Hozzászólások - Elen
Dátum: 2024.12.18. 01:17:24
Látod, ezt el is felejtettem. Jó sok ideig nem játszottam. Köszi a korrekciót.
Dátum: 2024.12.17. 04:26:51
Ki volt a világhírű Ilja Jefimovics Repin?
maszkmester
képzőművész
szobrász
*realista festő
A festészet és a szobrászat is a képzőművészethez tartozik, tehát ebben az esetben két helyes válasz is adható, hiszen azzal, hogy festő volt, egyben képzőművész is.
maszkmester
képzőművész
szobrász
*realista festő
A festészet és a szobrászat is a képzőművészethez tartozik, tehát ebben az esetben két helyes válasz is adható, hiszen azzal, hogy festő volt, egyben képzőművész is.
Dátum: 2024.12.17. 02:50:34
A végzetúr wikin csomó dolog fenn van, bár az a gyanúm, hogy azt nem napi szinten frissítik.
Dátum: 2024.12.08. 23:44:07
Hány év a büntethetőségi korhatár Magyarországon?
16
12
*14
18
Vannak esetek, amikor 12 ev.
Mivel a helyes valasz a jogi kornyezet fuggvenye, ezt a kerdest szerintem torolni kellene.
https://gerotamas.hu/blog/item/50-hany-eves-kortol-buntetheto-valaki.html
16
12
*14
18
Vannak esetek, amikor 12 ev.
Mivel a helyes valasz a jogi kornyezet fuggvenye, ezt a kerdest szerintem torolni kellene.
https://gerotamas.hu/blog/item/50-hany-eves-kortol-buntetheto-valaki.html
Dátum: 2024.12.07. 02:15:52
Mi Rudolf Péterék egyik legszórakoztatóbb hazai tévés produkciójának a neve?
Vastaps
*Beugró
Kész átverés
Kiugró
Annyi a gond a kérdéssel, hogy ez a műsor már régen nem létezik.
Vastaps
*Beugró
Kész átverés
Kiugró
Annyi a gond a kérdéssel, hogy ez a műsor már régen nem létezik.
Dátum: 2024.12.01. 19:28:30
Köszi! Azóta rájottem, hogy van egy magára hagyott karim, úgyhogy életre rugdaltam
Dátum: 2024.12.01. 19:27:38
Akkor neked is: "Basszus, véletlenül a saját hsz-re kattintottam, am nem magammal akartam dumálni de már mindegy, mert tárgytalan."
Dátum: 2024.12.01. 19:27:08
Basszus, véletlenül a saját hsz-re kattintottam, am nem magammal akartam dumálni de már mindegy, mert tárgytalan.
Dátum: 2024.12.01. 19:03:45
V6-on keresek aktív szövetséget, ahol nem lehetetlen a kút feltöltése Jelenleg 5-ös vagyok, újrakezdő.
Dátum: 2024.11.30. 16:16:29
Szia, én is újrakezdő lennék, beszéljünk privátban? Hátha tudunk egymásnak segíteni.
Dátum: 2024.11.30. 16:15:31
Sziasztok, bénázok... Nem játszottam nagyon régen, utolsó regisztrációm szerintem még a 2. világon volt. Ott ugyan él a karakterem, de nem szeretném egyelőre azzal folytatni, mert egy csomó szabályra nem emlékszem, arra gondoltam, hogy a 6. világon regisztrálok új karaktert.
De.
Egyrészt nem találom a 6. világ leírását, másrészt amikor regisztrálni szeretnék, nem tudom változtatni a karakter alapértelmezett nemét.
Megköszönöm, ha valaki tud segíteni.
Szerk.: megoldódott, köszi.
De.
Egyrészt nem találom a 6. világ leírását, másrészt amikor regisztrálni szeretnék, nem tudom változtatni a karakter alapértelmezett nemét.
Megköszönöm, ha valaki tud segíteni.
Szerk.: megoldódott, köszi.
Dátum: 2013.01.01. 21:15:59
Nálad. Nekem akkor volt ilyen, mikor előző nap elfelejtettem a sok eszemmel átvenni.
Dátum: 2013.01.01. 21:03:04
Köszönöm, ezzel a technikával rendeződött. Hiába, mindig tanul az ember. Ja, és BUÉK
Dátum: 2013.01.01. 11:01:55
Help - maxos hordázás mellett is csak 3 állatkámat enged harcba hívni a v3-n.
Dátum: 2012.12.15. 20:57:45
Örülök az újabb fejlesztési lehetőségeknek, bár hosszú évek óta játszó játékosként most már előfordul, hogy utána kell néznem valaminek, hogy 'ez mi is?'
Mindenesetre nekem még igen messze van az 1000 pont is, láthatóan büntiben vagyok a VF miatt. (Igaz, nem ide tartozik, de meg kéne mondani, hogy ha a főnökség megbánta a bevezetését, és inkább mondjátok azt, hogy a jövőben nem fog létezni... De ez erősen off volt.)
