Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Paco

Ez csak találkozón való befizetésre érvényes: online nem.
Dátum: 2025.06.29. 07:18:10
Pontosan ugyanezt kérdeztem én is a fórumon.
Miklós válasza az volt, hogy nem hal meg a 2 paraszt, hanem csak éhezni fognak, valamint semmiféle negatív hatása nincs a karakterre nézve, ha valaki nem csinálja a városok dolgot.
Amit őszintén megvallva; én sem tervezek.

Kicsit idegennek tűnik a játék világához és elemeihez; mintha be akarnánk emelni az Argumot, csak végzeturas formában.
Ezt simán inkább külön játék tudnám elképzelni, ha valakit esetleg érdekelne: de annak nem örülnék, ha "kötelező" tápolási kényszer lenne belőle.
Jelenleg egy játékon belüli "mini-game" panelként gondolok rá.
Szia Miklós!

Az aukciós tételekről kaphatunk információt?
Illetve érdeklődöm, hogy várhatóak új HKK-s relikviák a játékba?

Módosítás: Ma reggel már látom, hogy a HKK-s relikviák bekerültek.
Dátum: 2025.06.12. 05:30:44
Karakterlapodon a jobb felső sarokban, sárga panel: benne a "Segítség" felirattal. Katt rá, majd a következő ablakban már látni fogod középen a "Levél írása az ügyfélszolgálatnak" panelt.
Dátum: 2025.05.11. 19:54:21
Akkor ezt mind küldd el az Ügyfélszolgálatra és utána fognak majd nézni számodra.
Dátum: 2025.04.13. 06:59:25
A legtöbb feltett (és még fel sem tett) kérdésedre választ fogsz tudni találni itt-->http://vegzetur.wikidot.com/
Dátum: 2025.01.26. 14:36:12
Hello!

Kérd meg a szövetséged, hogy amikor le van ölve az epikus, akkor hívjanak vissza olyan szintű epikust, amiből olyan ékszer esik, amit tudnál viselni és nagyobb, mint 250-es szintű.
Dátum: 2024.11.21. 22:44:15
Elfogadom.
Dátum: 2024.11.21. 07:31:27
Mi az a saller?
borászati eljárás
középkori sisaktípus*
kőműves eszköz
középkori paraszti réteg

Saller szó jelentése: Lyukas gumitömlő hővel végzett foltozásához használható készlet.
Dátum: 2024.09.08. 07:23:26
Akkor ez bug lesz, írok ÜSZ-re.
Nincs ott a fejlesztési lehetőség az AF-él, hogy tovább növeljem 310-ről.
Köszönöm szépen a választ.
Dátum: 2024.09.07. 20:34:25
Tehát akkor most 320 nálad az AF maximuma?
Nekem sem engedi emelni fentebb, mint 310.
Dátum: 2024.07.09. 19:43:21
Nekem 481 LE/TP az SZB, a TK pedig jelenleg (benne a LE szívás is) 390-460 LE/TP között mozog 312-es szinten.
Dátum: 2024.07.09. 19:37:20
Nem, azért nem ad annyit, mint egy SZB csata.
De határozott előny, hogy jobb az aránya 50%-al, mintsem volt előtte.
Dátum: 2024.06.22. 19:11:09
Idézet: pityu - 2024.06.22. 18:04:53
Nem igazán értem, hogy mi a gondod a kavics kinyeréssel...

A költsége.
Dátum: 2024.06.22. 16:13:32
Értem.
Akkor csak hangosan gondolkodom veled.
Tehát, ha minden szint fixen ad +1 követ, akkor első szintről az unobtánium szintig nézve a vége +8 kő. Így akkor, ha továbbviszem ezt és mondjuk a szövetségben 4 kavics esik ÉS amikor megnyerem, akkor összesen 12 darabot kell kapni.
Ha jól vezetem le a logikát.
És ezen elv/logika fog érvényesülni az entitás is: jogos és érhető.

Epikusnál ha megnyered a licitet és átveszed a jutalmat, akkor egyszerűen te eggyel többet kapsz.

Itt gondolom a relikvia szint/1 gondoltál, másképp a fenti okfejtés nem állja meg a helyét.

Teszteltem a kavics kinyerést is. Itt írtam egy nagyobb litániát a véleményemről, hogy úgy vélem túl van árazva, de aztán inkább töröltem. (Módosítás.)

A, Megsemmisítem a tárgyat, hogy visszakapjak 1 legendás fejlesztőkövet
B, Megsemmisítem a tárgyat, hogy visszakapjak 2 legendás fejlesztőkövet (50 Őskő)

Nagyon szépen köszönöm a válaszaid és a gondolataid a témával kapcsolatosan.
Dátum: 2024.06.20. 17:45:33
Értem.
Köszönöm szépen a részletezést, így már jóval nagyobb a fantázia benne; mert ahogyan Te is írtad; havi 1 TÖ azért lássuk be (ezen elv mentén pedig évi 12), azért nem igazán mozgatna meg senkit sem igazán. Kényelmesnek kényelmes, de nem túl praktikus.
Viszont, amíg így a tervezési és az ötletlési fázisban van a jövőbeli relikvia és más módok; szeretnék pár dolgot kérdezni, vagy inkább lehetséges pontosítást:

