Hozzászólások - Paco
Dátum: 2026.04.05. 09:34:48
Támogatom, +1.
Dátum: 2026.04.02. 12:22:22
Úgy tűnik a hiba javítva; a felhasznált őskövek is beírva, illetve az új költés is számolja most már a rendszer.
Akkor innentől most már éles az event.
Akkor innentől most már éles az event.
Dátum: 2026.04.02. 10:21:46
Azért, mert hivatalosan csak holnap indulna a költési akció, de valamiféle bug miatt már ma is megjelent: de azért nem számol, mert még kinn sem kellene lennie.
Mindenki, aki ennek fényében költött, jelezze az ÜSZ és majd korrigálják.
Mindenki, aki ennek fényében költött, jelezze az ÜSZ és majd korrigálják.
Dátum: 2026.03.12. 17:52:45
Támogatom ezt.
Dátum: 2026.02.27. 05:42:06
Ma éjfélkor sem futott le a frissítés; senki sem kapott eseménypontot.
Dátum: 2026.02.26. 07:46:04
Vélhetően senki sem - én sem - és a szörnyek sem mozogtak.
De hogy ez a bug, vagy egy bug lett javítva: ezen információk hiányában, hogy ezek nincsenek kikommunikálva, ahogyan változtatva vannak: nehéz megmondani.
Jeleztem ezt is ÜSZ.
De hogy ez a bug, vagy egy bug lett javítva: ezen információk hiányában, hogy ezek nincsenek kikommunikálva, ahogyan változtatva vannak: nehéz megmondani.
Jeleztem ezt is ÜSZ.
Dátum: 2026.02.24. 11:03:21
"Hello!
Nem tudom, hogy ez bug-e vagy bug lett javítva; de eddig számolta az invázió csatákban a kábítós, illetve kritikus küldéseket: de most kezdtem el este csinálni pl a krit ütést és a számláló semmit sem számol el az ütéseimből.
Szóval vagy információt kérek, hogy melyik a valós, vagy pedig hibajavítást.
Köszönöm szépen.
Illetve eddig pár ezernyi LE is lehetett szívni a küldetések pörgetése mellett az inváziós szörnyektől: most ez sem lehetséges.
Itt is fennáll az, hogy melyik a bug? Az eddigi vagy a mostani?
A segítséget ebben az esetben is köszönöm szépen.
Larz
ma, 10:16Baraty
Hali!
Az LE szívás kírási bug volt, elvileg nem kaptad meg akkor sem. (de most már ki sem írja)
Az nem volt tervezett, h a portyázós küldetéseket lehessen itt teljesíteni, mert egy ingyen termelődő erőforrásból lehet nyomni az eventet, ezért javítottam. (van pár kivétel, pl az állatok fejlődnek, és a hozzájuk kapcsolódó küldetések is)
Tehát a mostani működés az ami jó.
Baraty"
Nem tudom, hogy ez bug-e vagy bug lett javítva; de eddig számolta az invázió csatákban a kábítós, illetve kritikus küldéseket: de most kezdtem el este csinálni pl a krit ütést és a számláló semmit sem számol el az ütéseimből.
Szóval vagy információt kérek, hogy melyik a valós, vagy pedig hibajavítást.
Köszönöm szépen.
Illetve eddig pár ezernyi LE is lehetett szívni a küldetések pörgetése mellett az inváziós szörnyektől: most ez sem lehetséges.
Itt is fennáll az, hogy melyik a bug? Az eddigi vagy a mostani?
A segítséget ebben az esetben is köszönöm szépen.
Larz
ma, 10:16Baraty
Hali!
Az LE szívás kírási bug volt, elvileg nem kaptad meg akkor sem. (de most már ki sem írja)
Az nem volt tervezett, h a portyázós küldetéseket lehessen itt teljesíteni, mert egy ingyen termelődő erőforrásból lehet nyomni az eventet, ezért javítottam. (van pár kivétel, pl az állatok fejlődnek, és a hozzájuk kapcsolódó küldetések is)
Tehát a mostani működés az ami jó.
Baraty"
Dátum: 2026.02.23. 18:45:37
Igen. 
Eddig valamennyi LE szívás is ment és a küldetés is pörgött, most már ez sem.

