Idézet: Aderrick - 2009.02.11. 14:58:19 Szerintem jó az, hogy kronoval csak 10 percre vihető le a nullázás. Ha nem optimalizálsz, nem kell a krono egyáltalán. Ha igen, felnyomod 50-ig. Ha még az sem elég, fizetni kell érte.
Idézet: Enchanter - 2009.02.11. 15:05:41 "Ha nem optimalizálsz, nem kell a krono egyáltalán"
Frászt. Pont hogy ha optimalizálsz, akkor nem raksz egy szakértelemre ami csak kényelmi funkciót ad, ami mellesleg még kimaxolás után is elmarad attól hogy befizetsz 1 őskövet...
Idézet: Aderrick - 2009.02.11. 15:36:18 Az optimalizálsz-kinyomod a kronot a nem fizetős játékosokra vonatkozott. A fizetős persze, hogy fizet ezért is.
Idézet: Enchanter - 2009.02.11. 15:40:39 Őszintén? CSP-vel még mindíg kevesebb LE-t vesztek mintha most kinyomnám kronót 50-ig. És még csak nem is lépek szintet az extra TP miatt. Jah, kicsit lassul a fejlődésem, de legalább nem fejlesztek 50 pontnyi szakértelmet tök feleslegesen, ami azért erősen visszavetne bárkit szinthez képest...
Idézet: Simon - 2009.02.11. 16:03:54 Enchanter, mint minden a jatekban, ez is egy soktenyezos egyenlet. Nem olcso a szaki, de hosszutavon megeri, foleg, ha CSP-t fogsz erre hasznalni. Sok sok CSP elobb utobb osszeadodik akkora osszegre, mint amennyit a szakertelemre koltottel volna.
Meg en is morfondirozok a dolgon, de valoszinuleg kifejlesztem a szakit. Mivel a portyazasra is hat, amit ugye oskovel nem lehet kivaltani, igy tenyleges valos idot lehet vele megtakaritani. Nem a legnagyobb prioritas, ketsegtelen, de azert fontos szempont. Aztan elkepzelheto, hogy valaki emiatt 50 szakival optimalisan jobb lesz... majd valahogy mashogy ledaralom.
Idézet: Enchanter - 2009.02.11. 16:18:09 Utánaszámoltam, nekem most úgy 310000 LE lenne kinyomni 50-ig. Ez testvérek közt is 500 vadászat 30-as szinten, kimaxolt spektrálissal (mondjuk mivel vadászat közben szintet lépsz, jöhet óriási, meg sajtolás, stb... ezért legyen inkább amolyan 400 körüli de az már nagyon alsó határ). Ezt én akárhogy számolom, nem éri meg. Nekem nagyon olyan érzésem van hogy ez egy "nesztek de mostmán csönd legyen" fejlesztés, hogy azoknak akik ódzkodnak a CSP vagy kő költéstől valami okból legyen egy harmadik út, amire lehet mutogatni hogy "LÁTJÁTOK EZT IS BERAKTUK CSAK NEKTEK, MERT KÉRTÉTEK!". És igaz, tényleg kértük, de ez így egy totál értelmetlen parasztvakító megoldás.
Nem lehurrogni akarom a fejlesztéseket (CSP/köves megoldás teljesen rendben van), de néha olyan érzésem van hogy senki nem vette a fáradtságot hogy utánaszámoljon.