-Terveztek berakni olyan relikviát a játékba, ami növeli a kapott kövek mennyiségét. Jól hangzik. Erről mi az elképzelés?
Tehát %-an fogja emelni, vagy fix értékkel/szint? Ugyanide még: ez hatással lesz az epikusok által esett kavicsokra is?
Gondolok itt pl. arra, ha kiesik a szövetségben 2-4 közötti értékben, akkor ez hogyan fog rá hatni?
Eleve már akkor hat és annak a relikviája, aki leveri az epikust? Tehát, ha nekem olyan relikvem van, ami +6követ dob fixen hozzá a 2-4-es szorzóra mondjuk; akkor érdemes lenne mindig annak az embernek verni mondjuk az epikust.
Vagy akkor érvényesül majd a relik hatása, amikor megnyeri a licitet a kincsre? Tehát nyerne 2-t, de a relikvia miatt ezen példánál maradva +8 lesz belőle?
Illetve a relikvia hatása érvényesül majd a más módokon szerezhető kavicsokra is? Értem itt az epikus kincsesláda vagy a más módon szerezhető: mondjuk event vagy befizetés által kapható mennyiségre is?

Azon része pedig, hogy kinyerhető lesz a régi ékszerekből a már beletett fejlesztő kő: remek. Ez 100% hatásfokkal kinyerhető? Vagy lesz valamennyi deficit? Ha igen, milyen mértékű?

Így hirtelen ezek a kérdések jutottak eszembe, csak ha már így beszéltél róla: de alapvetően látok benne potenciált személyt szerint, ha jó a balansz.
Dátum: 2024.06.19. 18:05:29
Hello!

Tegnap este volt lehetőségem látni, már jelenleg 400-as karaktertől, akinek van legendás fejlesztőkő, hogy hogyan is működne ez a fejlesztés: srácok, ez kicsit mellément.
Egyáltalán nem olyan, mint a jelenlegi legendás tárgyfejlesztő, ami működik a fegyver, pajzs és páncél.

Ott ugye úgy van a fejlesztés, hogy őskő/lélekgyémánt és sisakszilánk.
Megadod az árat, akkor szintet lép a tárgy, kap szétosztható pontot és fejlődik a prémiumos képessége, ha olyan.
Tiszta sor, jól műküdik.

Ellenben az, hogy az epikus kincseknél a legendás fejlesztőkő "csak" arra való, hogy a meglévő statokon emeljen és nagyon drágán: ez így nem átgondolt.
Egy nagy szövetségben, ahol naponta megy az epikus farm, akkor is kb havonta 1-2 fog mindenki sorra kerülni.
És még akkor is ott a random; mert így van, aki csak 2, van aki 8-at tud szerezni, ha próbálnak az elosztásra törekedni.

Sokkal jobb és grandiózusabb lett volna a fejlesztés az epikus ékszerekkel, ha már a valóban meglévő epikus felszerelés mintájára épült volna/épülne fel.
A fentebb írt 3 fejlesztési matéria mellé bejött volna a legendás kő, mondjuk hasonlóan 5 kő/5 szint (mivel az epikus kincstábla is mindig 5-el nőtt), és akkor szintén x mennyiségű elosztható pontot kap a karakter, valamint a kiválasztott ékszeren lévő képességek is fejlődhetnek.
Ez lenne/lett volna az ideális vonal, amire kb így mindenki gondolt, amikor azt mondtátok, hogy legendás felszereléshez lesz hasonló.
De nem így lett.

Szeretném javasolni, hogyha majd elkezditek fejleszteni a legendás csizma és sisak, akkor az valóban a legendás felszerelés sémájára épüljön: ne pedig erre a vonalra.

Köszönöm a türelmet és a figyelmeteket.

(Ezt elküldtem ÜSZ-en is, de itt is megosztom; hátha valamelyiket olvassátok majd.)
Az ősdrágakőnek más a feladata: nem TK-ra van kitalálva.
(Valamint egy idő után kifutna és megint szar lenne a LE/TP aránya: mondom ezt úgy, hogy közel 4000 ősdrágakövem van, de sokszorosa a TK pontom. Szóval 4k TK-ig "jó lennék", a maradék pedig megint nem éri meg.)

Szóval igenis szükség van akár AF/akár szakértelem/akár relikvia, amivel megnő a hatásfoka, mert jelenleg nem igazán hasznos.

Módosítás:

Azon merengtem el így reggel, hogy talán van egyszerűbb megoldás is, mint leprogramozni új AF/szakértelem vagy relik.
Mert ahogyan a TK esetében a VF szakértelem úgy hat, hogy felezi a kapott TP-t (és ezáltal máris jobb a LE/TP aránya, mintsem EH-val), akkor esetleg csak ennyit kellene tenni, hogy hasson az EH hatásfoka a TK-ra is.

Így akkor nemcsak nem kell csökkenteni a kapott TP-t (amit biztos lennének olyanok, akik bánnának), és az EH szakértelem miatt sokat javulna a kapott LE.
Mert jelenleg az EH szakértelem nem érvényesül a TK-ban, csak a VF.

Persze, ha ez programozás tekintetében nem bonyolítaná meg a dolgokat.
Ezzel sajnos egyetértek: ez nagyon gyenge eresztés lett.
Az egyedüli jó benne, hogy legalább ezekre most nem kell költeni egy fillért sem.
Dátum: 2024.05.15. 21:23:54
Támogatom ezeket is.