Eddig valamennyi LE szívás is ment és a küldetés is pörgött, most már ez sem.
Dátum: 2026.02.22. 21:15:56
Menj a karakterlapodon a zárójelben lévő értékre az egérrel: akkor ki fogja listázni, hogy miből áll a bónuszod. Ott fel fogja sorolni a Gaxx kristályokat is.
Nekem ez pl erőnél a 3 darab Gaxx erő 45 pontot jelent. Attól függ, hogy mennyi az erőd alapértéke. Ha kisebb, akkor a kapott érték is kisebb lesz.
Mód: szerencsére jelenleg úgy tűnik, hogy a Gaxx kristályok adta bónusz állandó; szóval, ha erősíted az alapértékedet, ahová van kristályod, akkor idővel a kapott bónusz is egyre többet fog adni.
Nekem ez pl erőnél a 3 darab Gaxx erő 45 pontot jelent. Attól függ, hogy mennyi az erőd alapértéke. Ha kisebb, akkor a kapott érték is kisebb lesz.
Mód: szerencsére jelenleg úgy tűnik, hogy a Gaxx kristályok adta bónusz állandó; szóval, ha erősíted az alapértékedet, ahová van kristályod, akkor idővel a kapott bónusz is egyre többet fog adni.
Dátum: 2026.02.21. 13:55:57
Miklós,
szeretném jelezni és kérni; hogy ahogyan a játék összes aspektusában elérhető: ide is tegyétek be azt a fejlesztést, hogy amikor a szönyeken teljesül a küldetés, akkor jelezze ezt egy pop-up ablak, vagy vörösödjön ki a küldetés panel.
Mert amikor ütöm a szörnyeket, akkor bizonyos ütésszám után néznem kell, hogy a küldetés kész van már vagy sem; és ha igen, akkor váltani róla.
szeretném jelezni és kérni; hogy ahogyan a játék összes aspektusában elérhető: ide is tegyétek be azt a fejlesztést, hogy amikor a szönyeken teljesül a küldetés, akkor jelezze ezt egy pop-up ablak, vagy vörösödjön ki a küldetés panel.
Mert amikor ütöm a szörnyeket, akkor bizonyos ütésszám után néznem kell, hogy a küldetés kész van már vagy sem; és ha igen, akkor váltani róla.
Dátum: 2026.02.19. 22:36:46
De ez így kb lehetetlen.
Szeretem a játékot, de azért a való élet és a munka fontosabb.
Plusz Baraty ezt írta, amikor mondtam neki, hogy nem fair, hogy kevesebb pontot kap az, aki munka mellett nem tud online a játékban lógni:
Idézet: Baraty - 2026.02.19. 18:42:09
Közben átnéztem és igazad van: úgy tűnik, hogy 2*8 és egyszer 10 pontot kaptam: mert most néztem át a teljes bejegyzés logot és most a frissített listában is azt látom, hogy 26 pontom van összesen.
Tehát, a munka miatt elvesztettem 4 pontot, ami, ha a reggeli sávot is nézem, akkor naponta fixen 6 pontot vesztek az eventből azért, mert dolgozom.
Ez így gáz. Leírom, mert ez az igazság.
Szeretem a játékot, de azért a való élet és a munka fontosabb.
Plusz Baraty ezt írta, amikor mondtam neki, hogy nem fair, hogy kevesebb pontot kap az, aki munka mellett nem tud online a játékban lógni:
Idézet: Baraty - 2026.02.19. 18:42:09
"
"Viszont nem teljesen tartom fair, hogy munka miatt nem tudok ránézni a játék, majd csak este, munka után. És így minden "körnek" csak a 80% eseménypontját kapom meg utólag."
Nem veszted el, a benevezett karakterek minden körben kapnak 10 eseményontot. (a 80% arra vonatkozik, ha valaki csak a 3. nap nevez be, akkor visszamenőleg megkapja az eseménypontok 80%-kát)
"Viszont nem teljesen tartom fair, hogy munka miatt nem tudok ránézni a játék, majd csak este, munka után. És így minden "körnek" csak a 80% eseménypontját kapom meg utólag."
Nem veszted el, a benevezett karakterek minden körben kapnak 10 eseményontot. (a 80% arra vonatkozik, ha valaki csak a 3. nap nevez be, akkor visszamenőleg megkapja az eseménypontok 80%-kát)
Közben átnéztem és igazad van: úgy tűnik, hogy 2*8 és egyszer 10 pontot kaptam: mert most néztem át a teljes bejegyzés logot és most a frissített listában is azt látom, hogy 26 pontom van összesen.
Tehát, a munka miatt elvesztettem 4 pontot, ami, ha a reggeli sávot is nézem, akkor naponta fixen 6 pontot vesztek az eventből azért, mert dolgozom.

Ez így gáz. Leírom, mert ez az igazság.

