Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Itara

Oldal: 1
Dátum: 2010.07.04. 21:46:18
sir duvid
ne félj elmondani amit gondolsz mert lehet hogy igazad van.......
Dátum: 2010.07.04. 21:44:22
igen!igaz az hogy a legfőbb cél a túlélés de minekünk már ezeket a "harcokat"nem kell megvívni és ahogy elkezdtünk"unatkozni"és talán tudat alattinkban ezt az unalmat akarjuk elüzni de talán ha egyszer azok az emberek akiket ez a kérdés izgatja és képesek meghallgatni más embereket ősszeölnének lehet hogy megtalálnák a választ!
Dátum: 2010.07.03. 21:23:13
tény ami tény az ember együgyű gondolkodásával sokat filozofiálgat hogy miért élünk. Na de ki mondja meg hogy miért élünk hiszen az hogy mi mit gondolunk az lehet téves is.általában csak abból gondoljuk hogy igazunk van mert mások is követnek.persze igaz az a mondás hogy 1 majom 100-at csinál!és azért vagyunk együgyüek mert ezen gondolkodunk,hiszen az állat,például a kutya csak annyit fog fel a dolgokból hogy éhes,fázik,szeretettett kap a gazdától,de abból is csak azt hogy jól érzi magát.szerintem azért akarunk célokat mert az életben maradáshoz való szükséges "harcokat" már nem kell megvívni.
de végsősoron igaz hogy kell valami ami értelmet ad az életünknek hiszen én céltalan vagyok és amíg ezt a hozzászólást megírtam egész jól elvoltam.
Oldal: 1