Re: Kvízmedál, ami elérhetetlen
81. hozzászólás - 2009.11.21. 17:58:47
81. hozzászólás - 2009.11.21. 17:58:47
Nekem a kvízolimpia a Végzetúron belül egy kis szeánsz készülgetek előtte lenyomom a v3-as vadászkarival is hátha segít. Aztán jön az éles v1-es a kapkodás eddig a legjobb eredményem most volt 49 jó válassz 366 sec alatt. ha kikeresem az elbukott kérdést akkor meg valószínűleg az időből csúszom ki. Nagyon örülnék ha mindenki kapna medált viszont akkor elvenné a varázsát (nálam még megvan nem számít, hogy nem nyertem).
Tényleg jó lenne ha többen kapnánk kvízmedált de én automatikusan nem osztanám a jó kvízválaszok után.
Támogatom az ötletet amit már valaki felvetett:
1.) Aki 50 helyes választ ér el az kapjon medált, ha egy bizonyos időintervallumon belül van (mondjuk 500 másodperc)
vagy limitálva és kibővítve a toplistát 10 főig.
2.) Aki nem jut be az top 3-ba de 50 helyes jó válasza volt kap egy medál darabot. 3 medáldarab kell egy kvízmedálhoz. A medáldarabok nem adnak bónuszt csak szerepelnek a karakterlapon
a.) időhöz kötött
b.) helyezéshez kötött
Az értékek hasra ütésre születtek rugalmasan változtathatóak.
Szerk.: elkörmölés
Tényleg jó lenne ha többen kapnánk kvízmedált de én automatikusan nem osztanám a jó kvízválaszok után.
Támogatom az ötletet amit már valaki felvetett:
1.) Aki 50 helyes választ ér el az kapjon medált, ha egy bizonyos időintervallumon belül van (mondjuk 500 másodperc)
vagy limitálva és kibővítve a toplistát 10 főig.
2.) Aki nem jut be az top 3-ba de 50 helyes jó válasza volt kap egy medál darabot. 3 medáldarab kell egy kvízmedálhoz. A medáldarabok nem adnak bónuszt csak szerepelnek a karakterlapon
a.) időhöz kötött
b.) helyezéshez kötött
Az értékek hasra ütésre születtek rugalmasan változtathatóak.
Szerk.: elkörmölés
A hozzászólást Freez módosította 2009.11.21. 17:59:51-kor
Ha kérdésed van a Végzetúrral kapcsolatban: vegzetur.wikidot.com
Azért mert nem tudod egy kérdésre a választ attól még lehet jó.
"Alacsonyabb szinten meg nem tilos szintet lepni, csak nem optimális"
by Birka
Azért mert nem tudod egy kérdésre a választ attól még lehet jó.
"Alacsonyabb szinten meg nem tilos szintet lepni, csak nem optimális"
by Birka
Pontszám: 8.20