Dátum: 2026.02.19. 21:59:08
Szerintem a számláló bugos és nem számol jól, vagy én nem értem.
"1. nap, 3. kör
Eseménypont: 0
A körben még 10 alkalommal támadhatsz.
"
Ha az event ma indult (márpedig igen), ma szálltam be a második körtől (Baraty azt mondta, hogy a mínusz 20% eseménypont csak akkor csattan, ha később száll be valaki, mondjuk a 3.-ik naptól); akkor visszamenőleg is megkapja az ember az eseménypontokat. A találkozón is kb ez volt mondva, amikor beszéltünk róla a fórumon, hogy vannak, akik munka mellett nem tudnak online lenni és ez így gáz.
Most mégis úgy tűnik, hogy nem adja oda a számláló a pontokat.
"1. nap, 3. kör
A körben még 10 alkalommal támadhatsz.
"
Ha az event ma indult (márpedig igen), ma szálltam be a második körtől (Baraty azt mondta, hogy a mínusz 20% eseménypont csak akkor csattan, ha később száll be valaki, mondjuk a 3.-ik naptól); akkor visszamenőleg is megkapja az ember az eseménypontokat. A találkozón is kb ez volt mondva, amikor beszéltünk róla a fórumon, hogy vannak, akik munka mellett nem tudnak online lenni és ez így gáz.
Most mégis úgy tűnik, hogy nem adja oda a számláló a pontokat.

Dátum: 2026.02.19. 19:18:22
Így már értelek. Ez jó hír, köszi. 
Viszont kérlek segíts ezt értelmezni:
A körben még 4 alkalommal támadhatsz.
Ha megkaptam a 20 eseménypontot, akkor hogy vagyok mínusz 4-ben? Mivel csak 16-öt ütöttem a számláló szerint.
Csakmert, ha 20 pontom van, de csak 16-öt üthettem, akkor igenis hiányzik a pontok 20%-a, ami a 4 ütés. Tehát hiába ma indult az event, akkor is csattant a mínuszolás, mert nem regisztráltam be kezdéskor, mert dolgoztam.

Viszont kérlek segíts ezt értelmezni:
A körben még 4 alkalommal támadhatsz.
Ha megkaptam a 20 eseménypontot, akkor hogy vagyok mínusz 4-ben? Mivel csak 16-öt ütöttem a számláló szerint.
Csakmert, ha 20 pontom van, de csak 16-öt üthettem, akkor igenis hiányzik a pontok 20%-a, ami a 4 ütés. Tehát hiába ma indult az event, akkor is csattant a mínuszolás, mert nem regisztráltam be kezdéskor, mert dolgoztam.
Dátum: 2026.02.19. 18:18:03
Igen, ez volt a hiba. 
Viszont nem teljesen tartom fair, hogy munka miatt nem tudok ránézni a játék, majd csak este, munka után. És így minden "körnek" csak a 80% eseménypontját kapom meg utólag.

Viszont nem teljesen tartom fair, hogy munka miatt nem tudok ránézni a játék, majd csak este, munka után. És így minden "körnek" csak a 80% eseménypontját kapom meg utólag.
Dátum: 2026.02.19. 18:13:32
"A körben még 4 alkalommal támadhatsz." Mégsem tudok ütni a mezőre, holott max ÉP-n vagyok, minden stimmel. Mi akkor a gond?
Ez bug vagy valamit nem veszek figyelembe?
Leesett: 0 eseménypontom van.
Ez bug vagy valamit nem veszek figyelembe?
Leesett: 0 eseménypontom van.

Dátum: 2026.02.18. 17:44:45
Mi igen, de reméljük, hogy Ti és a szerver is készen álltok az ezzel járó küzdelemre. 

Dátum: 2025.12.05. 16:49:28
Nem kell.
Aki nem ér rá napközben, akkor este is nyugodtan eltolhatja elvileg egyben is a napközben, a 4 órás turnusok által összegyűlt pontokat.
Aki nem ér rá napközben, akkor este is nyugodtan eltolhatja elvileg egyben is a napközben, a 4 órás turnusok által összegyűlt pontokat.
Dátum: 2025.12.01. 17:38:59
Baraty, nekem nem írtad be az aukciós tételemet V1-re, ami a csatlós fűszer volt 500 aranydukát, pedig van bőven dukátom.
Írtam erről ticketet ÜSZ-en.
Írtam erről ticketet ÜSZ-en.
Dátum: 2025.11.30. 17:59:55
Ennyire bízok a szerver és a játék hosszú életében. 

Dátum: 2025.11.29. 22:40:00
Ismered a mondást, merj nagyot álmodni.
Meg aztán az az egy akkor valóban egy nagyon hosszú távú terv.
Meg aztán az az egy akkor valóban egy nagyon hosszú távú terv.