Hozzászólások - Papamaci 54
Oldal: 12
Dátum: 2016.12.16. 15:10:58
Oké,hogy egy havi rendszerességgel ismétlődő eseményért nem kapunk fétist sem fétisszilánkot,de mit csinál(tud) a veremmedál?
Dátum: 2016.12.09. 20:00:03
A csatlós aréna színtiszta csalás! Hetek óta naponta többször kikapok olyan ellenfelektől akik harci ereje 150-200 sőt még több minuszban van az enyémhez képest. Persze írtam a segítségre,de biztos más is tapasztalta ha István válaszol akkor semmi konkrét,csak a terelés és a kitérő manőverek és a vége az,hogy én vagyok a hülye!
A legszebb mikor biztonsági okokból,hogy meglegyen a küldetés jóval gyengébb ellenfelet választok hetedik ütésre és attól is kikapok...ugrott a küldi kössz szépen!
A legszebb mikor biztonsági okokból,hogy meglegyen a küldetés jóval gyengébb ellenfelet választok hetedik ütésre és attól is kikapok...ugrott a küldi kössz szépen!
Dátum: 2016.07.31. 23:04:17
Helló Mit érek a maxolt (50-s ) szubtéri érzékeléssel és az 1359-es szerencsével,ha 130 vadászatra nem képes kidobni a sz@ros 3 kiégett őskövet?! Mégis mennyit kellene vadászni !!!
Dátum: 2016.07.06. 14:03:16
Úgy látom fogós kérdést sikerült feltennem.Nem nagyon akar rá válaszolni egyik illetékes sem 

Dátum: 2016.07.01. 09:45:37
Miért van az,hogy személy függő a segítség? Bármilyen problémával fordulok az ügyfélszolgálathoz,Ha Miklós válaszol akkor megoldódik a gond (nagyrészt Baratynál is),ha István akkor viszont nagy többséggel én vagyok a h... ?
Dátum: 2016.02.04. 19:40:38
Elszomorító,hogy a játékban egyre sűrűbben találkozok nyilvánvaló csalással és persze reklamálni tök felesleges,mert mindig van kéznél egy frappáns magyarázat! Fő,hogy a pénzt költsük!
Dátum: 2015.12.09. 19:37:43
Hali! Lehetne ttudni pontos dátumot a Karácsonyi eseménysorozatról?
Dátum: 2015.11.27. 18:17:21
Basszus gyerekek! Tényleg nem lehetett volna 1 napot csúsztatni a kvíz olimpiát?! Holnap tali,tehát ha megyek akkor csak a vasárnap áll rendelkezésemre ami ugye a családé!!!
Dátum: 2015.10.07. 23:47:58
Sziasztok!
Sokszor írtam a támogatásnak,bár már kb a második alkalommal tudtam,hogy felesleges!
Kézi vezérlésen van a játék! Ha jól haladsz valamelyik feladattal vagy eventtel,netán veszéllyezteted a kedvezményezett pozícióját gondolkodás nélkül belenyúlnak!Mert ugye azt senki nem hiszi,hogy a 10 szubplazmát és az 5 ősdrágaköves vadászatot 100 feletti vadászatból nem lehet összehozni!? Ráadásul úgy,hogy ősdrágakő 1 se jött (mielőtt felmerülne: jól van beállítva),dekizni kellet,pedig van egy raklappal a szublazma meg 8-nál leállt és 2 nap múlva jött a maradék kettő q-va sok vadászat után! Na gondoltam vége a szivatásnak,de nem!Irgalmatlan mennyiségű vadászat után,(mert a deki még feljebb kellhet és a barna mytokronit is elvitt egyet ) 2 napja 20-nál áll a szürke myto. és bár maxos + turbós a csapdakészítés 1 db állatot sem tudok elfogni,így a narancs is megállt 18-nál!
Erre már tényleg nincs mit mondani,azt meg ugye,hogy kapják be: nem lehet

