Dátum: 2009.04.05. 18:40:59
Én nem rólatok beszéltem, bár azt az "elszállt" szót én se tom hova tenni!
Igen megéri építkezni, S1en 2millánál járok, s2 400k nál. egyiken megvan az a bizonyos 2szint+5 bőven másikon nincs. Van mikor asztmondom nincs jelentősége a szerencsének, de az esetek többségében bejön a szerencsetöbblet! Ráadásul S1en már szinte minden topkari napi 30-60k le-ket épít manából! ami heti többszázezer építés "ingyen!

"
Dátum: 2009.04.03. 09:46:29
Milyen hátrányra gondolsz!?
Hogy hábórúban könnyen megverik?
Egy gyenge kari a szövetségben aki a helyet fogja?
Nem tud résztvenni Epikusokban?
....
Ha van szabad hely egy klánban, akkor miért ne férne még be 2-3 .. 5 építőkari oda?
Igazad van! Azzal a karival játszottak egy ideg talán lvl14ig. De most akkor nézzük a másik kiskarit lenagyobb sebzés 22, megoldott küldetések 22; (ez még el is képzelhető

); viselt tárgyak szintje 1,2,3,3(igaz prémiumosak).
Igen jól linkelted nem szabályellenes, de én nem is mondtam ezt. Csak szeretném, ahogy már oly sokx lett módosítás végezve, akkor ezügyben is lehetne tenni vmit!
Dátum: 2009.04.03. 09:08:51
Igazad van nem a szél volt, hanem a játékba beépített vakszerencse!

A "Rabszolgák" is erősödnek az idők folyamán, míg a földeken dolgoznak!
De most, ha megnézed, hány karakter építési kvótáját teszi ki az a 3.9 milla, akkor igencsak meglepődsz! Plussz, ha hozzáadod a másik kari 2,1 milláját, és az eredméynt összehasonlítod az összes többi karakter építési összegével igencsak meglepő dolgot lehet észrevenni. Ketten 2millával építettek kevesebbet, mint a klán többi tagja összesen! a 7 millát épített 18 ember, míg 5 millát ők ketten! Hmmm! Lehet tényleg a szél fújta oda!!??

Dátum: 2009.04.02. 13:37:40
Nem is lenne jó ha lenne építési korlát, v vmi ilyesmi, mert egyes karakterek akik elég tapasztaltak, v okosak, azok is 1milla körül járnak már. De jó lenne a "rabszolgatartást" megszüntetni, mégha a haverom is a rabszolgám akkor is.
Dátum: 2009.04.02. 12:02:08
Nem találtam jobb topicot. ezért ide írom kérdésem észrevételem!
Ha van egy szövetségen 1-2 karakter, akik nem csinálnak semmit csak építenek akkor ez most farmkari v sem? Mi alapján van döntés!?
Tudtommal, ha nem 1 klánbeli tag viszi, v olyan játékos akinek nincs már karijaa szerveren, akkor az nem multizás, ergo nem bannolható. Ill, szintén nem bannolható, ha egy gépről játszanak , de mindkét kari prémiumos, mert a prémium tagsággal igazolják, hogy 2 külön emberről van szó!
Namost S2-ön van egy klán ahol 2 karakter is van, akik semmit mást nem csinálnak csak építenek! Az egyik eddig 3,9millió beépített LE-nél jár, a másik 2,1millió LE-nél. Ez persze még nem elegendő a feltételezéshez, hogy farmkari, mert mindkettőn prémiumos tárgyak csillognak. Mondjuk a szintjük érdekes 9;11;14;24; ill. 1;2;3. szintű itemek vannak rajtuk.
Ezzel nem kicsit rontják el a többi szövetség játékát, ugyanis mely szövetség tudná felvenni velük a versenyt? V mennyi előnyjöz juttatja a tagjait az épületbónuszokkal? Nem kevés épületet fel lehet húzni ennyi LE-ből!
És ez csak 2 ember! De bárki megnézheti a toplistában hány ilyen ebmer van még! Érdekes módon ezen szövetségek mindegyike a top klánok egyike! vajon hol lennének, ha nem lenne építő karakterük? Vitték volna vmire?
Dátum: 2009.01.17. 22:28:30
beléptem most a térkapuba, de nem jött semmi dög csak ezt láttam sárgával a leirás fölött:SS
a portyapontom elvesztettem ...
from_terkapu
Dátum: 2008.12.07. 20:36:09
van különbség az egyes befogott állatok között?