Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Basil

Oldal: 1
Dátum: 2011.02.23. 15:20:57
Kár, hogy 1-es alá nem lehet pontozni a kalandokat. A Végzetúr rulett kaphatna egy mínusz ezres értékelést simán. Tegye fel a kezét aki ezt kreálta és legyen olyan bátyám, írja már meg, hogy milyen elgondolás mentén építette fel ezt a selejtes 'terméket'?
Dátum: 2011.02.16. 14:34:08
Gratulálok Az álbarátok című "kaland" kiagyalójának (is). Simán ment erre is az egyes. 5 próbából három erőforrást éget. Komolyan nem értem, hogy minek kell beengedni az ilyen direktbe szopatós szarokat.
Dátum: 2011.02.04. 20:05:03
Idézet: Kupek - 2011.02.04. 16:22:29
Azért a végtelenségig sem lehet minden xenót legyengíteni.
Van egy olyan verseny szám hogy beájult állat,
amit egyre nehezebb teljesíteni.
Lassan ÉP töltenek vissza az állatokba ahelyett hogy sebeznének...

10 pont!
Dátum: 2011.02.03. 17:39:02
"Nem mellesleg" átlag kari, négy jószággal, lvl64-ről.

Goor-haaz, a világfaló
115. szintű torzszülött
A csatában összesen 3025 sebzést okoztál, és 259 sebzést kaptál.
(megosztva)

Aktuális entitás - Blast, a tűzlord (113. szint)
A csatában összesen 4838 sebzést okoztál, és 1752 sebzést kaptál.

Aktuális epikus - Weenox, a planetáris degradátor
160. szintű torzszülött
A csatában összesen 1840 sebzést okoztál, és 10511 sebzést kaptál.

Nem pontosan értem, hogy mi kezd elfajulni?
Dátum: 2011.02.03. 14:16:12
Üdv!

/arctenyér

Komolyan nem értem, hogy miért kellene mindenkinek mindent megkapnia? Úgy értem, attól, hogy regisztráltál és játszol, illetve esetleg prémiumos vagy, miért járna automatikusan minden? Azzal, hogy játszol megkapod a lehetőséget, hogy a játékot szinesítő eventben részt vegyél és ennyi. Tengernyi sírás olvasható napok óta, mint az óvodában, hogy ki mit képtelen magától elérni és a sírók elvárják, hogy szénné nerfeljék ez eventet. Teljesen normális, hogy aki több időt, energiát, egyéb erőforrást tesz a karakterébe, az többet és előbb kap meg vagy előbb ér el dolgokat, mint aki esténként fél órát szán a játékra. Alacsony szintű vagy és nem tudsz Xenót ölni? Pff, csinálj mást. Majd a következő eventre nagyobb, erősebb, stb leszel és lesz sikerélmény. Magas szintű vagy, de 60 szint alatt nem jöttél rá, hogy mit csinálsz rosszul, miért gyenge a karaktered? Pff, gondolkodj, kérdezz, szánj rá 20-40 szintet, pár hónapot és majd lesz sikerélményed. Ja, hogy ezek nehezebbek mint könnytengerrel elárasztani a fórumot nerfért kiabálva? Vegyél egy szimpla pc-s játékot, aztán írj a készítőknek, hogy nem tudod végigjátszani, nem vagy minden versenyen első, mindig fejbelőnek, lezergelnek, szétfarmolnak. Nyilván visszaadják az árát, pláne ha beveted a nagyágyú érvet, hogy majd akkor jól nem játszol vele vagy abbahagyod. Miközben pusztán annyit kellene a sírós playernek megértenie, hogy nem jár minden automatikusan azért, mert játszol. A lehetőség ott van, tegyél érte, hogy ki tudd használni.

B.
Dátum: 2009.01.16. 10:59:09
Tiszteletem azoknak akik jó kérdésként értékelték és hagyták bekerülni a Jászai Mari szülőháza témakörben Ászárt mint egyedüli jó választ. Az amúgy is értelmetlen Kvíz tartalomban persze remekül megfér a többi idióta kérdés között. Legalább küldetés ne lenne a helyes kvíz válaszok, akkor figyelmen kívül lehetne hagyni.

http://muemlekem.hu/muemlek?id=6292
Dátum: 2008.09.15. 10:26:24
Üdv!
Regisztráltam. ... Amíg a tartalomszűrő engedi.
B.
Oldal: 1