Te nem érted miröl írok...
Szótagolva írjam hogy megértsed?
Azokról a script használókról alkotok véleményt akik arra használják ezeket hogy ne kelljen nekik a gép elött lenni:
-állatok idomításánál
-entitás verésnél
-portyázáskor, stb-stb
Szótagolva írjam hogy megértsed?
Azokról a script használókról alkotok véleményt akik arra használják ezeket hogy ne kelljen nekik a gép elött lenni:
-állatok idomításánál
-entitás verésnél
-portyázáskor, stb-stb
Klarinét! Háth ha neked az a játék hogy erős katakter lévén szétvered mások állatait,akik csak azért üljönek a gép előtt folyamatosan hogy ismét legyalázd őket,ez jó játék lehet bizonyára Neked!!!!Nem értem ezeket a lázongásokat,egymás piszkálását,erről csak egy film jut eszembe/ott is az erősek őlték a gyengéket,pontosabban a gazdagok fizettek azért hogy az embervadászaton szórakozzannak eltiporják azokat akiknek az a szerep jutott hogy vad legyen és ne vadász.Ezek a kényelmi funkciók amiket Jerikó alkotott a szegényeket szolgálják,és nem hinném hogy több CSP-TP-PP-t kapna valaki ezektől.Egy kicsit kezdi súrolni a személyiség jogokat ez a téma,
Az én gépem az én személyes tulajdonom és csak azt töltse be amit én szeretnék,az meg hogy mennyit ülök a gépem előtt senkinek semmi köze hozzá!!!