Sokszor írtam a támogatásnak,bár már kb a második alkalommal tudtam,hogy felesleges!
Kézi vezérlésen van a játék! Ha jól haladsz valamelyik feladattal vagy eventtel,netán veszéllyezteted a kedvezményezett pozícióját gondolkodás nélkül belenyúlnak!Mert ugye azt senki nem hiszi,hogy a 10 szubplazmát és az 5 ősdrágaköves vadászatot 100 feletti vadászatból nem lehet összehozni!? Ráadásul úgy,hogy ősdrágakő 1 se jött (mielőtt felmerülne: jól van beállítva),dekizni kellet,pedig van egy raklappal a szublazma meg 8-nál leállt és 2 nap múlva jött a maradék kettő q-va sok vadászat után! Na gondoltam vége a szivatásnak,de nem!Irgalmatlan mennyiségű vadászat után,(mert a deki még feljebb kellhet és a barna mytokronit is elvitt egyet ) 2 napja 20-nál áll a szürke myto. és bár maxos + turbós a csapdakészítés 1 db állatot sem tudok elfogni,így a narancs is megállt 18-nál!
Erre már tényleg nincs mit mondani,azt meg ugye,hogy kapják be: nem lehet

Dátum: 2015.04.07. 05:17:17
Eredetileg tegnap indult volna az event,mikorra várható???
Dátum: 2015.02.22. 10:13:31
Kvízkérdés: Az alábbi történelmi alakok közül ki NEM vezetett szabadságharcot?
A kérdésre rossz választ adtál, a helyes válasz a következő lett volna: Petőfi Sándor
A kérdésre nincs egyértelmű válasz,Thököly nem vezetője,csak egyik tábornoka volt a kurucoknak,Petőfi sem a szabadságharc vezetője volt,de nélküle meg sem történt volna! Rossz kérdés,figyellmetlen bírálók... én meg elbuktam egy fontos kalandot SOKADSZOR!!!
A kérdésre rossz választ adtál, a helyes válasz a következő lett volna: Petőfi Sándor
A kérdésre nincs egyértelmű válasz,Thököly nem vezetője,csak egyik tábornoka volt a kurucoknak,Petőfi sem a szabadságharc vezetője volt,de nélküle meg sem történt volna! Rossz kérdés,figyellmetlen bírálók... én meg elbuktam egy fontos kalandot SOKADSZOR!!!
Dátum: 2014.12.29. 18:54:04
"Volt e örmény származású tábornokunk az aradi 13-ak közt"
A kérdésfeltevő szerint a helyes válasz : igen! Ez sajnos tévedés és a bírálóknak ezt észre kellett volna venni.Egyetlen örmény származású volt köztük : Lázár Vilmos ezredes!
Ezredes---tehát NEM tábornok!!! Buktam egy kvízkérdést a kérdező tudatlansága és a bíráló figyelmetlensége miatt és már sokadszor.Másik világokon is (V1,V5) játszom és sajnos ott is rendszeresek az ilyen jellegű hibák. Ezenkívül,ha egyszer valaki elolvasná a kérdésfeltevés szabályait akkor a meglevő kérdéseknek minimum a felét törölni kéne,hogy csak a szabályoknak megfelelők maradjanak.
Köszi ha végigolvastátok,üdv Ninja 54
A kérdésfeltevő szerint a helyes válasz : igen! Ez sajnos tévedés és a bírálóknak ezt észre kellett volna venni.Egyetlen örmény származású volt köztük : Lázár Vilmos ezredes!
Ezredes---tehát NEM tábornok!!! Buktam egy kvízkérdést a kérdező tudatlansága és a bíráló figyelmetlensége miatt és már sokadszor.Másik világokon is (V1,V5) játszom és sajnos ott is rendszeresek az ilyen jellegű hibák. Ezenkívül,ha egyszer valaki elolvasná a kérdésfeltevés szabályait akkor a meglevő kérdéseknek minimum a felét törölni kéne,hogy csak a szabályoknak megfelelők maradjanak.
Köszi ha végigolvastátok,üdv Ninja 54
Dátum: 2014.01.23. 18:29:15
2009-ben hol kap helyet az első magyar rendezésű Moto-Gp futam?
Sávoly
Segesd
Mogyoród
Salgóbánya
Nem kéne ezt törölni,vagy frissíteni az elfogadott kérdéseket? Mint tudjuk nem volt moto GP futam és a pálya sem lett befejezve
Sávoly
Segesd
Mogyoród
Salgóbánya
Nem kéne ezt törölni,vagy frissíteni az elfogadott kérdéseket? Mint tudjuk nem volt moto GP futam és a pálya sem lett befejezve

Dátum: 2014.01.08. 22:32:50
Hogy hívták Petőfi Sándor feleségét?
Szenrey Júlia
Csapó Etelke
Széppataki Róza
Garbóczy Anna
Ezt tényleg elfogadtátok???
SZÉGYEN!!! 
Szenrey Júlia
Csapó Etelke
Széppataki Róza
Garbóczy Anna
Ezt tényleg elfogadtátok???

