Idézet: Miklós - 2015.09.11. 13:28:52 Idézet: Doomlord108926 - 2015.09.11. 08:46:35 Dikó István mindig is ilyen volt és kétlem,hogy valaha is meg változik.
Igyekszik 2 szóval le szerelni,általában lenéző hangnemben.A lényeg,hogy ő válaszolt,az hogy semmit nem mondott és tulajdonkép semmit nem csinált meg egy másik kérdés.Hogy igaza van e,meg marhára nem érdekli.
Nem akarok senkit el szomorítani,de a "segítség" opció csak dísz a játék képernyőn.
Itt fórumon,ha az a pár mester nem válaszol,akkor nincs rendes válasz.
A reklamációk meg alapból nem érdekli a Biholdert,ez nem feltétlen Dikó hibája.
Ezzel vitatkoznék. Egyrészt, én naponta látom a kérdéseket és válaszokat, és azt látom, hogy István igyekszik mindenkinek a problémáját a legjobb tudása szerint megoldani. A játék azonban iszonyúan komplex, ezért nem mindenre tudja a választ 100%-osan, de ilyenkor mindig konzultál velem vagy Barattyal. Az is előfordul, hogy mi nem tudunk vmit jól, és ilyenkor persze rajta csattan az ostor. Ha nem értesz egyet, vagy szerinted félreértett valamit, kérdezz újra bátran (és udvariasan), segíteni fgounk, ha tudunk. Ha mindezek ellenére elutasító választ kapsz, nem tudunk segíteni, ott István konzultált előtte velünk, hogy mit lehet tenni, és sajnos nem volt lehetőség a probléma megoldására.
Szia Miklós.
Többen szoktatok választ adni,pontosabban 3* kezdtem karaktert,így azt mondhatom,hogy évek óta játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal.
A többi válaszadóra és rád ez igaz.Inteligens,kedves és segítő kész leveleket kaptam.
Dikó úrra EZ AMIT ÍRTAM TÉNY.
Első accomat pl azért törrőltem,mert 500 őskövet buktam egy jó tanácsán,amit nem volt hajlandó kompenzálni!!!
Amit el értem vele,hogy utána az áthejezésnél már jelőltétek az őskövek el vesztését.Csak az én pénztárcám bánta.
Face bookon se ő próbált velem egyezkedni,hanem te igyekeztél a haragom csillapításával.
Te végül vissza adtad volna,amit el vettetek,csak ép a szituáció úgy fel húzott,hogy nem érdekelt többet.
Második reggelésemnél se volt poziitivab a levelezésem vele.
Nyílván vannak rossz napjai Dikó úrnak,de hogy mindet kifogtam az gáz.
Én a segítségbe már 2 éve semmit nem írok.Fórumon kérdezem meg,ha valamit nem értek.