Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Neo26

Oldal: 123456
Dátum: 2023.09.27. 01:38:56
Valóban bosszantó!
Dátum: 2023.09.27. 01:05:58
Kénytelen vagyok erre válaszolni, mivel lehagytad a Műhely leírás végét. Idézem.

"Műhely///////A tojásokból kinyert tárgyakból hasznos holmikat készíthetsz itt. Minden épületszinttel új recept nyílik meg. Minden tárgy elkészítésekor kapsz egy tudásbuborékot."

Kaptál ilyet, hogy tudásbuborék?

Mert már én is túl vagyok 5 tárgy elkészítésén, de ilyen tárgyam nincs, pedig fél órája keresem. Ezt nagyon elrejtették, ha létezik egyáltalán........
De szerintem, ez most inkább ismét valami hiba lehet.
Dátum: 2023.01.14. 18:56:48
Szia!

Azt értem, hogy feltettél egy kvízkérdést küldetés miatt, amit a türelmeségednek köszönhetően elég sokára oldottál meg. Csak azt nem értem, hogy a 2. eset után is miért itt reklamálsz? Nem tanultál az első esetből, esetleg szenilis vagy?
1-2 nap után már üsz-re kellett volna írnod újból.

A másik, amit nem értek, hogy miért vagy a V6-ra kiakadva és miért kéred a játékvezetőket, hogy 5 stabil világ mellett döntsenek?
Lehet hogy én vagyok a hülye, vagy félre értek valamit, de a kérésedet én sületlenségnek és nem átgondolt kérelemnek ítélem több szempontból is.

1.)Jelen pillanatban is 5 stabil világ létezik, hiszen a v4 csak időszakos világ. (Szóval melyiket szüntessék meg a V2- V3-at?
2.) Azt írod, hogy nem teljes a játékélményed. De melyik világon nem teljes és miért nem az? Véleményem szerint és Vu-s berkekben is a V6 köznyelven szólva egy kényszer világ, amit vagy csak (a) a fétisért játszod, vagy (b) hosszútávú terveid vannak, mert érdekesnek találod.
a.) Ha a fétisért játszod! Akkor miért foglalkozol küldetéssel és miért vársz türelmesen 2 hónapot, hiszen az inspiráció miatt pár hét alatt felérnél 50. szintre. (Fétis zsebben, törölsz hisz úgy is ezért játszottál)
b.) Hosszútávú terveid vannak! Itt szintén nem értem a türelmedet, mert az inspi miatt többet veszítesz a várakozással, valamint miért szüntetnéd és helyeznéd át a V6 játékosait (akik több évet beleöltek a játékukba azon a szerveren) más világra, ha eleve hosszútávon gondolkodsz a szerveren játszani? Akkor miért nem választottál az elején másik világot magadnak? Számomra kicsit nonszensz.

Mindegy amúgy, csak furcsállom a dolgot.
Nincs valami más gondolat esetleg a háttérben amit nem osztottál meg velünk?

Ettől függetlenül, szolgáltatnék neked egy Vu találkozós adatot, ami csak erősíti bennem azt a tényt, hogy a kérésed nincs átgondolva.
Ugye abban azért előbb egyet értünk, hogy ha egy játékost érdekel a Vu, akkor kész áldozni rá, még úgy is, ha nem kap érte cserébe "semmit", ezt a játékvezetők is tolerálják! Akit meg nem érdekel, az meg eleve nem fog költeni rá még akkor sem ha kapna érte valamit. Így nyilvánvaló, hogy a játékvezetés is mérlegeli ezeket a kérelmeket. Amit egyébként meg tudok érteni, hiszen ők is emberek ez a foglalkozásuk és ebből élnek.

Helyzet a következő, a VU tali fórumán és az élő aukción a világok szerinti részvételi adatok a következők voltak.

