Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Takipapa

Oldal: 1
Dátum: 2009.12.28. 17:25:10
Ezt magyarázza meg valaki legyenszives! A csatában többet sebeztem és mégis kikaptam?
Egy vérforralás igéjét idézed ellenfeledre, ahogy közelítesz felé. (-50 VP). 38 sebzést okoztál.
Gippo kezéből feléd süvít egy fagycsóva. Félrevetődsz. Csak 15 pontnyit sérültél.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Gippo 39 pontnyit sérült. Ork felderítő az oldaladon harcol. Nem talált.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Gippo megpróbál oldalról támadni. 53 pontnyit sebzett rajtad. Az állatod 1 életpontot sebződött.
Egy gyors támadást indítasz a mithril rövidkarddal Gippo lába felé. Talált, 27 sebzést okoztál. Ork felderítő acsarogva támad. 2 sebzés!
Gippo rád veti magát, a mithril hosszúkarddal sebezhető pontot keres. Eltalált, sérültél 33 pontnyit. Az állatod 1 életpontot sebződött.
Lesújtasz ellenfeledre. Gippo 40 pontnyit sérült. Ork felderítő acsarogva támad. 3 életpontot sebzett
Gippo lesújt rád a mithril hosszúkarddal. Ütése célt téveszt!
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
A csatában összesen 149 sebzést okoztál, és 101 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0 lélekenergiát.
Dátum: 2009.12.28. 17:23:36
Na én ezt nem értem:
Egy vérforralás igéjét idézed ellenfeledre, ahogy közelítesz felé. (-50 VP). 38 sebzést okoztál.
Gippo kezéből feléd süvít egy fagycsóva. Félrevetődsz. Csak 15 pontnyit sérültél.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Gippo 39 pontnyit sérült. Ork felderítő az oldaladon harcol. Nem talált.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Gippo megpróbál oldalról támadni. 53 pontnyit sebzett rajtad. Az állatod 1 életpontot sebződött.
Egy gyors támadást indítasz a mithril rövidkarddal Gippo lába felé. Talált, 27 sebzést okoztál. Ork felderítő acsarogva támad. 2 sebzés!
Gippo rád veti magát, a mithril hosszúkarddal sebezhető pontot keres. Eltalált, sérültél 33 pontnyit. Az állatod 1 életpontot sebződött.
Lesújtasz ellenfeledre. Gippo 40 pontnyit sérült. Ork felderítő acsarogva támad. 3 életpontot sebzett
Gippo lesújt rád a mithril hosszúkarddal. Ütése célt téveszt!
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
A csatában összesen 149 sebzést okoztál, és 101 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0 lélekenergiát.
Dátum: 2009.12.21. 17:36:39
Sziasztok! Először is elnézést kérek ha a kérdésem nem ide való. Először írok a fórumra.
Egyre több kérdés van amit fogyatékos emberek tesznek fel! Ma azzal buktam el a +10%-ot hogy a következő kérdésre "rossz " választ adtam:
Milyen ünnep van december 24-én? Válaszok: Karácsony, húsvét, egyik sem, nincs ünnep. Lényeg az hogy szenteste nem volt köztük. A helyes megoldás meg a Karácsony volt. Szóval örülnék ha fogyatékosok nem tennének fel kérdést, vagy minden kérdést hozzáértő ember bírálna el nem pedig másik játékos. Vannak olyan kérdések amelyek tényleg meghaladják az alap műveltséget -azok engedélyezve vannak-, míg az én egyszerű kérdésemet meg azért nem engedik játékba mert magas lexikális tudás kell hozzá. Kérdem én: Óvodások bírálják el a kérdéseim? Ezek a játékosok csak akkor boldogok ha olyan kérdést kapnak h mennyi 1+1 és betudják jelölni válasznak a 2-őt, utána meg verik a mellkasuk hogy mennyire okosak?
Bocsánat a hosszas idegeskedésért, de ez már nagyon bosszantott. Aki tud értelmes választ adni kérem levélbe tegye meg.
Előre is köszönöm mindenkinek. Kellemes, békés boldog Karácsonyt
Oldal: 1