Szia!
Azt értem, hogy feltettél egy kvízkérdést küldetés miatt, amit a türelmeségednek köszönhetően elég sokára oldottál meg. Csak azt nem értem, hogy a 2. eset után is miért itt reklamálsz? Nem tanultál az első esetből, esetleg szenilis vagy?
1-2 nap után már üsz-re kellett volna írnod újból.
A másik, amit nem értek, hogy miért vagy a V6-ra kiakadva és miért kéred a játékvezetőket, hogy 5 stabil világ mellett döntsenek?
Lehet hogy én vagyok a hülye, vagy félre értek valamit, de a kérésedet én sületlenségnek és nem átgondolt kérelemnek ítélem több szempontból is.
1.)Jelen pillanatban is 5 stabil világ létezik, hiszen a v4 csak időszakos világ. (Szóval melyiket szüntessék meg a V2- V3-at?
2.) Azt írod, hogy nem teljes a játékélményed. De melyik világon nem teljes és miért nem az? Véleményem szerint és Vu-s berkekben is a V6 köznyelven szólva egy kényszer világ, amit vagy csak (a) a fétisért játszod, vagy (b) hosszútávú terveid vannak, mert érdekesnek találod.
a.) Ha a fétisért játszod! Akkor miért foglalkozol küldetéssel és miért vársz türelmesen 2 hónapot, hiszen az inspiráció miatt pár hét alatt felérnél 50. szintre. (Fétis zsebben, törölsz hisz úgy is ezért játszottál)
b.) Hosszútávú terveid vannak! Itt szintén nem értem a türelmedet, mert az inspi miatt többet veszítesz a várakozással, valamint miért szüntetnéd és helyeznéd át a V6 játékosait (akik több évet beleöltek a játékukba azon a szerveren) más világra, ha eleve hosszútávon gondolkodsz a szerveren játszani? Akkor miért nem választottál az elején másik világot magadnak? Számomra kicsit nonszensz.
Mindegy amúgy, csak furcsállom a dolgot.
Nincs valami más gondolat esetleg a háttérben amit nem osztottál meg velünk?
Ettől függetlenül, szolgáltatnék neked egy Vu találkozós adatot, ami csak erősíti bennem azt a tényt, hogy a kérésed nincs átgondolva.
Ugye abban azért előbb egyet értünk, hogy ha egy játékost érdekel a Vu, akkor kész áldozni rá, még úgy is, ha nem kap érte cserébe "semmit", ezt a játékvezetők is tolerálják! Akit meg nem érdekel, az meg eleve nem fog költeni rá még akkor sem ha kapna érte valamit. Így nyilvánvaló, hogy a játékvezetés is mérlegeli ezeket a kérelmeket. Amit egyébként meg tudok érteni, hiszen ők is emberek ez a foglalkozásuk és ebből élnek.
Helyzet a következő, a VU tali fórumán és az élő aukción a világok szerinti részvételi adatok a következők voltak.
V6:10 fő
V5: 9 fő
V1: 8 fő
V2: 5 fő
V3: 3 fő
Nem mellesleg megjegyezném, ha ezen szerverek regisztrációs adatai alapján hányadost kellene meghatározni, akkor a v6-v5 a legérdekfeszítőbb szerverek. Te mégis megszüntetnéd. Miért? A v1-és v2 összevonásáról meg már volt szó, amit a játékosok leszavaztak. A v3 békés világ, ez látszik is mennyire érdekes a játékosok számára. Így remélhetőleg nem kell megindokolnom számodra, miért kérdeztem tőled, hogy a V2-V3 közül melyiket szüntetnéd meg! Ne érts félre, nem kötekedni akarok, csak nem értelek!!!
V6-Redlips (Árral Szemben)
V1-Redlips (Azúr Légió)
Pontszám: 8.29