Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Satti

Oldal: 1
Dátum: 2010.04.08. 13:55:03
Sziasztok! Nekem 8 hete születet meg a kislányom. Így átélem a gyermekvállalás és nevelés témáját. Én 25 éves vagyok, feleségem 22 éves.
Én úgy látom a dolgot, hogy igazábl a mai nők miatt születik kevesebb gyermek. Persze az állami támogatás is lehetne több, hiszen abból megélni nem lehet. Én nem keresek kifejezetten jól, van egy stabil munkahelyem. Viszont ami miatt a gyermekvállalásra adtuk a fejünket az a feleségem csodálatos döntése volt. Neki kell lemondania a bulizásokról, neki változik meg a teste, 22 évesen még tapasztalatlan az élet számos területén, és a karierje megalapozását sem kezdte el. Ezzel ellentétben egy kiegyensúlyozott, érzelmekkel telt, boldog életet él. A munkámban én is látom, hogy az otthoni boldogság amit a feleségem és a gyermekem ad át nekem, az pozitívan hat! Úgy érzem sokat változtam mióta apa lettem, és ezek a válzotások pozitív irányba történtek.
Dátum: 2008.10.21. 16:26:23
Üdv Smaragdok!
A Smaragd Sámánok szövetsége tagokat keres, mert immár nyolc férőhelyes a szövetség! Várunk minden varázsló-kedvű mágust sorainkba!
Oldal: 1