Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Paco

Dátum: 2026.04.05. 09:34:48
Támogatom, +1.
Dátum: 2026.04.02. 12:22:22
Úgy tűnik a hiba javítva; a felhasznált őskövek is beírva, illetve az új költés is számolja most már a rendszer.
Akkor innentől most már éles az event.
Dátum: 2026.04.02. 10:21:46
Azért, mert hivatalosan csak holnap indulna a költési akció, de valamiféle bug miatt már ma is megjelent: de azért nem számol, mert még kinn sem kellene lennie.
Mindenki, aki ennek fényében költött, jelezze az ÜSZ és majd korrigálják.
Dátum: 2026.03.12. 17:52:45
Támogatom ezt.
Ma éjfélkor sem futott le a frissítés; senki sem kapott eseménypontot.
Vélhetően senki sem - én sem - és a szörnyek sem mozogtak.
De hogy ez a bug, vagy egy bug lett javítva: ezen információk hiányában, hogy ezek nincsenek kikommunikálva, ahogyan változtatva vannak: nehéz megmondani.
Jeleztem ezt is ÜSZ.
"Hello!

Nem tudom, hogy ez bug-e vagy bug lett javítva; de eddig számolta az invázió csatákban a kábítós, illetve kritikus küldéseket: de most kezdtem el este csinálni pl a krit ütést és a számláló semmit sem számol el az ütéseimből.

Szóval vagy információt kérek, hogy melyik a valós, vagy pedig hibajavítást.
Köszönöm szépen.

Illetve eddig pár ezernyi LE is lehetett szívni a küldetések pörgetése mellett az inváziós szörnyektől: most ez sem lehetséges.
Itt is fennáll az, hogy melyik a bug? Az eddigi vagy a mostani?

A segítséget ebben az esetben is köszönöm szépen.

Larz

ma, 10:16Baraty
Hali!

Az LE szívás kírási bug volt, elvileg nem kaptad meg akkor sem. (de most már ki sem írja)

Az nem volt tervezett, h a portyázós küldetéseket lehessen itt teljesíteni, mert egy ingyen termelődő erőforrásból lehet nyomni az eventet, ezért javítottam. (van pár kivétel, pl az állatok fejlődnek, és a hozzájuk kapcsolódó küldetések is)

Tehát a mostani működés az ami jó.

Baraty"
Igen.
Eddig valamennyi LE szívás is ment és a küldetés is pörgött, most már ez sem.
Menj a karakterlapodon a zárójelben lévő értékre az egérrel: akkor ki fogja listázni, hogy miből áll a bónuszod. Ott fel fogja sorolni a Gaxx kristályokat is.
Nekem ez pl erőnél a 3 darab Gaxx erő 45 pontot jelent. Attól függ, hogy mennyi az erőd alapértéke. Ha kisebb, akkor a kapott érték is kisebb lesz.

Mód: szerencsére jelenleg úgy tűnik, hogy a Gaxx kristályok adta bónusz állandó; szóval, ha erősíted az alapértékedet, ahová van kristályod, akkor idővel a kapott bónusz is egyre többet fog adni.
Miklós,

szeretném jelezni és kérni; hogy ahogyan a játék összes aspektusában elérhető: ide is tegyétek be azt a fejlesztést, hogy amikor a szönyeken teljesül a küldetés, akkor jelezze ezt egy pop-up ablak, vagy vörösödjön ki a küldetés panel.
Mert amikor ütöm a szörnyeket, akkor bizonyos ütésszám után néznem kell, hogy a küldetés kész van már vagy sem; és ha igen, akkor váltani róla.
De ez így kb lehetetlen.
Szeretem a játékot, de azért a való élet és a munka fontosabb.
Plusz Baraty ezt írta, amikor mondtam neki, hogy nem fair, hogy kevesebb pontot kap az, aki munka mellett nem tud online a játékban lógni:

Idézet: Baraty - 2026.02.19. 18:42:09
"
"Viszont nem teljesen tartom fair, hogy munka miatt nem tudok ránézni a játék, majd csak este, munka után. És így minden "körnek" csak a 80% eseménypontját kapom meg utólag."
Nem veszted el, a benevezett karakterek minden körben kapnak 10 eseményontot. (a 80% arra vonatkozik, ha valaki csak a 3. nap nevez be, akkor visszamenőleg megkapja az eseménypontok 80%-kát)

Közben átnéztem és igazad van: úgy tűnik, hogy 2*8 és egyszer 10 pontot kaptam: mert most néztem át a teljes bejegyzés logot és most a frissített listában is azt látom, hogy 26 pontom van összesen.
Tehát, a munka miatt elvesztettem 4 pontot, ami, ha a reggeli sávot is nézem, akkor naponta fixen 6 pontot vesztek az eventből azért, mert dolgozom.

Ez így gáz. Leírom, mert ez az igazság.
Szerintem a számláló bugos és nem számol jól, vagy én nem értem.

"1. nap, 3. kör
Eseménypont: 0
A körben még 10 alkalommal támadhatsz.
"

Ha az event ma indult (márpedig igen), ma szálltam be a második körtől (Baraty azt mondta, hogy a mínusz 20% eseménypont csak akkor csattan, ha később száll be valaki, mondjuk a 3.-ik naptól); akkor visszamenőleg is megkapja az ember az eseménypontokat. A találkozón is kb ez volt mondva, amikor beszéltünk róla a fórumon, hogy vannak, akik munka mellett nem tudnak online lenni és ez így gáz.
Most mégis úgy tűnik, hogy nem adja oda a számláló a pontokat.
Így már értelek. Ez jó hír, köszi.

Viszont kérlek segíts ezt értelmezni:

Eseménypont: 0
A körben még 4 alkalommal támadhatsz.

Ha megkaptam a 20 eseménypontot, akkor hogy vagyok mínusz 4-ben? Mivel csak 16-öt ütöttem a számláló szerint.
Csakmert, ha 20 pontom van, de csak 16-öt üthettem, akkor igenis hiányzik a pontok 20%-a, ami a 4 ütés. Tehát hiába ma indult az event, akkor is csattant a mínuszolás, mert nem regisztráltam be kezdéskor, mert dolgoztam.
Igen, ez volt a hiba.

Viszont nem teljesen tartom fair, hogy munka miatt nem tudok ránézni a játék, majd csak este, munka után. És így minden "körnek" csak a 80% eseménypontját kapom meg utólag.
"A körben még 4 alkalommal támadhatsz." Mégsem tudok ütni a mezőre, holott max ÉP-n vagyok, minden stimmel. Mi akkor a gond?
Ez bug vagy valamit nem veszek figyelembe?

Leesett: 0 eseménypontom van.
Mi igen, de reméljük, hogy Ti és a szerver is készen álltok az ezzel járó küzdelemre.
Nem kell.
Aki nem ér rá napközben, akkor este is nyugodtan eltolhatja elvileg egyben is a napközben, a 4 órás turnusok által összegyűlt pontokat.
Baraty, nekem nem írtad be az aukciós tételemet V1-re, ami a csatlós fűszer volt 500 aranydukát, pedig van bőven dukátom.
Írtam erről ticketet ÜSZ-en.
Ennyire bízok a szerver és a játék hosszú életében.
Ismered a mondást, merj nagyot álmodni.
Meg aztán az az egy akkor valóban egy nagyon hosszú távú terv.