Dátum: 2014.01.03. 18:48:41
Sziasztok!
Ez már szégyen,a kvíz kérdés szerint Gyurta Dániel NEM olimpiai bajnok!!! Ezt nem frissíteni egyszerüen bűn!A kérdésben dátum nem szerepel tehát a helyes válasz 1x-es lett volna."Hála"
a tudatlanoknak és a kvízgyorsításomnak a bosszúságon kívül még 10 vadászat bónuszát is buktam
Ismételten csak "gratulálni" tudok
"Gyurta Dániel - Wikipédia
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurta_Dániel
Gyurta Dániel (Budapest, 1989. május 4. –) olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszó."...... és akkor még az ehhez kapcsolódó fair play díjról nem is beszéltünk.
Ez már szégyen,a kvíz kérdés szerint Gyurta Dániel NEM olimpiai bajnok!!! Ezt nem frissíteni egyszerüen bűn!A kérdésben dátum nem szerepel tehát a helyes válasz 1x-es lett volna."Hála"
a tudatlanoknak és a kvízgyorsításomnak a bosszúságon kívül még 10 vadászat bónuszát is buktam
Ismételten csak "gratulálni" tudok

"Gyurta Dániel - Wikipédia
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurta_Dániel
Gyurta Dániel (Budapest, 1989. május 4. –) olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszó."...... és akkor még az ehhez kapcsolódó fair play díjról nem is beszéltünk.
Dátum: 2013.11.07. 18:13:37
Hali
Persze,hogy terjedelmes a topic,hiszen számtalan hibás kérdés van és olyan ami ellenkezik a kérdésfeltevés szabályaival.
Íme egy újabb "gyöngyszem" : Ki írta a Dél Csillaga, a Néró kapitány, A rejtelmes sziget, az Utazás a Holdba című regényeket?
Bocsi,lehet,hogy műveletlen vagyok,de ki a fene az a Néró kapitány???
A másik 3-al ellentétben róla nem írt Verne egy sort sem !!!

Persze,hogy terjedelmes a topic,hiszen számtalan hibás kérdés van és olyan ami ellenkezik a kérdésfeltevés szabályaival.
Íme egy újabb "gyöngyszem" : Ki írta a Dél Csillaga, a Néró kapitány, A rejtelmes sziget, az Utazás a Holdba című regényeket?
Bocsi,lehet,hogy műveletlen vagyok,de ki a fene az a Néró kapitány???

