Üdvözöllek benneteket.
A világ.5. játszom és olyan problémám lenne, hogy lassan már egy hete ugyan azokat a kvíz kérdéseket kapom ugyan abban a sorrendbe és a kvíz besorolásokért sem kapok semmit.
Üdv.Tyr
Hozzászólások - Babilonia1979
Oldal: 1
Dátum: 2011.03.07. 15:46:58
Dátum: 2010.11.23. 09:16:31
Üdv.
15 % ép alatt voltam bőven azt hiszem amikor meg történt az eset akkor kb.20-28 ÉP-m volt.
És minden elveszett kivéve a tp amit a vadászatokért kaptam.
15 % ép alatt voltam bőven azt hiszem amikor meg történt az eset akkor kb.20-28 ÉP-m volt.
És minden elveszett kivéve a tp amit a vadászatokért kaptam.

Dátum: 2010.11.22. 23:39:03
Sziasztok.
A mai napon 18:00 és 18:25 óra között vadásztam és egyszer csak eltűnt az addigi LE amit össze vadásztam.A szövetségben még két karakternél volt ugyan ilyen jelenség.
Eddig sem a LE-t és sem a csp pontot nem kaptuk vissza.
Kérlek benneteket orvosoljátok az esetet.
Köszönettel.
Tyr
A mai napon 18:00 és 18:25 óra között vadásztam és egyszer csak eltűnt az addigi LE amit össze vadásztam.A szövetségben még két karakternél volt ugyan ilyen jelenség.
Eddig sem a LE-t és sem a csp pontot nem kaptuk vissza.
Kérlek benneteket orvosoljátok az esetet.
Köszönettel.
Tyr
Dátum: 2010.08.12. 19:03:36
Hali.
Köszönöm a válaszod!
Ez a negatívumos helyzet már az elmúlt 2 szint óta tart folyamatosan!
Köszönöm a válaszod!
Ez a negatívumos helyzet már az elmúlt 2 szint óta tart folyamatosan!
Dátum: 2010.08.12. 18:51:23
24.Szinten vagyok a 5.világon.Amíg Szintx2 +- 2 akkor a térkapuból jöttek ész nélkül a tárgyak,vadászatnál 20-ból 5-8 óriás lény jött az is szép LE-vel,ja és a portyáról ne is beszéljek 1000 nyertes és 132 vesztes!
Most, hogy sokkal magasabb szerencsével rendelkezem azóta meg nőt a vesztes csatáim száma jócskán és nem láttam már kb. 70 vadászat óta óriás méretű lényt!
És még egy 20 vadászatom van és kb.30 vadászatonként fogok el 1!
Most, hogy sokkal magasabb szerencsével rendelkezem azóta meg nőt a vesztes csatáim száma jócskán és nem láttam már kb. 70 vadászat óta óriás méretű lényt!
Dátum: 2010.08.12. 18:24:35
24.Szinten vagyok a 5.világon.Amíg Szintx2 +- 2 akkor a térkapuból jöttek ész nélkül a tárgyak,vadászatnál 20-ból 5-8 óriás lény jött az is szép LE-vel,ja és a portyáról ne is beszéljek 1000 nyertes és 132 vesztes!
Dátum: 2010.08.12. 18:10:33
Tiszteletem mindenkinek!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a szerencsét meddig érdemes fejleszteni????
Jelenleg Szintx2+(Szint/2 ) és teljesen meg állt az élet a vadászatnál most annyit ad max. mint 10.Szinten,portyázásnál sűrűben kapok ki, a térkapun pedig semmilyen tárgyat nem kapok!!!!
Miért van ez???
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Üdvözlet minden végzetúrnak!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a szerencsét meddig érdemes fejleszteni????
Jelenleg Szintx2+(Szint/2 ) és teljesen meg állt az élet a vadászatnál most annyit ad max. mint 10.Szinten,portyázásnál sűrűben kapok ki, a térkapun pedig semmilyen tárgyat nem kapok!!!!
Miért van ez???
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Üdvözlet minden végzetúrnak!
Oldal: 1