nehezítené az EU seregek utánpotlását,hisz mi vagyunk az EU kapuja.
Egy dolog szerintem is nagyon valószínű.A migránsok lesznek az élő szövet az EU seregben kezdeteként.
Az EU társadalmak nem akarnának háborút,így nehezebb lenne a sorozás.Inkább elmenekülnénk sorozás elött,mintsem le pufantcsanak minket.Sorozni már csak akkor tudnának,ha a határon lenne az ellenfél.
Lord Domi
S1
Pontszám: 8.19
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3635 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
47. hozzászólás - 2015.11.15. 22:42:48
Sajnos, ez a negatív jövő-vízió megvalósulni látszik. Borzasztó, ami Párizsban történt, egy ilyen szörnyű terrorcselekményre nincs bocsánat. Az egyetlen dolog, amit tehet Franciaország, hogy teljeskörű hábprút indít az iszlám állam ellen, és a szövetségei ebben teljes mellszélességgel segítik. Ilyen szempontból az usa tökös volt, szept11 után lerohanta Afganisztánt, az oszama nagy árat fizetett a támadásért, azóta az usát békén is hagyják, és most európával próbálkoznak. A Buda elfoglalása trükkel bejöttek a katonák, és indul az offenzíva. Azt gondolják Európa puhány, retteg a háborútól, és inkább megy a nyomozgatás, bírósági tárgyalások, a demokratikus módszer. A közvélemény felháborodik a kormány tehetetlenségén, a bevándorlók ellen fordulnak, zavargások lesznek, és a muszlimok egy része elkeseredik, és tényleg a szélsőségesek oldalára áll.
Pontszám: 8.48
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
48. hozzászólás - 2015.11.16. 07:06:45 (Válasz Miklós #47 hozzászólására.)
Hú, hát remélem azért ennyire nem lehet ezt egyértelműen megjósolni. A szélsőségesség nem annak függvénye, hogy az őshonos társadalom hogy kezeli a menekülteket, hanem évtizedes/egy egész élet alatt történő mentális mérgezés eredménye. Szándékosan nyitottam a "Párizs" topicot, mert legalább az esélyt adjuk meg, hogy ne kösse össze mindenki automatikusan a menekültekkel az eseményt. A Buda elfoglalásos analógia is szépen hangzik, nekem is eszembe jutott, de inkább örök idealistaként bízom abban, hogy mások a felelősök. Egy olyan csoport, akik összehangoltan Párizs 7 pontján egy időben terrorcselekményeket tudnak kivitelezni (sajnos 100%-os hatásfokkal, tragédia bekövetkezése előtti lefegyverzés, megelőző felderítés, elhárítás nélkül), azokról elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a menekültkérdést is a maguk hasznára tudják fordítani. És lám, a célját elérte, máris emberek milliói hibáztatják a menekülteket. Pedig nem ők a hibásak, ha valaki, akkor Európa, hogy kudarcot vallott a menekültek kezelésében, nem volt felkészülve saját maga védelmére.
Egyszerűen - ahogy te írtad - Európa gyenge. Ideje felébrednie, hogy a határok nélküli, hatékony országvédelmi rendszer nélküli jóléti világ nem életképes a jelenlegi világkörnyezetben. Hogy az élet egy illúzió abban a formájában, hogy egy Párizsi - de írhatnék Amszterdamit, Brüsszelit is - kávéházban ücsörgünk, a telefonunkat nyomogatva, és azon kesergünk, hogy a túltenyésztett fajtatiszta kutyámnak nem tudtam megvenni a kedvenc tápját, miközben fogalmunk sincs, hogy mi történik a világban. Látjuk a hírekben, hogy egy robbantás itt, egy lelőtt utasszállító ott, egy polgárháború amott - egy Afrikai országban, amit el se tudnánk helyezni a térképen. Amúgy is kit érdekel? Messze vannak. Egyáltalán nem meglepő, hogy kiszúrták Európát maguknak Európa sérült kiscsirke ebben az akolban. Ha ezek után nem állítják vissza a határellenőrzést egész Európában, biztos falnak megyek. Franciaország, Európa - és aki még a segítségére kel (USA, Kína) - kőkemény erődemonstrációt kell hogy mutasson, különben biztos hogy nyugat-európai területen dúló háború lesz a vége, és az nagyon nem lenne jó nekünk.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.70
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3635 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
49. hozzászólás - 2015.11.16. 09:04:32
Igen, én is ezt írtam, hogy ezért nem a menekültek a hibásak, de az akció elkövetői azt szeretnék, ha őket hibáztatnák, és így belülről bomlasztanának.
Bocs nem láttam a Párizs topikot, akkor oda irok!
Pontszám: 8.48
kedvencBpetya75Férfi
Végzetúr mester
2303 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
50. hozzászólás - 2015.11.16. 09:12:29 (Válasz Quellon #45 hozzászólására.)
Lehet, hogy naiv vagyok, de annyira azért nem, hogy ne adjak egy 10-est. Sajna qrvára igazad van.

