Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Csori

Oldal: 1
Dátum: 2024.06.27. 20:07:55
Keresgélnem kellett, hogy mi is az az argum csatlósembléma. Ha esetleg más sem tudná hirtelen, hogy miről van szó: "A 20. szint elérésekor jutalmat adunk, amelyet a másik játékban fogsz megkapni. A Végzetúrban a csatlósemblémát szerezheted meg, amely a csatlósok által csatlóskristályból és harccal szerzett TP-t növeli meg 10%-kal." - Argum City
Dátum: 2024.06.26. 17:12:10
Igazad van, megfeledkeztem a relikviáról, ez alapján módosítottam a hozzászólást. Én is furcsálltam, hogy csak felfele kerekítve jön ki, de így már stimmel.
Dátum: 2024.06.26. 15:45:00
A passzív csatlósok a húsvéti fétis hatására a következő módon kapnak TP-t:

250-es szint alatt : (fétist viselő csatlós szintje) / 30 + fétisfókusz relikvia [1] + csapatszellem AF [0-5]
250-es szint felett : (250 + hatalom képessége) / 30 + fétisfókusz relikvia [1] + csapatszellem AF [0-5]

A te esetedben 307 a fétist viselő csatlós szintje, 0 a hatalom képessége, és valószínűleg nincs csapatszellem AF képességed, azaz
(250 + 0) / 30 + 1 + 0 = 9,33 -> 9 TP

Nálam 703 a fétist viselő csatlós szintje, 150 a hatalom képessége, és 5 a csapatszellem AF képességem, azaz
(250 + 150) / 30 + 1 + 5 = 19,33 -> 19 TP

Szerk.: Első körben megfeledkeztem a fétisfókusz relikviáról, de Máté96 felhívta rá a figyelmem, így ez alapján módosítottam.
Dátum: 2024.04.29. 14:28:13
Olvasva az eredeti felvetést és a kommenteket, nekem a következő jutott szembe.

A küldetéseket nem kellene kiválasztani, folyamatosan aktív lenne az összes, a játékbeli aktivitást egyfajta általános jutalmazása lenne. A bármelyik küldetés akárhányszor megcsinálhatod, folyamatosan halmozódik, és legkésőbb szintlépéskor át kell venni, ahogy az eredeti ötletben is szerepel. Az ugyanazon tevékenységhez kapcsolódó küldetések (portázás / vadászat / térkapu) esetén csak az egyiket számolja, ha az egyszer teljesült, utána ugrik a következőre, majd vissza az elsőre. Minden küldetést mellett lenne egy checkbox, amellyel megjelölhető, hogy mely küldetések legyenek folyamatosan aktívak, és melyekkel nem szeretnél egyáltalán foglalkozni. Ez főleg az előbb említett ugyanazon tevékenységhez kapcsolódó küldetések esetén lenne hasznos (pl. a kritikus ütés / kábítás küldetések aktívak, egymás után folyamatosan teljesülnek, de a kritikus varázslat küldetés inaktív, mert az lassabban teljesül).

A jutalmak átvételére három lehetőség lenne:
(1.) Minden küldetést át lehetne venni egyesével. Azonos küldetések átvétele esetén csökkenne a jutalom, ahogy jelenleg is (100% > 50% > 25%).
(2.) Lehetne egy "Összes jutalom átvétele" gomb. Amíg lehet, addig ABC-ABC-ABC (100%) szerint számolja a jutalmat, utána AB-AB-AB (50%), majd A-A-A (25%) szerint.
(3.) Lehetne egy "Maximális jutalom átvétele" gomb. Csak addig veszi át a küldetések jutalmát, amíg az ABC-ABC-ABC (100%) módon számolható, a többi teljesített küldetést meghagyja.

Az (2.) és (3.) esetben lehetne választani, ahogy az eredeti felvetésben is szerepelt, hogy a teljes LE-t kéred, ennek van minimális őskő költsége, vagy csak egy bizonyos százalékát veszed át, ekkor ingyenes. Az (1.) esetben, azaz ha egyesével veszed át a jutalmakat, akkor annak nem lenne őskőköltsége, viszont nem szerezhető maximális jutalom, mert azzal megkerülhető lenne az előző mondatban felvázolt rendszer. Ez alól kivételt képezne az, ha csak egy küldetés van kiválasztva (fent említett checkbox), ekkor a régi rendszer szerint működnének a küldetések.

Lehetne relikvia, amellyel növelhető lenne, hogy az ingyenes átvétel esetén a LE-a hány %-át kapod meg, esetleg ez kiterjedhetne az egyesével történő küldetésátvételre is, illetve akár azt is relikviához lehetne kötni, hogy hány aktív küldetésed lehessen egyszerre, mondjuk kezdetben 6 db, ami relikvia segítségével 16-ra növelhető.
Oldal: 1