Nos.
Én is még új vagyok na de el olvastam ezt a topicot s szerintem sok értelmes gondolat van. És nincs sok minden hozhá füzhetö dolog még de azért én hozzá füzném a saját gondolatomat.(Bár azért halkan meg jegyezném legjobban Faustal értek egyet)
Hogy öszinte legyek én abba hogy mi az ember/emberi faj célja abba én bele keverném a sorsot is mert szerintem (ki-ki hogy gondolja de én igy gondolom)minden embernek meg vana sorsa,mít minden féle képen teljesítenie kell. Persze az ember azt gondolja vannak alternatívái az élet során de szerintem nincs. Mindenkinek meg van írva a sorsa mit nem lehet meg másítani. S itt lép közép pontba az ember létezésének a célja.Szerintem az ember létezésének aza célja hogy teljesítje ezt a ki jelölt utat míről nem lehet le térni. Tehát hogyha a mondamdomat nem tudtam volna ki fejezni elég érthetöen meg probálom el mondani egyszerüben. Szerintem minden embernek meg van az elöre meg írt célja.Kinek az hogy fel találja az atombombát. Kinek csak az hogy legyen egy családja s gondoskodjon róla.Kinek az hogy fel áldoza magát.Kinek az hogy uralja szerény planétánkat. Kinek az hogy meg csinálja ezt a játékot.S van akinek az hogy ne tudjon ugy mondva ön tudatra ébredni s már meghal nagyon fiatal korában(1-2 honaposan) s ezzel ugy mondva a szüleit vagy letargiába taszitva éljenek tovváb vagy meg tanulják az élet nem fenékig tejfel, annak a személynek akkor az volt a feladata az emberiség kúsza hálóiban.
Más néven. Az ember nem tudja meg változtatni a sorsát... s ez a célja hogy véghez vigye a sorsát.
(És melékesen Naganak hozzá füzném azt a mondatot hogy én csak 14 éves vagyok. De az életértelmén,célján szinte minden nap el gondolkodok 12-11 éves korom óta ^^)
Hozzászólások - MentFate
Oldal: 1
Dátum: 2010.05.16. 21:49:02
Oldal: 1