Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Wolf111

Oldal: 1
Dátum: 2015.03.01. 23:01:02
Két nap alatt nem tudom megcsinálni a kvízolimpiát !!
V3-on nem működik.
Tegnapi hozzászólásom óta sokat fejlődött a fórum.
Az ilyen hangvétel nem megengedhető,de sokan igy vélekednének hirtelen haragjukban.
Tényleg szükség van erre? Nem azt mutatja a rengeteg hozzászólás,és reklamáció
hogy a kvizrendszerrel gond van? A kűldetéshez szükséges kérdésen kivűl soha nem teszek
fel másikat. Most még azt sem . Császári tekercs,de nem mindenki tudja igy megoldani.
A legundokabb kűldetés a döntetlenes előtt. Ennél jobban talán csak a random bosszant.
Ne legyen már a kűldetések között a kviz. Sokadszori kérés,és olyan nehéz teljesiteni?
Lehetne,hogy nyugodtabban,és felszabadúltabban játszhassunk???
Két éve játszom a Végzetúron. Nem vagyok az a reklamálós fajta,de van amikor
kiborúl az ember. Főleg akkor,ha olyan dolgokban nem történik változás,amelyikben már
sok ezer reklamáció volt. Miért nem lehet változtatni rajta,és akkor nem lenne szükség
a fórumnak erre a részére,és valóban a játékkal lehetne foglalkozni.
Ez sok játékos kérésének semmibe vétele,és ez nem szerencsés.
Én ezzel részemről lezártam ezt a témát,de ha nem történik változás
nem gondolok jó érzéssel a szerver üzemeltetőire !
Ezt aztán végképp nem értem.
Vannak szabályok,vagy nincsenek a kvizkérdés feltevésénél?
Ha vannak,akkor mindenkire vonatkoznak. Rengeteg kérdés van elfogadva
ami tele van hibákkal,lexikális tudást igényelnek,és csak egy speciális érdeklődésű
kör tudja rá a választ. El vannak fogadva !!!
Ki meri felvállalni a játék vezetői közűl,hogy kiálljon,és elismerje,hogy ez az egész kvizrendszer
nem jó. Szélmalomharc amit vivunk,és ez elkeseritő. Nem tudom,hogy ez most egy korrekt
szórakoztató játék,vagy egy jó üzlet valakinek.
Ki ad nekem választ ???
Megkérdezném újból,hogy ha már az egész kvizkérdés dolgot nem lehet felűlvizsgálni
akkor legalább a kűldetésből ki kellene venni. Sokszor úgy érzem szándékos szivatás van.
Én már hosszú ideje játszom. Nagyon sokat költöttem rá. Most emiatt felvetődik bennem
hogy abbahagyom az egészet. Tudom,hogy nem vagyok ezzel egyedűl.
Mit kellene tenni ahhoz,hogy történjen valami pozitiv fejlemény ebben az irányban ?
Nem szeretném azt tenni mint sokan,hogy az elém kerűlő új kérdésre azonnali törlést
vagy rossz választ nyomjak.
Oldal: 1