A másik 3-al ellentétben róla nem írt Verne egy sort sem !!!
Dátum: 2013.09.14. 17:37:22
Mint már többször jeleztem,nevetséges hibáktól hemzsegnek a kvízkérdések!
Íme egy újabb gyöngyszem :
Kvízkérdés: Hol halt meg Kőrösi Csoma Sándor?
Mongóliában
Magyarországon
Tibetben
Kirgizisztánban
Ez vicc,hogy ez bekerülhetett!
A helyes válasz,a kérdés író szerint Tibetben.
Nos akkor idézek az életrajzából :
Kőrösi Csoma Sándor
Kőrösi Csoma Sándor, sz. Csoma Sándor, saját szavaival: Székely-Magyar Erdélyből, nyelvtudós, könyvtáros, a tibetológia megalapítója, a Tibeti-Angol szótár megalkotója. Wikipédia
Született: 1784. március 27., Kovászna, Románia
Meghalt: 1842. április 11., Dardzsiling, India
Azt hiszem egyértelmű,de részletesebben :
1842 februárjában megkísérelte a Lhászába való eljutást. A Mahananda folyón vízi úton haladt, ahol a mocsaras, egészségtelen éghajlatú vidéken gyalogosan kelt át és maláriát kapott. Március 24-én megérkezett Dardzsilingbe. Április 4-én súlyos rohamok kínozták, egészségi állapota a láz következtében nagyon leromlott. Április 11-én, reggel 5 órakor Kőrösi Csoma Sándor földi élete véget ért. Másnap a dardzsilingi európai temetőben helyezték végső nyugalomra, a Himalája harmadik legnagyobb csúcsa, a Kancsendzönga (KangchenDzö-nga) árnyékában.
Köszönöm,ha foglalkoztok az ilyen esetekkel.Most egy kalandot buktam miatta.
Íme egy újabb gyöngyszem :
Kvízkérdés: Hol halt meg Kőrösi Csoma Sándor?
Mongóliában
Magyarországon
Tibetben
Kirgizisztánban
Ez vicc,hogy ez bekerülhetett!
A helyes válasz,a kérdés író szerint Tibetben.
Nos akkor idézek az életrajzából :
Kőrösi Csoma Sándor
Kőrösi Csoma Sándor, sz. Csoma Sándor, saját szavaival: Székely-Magyar Erdélyből, nyelvtudós, könyvtáros, a tibetológia megalapítója, a Tibeti-Angol szótár megalkotója. Wikipédia
Született: 1784. március 27., Kovászna, Románia
Meghalt: 1842. április 11., Dardzsiling, India
Azt hiszem egyértelmű,de részletesebben :
1842 februárjában megkísérelte a Lhászába való eljutást. A Mahananda folyón vízi úton haladt, ahol a mocsaras, egészségtelen éghajlatú vidéken gyalogosan kelt át és maláriát kapott. Március 24-én megérkezett Dardzsilingbe. Április 4-én súlyos rohamok kínozták, egészségi állapota a láz következtében nagyon leromlott. Április 11-én, reggel 5 órakor Kőrösi Csoma Sándor földi élete véget ért. Másnap a dardzsilingi európai temetőben helyezték végső nyugalomra, a Himalája harmadik legnagyobb csúcsa, a Kancsendzönga (KangchenDzö-nga) árnyékában.
Köszönöm,ha foglalkoztok az ilyen esetekkel.Most egy kalandot buktam miatta.
Dátum: 2013.09.08. 13:46:23
Sziasztok
Eléggé lehangoló,hogy az utóbbi hetekben kizárólag olyan kalandok jönnek "véletlenszerűen" ?! melyekben miután több ezer ép-t és vp-t elhasznélok egyszer csak jön egy olyan elem ami 120-140-el magasabb tul szintet vagy szaki szintet követelne,vagyis lehetetlen megoldani. Ha fejlesztek,a kaland is erősödik amit kapok.Jó néhány hete csak morzsákat kapok és megoldhatatlan kalandokat

Eléggé lehangoló,hogy az utóbbi hetekben kizárólag olyan kalandok jönnek "véletlenszerűen" ?! melyekben miután több ezer ép-t és vp-t elhasznélok egyszer csak jön egy olyan elem ami 120-140-el magasabb tul szintet vagy szaki szintet követelne,vagyis lehetetlen megoldani. Ha fejlesztek,a kaland is erősödik amit kapok.Jó néhány hete csak morzsákat kapok és megoldhatatlan kalandokat

Dátum: 2012.08.02. 19:33:42
Győzz egymás után 50 portyában úgy,hogy te támadsz! Ezt a küldetést vállaltam és felháborító módon bukom el már másodszor! Ime az esemény :
34 győzelem után,kikaptam egy harmatgyenge kristályostól,nyilvánvalóan manipulálják az eventet a kristályosok javára A varázslatom 25-el a pajzsom 30-al magasabb szintű és minden szempontból gyenge,ráadásul korábban már többször elvertem.Most,hogy a küldetésem múlott rajta és max ép-vel 4 fullos álattal mentem neki,bukok? Vicc és nyilvánvaló csalás.Elveszik az ember játékkedvét
34 győzelem után,kikaptam egy harmatgyenge kristályostól,nyilvánvalóan manipulálják az eventet a kristályosok javára A varázslatom 25-el a pajzsom 30-al magasabb szintű és minden szempontból gyenge,ráadásul korábban már többször elvertem.Most,hogy a küldetésem múlott rajta és max ép-vel 4 fullos álattal mentem neki,bukok? Vicc és nyilvánvaló csalás.Elveszik az ember játékkedvét
Dátum: 2012.08.01. 09:09:31
1 hete kizárólag feketét forgatok! Véletlen???
Oldal: 12