V6:10 fő
V5: 9 fő
V1: 8 fő
V2: 5 fő
V3: 3 fő

Nem mellesleg megjegyezném, ha ezen szerverek regisztrációs adatai alapján hányadost kellene meghatározni, akkor a v6-v5 a legérdekfeszítőbb szerverek. Te mégis megszüntetnéd. Miért? A v1-és v2 összevonásáról meg már volt szó, amit a játékosok leszavaztak. A v3 békés világ, ez látszik is mennyire érdekes a játékosok számára. Így remélhetőleg nem kell megindokolnom számodra, miért kérdeztem tőled, hogy a V2-V3 közül melyiket szüntetnéd meg! Ne érts félre, nem kötekedni akarok, csak nem értelek!!!
Dátum: 2022.07.19. 00:51:39
Engem sokkal inkább az a kérdés foglalkoztat, hogy az utánunk jövők, ebbe a szörnybe fognak becsatlakozni, vagy 7 főre leosztva kapnak majd ők is egy ilyen szörnyet mint a kutatásnál is volt.
Dátum: 2022.07.19. 00:06:53
Totál xenó, csak van benne egy 15 perces ütés korlátozás

Csatánkénti épje 200k, ami 0.01-ot ér ha leütöd mindet. Így nyilván a teljes épje az 200k*10000
Dátum: 2022.07.18. 23:15:50
Egyszerű, hogy a kisebb szintű karakterek is tudjanak ugyan ilyen hatékonyan boldogulni vele.

Egyébként 200k- nál fekszik és 20000 ép sebzésért jár 0.001 egészen 10*-ig
Dátum: 2022.07.18. 22:13:49
Tökmindegy mennyit sebzünk bele, akkor is 0,01-ot csökken a számláló pontja jelenleg.

Próbáltam full full-ban 600k Varitól kifeküdt, majd megpróbáltamm durván legyengítetten vakító fény varival, béke buzogány stb... kábítós küldi keretében 4 kör után szintén kifeküdt, de a kábító küldit is számolja duplán. 200-220k között lehet az ép pontja.

Elszórakozunk ezzel egy darabig
Dátum: 2022.04.06. 06:57:16
Idézet: Miklós - 2021.12.14. 18:06:45

Zöld mytofókusz: igen, ha nagyon akarsz, vehetsz többet is, de nyilván csak költési akcióban érdemes.

Miklós, mégis megmondanád mi a max. amit lehet a Zöld mytofókuszból venni?

Merthogy nekem 22 fétisem van és már 23 db a fókuszból és még mindig engedi vásárolni.
Dátum: 2022.03.15. 21:17:23
Neked, köszönöm szépen. De jobb tudni a valóságot mint még évekig tévhitben élni.

Lan, az szokásához híven, jogilag tréfát csinált belőle, én meg közben azon kattogtam, hogy többre lehettem volna képes, ha ezt hamarabb tudom.
Dátum: 2022.03.15. 20:58:46
Nem kell hozzá semmi külön relik, már évekkel ezelőtt megnyitották a lehetőséget az össze-vissza mindenféle myto konvertáláshoz. (Kivéve, barna)

Ha már játékfejlesztésnél tartunk, gondolom sokaknál ott porosodik egy csomó katalizátor eszencia, amire max megásoknak már úgy sincs szüksége.
Konvertálni nem lehet, smaragd szelencére szintén nem lehet beváltani a katalizátor eszenciát.
Erre kellene egy alternatíva. Idegesítő, hogy kaviccsal fizetsz a granulátumért, aztán kapsz érte egy olyan dolgot amit már nem tudsz profitáltatni.
Dátum: 2022.03.15. 17:45:58
Igazából nincs mit. Én is szeretem ha lehet hinni a Wiki-nek.

Több mint 12 éve játszom a Vu-val, de épp a minap szembesítettek, hogy eszenciával való állat sajtolásnál 20-40-60. szinten már jár a+1-2-3 db eszencia.

Engem a wiki, ebből a szempontból nagyon elvitt, mivel oda ez van leírva, idézem! " Eszenciák Fontos tudni! A sajtolt állat gradulátummal 20 lépett szintenként +1 esszenciát ad!"

Lehet hogy én vagyok az idióta, de értelmezés szerint ez azt jelenti, hogy 1. szintű mikor idomítod, onnan 20 LÉPETT szint az 21. szinten adná csak a + 1 eszenciát.

Hát, én jó fiú voltam és 21. szintre járattam éveken keresztül a +1 eszenciáért, holott elég lett volna már 20. szinten lesajtolni.
Dátum: 2022.03.15. 08:57:08
Megnéztem én is.
Szuper!