Mindenesetre nekem még igen messze van az 1000 pont is, láthatóan büntiben vagyok a VF miatt. (Igaz, nem ide tartozik, de meg kéne mondani, hogy ha a főnökség megbánta a bevezetését, és inkább mondjátok azt, hogy a jövőben nem fog létezni... De ez erősen off volt.)
Dátum: 2012.06.23. 18:43:26
Az biztos, hogy a jutalom átvételével megvárom, míg átírják a dátumokat
Nehogy azt lássam, h a semmit veszem át.
Nehogy azt lássam, h a semmit veszem át.
Dátum: 2012.06.12. 21:24:57
Egyszerűen nem tudom olyan tempóban kitermelni a lélekgyémántokat, ahogy a templomok költetnék velem.
A V2-n ez a templomom már mindennek az alja. 3 ősköves feladat, és egy rakás idióta tulajdonság/szakinövelés.
Kezd egyre kevésbé szórakoztató lenni a dolog. Nem tudom, ér-e ennyit, vagy jobb volna néhány templomot veszni hagyni.
A V2-n ez a templomom már mindennek az alja. 3 ősköves feladat, és egy rakás idióta tulajdonság/szakinövelés.
Kezd egyre kevésbé szórakoztató lenni a dolog. Nem tudom, ér-e ennyit, vagy jobb volna néhány templomot veszni hagyni.
Dátum: 2012.05.15. 09:11:13
Félreértesz, nem írtam, hogy őskőért teljesítettem ezt a feladatot, hanem azt, hogy LE-ért, mert a szövim nem volt hajlandó háborút indítani (viszont így eggyel kevesebb ősköves feladatom teljesíthető LE-ért). Mindezt nem fogtam a játékra, próbáltam objektív maradni, de enélkül is van legalább 4 ősköves feladatom. Úgyhogy nem vétettem az 'elegancia' követelménye ellen.
@Jademaster: én is ezt javasoltam a szövimnek, hogy dumáljuk le valakivel, aztán hozzuk ki döntetlenre, mégis nemet mondtak, és mivel nálunk egy embernél koncentrálódik a szavazatok jóval több, mint fele, önálló kezdeményezésként hiába dobom fel a háború indítását.
@Bpetya75, Quellon, Craslorg: válaszom ugyanaz, mint Jademaster-nek, de természetesen ez az én egyéni szoc. problémám, illetve a szövimé, nyilván nem akarom a beho-ra fogni. (Egyébként szerintem legegyszerűbb a másik, v2-s szövim megoldása: Kristály Horda, és ott még ki is tudja lőni, aki akarja, hogy támadják.)
@Jademaster: én is ezt javasoltam a szövimnek, hogy dumáljuk le valakivel, aztán hozzuk ki döntetlenre, mégis nemet mondtak, és mivel nálunk egy embernél koncentrálódik a szavazatok jóval több, mint fele, önálló kezdeményezésként hiába dobom fel a háború indítását.
@Bpetya75, Quellon, Craslorg: válaszom ugyanaz, mint Jademaster-nek, de természetesen ez az én egyéni szoc. problémám, illetve a szövimé, nyilván nem akarom a beho-ra fogni. (Egyébként szerintem legegyszerűbb a másik, v2-s szövim megoldása: Kristály Horda, és ott még ki is tudja lőni, aki akarja, hogy támadják.)
Dátum: 2012.05.15. 08:35:49
Akkor sem lehet 4 ősköves feladatot kiváltani LE-vel. Mondom, nem az én esetemben lesz probléma, de őszintén szólva, ez a típusú szemérmetlen lenyúlás már zavar. Elég régen játszom, azóta végig prémiumos vagyok, (relatíve) sokat fizettem már. De attól kezdve, hogy nem lehet minden funkciót normálisan igénybe venni őskő nélkül, akkortól kezdve a játék nem reklámozható ingyenesként.
Játéktechnikai szempontból pedig a LE-vel kiváltható feladatokat nálunk pl. az egyik szövimben csökkenti, hogy nem akarnak háborúzni, így pl. azt a feladatot, ami szerint valakit támadjak meg háromszor, akinek a szövijével háborúban állunk, mindenképp LE-s feladat. (És nem, nem kell kritizálni a szövimet, csak ezért nem fogok kilépni )
Játéktechnikai szempontból pedig a LE-vel kiváltható feladatokat nálunk pl. az egyik szövimben csökkenti, hogy nem akarnak háborúzni, így pl. azt a feladatot, ami szerint valakit támadjak meg háromszor, akinek a szövijével háborúban állunk, mindenképp LE-s feladat. (És nem, nem kell kritizálni a szövimet, csak ezért nem fogok kilépni )
Dátum: 2012.05.15. 08:24:19
Ja, és kimaradt a +1: Hosszabbítsd meg prémium tagságodat egy héttel. Ez minimum 5 ősköves feladat, amit NEM lehet kiváltani dekrétummal.