Hozzászólások - Basil
Oldal: 1
Dátum: 2011.02.23. 15:20:57
Kár, hogy 1-es alá nem lehet pontozni a kalandokat.
A Végzetúr rulett kaphatna egy mínusz ezres értékelést simán. Tegye fel a kezét aki ezt kreálta és legyen olyan bátyám, írja már meg, hogy milyen elgondolás mentén építette fel ezt a selejtes 'terméket'?

Dátum: 2011.02.16. 14:34:08
Gratulálok Az álbarátok című "kaland" kiagyalójának (is). Simán ment erre is az egyes. 5 próbából három erőforrást éget. Komolyan nem értem, hogy minek kell beengedni az ilyen direktbe szopatós szarokat. 

Dátum: 2011.02.04. 20:05:03
Idézet: Kupek - 2011.02.04. 16:22:29
10 pont!
Azért a végtelenségig sem lehet minden xenót legyengíteni.
Van egy olyan verseny szám hogy beájult állat,
amit egyre nehezebb teljesíteni.
Lassan ÉP töltenek vissza az állatokba ahelyett hogy sebeznének...
Van egy olyan verseny szám hogy beájult állat,
amit egyre nehezebb teljesíteni.
Lassan ÉP töltenek vissza az állatokba ahelyett hogy sebeznének...

10 pont!

Dátum: 2011.02.03. 17:39:02
"Nem mellesleg" átlag kari, négy jószággal, lvl64-ről.
Goor-haaz, a világfaló
115. szintű torzszülött
A csatában összesen 3025 sebzést okoztál, és 259 sebzést kaptál.
(megosztva)
Aktuális entitás - Blast, a tűzlord (113. szint)
A csatában összesen 4838 sebzést okoztál, és 1752 sebzést kaptál.
Aktuális epikus - Weenox, a planetáris degradátor
160. szintű torzszülött
A csatában összesen 1840 sebzést okoztál, és 10511 sebzést kaptál.
Nem pontosan értem, hogy mi kezd elfajulni?
Goor-haaz, a világfaló
115. szintű torzszülött
A csatában összesen 3025 sebzést okoztál, és 259 sebzést kaptál.
(megosztva)
Aktuális entitás - Blast, a tűzlord (113. szint)
A csatában összesen 4838 sebzést okoztál, és 1752 sebzést kaptál.
Aktuális epikus - Weenox, a planetáris degradátor
160. szintű torzszülött
A csatában összesen 1840 sebzést okoztál, és 10511 sebzést kaptál.

Nem pontosan értem, hogy mi kezd elfajulni?

Dátum: 2011.02.03. 14:16:12
Üdv!
/arctenyér
Komolyan nem értem, hogy miért kellene mindenkinek mindent megkapnia? Úgy értem, attól, hogy regisztráltál és játszol, illetve esetleg prémiumos vagy, miért járna automatikusan minden? Azzal, hogy játszol megkapod a lehetőséget, hogy a játékot szinesítő eventben részt vegyél és ennyi. Tengernyi sírás olvasható napok óta, mint az óvodában, hogy ki mit képtelen magától elérni és a sírók elvárják, hogy szénné nerfeljék ez eventet. Teljesen normális, hogy aki több időt, energiát, egyéb erőforrást tesz a karakterébe, az többet és előbb kap meg vagy előbb ér el dolgokat, mint aki esténként fél órát szán a játékra. Alacsony szintű vagy és nem tudsz Xenót ölni? Pff, csinálj mást. Majd a következő eventre nagyobb, erősebb, stb leszel és lesz sikerélmény. Magas szintű vagy, de 60 szint alatt nem jöttél rá, hogy mit csinálsz rosszul, miért gyenge a karaktered? Pff, gondolkodj, kérdezz, szánj rá 20-40 szintet, pár hónapot és majd lesz sikerélményed. Ja, hogy ezek nehezebbek mint könnytengerrel elárasztani a fórumot nerfért kiabálva? Vegyél egy szimpla pc-s játékot, aztán írj a készítőknek, hogy nem tudod végigjátszani, nem vagy minden versenyen első, mindig fejbelőnek, lezergelnek, szétfarmolnak. Nyilván visszaadják az árát, pláne ha beveted a nagyágyú érvet, hogy majd akkor jól nem játszol vele vagy abbahagyod. Miközben pusztán annyit kellene a sírós playernek megértenie, hogy nem jár minden automatikusan azért, mert játszol. A lehetőség ott van, tegyél érte, hogy ki tudd használni.
B.
/arctenyér
Komolyan nem értem, hogy miért kellene mindenkinek mindent megkapnia? Úgy értem, attól, hogy regisztráltál és játszol, illetve esetleg prémiumos vagy, miért járna automatikusan minden? Azzal, hogy játszol megkapod a lehetőséget, hogy a játékot szinesítő eventben részt vegyél és ennyi. Tengernyi sírás olvasható napok óta, mint az óvodában, hogy ki mit képtelen magától elérni és a sírók elvárják, hogy szénné nerfeljék ez eventet. Teljesen normális, hogy aki több időt, energiát, egyéb erőforrást tesz a karakterébe, az többet és előbb kap meg vagy előbb ér el dolgokat, mint aki esténként fél órát szán a játékra. Alacsony szintű vagy és nem tudsz Xenót ölni? Pff, csinálj mást. Majd a következő eventre nagyobb, erősebb, stb leszel és lesz sikerélmény. Magas szintű vagy, de 60 szint alatt nem jöttél rá, hogy mit csinálsz rosszul, miért gyenge a karaktered? Pff, gondolkodj, kérdezz, szánj rá 20-40 szintet, pár hónapot és majd lesz sikerélményed. Ja, hogy ezek nehezebbek mint könnytengerrel elárasztani a fórumot nerfért kiabálva? Vegyél egy szimpla pc-s játékot, aztán írj a készítőknek, hogy nem tudod végigjátszani, nem vagy minden versenyen első, mindig fejbelőnek, lezergelnek, szétfarmolnak. Nyilván visszaadják az árát, pláne ha beveted a nagyágyú érvet, hogy majd akkor jól nem játszol vele vagy abbahagyod. Miközben pusztán annyit kellene a sírós playernek megértenie, hogy nem jár minden automatikusan azért, mert játszol. A lehetőség ott van, tegyél érte, hogy ki tudd használni.
B.
Dátum: 2009.01.16. 10:59:09
Tiszteletem azoknak akik jó kérdésként értékelték és hagyták bekerülni a Jászai Mari szülőháza témakörben Ászárt mint egyedüli jó választ. Az amúgy is értelmetlen Kvíz tartalomban persze remekül megfér a többi idióta kérdés között. Legalább küldetés ne lenne a helyes kvíz válaszok, akkor figyelmen kívül lehetne hagyni.
http://muemlekem.hu/muemlek?id=6292
http://muemlekem.hu/muemlek?id=6292
Dátum: 2008.09.15. 10:26:24
Üdv!
Regisztráltam. ... Amíg a tartalomszűrő engedi.
B.
Regisztráltam. ... Amíg a tartalomszűrő engedi.

B.
Oldal: 1