Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gábor Úr

Oldal: 1
Dátum: 2008.10.17. 12:11:55
Egy teknős akár 200 évig is élhet...szóval a 80-120 nem állja meg a helyét;)))
Dátum: 2008.10.17. 12:00:31
Mijen magas a jelenlegi álapótába a kheopsz-piramis ?
Sziasztok;)ezt csak úgy érdekességnek;)))
Ezért Vágó agyonlőtte volna saját magát ))azért álljunk meg egy szóra;)))
Dátum: 2008.10.10. 11:59:52
Holdhónap átlag 29,5 nap...választási lehetőségeim:28-29-30-31
a helyes válasz 28 lett;)szerintetek is az van közelebb a 29,5-hez mert ha igen qva hülye vagyok matekból;)
Dátum: 2008.10.09. 15:16:48
vas, ezüst és arany
réz, ezüst és arany
ón, réz és bronz
vas, réz és bronz
Milyen koporsóa temették Attilát?egyik sem mert:Arany-Ezüst-Bronz...sajnos sok ilyen hiba van...
Dátum: 2008.10.08. 09:06:27
sziasztok...általában válaszolok s automatikusan jó értékelést adok...,de sok a hiba én vagyok hülye,de azthiszem ezt a valahogy másképp is megoldhatóvá lehetne tenni.Pl:Értékelő neve problémája ha rossz,visszamenni a kérdésre ha utólag problémás.Mert nem érdekes ha elveszlik egy jó válaszom,de véleményezhetném s kultúráltan orvosolhatnánk....sok sikert mindenkinek;)
sziasztok mindenki s bárki akiknek eme írásom szól.kaptam egy rossz értékelést,a legnagyobb poén,hogy azt sem tudom,h melyik kérdésemre.sejtéseim vannak,de sok kérdést raktam fel ezért nem tudom melyik lehet rossz.Ha valaki nem tudja a választ az már rossz...?Lehetnénk egymással annyira toleránsak,h egymás kérdéseit jóvá hagyjuk,mert azok is általános dolgok,kinek ilyen kinek olyan,de tudható.A többi kérdést miért nem értékelhetjük?Sok helyesírási hiba(bár gondolom nem egyszerű ezt rendbe rakni,h minden jól működjön),s volt egy kérdés ami nem teljesen tiszta,utánanézve hibás vagy legalábbis megkérdőjelezhető jósága mégsem tudok rá reagálni.Egyébként minden tiszteletem azoké akik egy ilyen játékot összehoznak s köszönöm,h itt lehetek.Mindenkinek sok sikert...
Oldal: 1