Idézet: Offsboy - 2015.11.16. 07:06:45
kőkemény erődemonstrációt kell hogy mutasson, különben biztos hogy nyugat-európai területen dúló háború lesz a vége, és az nagyon nem lenne jó nekünk.


Maximálisan egyetértek.
A hozzászólást Bpetya75 módosította 2015.11.19. 13:44:34-kor
Pontszám: 8.80
népszerűMortal55Férfi
Végzetúr mester
1509 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
51. hozzászólás - 2015.11.18. 22:00:26
Mit hallok a híradóban mint egy lehetséges út, légiót képezni a migránsokból hogy ők segítsenek visszafoglalni hazájuka? Betegek ezek? Akkor már röktön terroristának is képezhetnék őket.
V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.
Pontszám: 9.61
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
52. hozzászólás - 2015.11.18. 22:14:37 (Válasz Mortal55 #51 hozzászólására.)
Plusz mellesleg, ha harcolni akartak volna a hazájukért, akkor már megtehették volna ott és akkor, nem kellett volna "retur" bejárni az EU-t szóval nem hiszem, hogy ez lenne az "üdvösség útja", egyik félnek sem.
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 9.10
népszerűFubujociFérfi
Végzetúr mester
355 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
53. hozzászólás - 2016.01.05. 23:47:18
Szerintem csak most fognak igazán jönni. Szíria 25 milliós nemzet, Jemen is annyi és ráadásul onnét is fognak jönni. persze Afrikával kiegészítve.

Merkelnek muszáj valahonnét olcsó munka erőt behozni akit nem kell felnevelni, mert a két világháború Németországban egy-két korosztályát kinyirta és most sok lesz a nyugdíjas. Csak egy a bökkenő: egy közvélemény kutatás szerint ezek a menekültek előrébb teszik a vallásuk törvényeit mint annak az országnak az alap törvényeit amelyikbe mennek. (Svédországban 7-en erőszakoltak meg egy nőt fényes nappal) Sajnos sok segély rá fog menni erre és az a baj, hogy 2020-tól mi is megérezzük. Az németek nem fognak adni uniós pénzeket csak azt a pénzt amit az állam ad.Tehát amit Magyarországnak kell befizetni az EU-ba az fogjuk visszakapni.
V1-Dark Knuth

V2-Dark Knuth

V3-Dark Knuth
Pontszám: 7.49
népszerűDurLaDurFérfi
Végzetúr tehetség
171 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
54. hozzászólás - 2016.11.01. 10:05:58
Ebbe benne van minden: https://www.youtube.com/watch?v=r3N56b2qmQ0
Pontszám: 8.23
népszerűDurLaDurFérfi
Végzetúr tehetség
171 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
55. hozzászólás - 2016.11.01. 10:26:24
Ez is itt van: https://www.youtube.com/watch?v=wk34hjNmlv8
Pontszám: 8.23
népszerűAlendaarFérfi
Végzetúr mester
1999 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Menekültek
56. hozzászólás - 2016.11.01. 12:14:20 (Válasz DurLaDur #55 hozzászólására.)
charlie hebdo szennylap után mit vártál?
Minden ok nélkül is gyilkolásznak, franciák meg még adtak is nekik elég alaposat!
Az első videóban MINDEN benne van! Az usának nem kellett volna vinni nekik a "demokráciát"; az ilyen analfabéta primitív csürhét a kemény kezű diktátorok tudták csak kordában tartani. Ezek ahhoz vannak szokva, nem a "liberális" (balf@sz) nyugathoz!
V3 Thalia - ex-Vihar Lovag, Illuminati Lovagjai
V1 Alendaar - ex-Gaia, Azúr Légió
Nyugodtan pontozz le, ballisztikus ívben tojok rá!
Pontszám: 7.78
Oldal: 123
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőRésföld - a HKK legújabb kiegészítője