Nem értem egy háborún mit kell megsértődni ennyire.... Jó epitokkel, osszefogassal a mínusz hamar beepitheto...
Más tészta ellenben a PC használata,vele szemben más tészta a saját ember kirugdosasa...
Jelzem utóbbi a feketébb baranyka....
Egy háborút tudni kell megnyerni, és tudni kell elvesziteni is.
A Vegzetur maradjon meg játéknak, ne az eleteteknek.
Hozzászólások - Piromania
Oldal: 1
Dátum: 2015.01.03. 11:31:55
Dátum: 2013.05.13. 22:13:36
Köszönöm . 

Dátum: 2013.05.13. 22:04:24
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne. Régen játszottam szimpla világokon, és nem emlékszem mennyi a max. nyerhető fertőcsökkentés. Itt átlapoztam a hozzászólásokat, és nem láttam benne. De az is lehet hogy elsiklottam felette. Szívesen venném , és megköszönném, ha valaki leírná:)
Egy kérdésem lenne. Régen játszottam szimpla világokon, és nem emlékszem mennyi a max. nyerhető fertőcsökkentés. Itt átlapoztam a hozzászólásokat, és nem láttam benne. De az is lehet hogy elsiklottam felette. Szívesen venném , és megköszönném, ha valaki leírná:)
Dátum: 2013.05.06. 21:39:14
V4 nagy része sakkozás, elemzés, taktikázás..
Nézd az ő nyerési és vesztési átlagát, nézd a tiédet.. Melyikőtöknek lehet tartaléka?
Ez mellett szakiszám.. Talán krono, vf, van e benne.. Nem elkeseredni, aktívnak lenni...
És Tosf-nak Frednek is ezt tanácsolom:)
Jó kis verseny az ott nektek:) Ha könnyű lenne, unatkoznál.
Nézd az ő nyerési és vesztési átlagát, nézd a tiédet.. Melyikőtöknek lehet tartaléka?
Ez mellett szakiszám.. Talán krono, vf, van e benne.. Nem elkeseredni, aktívnak lenni...
És Tosf-nak Frednek is ezt tanácsolom:)
Jó kis verseny az ott nektek:) Ha könnyű lenne, unatkoznál.

Dátum: 2013.05.06. 16:24:40
Behoztál rajta 70K-t 1 nap alatt , sőt rá is húztál.. Akkor nincs miről beszélni.
Erről beszéltem.

Erről beszéltem.
Dátum: 2013.05.06. 09:31:53
Peti emlékezz a nagyra, ott is volt ilyen cserebere 100K-kon belül...
Nem kell egymást segíteni, elég ha egy építőt jókor kap el a másik , és rájár, főleg ha maxos a kontinuum:)
Tosf egyébként is nagyon aktív tag. Méltó ellenfeled, ugyanúgy mint Fred is az. Bár tudtommal Fred nem prémezik. És így is gyönyörű a LE-diffje.
Nem kell egymást segíteni, elég ha egy építőt jókor kap el a másik , és rájár, főleg ha maxos a kontinuum:)
Tosf egyébként is nagyon aktív tag. Méltó ellenfeled, ugyanúgy mint Fred is az. Bár tudtommal Fred nem prémezik. És így is gyönyörű a LE-diffje.
Dátum: 2013.03.25. 14:49:11
Nem kellene teljesen elölről kezdeni a regelést meg mindent? Túl nagy a kavarodás srácok....
Dátum: 2013.03.25. 12:53:00
Mindenesetre ha marad ez a gyorsaság, a valódi kockáknak fog állni a világ.
Illetve ha belegondolunk akik ma délelőtt beleölték az idejüket, és délután dolgoznak, azoknak hatalmas kiesés lesz.
Illetve ha belegondolunk akik ma délelőtt beleölték az idejüket, és délután dolgoznak, azoknak hatalmas kiesés lesz.
Oldal: 1