Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy ha valakinek segítséget nyújtanak, aki részt vesz a kufár eventben, akkor az rajta lesz az eventezőkkel szemben vagy csak az eventen kívüliek támadásaitól véd?
Hozzászólások - Nyalifali
Oldal: 1
Dátum: 2012.07.17. 14:34:34
Dátum: 2011.12.28. 18:55:06
nyugi nem vagy ezzel egyedül...
én megemlítettem a Beholder találkozós élő forumon, hogy vegyék lejjebb a konverter szintjét (pont az ilyen csodálatos random miatt), de diszkréten kinevett Miklós és csak annyit mondott, hogy "nem véletlenül lett ilyen nagy szintre téve..."
no comment
én megemlítettem a Beholder találkozós élő forumon, hogy vegyék lejjebb a konverter szintjét (pont az ilyen csodálatos random miatt), de diszkréten kinevett Miklós és csak annyit mondott, hogy "nem véletlenül lett ilyen nagy szintre téve..."
no comment

Dátum: 2010.11.08. 05:54:24
Sziasztok!
Az Alkusz módsosítja a Féléves Aukciós bérlet hatását? Vagyis összeadódnak?
Az Alkusz módsosítja a Féléves Aukciós bérlet hatását? Vagyis összeadódnak?
Dátum: 2010.05.30. 12:48:50
üdv mindenkinek!
olyan kérdésem volna, hogy 15. szinten miért nem dob a Térkapu semmilyen cuccot sem (kb 30-35 csatából)?
a szerencse kb 3-szorosa a szintnek.
a wikidot szerint pedig már 15-ös szinten dobnia kéne...
olyan kérdésem volna, hogy 15. szinten miért nem dob a Térkapu semmilyen cuccot sem (kb 30-35 csatából)?
a szerencse kb 3-szorosa a szintnek.
a wikidot szerint pedig már 15-ös szinten dobnia kéne...
üdv!
akkor ha valaki 19. szint alatti és a speckósra ment, akkor ő nem fog kapni díjat ha nyer a kufárja??
akkor ha valaki 19. szint alatti és a speckósra ment, akkor ő nem fog kapni díjat ha nyer a kufárja??

Üdv!
sajna kicsit lemaradtam az elmúlt napok eseményiről, ezért légyszi írjátok már be ide a 2-es világ aktuális állását, hogy irányt mutasson kicsit!
sajna kicsit lemaradtam az elmúlt napok eseményiről, ezért légyszi írjátok már be ide a 2-es világ aktuális állását, hogy irányt mutasson kicsit!

arról lesz statisztika az event közben, hogy kik a top "gyűjtögetők"?
és akkor a "kis" karaktereknek annyi lesz a dolguk, hogy megszerezzék a 10 darabot, majd szurkoljanak a nagyoknak, hogy nyerjék meg nekik a versenyt?
ez tényleg baromi izgalmasan hangzik...
ergo pár nap után olyan lesz nekik, mintha vége lenne az event-nek...

ez tényleg baromi izgalmasan hangzik...

ergo pár nap után olyan lesz nekik, mintha vége lenne az event-nek...
ugye az "eltelt idő" nem mától, hanem az indulástól számít!?
és ismét csak lobbiznék a "kis" karakterek mellett. mászás szakértelem???? na ne már!!!
20. szint alatt még csak nem is találkozik senki ezzel!
20. szint alatt még csak nem is találkozik senki ezzel!
ilyen jutalommódosítások sűrűn lesznek még? mert aki csatlakozott már valahova és közben a másik kufár adta díjat(akat) meg növelgetik, akkor az nem fair! Mivel ha így már amoda akarna menni (csak nem tud), akkor csúnyán pórul jár...
ugye az esemény 2. szinttől elérhető.
ez a mászás pedig gondolom nem sajátítható el mondjuk 4-10. szinten...
ez a mászás pedig gondolom nem sajátítható el mondjuk 4-10. szinten...
Dátum: 2009.09.07. 15:44:04
"A nyúlon túl?" (Gyalog Galopp című filmből).
Igen, túlnyúl rajta!
Nem, a nyúl az!
Igen, a nyúlon túl!
Milyen nyúl?
Mi van?????? Mi a kérdés??????? Miért kéne ezt tudnom?????
Igen, túlnyúl rajta!
Nem, a nyúl az!
Igen, a nyúlon túl!
Milyen nyúl?
Mi van?????? Mi a kérdés??????? Miért kéne ezt tudnom?????
Oldal: 1