Mi így? Ők támadtak meg minket... Mit kellett volna tennünk? Térdre borulni és kegyelemért könyörögni a gyémánt uraságoknak/úrnőknek?
De örülök, hogy nem haragszol!
És ha ez megnyugtat nyerni fognak!
10 napi háborúskodás után 156-160 nekik...
De nem baj, mi is nyertünk most! (Igaz smaragdok ellen)
Bocsásd meg nekem Byzon,hogy akaratlanul is rosszat írtam, de játszok az első világban is és ott vagyok rubin itt meg gyémánt és pont Téged akit még kedvelek is. Nagyon szégyenlem magam
Én gyémánt lettem a világ 2-n is. Minden átgondolás nélkül oda regisztráltam, pedig valami mást szerettem volna kipróbálni, de ha már egyszer így alakult... Majd a világ 3-on változtatok.
Világéletemben a felemelkedésért küzdöttem, de hirtelen bevertem a fejem egy óriási békavalagba.
Én is. Ott kipróbálom a smaragdot. És a fentiek alapján lehet, hogy ezért cirip leszedi a fejemet, de nekem eddig valahogy jobbnak tűnik a rubin horda...
Ennél azért árnyaltabb a kép. Úgy, hogy heti 2-3 nap nézek csak rá, Favius mérlege kb 50-50%... Meg az tetszik de nagyon, hogy kevesebbet kell a nyomorult tárgyakra spórolni. Csak akkor sincs szegényeknek harci bónusza... (Incubus gyémántok elleni aránya amúgy: 74-120, de ez persze, lévén vele sem tudok többet foglalkozni, nem mérvadó). Nem rossz a gyémánt sem, na, de sokban függ az ellenfelektől a bónusza, míg a többié nem...