Eszem ágában sincs kötekedni, de egy aprócska hibát azért találtam, ebben a topic-ban leírtakból kiindulva.

Mégpedig, Miklósék említették, hogy a feladatok random jönnek, tehát nem vehető kézpénznek a napi feladat sorrend.
Dátum: 2021.10.29. 23:25:41
Köszi!

Oh, ez necces lesz, többet nem hibázhatok, különben úszik a fétis.
Dátum: 2021.10.29. 21:15:58
Megmondaná nekem valaki pontosan, hogy az elmúlt 10 nap során hány nap volt eddig, hogy a napi max megszerezhető 2100 tp helyett csak 1500 tp-t lehetett szerezni?
Dátum: 2021.04.02. 10:01:41
Személy szerint támogatom az anonim szb ötletet, mert sokkal izgalmasabb és nem előre lefutott lenne az szb. V6-ra 2017 nyarán kezdeményezésünkre Miklós írt is ki egy szavazást az anonim szb-re de a játékosok leszavazták, ill. nem volt meg a kétharmados többség, ezért kudarcba fulladt a próbálkozás, pedig voltak érdeklődők más világokról is. Az azóta eltelt időben annyi történt, hogy az egyik szemem sírt, mert túl könnyűnek ítélem így a bajnokságot még mindig (nincs kihívás, izgalom stb....) és mert rengetegen abbahagyták a játékot (részben ezért) köztük top karakterek is. A másik szemem azóta is nevet, mert nyertünk 35 db bajnokságot és a dobogóról egyszer sem csúsztunk le, ezzel együtt megannyi tudásfával lettünk gazdagabbak, amivel vezetjük a tudásfa nagyságát a v6 szerveren, de a Lé kutunk csak fele akkora mint a vezető szöviknek. Elég összetett ez a kérdés, de vannak akik úgy vélik, hogy a zsíros bödönt csurig töltenék és nem cserélnék fel, holmi kis izgalomra v. érdekesebb szb csatározásra. Így semmiképp nem javaslom, továbbra sem, hogy ezen Vu szinten változtatni kellene, de 1-2 szerveren ki lehetne próbálni. Mondjuk V6-on Hátha elérkezett már ennek az ideje, hogy ezt a témát újra feszegessük.
Dátum: 2021.03.04. 21:14:05
Ok, köszi.
Elsiklottam a korábbi hsz mellett, de most elolvastam.
Egyébként épp ezért kérdeztem rá, mert nekem is a ráfizetéses része motoszkált a fejemben, ha valóban ez az ára.
Dátum: 2021.03.04. 19:59:58
A 3db új tetoválás létrehozásához szükséges a hatalomkristály és templomkristály is?

Tételezzük föl, hogy az első hat sima tetkó kész, akkor a következő 7. a Szerencse tetoválás: Előfeltétel: 1 isteni tetoválás.
Ennek a létrehozásához már 7000 hatalomkristály és templomkristály is kell majd az előfeltétel mellett?
Dátum: 2020.04.09. 20:48:27
Köszi a pontosítást

Ez a Lé összeg 100 alatti szintűeknél is legalább 1M feletti tétel.

Nem semmi, biztos lesznek olyanok akinek ezt egyben nehézséget okoz majd összeszedni.
A sokat portyázók meg dörzsölhetik a tenyerüket, számukra minden adott, hogy kiválasszák a lehetséges áldozatokat a nagyobb lé szerzés reményében.
Dátum: 2020.04.09. 12:43:04
Ott a pont

A tegnapi leírt szívatós szöveg után nem csodálkoznék rajta.
Vicces hangulatban voltak a játékkészítők ennél a résznél, nem árt odafigyelni
Dátum: 2020.04.09. 12:23:50
Idézet: siva - 2020.04.09. 03:39:03
Elötte pár millió Let kellet költeni, meg lenyomni 100 csatát

Azt hittem már senki nem hajlandó semmit sem közölni a továbbiakról.

Köszönjük az infót!

Elég tág értelemben írtál.

Mégis, hány milla a lé amit költöttél?
100 milyen csatát kell csinálni?

Kicsit viccesre véve, ha 100 aréna csatát csinálok, elfogja fogadni, vagy akár a szomszéddal malmozok 100 csatát, az is jó lesz?
Oldal: 123456